Та битими вітринами))WhiskeyInTheJar: ↑ 18.11.2023 17:03 Это получается к концу года можно будет восторгаться физикой веревки на ПК что ли?
Відправлено через 3 хвилини 41 секунду:Так на втором скрине ж видно, что зарезервировано больше 8308 МБ, а используется всего 7252 МБ. Нормальное явление, некоторые игры и больше резервировать могут, только VRAM свободную успевай подкидывать. RAM вон вообще 12,5 ГБ резервирует, при том что использует в тот момент меньше 6 ГБ.daesz: ↑ 18.11.2023 15:53
Трохи зайняло мені часу, але знайшов 2 теста (1080р і 2к) і в обох споживає все ще більше 8 гб врами. І другий скрін - це локація вдома, на початку гри
- спойлер
Последние статьи и обзоры
Новости
Sony анонсувала The Last of Us Part II Remastered
-
Enjthesilence
Member
-
Shaolin_Style
Member
Хватило же ума такую ватную ерунду написать.MetalistForever: ↑ 18.11.2023 13:49 Мужененавистническая игра с Калифорнийской и Сиэтловской ЛГБТ повесткой залито зрителю прямо в горло , на.уй такую игру . Единственный ее плюс шикарный захват движения персонажей . Это игра не про серую мораль, а про отсутствие логики и принятия ЛГБТ повестки уже не как повестки , а как "веры" какой то
-
temporar
Member
А я с ним согласен. Я ничего общего с трансгендерами не имею, их мироощущению не сопереживаю. Играть в это неинтересно. Конечно она мужененавистническая, поэтому смешная в этой связи, как и всё из этой категории. Мне приятней смотреть на красивых девушек. А кому на мужеподобных женщин смотреть приятно - тем конечно же приятней играть в игры, где такие женщины представлены, то шо поделаешь. Просто таких людей меньшинство, а этот продукт это попытка сформировать спрос предложением, что свойственно этим ребятам из запада. Ну собственно она и обосралась по всем оценкам. Если это ватное что-то, то значит реальность ватная, меняйShaolin_Style: ↑ 18.11.2023 17:50Хватило же ума такую ватную ерунду написать.MetalistForever: ↑ 18.11.2023 13:49 Мужененавистническая игра с Калифорнийской и Сиэтловской ЛГБТ повесткой залито зрителю прямо в горло , на.уй такую игру . Единственный ее плюс шикарный захват движения персонажей . Это игра не про серую мораль, а про отсутствие логики и принятия ЛГБТ повестки уже не как повестки , а как "веры" какой то
-
Draqoon
Member
Цікаво, подивлюсь які там рівні нові повернуть!
-
Shaolin_Style
Member
Много ли ты трансгендеров встретил пока играл?temporar: ↑ 18.11.2023 18:00 Я ничего общего с трансгендерами не имею, их мироощущению не сопереживаю. Играть в это неинтересно.
Ребята с запада, без вашего авторитетного мнения 40 летних бумеров, разберутся как делать игры и какие характеры персонажей в них прописывать. Если что-то не устраивает, то селяви.Просто таких людей меньшинство, а этот продукт это попытка сформировать спрос предложением, что свойственно этим ребятам из запада
-
l-m
Member
О, я дочекався.
Тепер тільки питання грати на PS5, чи почекати ще й PC
Та вважаю несправедливо її за оптимізацію захаяли, потім вийшла не одна гра з більшими вимогами. Та при цьому виглядали гірше, а щось вони вже такого хейту не отримали
Тепер тільки питання грати на PS5, чи почекати ще й PC
Так і є.Геральт: ↑ 18.11.2023 13:58Імхо, в плані графіки, найгарніша коридорка everDonate: ↑ 18.11.2023 13:29 Не зважаючи ні про що сама красива гра цього року
Та вважаю несправедливо її за оптимізацію захаяли, потім вийшла не одна гра з більшими вимогами. Та при цьому виглядали гірше, а щось вони вже такого хейту не отримали
-
Kopstr
Member
Геральт
Ага прям проигрывают - особенно Ремейк Мертвого Космоса
Ага прям проигрывают - особенно Ремейк Мертвого Космоса
-
Ooops
Member
-
Enjthesilence
Member
Ну там є Лев (Лілі)? Це другорядний персонаж, який бігав з Ебі. Це якби біологічна-дівчина Лілі при народжені, але вона захотіла стати чоловіком і змінила ім'я і свою самоідентифікацію. Але без того, назвіть адекватних чоловічих персонажів, окрім брата Джоеля, якого там кіт наплакав. Просто це трошки смішно, коли в постапокаліптичному світі в нас є жінка-бодібілдер, де вагітна на пізніх стадіях ходить у рейди і що саме цікаво її беруть, хоча вона має бути обузою і навіть якщо вона сама хоче, це банально небезпечно для групи, де є дитина трансгендер, і лесбійська пара. Тобто ну, повістка є 100%, це факт що тут ще додати, але графічно та геймплейно це досить непогана гра.Shaolin_Style: ↑ 18.11.2023 18:41Много ли ты трансгендеров встретил пока играл?temporar: ↑ 18.11.2023 18:00 Я ничего общего с трансгендерами не имею, их мироощущению не сопереживаю. Играть в это неинтересно.
