Последние статьи и обзоры
Новости
Гібридні процесори AMD Phoenix для платформи AM5 сформують лінійку Ryzen 8000G
-
VRoman
Member
Предлагаю обсудить Гібридні процесори AMD Phoenix для платформи AM5 сформують лінійку Ryzen 8000G Дозадерживались, что пришлось 7000G в 8000G переименовать. Кто им мешал, первый Phoenix пол года назад выпустить?
-
brozzy
Member
Те саме що заважає випускати APU рівня PS5 для PC - умови контракту.VRoman: ↑ 08.11.2023 17:32 Кто им мешал, первый Phoenix пол года назад выпустить?
-
Robostyle
Member
LOOOOL.1 ядро Zen 4 + 3 ядра Zen 4c
2 ядра Zen 4 + 4 ядра Zen 4c
Кор два дуба и пенёк. Возвращение.
-
Keyser Soze
Member
GTA VI встройка потянет?
-
_nevermind
Member
Ахахахаахахахахахахах.
> 1 и 2 ядра в десктопе
> 2023г
А в 2017-2018 форумные эксперты рассказывали, что благодаря Амуде Райзену совсем скоро у всех будет по 64 ядра в домашнем компе.
> 1 и 2 ядра в десктопе
> 2023г
А в 2017-2018 форумные эксперты рассказывали, что благодаря Амуде Райзену совсем скоро у всех будет по 64 ядра в домашнем компе.
-
Taran
Member
Я так розумію iGPU Radeon 780M із 12 CU - трохи слабша за десктопну 1650?
-
item2
Member
AMD заявляє, що їх Zen 4 і 4c ядра мають однаковий IPC і можуть в ігри. Побачимо. Може потягне на нормальний шестиядерник.
-
_nevermind
Member
А винда в курсе об их заявлениях?item2: ↑ 08.11.2023 18:27AMD заявляє, що їх Zen 4 і 4c ядра мають однаковий IPC і можуть в ігри. Побачимо. Може потягне на нормальний шестиядерник.
А то недавно забавный случай был, когда Valve не в курсе была, что там за AMD Antilag+ , или как там та штука называлась
-
Drimrex
Member
Ну дивись у SD ( Steam Deck ) RDNA 2 с 8 CU яка працює на 1,0-1,6 ГГцTaran: ↑ 08.11.2023 18:26 Я так розумію iGPU Radeon 780M із 12 CU - трохи слабша за десктопну 1650?
-
Denvys5
Member
Інтел з 1+4 та 2+4 цпу: все норм, солідно, поганого не випустять;
Амд з 1+3 та 2+4: аааа кордвадуб, все погано, не буде працювати
Як завжди, незмінно
А х3д 8700G було б смачно
Амд з 1+3 та 2+4: аааа кордвадуб, все погано, не буде працювати
Як завжди, незмінно
А х3д 8700G було б смачно
-
Vasyanya1
Member
А якщо, наприклад, мені потрібен середньої руки CPU, і в той же час потужна інтеграшка, то я все одно маю переплачувати за старшу модель?
-
Impulse101
Member
Так было всегда, разве нет?Vasyanya1: ↑ 08.11.2023 19:40 А якщо, наприклад, мені потрібен середньої руки CPU, і в той же час потужна інтеграшка, то я все одно маю переплачувати за старшу модель?
-
DuckRider
Member
Посмотрим что ты скажешь когда у интел будет 17 поколение, а у амд аж 18еVRoman: ↑ 08.11.2023 17:32 Предлагаю обсудить Гібридні процесори AMD Phoenix для платформи AM5 сформують лінійку Ryzen 8000G Дозадерживались, что пришлось 7000G в 8000G переименовать. Кто им мешал, первый Phoenix пол года назад выпустить?
Отправлено спустя 1 минуту 47 секунд:
Никто не говорил каких_nevermind: ↑ 08.11.2023 18:23 Ахахахаахахахахахахах.
> 1 и 2 ядра в десктопе
> 2023г
-
-falconer-
Member
Тільки вчора подумав, що якось давно не оновлювали Гібриди. Цікаво. Сподіваюсь, що тут вже буде з підтримкою PCIe 4.0 для SSD
-
ДядяСаша
Member
Усі 65ватні проци.
Може буде ще "GE" з поліпшеним енергозберіганням, цеж архітектура з мобільного сегмента.
Чомусь вони графоній так нарізають або 4Cu або кратне 4. Раніше по взякому ізвращались.
Може буде ще "GE" з поліпшеним енергозберіганням, цеж архітектура з мобільного сегмента.
Чомусь вони графоній так нарізають або 4Cu або кратне 4. Раніше по взякому ізвращались.
-
Nikk0N
Junior
Трохи дивує така бурхлива реакція на гібридні процики, жирніші ж варіанти не заборонили
Широкий асортимент дешевих проців для ам5 це як на мене дуже добре, бо більше комбінацій -> кращі точки входу і покриття ринку -> успішніший ам5
Тим паче що "мінізен" з точки зору продуктивності це той же зен4, із SMT, просто там менше буст частоти і кеш (що типу ок для лоу-левел проців), і E cores Інтелу наприклад то прям зовсім інший рівень відставання
До речі, в тої ж Інтел найнижча позиція для s1700 це взагалі двоядерний пеньок (дякувати що хоч P cores і що 4 потоки), ото блін потужно
Широкий асортимент дешевих проців для ам5 це як на мене дуже добре, бо більше комбінацій -> кращі точки входу і покриття ринку -> успішніший ам5
Тим паче що "мінізен" з точки зору продуктивності це той же зен4, із SMT, просто там менше буст частоти і кеш (що типу ок для лоу-левел проців), і E cores Інтелу наприклад то прям зовсім інший рівень відставання
До речі, в тої ж Інтел найнижча позиція для s1700 це взагалі двоядерний пеньок (дякувати що хоч P cores і що 4 потоки), ото блін потужно
-
phobosse
Member
Не совсем. 5600g имел 7 блоков, 5700g - 8. Разница в играх по итогу была мизерной. А тут все сильно порезали, ради мощной встройки рассматривать что-то кроме топа не имеет смысла.Impulse101: ↑ 08.11.2023 20:08Так было всегда, разве нет?
-
Polyaan
Member
Младшие решения стоило бы назвать Athlon 8000ge или как то так. Вопросов бы не было
-
yagerq
Member
Я купил 2 ноутбука на амд, далеко не бюдждетные, есть хорошие моменты связанные с самим процессором, временем от батарейки, но баги с видеокартой и странно работающим usb прям заставляют задуматься об альтернативе.
- спойлер
- курсор всё еще белый на поле ввода