Phison попереджає про потенційний дефіцит пам'яті NAND

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Пропоную обговорити Phison попереджає про потенційний дефіцит пам'яті NAND

Пхєх :super: :rotate: :-P :D :gigi: :laugh: :lol: B-) :banan:
спойлер
:)
UPD
а, бляха, в мене на момент читання заголовку інтелект впав до рівня амдешників і я подумав про пам'ять на гпу
ссд можна пережити, вже є достатньо
Последний раз редактировалось kalakawa 09.11.2023 12:33, всего редактировалось 1 раз.
7mindfields
Member

Цього разу без цікавої історії, що саме викликало підняття цін? :(
DuckRider
Member

Та ви задовбали, срана олігополія :facepalm:
Последний раз редактировалось DuckRider 09.11.2023 12:30, всего редактировалось 1 раз.
АлексUA
Member

7mindfields: 09.11.2023 12:25Цього разу без цікавої історії, що саме викликало підняття цін?
Южнокорейский гигант которому все мало. :)
Vpupkin
Member

Надо ещё 2тб мвме на всякий?
Ostin
Member

А мені це все нагадує "ну купи" :D Навіть, якщо не треба. Може, знадобиться потім)
Tyler
Member

почався цирк, недавно нема куди було дівати, технологія постійно здешевлюється і стає більш массовою, а ціни, собака, продовжують рости! Цирк на дроті, монополісти ринок за яйця тримають і крутять як хочуть
zalizo_org
Member

Затарювався SSD з кінця 2022 року. Зараз, наче, достатньо всього. Очевидно було, що треба ловити момент. Насправді ще є останній вагон на чорну п'ятницю. Може ті, кому треба, ще встигнуть. :beer:
Ostin
Member

Дійшло до того, що деякі накопичувачі місткістю 1 ТБ виявилися дешевшими за аналогічні за місткістю жорсткі диски
То так же і має бути, ні? ССД - копійчана собівартість, а HDD - це складний механізм.
Александр Попович
Junior

І куди ж дінуться матеріали з яких роблять пам'ять ?
Чому має бути їх нестача ?
Щось дуже все схоже на змову монополістів.
atropgeon
Member

Самсунь зажала чіпів, от і штучний дефіцит.
daesz
Member

Александр Попович: 09.11.2023 13:03 І куди ж дінуться матеріали з яких роблять пам'ять ?
Як завжди питання грошей та інвестицій. Хтось перестав отримувати бажану кількість $ і вирішив перепродувати матеріали в інше місце, де платять більше :rolleyes:
Intel74320ASuperFin+
Member

Как цены взвинчивать, так пожалуйста, а предсказать перепроизводство, двух извилин ваших аналитиков не хватило :lol: ? То Хуанг наклепает миллионы Паскалей, Тьюрингов и Амперов после майнинг бума и шантажирует своих партнеров их тоннами выкупать с убытками. Ничему вы не научитесь.
Vpupkin: 09.11.2023 12:36 Надо ещё 2тб мвме на всякий?
Закупайтесь накопителями, пока еще есть время. Тоже думаю взять второй емкий нвме. Придет какой-нибудь новый Виталик с Proof of Storage и начнется вторая лихорадка чии :rotate:
nikolaiii
Member

Я от встиг, гадаю до наступного зниження цін доживе.
DiaGnosteek
Member

Я купив у 2019 wd sn750 2tb, ну і він добре собі працює, сьогодні подивився ресурc - 97% здоров'я. От думаю брати зараз про всяк випадок, чи ні? А то всі лякають 2-3 кратним ростом.
divinity
Member

коли б це про жорсткі диски мова йшла, ще ладно, можна б було зрозуміти, дефіцит частин, ще щось, а тут ссд кожен рік-два в 2 рази дешевшають. Навіть якщо штучно ціни підняти на 30%, то через півроку на ці ж 30 впадуть.

Плюс ціни на ссд гарні не в нас, у нас націнка 30-50%...
Ostin
Member

DiaGnosteek: 09.11.2023 14:59лякають 2-3 кратним ростом
Там писали про 8-15 відсотків, взагалі-то) Підніми ціну вдвоє і всі підуть купувати HDD)
n6407
Member

раньше были ураганы, пожары, наводнения, ремонт заводов, из за которых росла цена, а теперь производители скажут - "юзеры, вы же умные, придумайте причину повышения цены сами" :lol: :lol: :lol:
Alonzo
Junior

Как знал, вовремя все тарабайтники решил поменять на 2тб :gigi:
Smok
Member

7mindfields: 09.11.2023 12:25 Цього разу без цікавої історії, що саме викликало підняття цін? :(
історыї немає, але ось цікавий спойлер
спойлер
жа
спойлер
ді
спойлер
бність
Ответить