TP-Link Archer C64 лагає

Локальные сети и Интернет
Автор
Member

Хлопці, от є така проблема. Вдруг ви сможете мені допомогти.
Обновився до C64(EU)_V1_1.13.2 Build 230824. І тепер скачить пінг на самому роутері. Я пінгую з свого компа IP роутера і пінг то меньше 1 мс, то 100, 200, 300, а інколи й цілу секунду. Що це за фігня така? Навіть відкотитися не можу, бо "Note: You will be unable to downgrade to the previous firmware version after updating this firmware." Тех підтримка у свому репертуарі та відповідає стандартними фразами, по типу "перезавантажити, повторно перепрошити"
Без імені.jpg
seraphic
Member

Wi-fi или lan? зачем обновлялся?
Siferatus
Member

Подключение к роутеру lan или wlan? Если wlan, на какой частоте подключение 2.4 или 5ггц? Какие настройки стоят? Что говорит inssider об зашумленности эфира другими тд?
Donate
Member

Забекап налаштування і зроби скидання до заводських і перевір :rotate:
Bomchik
Member

Прямий лан порт. Обновлявся тому...що було вімкнене автооновлення. Я вже сам з десяток раз пошкодував за цю галочку(((

Відправлено через 2 хвилини 44 секунди:
Donate: 11.11.2023 19:20 Забекап налаштування і зроби скидання до заводських і перевір :rotate:
От не пам'ятаю чи робив це. Точно перешивав повторно...але от чи скидав до заводских.
Ця проблема була пропала, після повтороного накатування обнови, але от знову вилізло. Капець як незручно грати. При серфінгу пофіг.

Відправлено через 28 хвилин 51 секунду:
Скинув до заводских. Нічого не змінилось. Пінг все так само скачить. Зараз трішки меньша розбіжність але це тимчасово. Сам факт - роутер лагає і не видає стабільний пінг.
Donate
Member

Bomchik: 11.11.2023 19:54 Прямий лан порт. Обновлявся тому...що було вімкнене автооновлення. Я вже сам з десяток раз пошкодував за цю галочку(((

Відправлено через 2 хвилини 44 секунди:
Donate: 11.11.2023 19:20 Забекап налаштування і зроби скидання до заводських і перевір :rotate:
От не пам'ятаю чи робив це. Точно перешивав повторно...але от чи скидав до заводских.
Ця проблема була пропала, після повтороного накатування обнови, але от знову вилізло. Капець як незручно грати. При серфінгу пофіг.

Відправлено через 28 хвилин 51 секунду:
Скинув до заводских. Нічого не змінилось. Пінг все так само скачить. Зараз трішки меньша розбіжність але це тимчасово. Сам факт - роутер лагає і не видає стабільний пінг.
Так як у 99% кабелів екранування лайно спробуй кабель розмістити так щоб він ні з чим не контактував. Особливо кабелі живлення.
Bomchik
Member

Donate
Пінгую сайти з налаштувань роутера і теж пінг гуляє. Не думаю, що проблема одразу в двох пачкордах. Але порухав трішки провід, що йде до компа і ситуація не змінилася.
AlteaXL
Member

Bomchik
сумніваюсь що проблема в прошивці, такий самий роутер і таж прошивка (теж автооновлення ввімкнено)
спойлер
Screenshot 2023-11-11 204326.jpg
Screenshot 2023-11-11 204147.jpg
Avenger80
Member

Bomchik
Ну всё, труба... Ставьте, если можно и есть для него OpenWRT. Техподдержка у TP-Link полные нули в ПО. Моя твоя не понимать (на нашем тестовом экземпляре неполадок не выявлено - всего Вам хорошего. :gigi: ). А может и само исправится.
Последний раз редактировалось Avenger80 11.11.2023 20:47, всего редактировалось 1 раз.
seraphic
Member

с телефона пингани проблема аналогична будет?без подключенного wan тоже пинг с такими лагами? попробуй включи его с другим БП, другим проводом
Bomchik
Member

А як з телефону пінганути? Там ж нема cmd

Відправлено через 2 хвилини 4 секунди:
Ще спробую завтра новий пачкорд обжати від роутера до пк. Десь був десяток метрів екранованого.

Відправлено через 3 хвилини 25 секунд:
Але чи може бути проблема в проводі? Повині ж бути втрати, а не пінг скакати.
Donate
Member

Bomchik: 11.11.2023 21:07 А як з телефону пінганути? Там ж нема cmd

Відправлено через 2 хвилини 4 секунди:
Ще спробую завтра новий пачкорд обжати від роутера до пк. Десь був десяток метрів екранованого.

Відправлено через 3 хвилини 25 секунд:
Але чи може бути проблема в проводі? Повині ж бути втрати, а не пінг скакати.
https://play.google.com/store/apps/deta ... ping&hl=ru
Bomchik
Member

По wifi пінг взагалі нестабільний. То 8-9, то 100-160. По Lan куди стабільніше і чітко видно, коли залагало.
Avenger80
Member

А интересно - а точно ли дело в роутере, может просто состояние сети такое в данный момент? А если попробовать сравнить напрямую, без роутера?
Kirakishou
Member

Avenger80
Так він же сам роутер пінгує, а не якийсь ресурс в інтернеті.
Avenger80
Member

Kirakishou
Точно, как-то упустил этот момент. :)
Alex646
Member

Хм, а я ще думав оновлювати стокову прошивку на своєму старенькому wr-740n...
Donate
Member

Alex646: 11.11.2023 22:52 Хм, а я ще думав оновлювати стокову прошивку на своєму старенькому wr-740n...
Це залежить від вендора. Мікротіки десь раз в місяць ПЗ оновлюють і нічого не ламається.
AlteaXL
Member

Bomchik
звідки ви взяли що не можливо понизити прошивку?
спойлер
Screenshot 2023-11-11 225504.jpg
щойно понизив, все працює

https://www.tp-link.com/in/support/down ... /#Firmware

хоча я дуже сумніваюсь що це в прошивці справа

upd
оновив на останню прошивку знову, все стабільно
спойлер
123.jpg
Последний раз редактировалось AlteaXL 11.11.2023 23:01, всего редактировалось 1 раз.
Alex646
Member

Donate: 11.11.2023 22:55 Це залежить від вендора. Мікротіки десь раз в місяць ПЗ оновлюють і нічого не ламається.
Мій досвід не зовсім релевантний, але я оновлював прошивку на своєму ще більш древньому дір-615, то тоді я також пожалів майже відразу, бо все стало працювати гірше. Доводилося часто резетити роутер. :(
Ответить