Последние статьи и обзоры
Новости
Гайд для участі в HWBOT Country Cup 2023. Розганяємо Україну до призового подіуму!
-
Denvys5
Member
-
Kashtan
Member
Удачі! Те що системи із оперативкою в менш ніж 16Гб не проходять, якось недемократично. То меш шейдеры мінус, то 32Гб оперативки давай.
-
tiblokill
Junior
Де взяти файл валідації?
-
Denvys5
Member
Лише y-cruncher 5b стейдж вимагає 32гб, єдиний етап з 23 штукKashtan: ↑ 06.11.2023 16:49Те що системи із оперативкою в менш ніж 16Гб не проходять, якось недемократично
-
Nikoliasik_Zeus
Member
дякую за заборону мобільних пристроїв.
-
StingerYar
HWBOT OC Team
Так народу і напишітьNikoliasik_Zeus: ↑ 06.11.2023 17:48 дякую за заборону мобільних пристроїв.
https://community.hwbot.org/
Його генерує BenchMate, просто натиснути F6/Save Result коли бенчмарк пройдено, і ось він файл валідації. Aquamark - просто тицнути "Save to desktop" після проходження і відповідно файл валідації буде на робочому столі. X265 - кнопка "Save data file" після проходження.tiblokill: ↑ 06.11.2023 17:21 Де взяти файл валідації?
-
LiquidStorm
Member
Успіхів нашій команді. Спробую долучитися )
-
tiblokill
Junior
Тобто це просто скріншот?StingerYar: ↑ 06.11.2023 19:40Так народу і напишітьNikoliasik_Zeus: ↑ 06.11.2023 17:48 дякую за заборону мобільних пристроїв.
https://community.hwbot.org/
Його генерує BenchMate, просто натиснути F6/Save Result коли бенчмарк пройдено, і ось він файл валідації. Aquamark - просто тицнути "Save to desktop" після проходження і відповідно файл валідації буде на робочому столі. X265 - кнопка "Save data file" після проходження.tiblokill: ↑ 06.11.2023 17:21 Де взяти файл валідації?
-
mklm
Member
не просто скріншот
скріншот вже вбудовано в файл валідації aquamark3, а в benchmate зберігається окремо в папці з валід файлом, та автоматично підтягується при вивантаженні на hwbot
скріншот вже вбудовано в файл валідації aquamark3, а в benchmate зберігається окремо в папці з валід файлом, та автоматично підтягується при вивантаженні на hwbot
-
Grava
Member
Може теж прийняття участь? Зайшов на hwbot а я там вже в команді оверів, вже і забув про це
-
Andrey2005
Member
StingerYar
Шикарна та детальна стаття що конкретно треба робити пересічному юзеру
Тільки одне зауваження/побажання - може варто в самому початку статті продублювати необхідне залізо? Або навіть розписати по типу "RX580 для Stage 3" чи щось подібне. Або короткий перелік найнеобхідніших залізяк.
Шикарна та детальна стаття що конкретно треба робити пересічному юзеру
Тільки одне зауваження/побажання - може варто в самому початку статті продублювати необхідне залізо? Або навіть розписати по типу "RX580 для Stage 3" чи щось подібне. Або короткий перелік найнеобхідніших залізяк.
-
Melofon
Member
Вышел бы этот гайд пару месяцев назад то я бы не парился раздуплятся как ввести свои результаты на хобот, но пацаны помогли в сообщениях и через телегу и на том спасибо, но с таким гайдом конечно было бы намного проще, но для новых юзеров которые захотят поучавствовал в будущем будет очень полезно конечно бо там не всё так просто, зачёт
-
StingerYar
HWBOT OC Team
Какой же пару месяцев назад, соревнование то началось 16 октября.Melofon: ↑ 07.11.2023 19:05 Вышел бы этот гайд пару месяцев назад то я бы не парился раздуплятся как ввести свои результаты на хобот, но пацаны помогли в сообщениях и через телегу и на том спасибо, но с таким гайдом конечно было бы намного проще, но для новых юзеров которые захотят поучавствовал в будущем будет очень полезно конечно бо там не всё так просто, зачёт
Duly noted, вообще никто не писал в ключе "неплохо бы гайд к участию в Team Cup 2023" в той же теме в разделе бенчмаркинга или обсуждении новостей, в 2024 напишу гайд и для него. Ради такого всегда найду время.
-
Deadpool
Member
Варто було зробити якийсь апдейт тут, що стаття оновлена та доповнена роз'ясненнями.
Дякую.
Дякую.
-
a_z_z_y
Member
Для "Stage 2 – Unigine Superposition – 1080P Xtreme – RDNA" не буде вистачати рузельтатів Radeon 5600ХТ.
Хто має змогу + бажання розгоніть гарно карту та проженіть тест пліз
Хто має змогу + бажання розгоніть гарно карту та проженіть тест пліз
-
Melofon
Member
Ну загнул я, месяц назад, мне уже показалось что прошло больше. Ну а то что никто не предлагал написать раньше гайд не значит что он был не нужен, такое всегда кому-то полезно.StingerYar: ↑ 08.11.2023 18:09Какой же пару месяцев назад, соревнование то началось 16 октября
-
OFFF
Member
Підкажіть в одному бенчі юзер може залишити один результат?
Наприклад в HEDT cpupi
Мій результат зараховано на 2066.
А результат на 2011в3 не зараховано.
Наприклад в HEDT cpupi
-
LiquidStorm
Member
В статті ж пише, що резалтів може бути декілька, але в залік попадає лише найкращий.OFFF: ↑ 12.11.2023 21:52 Підкажіть в одному бенчі юзер може залишити один результат?
Наприклад в HEDT cpupi
-
OFFF
Member
Так платформи різні. То 2066 а то 2011в3LiquidStorm: ↑ 12.11.2023 22:42В статті ж пише, що резалтів може бути декілька, але в залік попадає лише найкращий.OFFF: ↑ 12.11.2023 21:52 Підкажіть в одному бенчі юзер може залишити один результат?
Наприклад в HEDT cpupi
-
LiquidStorm
Member
Дисципліна то - одна. Ось пряма вирізка зі статті -OFFF: ↑ 12.11.2023 23:06Так платформи різні. То 2066 а то 2011в3LiquidStorm: ↑ 12.11.2023 22:42 В статті ж пише, що резалтів може бути декілька, але в залік попадає лише найкращий.
І найголовніше, про що слід пам'ятати під час участі в змаганні: один оверклокер може подати тільки один результат в залік на кожну конкретну дисципліну. Це означає, що якщо користувач подавав в CPU Stage 6 – 7-Zip – CPU Core три результати — в залік піде тільки один найкращий результат цього користувача (інші два будуть, так би мовити, backup-результатами). Виключення — дисципліна Dogpile, там можна хоч всі 60 результатів подати одною людиною.