Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

Kirakishou
спробуйте, там круте кіно буде :beer: Мені ще було цікаво пройти за неї легенди після сюжету.
Kirakishou
Member

geka3250
Я вже піймав спойлер ще в день її релізу, але надіюсь, що там не настільки все сумно.
Polaris
Member

Доречі. Вибив Фуріну та її сигну. Зараз уже пару днів як тестую її. Все ламаю собі голову с балансом статів. Выявляется, що саме вигідніше їй ставит годинник і корону на ХП, а кубок на гідро. Що саме цікаве корона на крити не так багато дає як на ХП. Ставити чашку на ХП не вигідно бо ХП перевалює с сигною за 50к, а пассивка повністю працю вже при 40к ХП
geka3250
Member

Polaris
дивився у IWTL. Якщо правильно зрозумів, то мова про те, що в ульті вона отримує вже досить великий бонус гідро урону від фанфар і типу НР кубок може бути в такому випадку ефективніше. Однак для типових збірок і гри без упору в ульту краще ставити на гідро.
daesz
Member

Цей ресет має значно кращий турбюленс, 1-9 на авто, 10 робив мануально, бо ейай робив дич якусь (типу бейсік атак Кафка і спамив скілом на Асті і Семпо :D ).
спойлер
Изображение
Ще перші 7 поверхів рофлив 1 сторону з моно фаєр тім (Стелла / Аста / Хімеко / Топаз Намбі) :rotate:
Polaris
Member

geka3250
Зараз стоїть кубок на гідро. Корона та годинник на ХП. Бо як показали тести це самій кращий варіант :think:
geka3250
Member

Polaris
І зібралися кріти з такою шапкою?
Polaris
Member

geka3250
Крити не вигідні взагалі :spy: Але це з сигною ясна річ
geka3250
Member

Дивно виходить.
Ах да, був мініпатч, здається 10 числа. Гра почала рандомно фрізити. У світі, данжах, навіть інвентар лагає. Десь раз у хвилину мікрофріз. Хтось ще помітив?
Polaris
Member

geka3250
Та все норм здається. Доречі про ХП корону не один я помітив
geka3250
Member

Polaris
ну ладно, може бути. Без крітової шапки отримати 69/218 - це дуже сильно
Polaris
Member

Сигна багато дає, ось мої стати, але в мене багато ВЄ сабстатами
спойлер
Изображение
Kirakishou
Member

geka3250
Я помітив, що у мене на роботі на чотириядерному процесорі, якщо гру просто звернути, то якогось дідька одне ядро починає завантажуватися на 100%. В самій грі навантаження розподіляються рівномірно, але як тільки звертаю гру – одне ядро на 100%. Навіть, якщо в цей час в грі увімкнена карта або історія молитв, тобто за логікою навантаження взагалі має не бути.
Polaris
Member

Kirakishou
О як комусь щастить. А в мене на роботі проксі сервер не дає погратись, а робити в ньому дірку ради одної іграшки якось не хочеться)
geka3250
Member

Kirakishou
схоже, це типова поведінка гри по навантаженню ядра. Також на мапі звернув:
спойлер
giload.jpg
Kirakishou
Member

geka3250
Я помітив це десь неділі дві чи три назад, раніше такого не було. Але потім мій домашній райзен вона перестала навантажувати на 100% на одне ядро, а от на роботі і5 все ще навантажує. Хоча загалом вона забагато навантаження на процесор дає у згорнутому режимі. Чи не вбудований там якийсь майнер, бо інакше якого біса воно так навантажує процесор, коли на екрані нічого не відбувається?
спойлер
2023-11-13_184004.jpg
Або ще з косяків, про які писав в підтримку, але це вже стосується Honkai Star Rail — в версії гри з Epic Games Store на планеті Ярило-IV не перестає світитись червона мітка, яка вказує на те, що відкрились нові регіони на карті.
Техпідтримка в міхойо ніяка. Крім смайликів емодзі та слів "вибачте, приємної гри" вони нічого зробити не можуть, навіть повідомити про цей баг розробників.
Написав про це на форум хойолаб, але там одні школярі, які грають зі смартфона. А на реддіті модератори видаляють будь-який топік, який не відповідає "веселому та приємному спілкуванню".

Polaris
Ну я на роботі сам сітку прокидав і відповідаю за роботу мережі та комп’ютерного обладнання, тому у мене з цим простіше. А граю на своєму комп’ютері, який зібрав з мотлоху.

Відправлено через 7 хвилин 13 секунд:
Я підозрюю, що це навантаження на одне ядро може бути пов’язано з якимось оновленням вінди. Треба буде спробувати на роботі повидаляти свіжі оновлення.
geka3250
Member

Kirakishou
Та наче з релізу вона трохи нагружала у згорнутому вигляді, бо як пам'ятаю - іноді включається вентилятор ноутбука, а значить гра трохи грузить щось.
По хср зовсім біда - гра весь патч не запускається на Windows 7. Але якщо під час запуску тримати зажатим шіфт або клікати по робочому столі - вона запускається і працює без проблем. Чудеса :rotate:
Kirakishou
Member

geka3250
До речі, подивіться, чи в самій грі процесор не навантажений на сотку? Може із-за цього статери? І дивлячись на те, що у Вас сімка, тоді це явно не з віндою повязано, бо у мене десятка на роботі і теж одне ядро в сотку. Але в мене так само чотириядерний процесор. Можливо, в Фонтейні вони додали якихось фіч, які вимагають потужного процесору. Мабуть тому в опитуванні було питання, яка наша думака про глобальне освітлення, яке вони додали в гру.
geka3250
Member

Kirakishou
Ні, 30-50% процесор. Як вийшла версія 4.2 - все ідеально було, але через пару днів прилетів якийсь патч на 100мб, і почалося...
Kirakishou
Member

geka3250: 13.11.2023 18:59По хср зовсім біда - гра весь патч не запускається на Windows 7.
Я теж довго на сімці сидів, бо в мене на роботі комп’ютер зібраний з мотлоху і не було драйверів на звук під десятку. Але потім набридло, що браузери перестали оновлюватися під сімку і я встановив десятку, а звук вивів через hdmi.
Ответить