Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Ответить
Автор
Member

snapdragon999: 09.11.2023 10:58
Dmytro1511: 09.11.2023 10:50 Ладно там от ВВК смарты неплохие рекомендовать, но нет... сяоми.
например за 400 баксов сюда,пиксель сам юзай или своим родычам предлагай ,может они тебя потом поблагодарят ))Я во первых не хомяк ,а человек )и не пытаюсь впарить,я ими не торгую,а просто предлагаю к выбору .Это ты хомяк который пытается фуфло впарить ))
Мне интересно, по каким принципам ты определяешь, что я торгаш? То что ты тут всем суешь свои хлаоми - это другое? Самое главное потом начать сливаться и потихоньку писать нюансы той трубы, которую ты советовал.

Відправлено через 37 секунд:
snapdragon999: 09.11.2023 11:05
Dmytro1511: 09.11.2023 11:01

Realme 11 pro, GT Neo 3
кому нравится на деменции,плиз,я не против.Первый клон Honor Magic5
Чем тебе так не нравится деменция? В чем ее недостатки, поясни.

Відправлено через 1 хвилину 46 секунд:
snapdragon999: 09.11.2023 11:05

Первый клон Honor Magic5
Я с таким же успехом могу высрать, что сяоми 12 ультра и 13 ультра - клоны хонора. Это китайцы, они все выглядят одинаково
snapdragon999
Member

Dmytro1511: 09.11.2023 11:09
Чем тебе так не нравится деменция? В чем ее недостатки, поясни.
https://nanoreview.net/en/soc-compare/q ... nsity-7050 , в сяоми мощнее и лучше проц практически во всем за те же деньги .И не только проц ,а и все остальное.И я не слился ,а вышел новый аппарат более интересный .Просто говорить что большие рамки это хорошо в пикселе это вообще кринж .После этого смешно даже общаться ,уровень школьника.
Последний раз редактировалось snapdragon999 09.11.2023 11:23, всего редактировалось 4 раза.
Dmytro1511
Member

snapdragon999
При этом сяоми имеет 100500 подвохов и сосет во всем остальном. Реалме будет работать отлично года 3-4. Сяоми - дай бог чтоб через год не отвалился
snapdragon999
Member

Dmytro1511: 09.11.2023 11:17 snapdragon999
При этом сяоми имеет 100500 подвохов и сосет во всем остальном. Реалме будет работать отлично года 3-4. Сяоми - дай бог чтоб через год не отвалился
Против реалми ничо не имею,шим нормальный там ,кому нравится на деменции пускай берут .Які питання ?Че ты раньше их не предлагал,а пиксель свой совал ?
Dmytro1511
Member

snapdragon999: 09.11.2023 11:18
Против реалми ничо не имею,шим нормальный там ,кому нравится на деменции пускай берут .Які питання ?Че ты раньше их не предлагал,а пиксель свой совал ?
Я все еще рекомендую брать пиксель, если юзер не чуствителен к шиму. Ну и в конце концов реалме 11 про - не компакт, в отличии от 6а
snapdragon999
Member

Dmytro1511: 09.11.2023 11:21
snapdragon999: 09.11.2023 11:18

Я все еще рекомендую брать пиксель, если юзер не чуствителен к шиму. Ну и в конце концов реалме 11 про - не компакт, в отличии от 6а
там и мертвый почувствует щим :rotate:
во всех китайцах может отвалится ,тем более с 150вт зарядками .Знакомый гт нео купил ,за год батарея усохла нормально ,толи из за быстрой зарядки ,толи батареи галимые ставят дешевые .Так что это вилами по воде писано что они надежные.
kolesnukm
Member

так 13 про тільки для китаю, відповідно 250 баксів Китайська версія але без бендів, або вже розблокований і прошити на не знаю що із різними мовами за 260 але теж без бендів і з не робочим NFC, і ще якщо попасти на мито то вже не так і цікаво ((
snapdragon999
Member

kolesnukm: 09.11.2023 11:41 так 13 про тільки для китаю, відповідно 250 баксів Китайська версія але без бендів, або вже розблокований і прошити на не знаю що із різними мовами за 260 але теж без бендів і з не робочим NFC, і ще якщо попасти на мито то вже не так і цікаво ((
сказали ж уже что глобалка зарегистрирована ,скоро появится .Бенд по сути 1 только B7 отсутствует,а 20 -38 у нас нема и так .Если живешь не в центре Киева или Львова то по барабану. Глобалка будет точно либо х6 про либо нот 13 про глобал .У меня 3с китайский ,ловит ок в пригороде ,разницы 0 .
Donate
Member

kolesnukm: 09.11.2023 11:41 так 13 про тільки для китаю, відповідно 250 баксів Китайська версія але без бендів, або вже розблокований і прошити на не знаю що із різними мовами за 260 але теж без бендів і з не робочим NFC, і ще якщо попасти на мито то вже не так і цікаво ((
Сяомі там вже не цікаво якщо це китайка так як розблокування завантажувача це мінус апдейти... Напевно комьюніті зробить костілі щоб можно було ставити через adb чи ще щось там але навіщо, таке враження що світ тільки на одних сяомі зупинився... Плюс вони там щось мутять з розблокуванням завантажувача :rotate:
https://www.androidauthority.com/xiaomi ... k-3383687/

