Пропоную обговорити Продано більше двох мільйонів копій Remnant 2
Для игры такого уровня это ошеломительный успех?
Последние статьи и обзоры
Новости
Продано більше двох мільйонів копій Remnant 2
-
Vpupkin
Member
-
waryag
Member
Рік багатий на гарні ігри, середняки страждають.Також у звіті Embracer Group відзначається загальне падіння продажів на ринку PC та консолей. З цього року компанія почала закривати студії. І під таке скорочення навіть потрапила студія Volition, автори серій Red Faction та Saints Row.
-
Рак
Member
поиграл часик в первую когда то, шляпа какая то, в чем прикол игры кто знает ?
-
daesz
Member
Взяв на роздачі в епік сторі, але так і не грав. Бачив колись одним оком десь на стрімі, якийсь дарксоулс від світу шутерів від третього лиця чи щось типу тогоРак: ↑ 16.11.2023 20:11 поиграл часик в первую когда то, шляпа какая то, в чем прикол игры кто знает ?
-
unique-neon
Member
Недавно грав першу частину, десь до середини. Як на мене там нічого спільного з соулсами. По вайбу як arpg грається, але вигляд не зверху а з-за плеча.daesz: ↑ 16.11.2023 20:14дарксоулс
-
daesz
Member
Там хіба не про боси, складність, перекати?unique-neon: ↑ 17.11.2023 12:08Недавно грав першу частину, десь до середини. Як на мене там нічого спільного з соулсами. По вайбу як arpg грається, але вигляд не зверху а з-за плеча.daesz: ↑ 16.11.2023 20:14дарксоулс
-
unique-neon
Member
Це ж історія не тільки про соулси . Так і будь-який екшин можна соулсом назвати, дарксайдерс наприклад. Або відьмак 2 . Або холлов найт, з перарахованого найбільше соулс нагадує, але язик не повертається таким назвати.daesz: ↑ 17.11.2023 12:12Там хіба не про боси, складність, перекати?
Просто воно взагалі не як соулс. Навіть не знаю за рахунок чого, ніколи не думав що соулси робить соулсами. Ну якщо з елденом рівняити, то босів не багато, по дорозі до боса дуже багато звичайних противників (прямо як титан квест, грім даун, і т.і.). Складність загалом нижча. Валюту не розгублюєш при невдачах. Експлорейшин мінімальний. Грінду багато. Атмосфера не така як в соулсах.
-
daesz
Member
Треба поставити і самому глянути що воно такеunique-neon: ↑ 17.11.2023 12:26Це ж історія не тільки про соулси . Так і будь-який екшин можна соулсом назвати, дарксайдерс наприклад. Або відьмак 2 . Або холлов найт, з перарахованого найбільше соулс нагадує, але язик не повертається таким назвати.daesz: ↑ 17.11.2023 12:12Там хіба не про боси, складність, перекати?
Просто воно взагалі не як соулс. Навіть не знаю за рахунок чого, ніколи не думав що соулси робить соулсами. Ну якщо з елденом рівняити, то босів не багато, по дорозі до боса дуже багато звичайних противників (прямо як титан квест, грім даун, і т.і.). Складність загалом нижча. Валюту не розгублюєш при невдачах. Експлорейшин мінімальний. Грінду багато. Атмосфера не така як в соулсах.
-
unique-neon
Member
daesz
Ну я все-таки закинув, у мене так з усіма арпг)
Ну я все-таки закинув, у мене так з усіма арпг)
-
SРЕСТRАL
Junior
А мені 1 частина зайшла) 2 не грав.
-
MessiaH
Member
Подскажите пожалуйста как быть. Дошёл до босса Неруда и никак не могу его замочить, смотрю на Ютубе люди доходят до этого момента с куда более прокачанными пушками. Где их брать? Где взять ресурсы для доп прокачки? Каких-то доп миссий тоже не наблюдается. Чё делать?
-
ArtAnonimys
Junior
Точно не пошкодуєш, на початку гра може здаватися важкою, але впевнений, ти знайдеш свій темп гри, до того ж покликавши друзів ти помножиш задоволення х2 та х3 відповідноdaesz: ↑ 17.11.2023 13:07Треба поставити і самому глянути що воно такеunique-neon: ↑ 17.11.2023 12:26
Це ж історія не тільки про соулси . Так і будь-який екшин можна соулсом назвати, дарксайдерс наприклад. Або відьмак 2 . Або холлов найт, з перарахованого найбільше соулс нагадує, але язик не повертається таким назвати.
Відправлено через 2 хвилини 21 секунду:
Багато втрачаєш. Гра того варта, рекомендую зараз брати Ультімейт видання (воно коштує як стандарт версія без знижки, але включає всі длс), якраз знижки всюди.SРЕСТRАL: ↑ 18.11.2023 05:54 А мені 1 частина зайшла) 2 не грав.
Відправлено через 7 хвилин 7 секунд:
Це твоє перше проходження? І дуже важливо, яка складність? Бо кошмар для новачків, при першому проходжені доволі важко буде. Моя порада, зміни режим гри з Локальної чи Гра для Друзів на Відкриту. З часом до тебе доєднаються більш досвідчені гравці і допоможуть перемогти. У мене гра на Стім, міг би допомогти; якщо залишиш нік, Тал Рата чи ШаХалла будуть переможеними)MessiaH: ↑ 18.11.2023 06:39 Подскажите пожалуйста как быть. Дошёл до босса Неруда и никак не могу его замочить, смотрю на Ютубе люди доходят до этого момента с куда более прокачанными пушками. Где их брать? Где взять ресурсы для доп прокачки? Каких-то доп миссий тоже не наблюдается. Чё делать?
А щодо ресурсів, то гра має великий потенціал реграбельності, тобто "прокачані" гравці вже здолали не одне проходження, і ще більшу кількість локацій.