Ребята с запада, без вашего авторитетного мнения 40 летних бумеров, разберутся как делать игры и какие характеры персонажей в них прописывать. Если что-то не устраивает, то селяви.Просто таких людей меньшинство, а этот продукт это попытка сформировать спрос предложением, что свойственно этим ребятам из запада
"Ієн Олександр, актор, який втілив на екрани гравців життя Лева, нещодавно дав інтерв'ю Wired. У ньому він розповів, як зміг використати власний досвід транссексуалу і про те, як йому було важко на початку, але, зрештою, він зумів провести паралель зі своєю власною боротьбою у реальному житті."
-
temporar
Member
На деле "селяви" получается у ребят с западом, увольнения, сокращения, доляры не идут. Ватная реальностьShaolin_Style: ↑ 18.11.2023 18:41Много ли ты трансгендеров встретил пока играл?temporar: ↑ 18.11.2023 18:00 Я ничего общего с трансгендерами не имею, их мироощущению не сопереживаю. Играть в это неинтересно.
-
Геральт
Member
Так космос темний: половина "графіки", а отже і деталей, в тіні. Навіть нема як прямо порівняти.
-
kalakawa
Member
а на пісюна коли буде?
хоч і woke контент, але мій сеттинг, та ще й дорогий. хотілось би пограти доки не заборонили
хоч і woke контент, але мій сеттинг, та ще й дорогий. хотілось би пограти доки не заборонили
-
waryag
Member
Це перебільшення.daesz: ↑ 18.11.2023 13:38 Я на ПК так і не спробував, але от друга частина казали "воук/повісочка" вже
В аніме ледь не в кожному другому тайтлі трап або щось типу того, але аудиторії якось все одно, тому що японці гарно малюють їх.
А на ПК і на ТЛОУ2 вийдуть моди на заміну моделей ,і буде ледь не гра року
-
F-302
Junior
Взагалі не розумію, що не влаштовує у лєзботрансах та іншому. Так, зараз це всюди, та це намагаються надати як щось звичайне у цьому житті. У давній Греції теж такий контингент був поширений, та нічого страшного із еллінами не сталося, як бачимо.
Але, щодо гри, то до Еббі я теж нічого не маю проти, не всім бути Ларочками .
Так, і це, мабуть, єдиний випадок у моєму житті "сорокарічного бумера", коли я щиро зненавидів головного героя.
Але, щодо гри, то до Еббі я теж нічого не маю проти, не всім бути Ларочками .
Так, і це, мабуть, єдиний випадок у моєму житті "сорокарічного бумера", коли я щиро зненавидів головного героя.
-
waryag
Member
Еллі, Еббі, Джоела?F-302: ↑ 18.11.2023 21:25 Так, і це, мабуть, єдиний випадок у моєму житті "сорокарічного бумера", коли я щиро зненавидів головного героя.
-
Vlaad13
Member
-
fractal
Member
Отлично, пройду еще раз, но подожду на пк.
-
Paner
Junior
Ну я якщо Alan Wake 2 гірше виглядає за ТЛОУ, то вибачте, лікуйте зір.Геральт: ↑ 18.11.2023 14:08 Donate
З коридорок: Dead Space, RE4, Returnal, AW2, Gollum. Це те, що запускав з 2023. Але всі програють ТЛОУ.
До того ще були різні там Plague, але також не дотягує
-
Prescott
Member
Игра - шедевр, один из сильнейших сюжетов с серой моралью, кто в ней увидел только
мои соболезнования.Enjthesilence: ↑ 18.11.2023 19:42де є дитина трансгендер, і лесбійська пара