"Але за 400 баксів норм"

Хтось жигу купує і там сидить з нею 12/7 в гаражі і йому норм :lol: Але напевно років так після 20-25+ коли обов'язків/планів більше ніж часу менше за всього хочеться сидіти і займатися половим актом з телефоном. Вже більше полюбляєш варіанти купив і забув взагалі.
snapdragon999
Member

Donate: 09.11.2023 12:11
Сяомі там вже не цікаво якщо це китайка так як розблокування завантажувача це мінус апдейти... Напевно комьюніті зробить костілі щоб можно було ставити через adb чи ще щось там але навіщо, таке враження що світ тільки на одних сяомі зупинився... Плюс вони там щось мутять з розблокуванням завантажувача :rotate:
https://www.androidauthority.com/xiaomi ... k-3383687/

"Але за 400 баксів норм"

Хтось жигу купує і там сидить з нею 12/7 в гаражі і йому норм :lol: Але напевно років так після 20-25+ коли обов'язків/планів більше ніж часу менше за всього хочеться сидіти і займатися половим актом з телефоном. Вже більше полюбляєш варіанти купив і забув взагалі.
Уже глобальная версия готовится, зачем об этом говорить. Сейчас можно установить прошивку( официалку например ID) методом подмены, не обязательно разблокировать загрузчик.

Кстати кто там чесал, зачем нужно 10 касаний на телефоне, типа 5 хватает, увидел у знакомого дочка играет на пианино, синтезатор на смартфоне и плюс игры есть на 6 пальцев.
Entar
Member

Donate: 09.11.2023 12:11 Хтось жигу купує і там сидить з нею 12/7 в гаражі і йому норм :lol: Але напевно років так після 20-25+ коли обов'язків/планів більше ніж часу менше за всього хочеться сидіти і займатися половим актом з телефоном. Вже більше полюбляєш варіанти купив і забув взагалі.
Я, як людина яка в смартфонах зовсім "юзер", абсолютно впевнений, що така думка про телефони (будь якої марки), може виникати тільки у людей, які самі люблять кучу часу проводити в якихось налаштуваннях, перепрошивах, кастомізаціях ітд. На відміну від комп. ігр, смартфони ніколи не були моїм хоббі, і можу сказати, що я (да і практично ВСІ люди, кого я знаю, люди переважно з ІТ/інженерної сфери) половим актом зі смартфоном не займаюсь незважаючи на те, що я користувач сяомі майже 8 років (до того мейзу, а до того нокія). Зазвичай, у звичайного юзера телефону все відбувається так:
1) Прийшов в магазин, купив телефон.
2) Переніс контакти/фотки з горем пополам, скачав ті ж додатки що були.
3) На протязі деякого часу позвикав, може встановив щось новеньке, наприклад спробувати якусь гру (якщо ще не мав близького досвіду з тим лайном або просто хочеться попробувати) чи тему.
4) Користуєшся N часу. Інколи бісишься, що скачалась якась обнова і дизайн гади поміняли.
5) Міняєш на новий (хто дуже полюбляє це діло і є кошти - через рік-два, хто більш байдужий - коли вже або глючити почне (часто це зв'язано з прошивками/оновленнями) - роки 3-4.
Ну я ще жадібний пірат, який регулярно ютуб вансед і спотіфай качає, бо жадібні корпорації щось ламають в попередніх версіях

І коли така людина заходить на форум з питанням "що вибрати, модель за 10 чи за 12" і читає що виявляється, щоб користуватися її смартом треба щось там сидіти налаштовувати, колупати, скачувати якісь прошивки, ітд ітп, то щире здивування виникає.

