Последние статьи и обзоры
Новости
Netflix готує нове аніме по «Відьмаку» — The Witcher: Sirens of The Deep
-
Vpupkin
Member
-
waryag
Member
Що вам не сподобалось в трейлері? Мабуть, це найкраще, що міг зробити нетфлікс, після того, що зробив з серіалом.Vpupkin: ↑ 11.11.2023 11:44Пропоную обговорити Netflix готує нове аніме по «Відьмаку» — The Witcher: Sirens of The Deep
-
Donate
Member
-
Vpupkin
Member
Если коротко то всё.waryag: ↑ 11.11.2023 12:16Що вам не сподобалось в трейлері?
С каких пор Геральт стал слащавым качком супер героем?
-
waryag
Member
Приблизно з тих самих, коли Кавілл виявився чи не єдиним пристойним елементом у серіалі нетфліксу.Vpupkin: ↑ 11.11.2023 12:20Если коротко то всё.
-
kalakawa
Member
Vpupkin: ↑ 11.11.2023 12:20 каких пор Геральт стал слащавым качком супер героем?
Та Геральт ще в третій частині гри своїм корпусом півекрана затулявwaryag: ↑ 11.11.2023 12:23Приблизно з тих самих, коли Кавілл виявився чи не єдиним пристойним елементом у серіалі нетфліксу.
-
waryag
Member
... але був вдвічі менше половини супротивників у кулачних боях.kalakawa: ↑ 11.11.2023 12:28 Та Геральт ще в третій частині гри своїм корпусом півекрана затуляв
-
Kravan
Member
Так, этот Нетфликс сломался, несите другого.
- симпатичные женские персонажи
- полностью белая Йенифер (предположительно это она в одной из сцен)
- ни одного негра/латиноса/и т.д. за весь трейлер
ЧТО ПРОИСХОДИТ?!
ЧТО ПРОИСХОДИТ?!
-
kalakawa
Member
Netflix та Netflix Anime - це як Square Enix North America та Square Enix Japan - два різні всесвітиKravan: ↑ 11.11.2023 13:10 Так, этот Нетфликс сломался, несите другого.
ЧТО ПРОИСХОДИТ?!
-
Intel74320ASuperFin+
Member
Ведьмаку все-таки заплатили чеканной монетой? Выглядит отлично.
Пушо аниме > сериалы и фильмы с повесточкой и разнообразием . Японцы настолько преисполнились творчеством, что им по барабану на западную истерию фемок и прочих вертолетов.Kravan: ↑ 11.11.2023 13:10 Так, этот Нетфликс сломался, несите другого.
ЧТО ПРОИСХОДИТ?!
-
DiSEqC
Member
Гарольд виглядає як перекачена шафа з мечем.
-
Devijack
Member
Останній сезон серіалу не вистачило зусиль додивитись. На мульт надій нема.
-
Tesseract
Member
Nightmare of the Wolf був кращим за другий сезон основного серіалу. Сподіваюсь, що і тут буде щось гідне.
-
KROOM
Member
А колись Реди обіцяли анімаційний фільм у стилі вступної заставки до першого Відьмака ото була б бімба
-
Kullerok
Member
Шляпа пусть сами смотрят. Ведьмак для меня умер на первом сезоне. Теперь только игра и осталась.
-
Raz85
Junior
Ну не знаю...
Щось ніби діснеєвську "Русалочку" косплеять - тільки для більш дорослої аудиторії. А Геральт - ну викапаний новий прекрасний принц на Плотві (білого коня малювати вже зовсім зашкварно, мабуть, було. Хоча... а що завадить Нетфліксу зробити Плотву білою? BLM, здається, поки що на масть коняк в аніме збуджуватися не повинен).
Здається що Нетфліксу так і не вдалося вловити той дух східно-європейського/слов'янського дарк фентезі, що в серіалах що в аніме - прям з усіх зусиль намагаються його вестернізувати для західної аудиторії в зрозумілих їм фентезі-казкових аналогах.
Для мене "Відьмак" - це книги Сапковського (особливо 2 перші, бо інші трохи вже в маестро в графоманію пішли) і 3 гри СД Проджект Ред (оці на 100%), все інше якось не сприймається. Звичайно нічого не маю проти якщо комусь продукція Нетфлікс подобається, ну але це вже ІМХО не "Відьмак".
Щось ніби діснеєвську "Русалочку" косплеять - тільки для більш дорослої аудиторії. А Геральт - ну викапаний новий прекрасний принц на Плотві (білого коня малювати вже зовсім зашкварно, мабуть, було. Хоча... а що завадить Нетфліксу зробити Плотву білою? BLM, здається, поки що на масть коняк в аніме збуджуватися не повинен).
Здається що Нетфліксу так і не вдалося вловити той дух східно-європейського/слов'янського дарк фентезі, що в серіалах що в аніме - прям з усіх зусиль намагаються його вестернізувати для західної аудиторії в зрозумілих їм фентезі-казкових аналогах.
Для мене "Відьмак" - це книги Сапковського (особливо 2 перші, бо інші трохи вже в маестро в графоманію пішли) і 3 гри СД Проджект Ред (оці на 100%), все інше якось не сприймається. Звичайно нічого не маю проти якщо комусь продукція Нетфлікс подобається, ну але це вже ІМХО не "Відьмак".
-
TerryCone
Member
Після нетфліксовського Вархамера подивився мульт 1983 року Вогонь і Лід. Сказати, що анімація та ступінь пропрацювання героїв у Нетфлікса в плані рухів на рівні дна - нічого не сказати.
-
KROOM
Member
Не дивно, враховуючи графічний дизайн від Фразетти та технологію ротоскопіїTerryCone: ↑ 12.11.2023 11:48 Після нетфліксовського Вархамера подивився мульт 1983 року Вогонь і Лід. Сказати, що анімація та ступінь пропрацювання героїв у Нетфлікса в плані рухів на рівні дна - нічого не сказати.
-
Alligator
Member
Ведьмак по сериалу -> Генри КавиллVpupkin: ↑ 11.11.2023 12:20Если коротко то всё.waryag: ↑ 11.11.2023 12:16Що вам не сподобалось в трейлері?
Генри Кавилл -> Супермен
Ну не пропадать же нажитому добру, поменяли декорации и готов)
-
Deepfreezer
Member
Не знаю кому як, я мені сюжет сильно не зрозумілий по трейлеру, то що Геральт качок-супергерой, мені ОК)) Мальовка цілком нормальна, тож я чекаю на реліз