Последние статьи и обзоры
Новости
Grand Theft Auto VI можуть анонсувати найближчими днями
-
Alligator
Member
Самое смешное и в тоже время обидное то, что они могу сказать, что:
Grand Theft Auto VI выйдет!
Grand Theft Auto VI и это будет игра про открытый мир!
и на этом всё и 100500 халявных рекламных новостей по всему миру разойдется ))))
Grand Theft Auto VI выйдет!
Grand Theft Auto VI и это будет игра про открытый мир!
и на этом всё и 100500 халявных рекламных новостей по всему миру разойдется ))))
-
Prescott
Member
Проработки-графики-внимания к деталям. Это конечно не ассасины, но тоже достойноdret09: ↑ 08.11.2023 10:19Як мені подобаються оці вкиди про планку... Планку чого? Нудьги?
-
marinich
Member
Скільки цих прогнозів було незлічити. Краще хай Сімсони пронозують, там точніше скажуть коли вийде.
-
Hum
Member
Я не осилил сюжет ГТА 5. После сан Андреаса это все показалось мне пресным. Тревор как персонаж поначалу порадовал но одним Тревором обойтись в столь обширной игре невозможно. Скучно.
-
AntonyKandaurov
Member
Ні копійки не вклав в гта онлайн, провів в цілому в грі 580 годин. Може десь із них годин 500 пішло в онлайн.Leqi: ↑ 08.11.2023 09:58 Пропоную обговорити Grand Theft Auto VI можуть анонсувати найближчими днями
Буде ще одна донатна помийка зі скінчиками?
Отправлено спустя 1 минуту 25 секунд:
Після достатньо круто деталізованої рдр2 плекаю надію що 6 частина буде дуже крутою.
-
daesz
Member
РДР2 робили rockstar san diego, дочірня компанія яку РС купили ще до релізу РДР1, gta 4/5 робили - rockstar north. Тобто 2 зовсім різні команди, із зовсім різних підходом. Я б на вашому місці не плекав надійAntonyKandaurov: ↑ 08.11.2023 12:00 Після достатньо круто деталізованої рдр2 плекаю надію що 6 частина буде дуже крутою.
-
D_Sarif41
Junior
Деталізувати сучасне місто, тим більш таке велике, як маямі набагато важче ніж пусті прерії фронтиру.
-
daesz
Member
Приємного перегляду, попередні 16 відео з серії вже, думаю, самі знайдете.D_Sarif41: ↑ 08.11.2023 12:25 Деталізувати сучасне місто, тим більш таке велике, як маямі набагато важче ніж пусті прерії фронтиру.
-
Creature4O
Member
Політика rockstar що до українських гравців нікого не цікавить, чи вони щось змінили? Нагадаю, rockstar закрили реєстрацію для нових гравців з України. Тому вважаю, що купляти їхню продукцію -це зашквар.
-
dret09
Member
Як какаюча коняка в РДР впливає на мій геймплей? Або афігєнні сліди на снігу?Prescott: ↑ 08.11.2023 11:50Проработки-графики-внимания к деталям. Это конечно не ассасины, но тоже достойноdret09: ↑ 08.11.2023 10:19Як мені подобаються оці вкиди про планку... Планку чого? Нудьги?
-
D_Sarif41
Junior
Так, згоден, але для того, щоб перевершити gta 5, їм потрібно випустити gta 6 на голову вище ніж і gta 5, і rdr 2. Я думаю, що це неможливо.daesz: ↑ 08.11.2023 12:30Приємного перегляду, попередні 16 відео з серії вже, думаю, самі знайдете.D_Sarif41: ↑ 08.11.2023 12:25 Деталізувати сучасне місто, тим більш таке велике, як маямі набагато важче ніж пусті прерії фронтиру.
-
Prescott
Member
Ты у меня спрашиваешь? Откуда я знаю что там и как влияет на тебя, может тебе и тетрис на сегодня кажется вершиной гемплея. Не душни.dret09: ↑ 08.11.2023 12:39Як какаюча коняка в РДР впливає на мій геймплей? Або афігєнні сліди на снігу?
-
n+gibat[]r
Member
Даже не надейтесь, будет фемка чернокожая и второй герой - трансгендер либо гей либо небинарная личность которое само не может определиться что оно такое, женщина или мужчинаПавло: ↑ 08.11.2023 11:47 Надіюсь це фейк і в гта 6 не запхають «сильні і самостійну героїню» бо ця повістка вже дістала!
-
dret09
Member
Мені цікаво почути про критерії цієї планки про яку усі говорять в іграх РС... Але усі кажуть про якісь деталі...Prescott: ↑ 08.11.2023 13:01Ты у меня спрашиваешь? Откуда я знаю что там и как влияет на тебя, может тебе и тетрис на сегодня кажется вершиной гемплея. Не душни.dret09: ↑ 08.11.2023 12:39Як какаюча коняка в РДР впливає на мій геймплей? Або афігєнні сліди на снігу?
-
KimRomik
Member
мені в ГТА5 сінглу вистачило, а онлайн не зачепив...Spiryt: ↑ 08.11.2023 10:06В онлайн играть никто не заставляет, а понлноценную сингл кампанию никто не отменялLeqi: ↑ 08.11.2023 09:58 Пропоную обговорити Grand Theft Auto VI можуть анонсувати найближчими днями
Буде ще одна донатна помийка зі скінчиками?
-
daesz
Member
Свідки геймплею : ой, та мені не потрібні ваші сліди коня на снігу і соколів які десь там рибу їдять
Олсо свідки геймплею : а чого я неможу переступити через цю гілку і пройти через цей кущ
Олсо свідки геймплею : а чого графіка графіка не некст ген
Олсо свідки геймплею : а чого я неможу переступити через цю гілку і пройти через цей кущ
Олсо свідки геймплею : а чого графіка графіка не некст ген
-
Telcontar
Member
Ото у вас проблеми... В Україні зараз інші повістки значно більш актуальніПавло: ↑ 08.11.2023 11:47 Надіюсь це фейк і в гта 6 не запхають «сильні і самостійну героїню» бо ця повістка вже дістала!
-
n+gibat[]r
Member
Не скiглiть, просто качайте пiратку))) А у Стiмi можна купити щось гарнiше. Ось наприклад недавно вiдкрив для себе Sons of the Forest, крутезна виживалка у лiсi, гра ще у Альфа доступi але дуже крута, й штучний iнтелект у ботiв там дуже гарний + можна з друзями зарубитися у мультiрежимi))) I нiяких донатiв та тупого грiнду.Creature4O: ↑ 08.11.2023 12:31 Політика rockstar що до українських гравців нікого не цікавить, чи вони щось змінили? Нагадаю, rockstar закрили реєстрацію для нових гравців з України. Тому вважаю, що купляти їхню продукцію -це зашквар.
-
Prescott
Member
Ознакомьтесь,dret09: ↑ 08.11.2023 13:12Мені цікаво почути про критерії цієї планки про яку усі говорять в іграх РС... Але усі кажуть про якісь деталі...
-
RAZOR 9280
Member
Grand Theft Auto VI можуть анонсувати найближчими днями