Отправлено спустя 7 минут 53 секунды:
P.S. Хтось знає, чи можна якось зі старого сяомі на новий перенести все разом з налаштуваннями, авторизаціями, всіх додатків?
Dmytro1511
Member

Entar: 09.11.2023 13:22
P.S. Хтось знає, чи можна якось зі старого сяомі на новий перенести все разом з налаштуваннями, авторизаціями, всіх додатків?
На старому смарті зроби резервну копію гугл, і при налаштуванні нового вибери перенесення данних з хмари гугл. Все що тобі залишиться - це повходити в інші аккаунти

Відправлено через 2 хвилини 55 секунд:
Donate: 09.11.2023 12:11 Хтось жигу купує і там сидить з нею 12/7 в гаражі і йому норм :lol: Але напевно років так після 20-25+ коли обов'язків/планів більше ніж часу менше за всього хочеться сидіти і займатися половим актом з телефоном. Вже більше полюбляєш варіанти купив і забув взагалі.
Я, як людина яка в смартфонах зовсім "юзер", абсолютно впевнений, що така думка про телефони (будь якої марки), може виникати тільки у людей, які самі люблять кучу часу проводити в якихось налаштуваннях, перепрошивах, кастомізаціях ітд. На відміну від комп. ігр, смартфони ніколи не були моїм хоббі, і можу сказати, що я (да і практично ВСІ люди, кого я знаю, люди переважно з ІТ/інженерної сфери) половим актом зі смартфоном не займаюсь незважаючи на те, що я користувач сяомі майже 8 років (до того мейзу, а до того нокія). Зазвичай, у звичайного юзера телефону все відбувається так:
1) Прийшов в магазин, купив телефон.
2) Переніс контакти/фотки з горем пополам, скачав ті ж додатки що були.
3) На протязі деякого часу позвикав, може встановив щось новеньке, наприклад спробувати якусь гру (якщо ще не мав близького досвіду з тим лайном або просто хочеться попробувати) чи тему.
4) Користуєшся N часу. Інколи бісишься, що скачалась якась обнова і дизайн гади поміняли.
5) Міняєш на новий (хто дуже полюбляє це діло і є кошти - через рік-два, хто більш байдужий - коли вже або глючити почне (часто це зв'язано з прошивками/оновленнями) - роки 3-4.
Ну я ще жадібний пірат, який регулярно ютуб вансед і спотіфай качає, бо жадібні корпорації щось ламають в попередніх версіях

І коли така людина заходить на форум з питанням "що вибрати, модель за 10 чи за 12" і читає що виявляється, щоб користуватися її смартом треба щось там сидіти налаштовувати, колупати, скачувати якісь прошивки, ітд ітп, то щире здивування виникає.
І тому для такого юзера піксель або айфон підійшли би ідеально. Підтримка довга, система швидка та стабільна, камера знімає відмінно без пошуків нормального моду гкам. Більшість навіть ШИМ не помітить.
snapdragon999
Member

newpipe поставь,меньше весит и шустро работает .На новый телефон лучше поновой установить чем хлам всякий переносить .Синхронизацию паролей гугл включить и оно быстро повходит во все приложения.

Dmytro1511: 09.11.2023 13:33
І тому для такого юзера піксель або айфон підійшли би ідеально. Підтримка довга, система швидка та стабільна, камера знімає відмінно без пошуків нормального моду гкам. Більшість навіть ШИМ не помітить.
Только ты забыл сказать что айфон стоит от 1000 баксов новый ,а 6а не всем зайдет такая хламина.И айфон для бюджетных юзеров не подойдет,где за все надо башлять .
Последний раз редактировалось snapdragon999 09.11.2023 13:39, всего редактировалось 2 раза.
Dmytro1511
Member

snapdragon999: 09.11.2023 13:35

newpipe поставь,меньше весит и шустро работает .На новый телефон лучше поновой установить чем хлам всякий переносить .Синхронизацию паролей гугл включить и оно быстро повходит во все приложения.
Ты при переносе можешь выбрать нужный и ненужный хлам
Entar
Member

Dmytro1511: 09.11.2023 13:33 На старому смарті зроби резервну копію гугл, і при налаштуванні нового вибери перенесення данних з хмари гугл. Все що тобі залишиться - це повходити в інші аккаунти
Дякую!
Я просто на своєму наче так робив, але у мене додатки перенеслися, але заново входити доводилося і паролі.
Dmytro1511: 09.11.2023 13:33 І тому для такого юзера піксель або айфон підійшли би ідеально. Підтримка довга, система швидка та стабільна, камера знімає відмінно без пошуків нормального моду гкам. Більшість навіть ШИМ не помітить.
Я просто не розумію чим для такого юзера не підходить сяомі, от серйозно) У них є своя ОС (а не голий гугл, який дуже полюбляють любителі все настроювати і кастомізувати), все більш менш відбувається автоматично з мінімальною участю юзера. При цьому є плюс, що можна все-таки поставити ті ж піратські проги, якщо кортить зекономити 2000+ грн /рік і не страждати від реклами. Де тут возня?
Підтримка: у мене redmi note 4x до цього року виконував вдома функцію "програвача ютуб" (чисто щоб не розряджати новий тел.), при таким чином більше 6 років він адекватно працював в плані підтримки. І тільки цього року його ОС перестала підтримувати оновлення (може можна якусь скачати/поставити і буде, не знаю)
Моєму редмі нот 8х - з дати виходу більше 4 років і проблем з підтримкою (а також, на мій смак - зі швидкістю системи) - немає. Єдина проблема - за період експлуатації система стала займати 30+ГБ, і мені довелося скидати його до заводських, щоб це виправити. Це єдиний секс контакт з телефоном, що був вимушеним.
Гкам не користувався і не знав навіть, що є спосіб покращити фото з його допомогою (як на мене, фото і так непогані, хоча в темряві хотілося б трохи краще).

