Странные вопросы и точные ответы

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

Piter Cantrope: 07.11.2023 21:15 Якщо розморозити морозилку і вичистити звідти увесь лід, споживання холодильника впаде?
Ні. Змінити температуру , щоб ненамерзало
спойлер
Чем ниже температура, тем больше энергии потребляет холодильник. Рекомендуется установить температуру в холодильнике между 2 и 5 градусами Цельсия.
https://knowhow.pp.ua/kak-sekonomit-ene ... timizacii/
Piter Cantrope
Member

Engineer_1988
Дякую. В основній секції стоїть +5, в морозилці -18. Спробую на кілька градусів менше в морозилці поставити, там тільки грибів кілька кілограмів, і вареників пачка. Резинки ще помив і перевірив щоб приставали добре.
MobileLord
Member

Хто носить годдинник з металевим браслетом, як воно взимку буде, нормально чи краще зi шкiряним брати? :)
Engineer_1988
Member

MobileLord: 08.11.2023 12:48 Хто носить годдинник з металевим браслетом, як воно взимку буде, нормально чи краще зi шкiряним брати? :)
нормально, не замерзнешь. Єдиний мінус, якщо підпищена волосатість :lol: :lol: , то між ланками іноді потрапляють волоски, що викликає дискомфорт, незручно займатися спортом і працювати, некомфортно ходити влітку в спеку.
MobileLord
Member

Engineer_1988: 08.11.2023 12:56
MobileLord: 08.11.2023 12:48 Хто носить годдинник з металевим браслетом, як воно взимку буде, нормально чи краще зi шкiряним брати? :)
нормально, не замерзнешь. Єдиний мінус, якщо підпищена волосатість :lol: :lol: , то між ланками іноді потрапляють волоски, що викликає дискомфорт, незручно займатися спортом і працювати, некомфортно ходити влітку в спеку.
Та в мене середня волосатiсть, але в зал я ходжу. :shuffle: Я як побачив iх то закохався, вони у прошлому мiсяцi вийшли на 40-рiччя компанii. Але коштують дофiга, мабудь дочекаюсь знижок якщо не оберу щось iнше.
https://www.youtube.com/watch?v=PUI6icqbo7A
12val12
Junior

подскажите где найти телепрограмму на 1 января 1993 года
фильм "чужие" по моему в 0.40 по Тет был
Sachem
Member

12val12: 09.11.2023 20:43подскажите где найти телепрограмму на 1 января 1993 года
Раньше в Днепре была библиотека с подшивками газет по годам, за много лет. Сейчас не знаю, может на макулатуру сдали. Короче, искать библиотеку такую.
Scoffer
Member

В національній бібліотеці в теорії мають зберігатись всі видання за всі роки, випущені в Україні. Накрайняк там можна або самому сходити пошукати якщо в столиці, або замовити фотокопію.
oldpsyho
Junior

головне взимку не лизати сталевий браслет)). А так норм.
12val12
Junior

спасибо Itonix ..все точно ..фильм "чужие3 " после 0.0 по Тет-а-Тет
я специально проснулся в 0.40 1.01.93 для просмотра
Очевидно где-то было более точное расписание ,но достатосно этого , главное убедился что память в порядке
BattleCru
Member

Якщо купити таку штуку в варіанті на 12в
https://a.aliexpress.com/_EGSR1Qf і підключити до ноута з 2 вертушками Arctic ACFAN00136A (0.15A, 12v) можуть бути якісь негативні наслідки для USB чи самого ноута?
Andrey2005
Member

BattleCru
2шт.*0,15*12=3,6Вт
3,6:5=0,72А Для стандартних USB2 граничний струм 0,5А. Для USB3 0,9А.
Значить один кулер 0,15А без проблем в будь який USB
Engineer_1988
Member

BattleCru: 10.11.2023 14:45 підключити до ноута з 2 вертушками Arctic ACFAN00136A (0.15A, 12v)
Це хочете охолоджувати ноут?
BattleCru
Member

Так, в підставку CoolerMaster NotePal U3 замість штатних жужжалок
BattleCru
Member

Andrey2005
Якщо підключити таких 2 вентилятора в USB 2 він не згорить? Чи просто буде видавати 0.5А і вентилятори не будуть крутитись на 100%? Просто хочу розуміти що може статись, бо все одно буду підключати в USB 3
Omelya
Member

Добрий день. Не знаю правильно що саме тут пишу.
Є вінчестера. Штук 10 але ж ІДЕшні...80-160гб...і от думаю спитаю - вони іще десь комусь нужні? чи можна на алюміній розібрати? бо вообще їх було 70штук...але зовсім малі об.єми.інші розібрав уже. Хотів їх провірити на свої мамці але не вийшло підключить бо драйвера нема. Дякую...
Volodimir
Member

Andrey2005: 10.11.2023 14:542шт.*0,15*12=3,6Вт
А те, що ця штуковина підіймає напругу з 5 до 12 В, враховувати не треба, ні? :gigi:
Omelya: 12.11.2023 09:18ІДЕшні...80-160гб...і от думаю спитаю - вони іще десь комусь нужні? чи можна на алюміній розібрати?
Магнітики там класні. Більш нічого корисного немає
Andrey2005
Member

Volodimir: 20.11.2023 22:03
Andrey2005: 10.11.2023 14:542шт.*0,15*12=3,6Вт
А те, що ця штуковина підіймає напругу з 5 до 12 В, враховувати не треба, ні? :gigi:
А як по вашому я отримав з 2*0,15А 12В, 0,75А з USB? Єдине що, я ККД не врахував, можна накинути 10-15% до споживання.
BattleCru: 11.11.2023 14:37 Andrey2005
Якщо підключити таких 2 вентилятора в USB 2 він не згорить? Чи просто буде видавати 0.5А і вентилятори не будуть крутитись на 100%?
USB в ПК не має обмеження струму, тому якщо його перевантажити, то рано чи пізно воно перегорить. Не сам штекер USB, а чип або запобіжник, якщо він є на конкретній материнці. Запобіжники там часто самовідновлювальні, але перевантажувати не треба.
BattleCru
Member

Andrey2005
Дякую за відповідь, в USB2 зараз підключена мишка, витягувати її не планую, підключив в USB3, тому згідно ваших розрахунків все має працювати безпроблемно і надійно. Дякую за відповідь :beer:
Andrey2005
Member

BattleCru
Будь ласка, я забув за цю тему, так би відповів раніше. Ще можете підключити через USB тестер і побачити реальне споживання
Ответить