Кто во что играет?

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

Якась нова ігруха на підході від українських разрабів:
У Steam вийшов український квест Strange House
Джерело
Prescott
Member

CrackYu23: 05.11.2023 16:34Нормальна бойовка
Вот вроде за неё и ругают не в последнюю очередь
CrackYu23
Member

Prescott
По оглядам з ютубу думав буде бісити,але ні сподобалась :rotate:
SERGBILL
Member

CrackYu23: 05.11.2023 16:34 Купив зі знижкою The Callisto Protocol, за чотири сотні дуже крута гра ;) Не дуже розумію, чого її так хейтять.Різноманітні локації як для подібного жанру.Нормальна бойовка,достатньо хорор моментів.Впринципі цікавий сюжет.Нажаль космічні хорори дуже рідко виходять.Навіть трохи сумно,що скоро мабуть фінал.
жаль, прогавив знижку, по тому, що побачив в оглядах - гра топчик. враховуючи, що я фанат Dead Space, усієї трилогії, хоч і хейтять 3 частину.
CrackYu23
Member

SERGBILL: 05.11.2023 22:02
CrackYu23: 05.11.2023 16:34 Купив зі знижкою The Callisto Protocol, за чотири сотні дуже крута гра ;) Не дуже розумію, чого її так хейтять.Різноманітні локації як для подібного жанру.Нормальна бойовка,достатньо хорор моментів.Впринципі цікавий сюжет.Нажаль космічні хорори дуже рідко виходять.Навіть трохи сумно,що скоро мабуть фінал.
жаль, прогавив знижку, по тому, що побачив в оглядах - гра топчик. враховуючи, що я фанат Dead Space, усієї трилогії, хоч і хейтять 3 частину.
Я думаю на новорічному розпродажі в епіків знову вона буде,може ще і ціна краще стане :beer: І самий смак,що під знижки виставляють делюкс видання :super:
Entar
Member

Вчора придбав геймпад і кабель для підключення ПК до TV. Повністю ще не розпробував, але здається я знову хочу відкрити для себе світ красивих комп'ютерних ігор :) Так сталося, що мені якось після 14-15-го року перестали заходити нові проекти, я і з таким запоєм як я проходив в свій час МЕ1-3, DA1-2, і т.д., я вже не міг проходити ігри типу DA інквізиція, МЕ андромеда забив (із-за "вишок"), АС одісею пройшов процентів 20, вальхаллу 10, жанра "ігрового кіно" навіть не пробував.

Складно сказати з цим це було зв'язано в першу чергу, для себе зробив висновок що мені більше в кайф ігри де треба багато і постійно думати, вирішувати якісь проблеми ітд, типу факторіо, рімворлд, ONI, ну і серія парадоксів а також малопопулярні варгейми.

І от вчора, підключивши до телевізора геймпад і ПК (брав на пробу, без впевненості що зайде взагалі) і погравши трохи в Detroit: Become Human (гра була вибрана просто із логіки, що на геймпаді не буде проблем) я зрозумів, як багато я упускав :) Враження - супер. Задоволення - 10 із 10. Да, ігрове кіно. Але воно реально классне. Захотілося пройти всі _хороші_ ігри в цьому жанрі, що я упустив, спробувати хоча-б сюжетку і місії цих унилих ассасінів осилити, перепройти Відьмака, Масс Ефект, і багато іншого.
Не знаю, як надовго, але складається враження що геймпад і гра з телевізора в певній мірі відновила мою любов до ігр в цих жанрах.
snegurrrka
Member

Entar
Радий, що любов до ігор повернулася, але це навряд завдяки геймпаду :) Проблема в тому наскільки пробили дно ігри типу "DA інквізиція, МЕ андромеда забив (із-за "вишок"), АС одісею пройшов процентів 20, вальхаллу 10" :down:

Detroit: Become Human дійсно класна, хоча Beyond: Two Souls мені ще більше сподобалася :up:
MaxZema
Member

Мені від Quantic Dream більш за все сподобалась Heavy Rain.
Prescott
Member

Хейн Рейн пожалуй самый сильный сюжетно, хотя Детройт для меня где-то рядом стоит. :up:
Entar: 07.11.2023 14:08Да, ігрове кіно. Але воно реально классне. Захотілося пройти всі _хороші_ ігри в цьому жанрі,
1. Серия The Dark Pictures
2. Life is Strange 1-2 + Before the Storm
3. Blacksad: Under the Skin
4. Игры Telltale, в частности The walking dead

Это то, что по памяти вспомнил
Entar
Member

Prescott: 08.11.2023 12:02 1. Серия The Dark Pictures

Спасибо, буду пробовать потихоньку)
Shaolin_Style
Member

Prescott: 08.11.2023 12:02 Хейн Рейн пожалуй самый сильный сюжетно, хотя Детройт для меня где-то рядом стоит. :up:
Entar: 07.11.2023 14:08Да, ігрове кіно. Але воно реально классне. Захотілося пройти всі _хороші_ ігри в цьому жанрі,
1. Серия The Dark Pictures

а как же Until Dawn и Fahrenheit?

Planet of the Apes Last Frontier тоже можно, неплохое игровое кино.
Prescott
Member

Shaolin_Style: 09.11.2023 12:59а как же Until Dawn
Забыл.
Я не играл, выглядит довольно стрёмно на сегодня, не уверен :dontknow:
Shaolin_Style
Member

Prescott: 09.11.2023 14:16 Я не играл, выглядит довольно стрёмно на сегодня, не уверен :dontknow:
Забей на визуал, к нему привыкнешь через 15 минут. В плане режиссуры и постановки это лучшая игра Quantic Dream. Плюс у нее вроде ремастер выходил не так давно на пс4\пк
Prescott
Member

Shaolin_Style: 09.11.2023 15:22Забей на визуал, к нему привыкнешь через 15 минут. В плане режиссуры и постановки это лучшая игра Quantic Dream. Плюс у нее вроде ремастер выходил не так давно на пс4\пк
Взял на карандаш. :up:
maxud_b
Member

А мені з TallTale сподобався бордерленд особливо якщо грав в оригінал. А так Brothers: Tale of two sons для мене найкращ, проходив з дружиною на геймпадах. Зараз в Expanse граю після прочитання 3х книг Корі і поки що заходить.
IrosLAV
Member

Грає хтось Rust? Візьміть в команду :)
snegurrrka
Member

Тут тихенько вийшла в Steam Like a Dragon Gaiden: A Man Who Erased His Name - такий кайф для поціновувачів серії Yakuza :super:
Prescott
Member

Начал Kingdom Come Deliverance, первый раз играю, довольно залипательно, очень много механик :up:
anyname
Member

Prescott: 12.11.2023 12:59 Начал Kingdom Come Deliverance, первый раз играю, довольно залипательно, очень много механик :up:
Лучшая механика заточки оружия в играх.не просто открыл скил,жмякнул кнопку и получил +5 , а берешь и точишь.
er[socrates]
Member

anyname: 12.11.2023 13:56 Лучшая механика заточки оружия в играх.не просто открыл скил,жмякнул кнопку и получил +5 , а берешь и точишь.
Та, что там та заточка. Вот алхимия :)
Ответить