Щодо "піксель чи андроід". Як я розумію, піксель - це те, що в Україні не офіційно з усіма витікаючими для такого юзера. Ну і пишуть що краще в ньому тільки камера. Ще із мінусів (особисто в моїх очах) - ОС, і необхідність "звикати". Айфон - можливо, якщо людині не принципово, потратити на телефон 300$ чи 1000$ (ну і не принципово що зекономити 100$ в рік на преміумі пари популярних сервісів не вийде). Коли дохід 5 кує+, айфон - непогана опція вибору (хоча підозрюю є варіанти краще за ці гроші, але тут питання "а для чого краще якщо людину влаштовує а вникати немає бажання), ну так ці люди на форумі не питають що взяти, за 10к чи за 12к.
Последний раз редактировалось Entar 09.11.2023 13:54, всего редактировалось 1 раз.
Donate
Member

Entar: 09.11.2023 13:22 І коли така людина заходить на форум з питанням "що вибрати, модель за 10 чи за 12" і читає що виявляється, щоб користуватися її смартом треба щось там сидіти налаштовувати, колупати, скачувати якісь прошивки, ітд ітп, то щире здивування виникає.
Така людина нічого в руках не тримала дорожче чим телефон за 200-300 баксів, звідкіля їй знати що щоб телефон працював адекватно потрібно з ним шаманити?

Added in 1 minute 22 seconds:
Entar: 09.11.2023 13:45як на мене, фото і так непогані, хоча в темряві хотілося б трохи краще
Порівнюючи з чим непогані? Ще раз особливість вибору саме в порівнянні.

В мене ось є фотки зрівняння перший gcam на RN7 зразу зрозуміло що сток фотографує ніяк :facepalm:
спойлер
Изображение
Изображение
Added in 4 minutes 29 seconds:
Entar: 09.11.2023 13:45ну так ці люди на форумі не питають що взяти, за 10к чи за 12к. [/off]
За 12к є безальтернативний pixel 6а
snapdragon999
Member

Donate: 09.11.2023 13:54
В мене ось є фотки зрівняння перший gcam на RN7 зразу зрозуміло що сток фотографує ніяк :facepalm:
спойлер
Изображение
Изображение
HDR на стоке включить религия не позволяет?
Donate: 09.11.2023 13:58
За 12к є безальтернативний pixel 6а
человеку ,который 8 лет пользовался сяоми IPS купить голую оболочку да еще с лютым шимом .Да он его выбросит на след день.
Donate
Member

snapdragon999: 09.11.2023 13:58 человеку ,который 8 лет пользовался сяоми IPS купить голую оболочку да еще с лютым шимом .Да он его выбросит на след день.
Мені потрібні пруфи на рахунок дикого шиму, радекси люпіни це іграшка для блогерів :laugh:
А шим у 6а 240 Гц коли як в умовних сяомі він 120 :rolleyes:
snapdragon999
Member

Donate: 09.11.2023 14:01
snapdragon999: 09.11.2023 13:58 человеку ,который 8 лет пользовался сяоми IPS купить голую оболочку да еще с лютым шимом .Да он его выбросит на след день.
Мені потрібні пруфи на рахунок дикого шиму, радекси люпіни це іграшка для блогерів :laugh:
ты типичный пример троля ,который требует пруфы,уже сколько обзоров и отзывов на этот телефон ,даже те же ссылки что ты кидал на 4пда ,там же и про 6а пишут .
Donate
Member

snapdragon999: 09.11.2023 14:02
Donate: 09.11.2023 14:01
ты типичный пример троля ,который требует пруфы,уже сколько обзоров и отзывов на этот телефон ,даже те же ссылки что ты кидал на 4пда ,там же и про 6а пишут .
Що оглядачі використовували для заміру? Ось це ти вважаеш адекватним для пристрою який повинен бути високоточним? Дай бог щоб ти такі термометри купував коли в тебе хтось з рідних хворіє і один буде показувати 39 інший 37,5 третій 38,3. Якщо ти вважаєш що це норма для високоточних приладів.
спойлер
Изображение
Изображение
Більшість блогерів телефоном навідь не користуються. Вони його винули з котробки десь в студії зробили швидкий огляд і на цьому все. Навіщо їм паритись? В них там ще 100500 пристроїв на огляд а ще краще рекламу.
Ответить