Марнувати час на рекламне відео від клозетки? Ні, дякую.Wonderboy: ↑ 03.11.2023 22:45Подивитися відео і зрозуміти самому ніяк?
А ще навчитися цитувати не весь пост, а лише текст.
Последние статьи и обзоры
Новости
Kingston KC3000, Samsung 980 Pro чи WD Black SN770? Порівнюємо між собою швидкі SSD з шиною PCIe 4.0
-
waryag
Member
-
Earanak
Member
Ооо, балдеж. Сейчас почитаю. Как раз собирался обновить все четыре M.2 в плате и HDD выкинуть в помойку перекинув все душные архивы в два разных облака.
-
nikolaiii
Member
7mindfields
Абсолютно Кінгстон. Протестований, аномалій немає. Ліцензія на прогу для клонування присутня, погашена. Мотлох лише в твоїй голові. Я прийшов у місцевий магазин, який ніколи не посилає з гарантією, і забрав пристрій у той же день. А гратися у будь якому випадку з недоставкою, або браком щось не дуже хотілося.
Абсолютно Кінгстон. Протестований, аномалій немає. Ліцензія на прогу для клонування присутня, погашена. Мотлох лише в твоїй голові. Я прийшов у місцевий магазин, який ніколи не посилає з гарантією, і забрав пристрій у той же день. А гратися у будь якому випадку з недоставкою, або браком щось не дуже хотілося.
-
7mindfields
Member
Це якийсь опис з олх? Чим він кращий за згаданий тобою раніше adata 960 legend, який ти назвав сміттям?
-
bes
Member
купил себе KC3000 по скидки за 2,1 к когда систему перебирал и в принципе его с головой
-
nikolaiii
Member
7mindfields
Не лінуйся, є купа оглядів, читай, хоча навіщо? Твоє діло тролити.
-
7mindfields
Member
ну то надай посилання на нормальні огляди замість пустої демагогіїnikolaiii: ↑ 04.11.2023 10:53 7mindfields
-
nikolaiii
Member
7mindfields
Посилання на оглядача, який мучає ССД за досить непоганою методою, також начинку перевіряє не лише утілітами. Нажаль він россіянин. Р44 мною не розглядався, бо він значно дорожчий. Легенд помітно гірший за КС3000.
Посилання на оглядача, який мучає ССД за досить непоганою методою, також начинку перевіряє не лише утілітами. Нажаль він россіянин. Р44 мною не розглядався, бо він значно дорожчий. Легенд помітно гірший за КС3000.
-
7mindfields
Member
так цей твій «авторитетний» блогер і adata нахвалюєnikolaiii: ↑ 04.11.2023 11:26 7mindfields
-
АлексUA
Member
Раз вы такой пофигист то и смысл вести с вами дискуссию? Задача тестов в унификации результатов, легкости их интерпретации и масштабировании!radeon5870: ↑ 03.11.2023 21:24Яка мені різниця, що запихав у свою папку той самий "відомий" лисий блогер?
Якщо у мене своя "папка" ... зі своїм набором файлів.
Если у вас "своя папка" с хоум бдсм и завышенным эго и не умением выслушивать мнение оппонентов, то держите ее при себе и никому не показывайте.
Современные игры не умеют по полной нагружать даже Sata SSD. И от игры к игре результаты будут разниться. Но это не значит что нужно брать Sata SSD по стоимости сопоставимой с хорошим PCIe 4.0 SSD! Просто разработчики не хотят заморачиваться с оптимизацией игр под скоростные SSD.Wonderboy: ↑ 03.11.2023 21:48Особливо цікаво було порівняння сабжу і SATA SSD у швидкості завантаження ігор ))
Из личного опыта для игр нет разницы что они установлены на 860 Evo или на Fury Renegade! Но это не недостаток Fury Renegade. Это недоработка разработчиков игр.
Зато в скорости установки игр, программ, отзывчивости системы Fury Renegade и другие аналогичные SSD будут приятней нежели даже самый хороший Sata SSD.
Лучше бы разработчики форума сделали нормальное цитирование, а не через костыли. 21 век на дворе!Wonderboy: ↑ 03.11.2023 22:45А ще навчитися цитувати не весь пост, а лише текст.
Таков менталитет. Готовы жопы себе разорвать дабы доказать что их любимая контора по их субъективному мнению лучше остальных невзирая на доводы оппонентов. Отсюда и большинство бед на планете - не умение слушать оппонентов.
-
nikolaiii
Member
7mindfields
Чи є зауваження щодо навантаження на ССД? Свою суб'єктивну думку на результатах тестів я і сам можу скласти.
Чи є зауваження щодо навантаження на ССД? Свою суб'єктивну думку на результатах тестів я і сам можу скласти.
-
radeon5870
Member
Випийте заспокійливе.АлексUA: ↑ 04.11.2023 13:32Раз вы такой пофигист то и смысл вести с вами дискуссию? Задача тестов в унификации результатов, легкости их интерпретации и масштабировании!radeon5870: ↑ 03.11.2023 21:24Яка мені різниця, що запихав у свою папку той самий "відомий" лисий блогер?
Якщо у мене своя "папка" ... зі своїм набором файлів.
Если у вас "своя папка" с хоум бдсм и завышенным эго и не умением выслушивать мнение оппонентов, то держите ее при себе и никому не показывайте.
Ви нас лякаєте ...
-
АлексUA
Member
Вы врач? С каких пор вы о себе во множественном числе?
-
Alexsandr
Member
Ігри, портабле софт, свої фото/відео. Більша частина SSD зайнята, на вільне місце встановлюється нова іграшка наприклад. Сценаріїв реальних хватає. Нереальні сценарії коли з пустим SSD тести.radeon5870: ↑ 03.11.2023 23:38 Розкажіть будь-ласка про ваші "набори мілких файлів" об'ємом більше 20...30% відсотків вашого ssd, які ви постійно перекидаєте між двома швидкими ssd.
Хоча б один приклад хто-небудь озвучить у цьому форумі?
-
hangloose
Junior
Технічний огляд літературною мовою було дуже приємно читати, автору р4спект
-
ck_ua
Member
Назви хоч один їхній контролерKeyser Soze: ↑ 03.11.2023 20:16and Best IT World (India) Pvt. Ltd.
-
Melofon
Member
Solidigm горячие? одни из самых холодных ссд которые все рекомендуют ставить в ноутбуки (по крайней мере их топы для 3.0 и 4.0) и как раз именно туда есть большой спрос холодных ссд. В десктоп то понятно что можно охладить почти любым радиатором но многие любители холода таки берут их и в десктоп.radeon5870: ↑ 03.11.2023 20:32SK Hynix викупила у Intel виробництво флеш-пам'яті і тепер виробляє ssd під брендом Solidigm.
Вцілому непогані ssd, але гарячі, як і більшість ссд зараз.... За невеликим винятком.
Але в "холодних" ссд і необхідності великої немає. Окрім хіба що для заміни в ноуті.
А у десктопах, якщо немає радіатора на мат.платі, то за 150+грн найпростіший алюмінієвий вирішує проблему аварійного перегріву майже будь-якого сучасного ssd.
-
Artem_K
Member
Melofon
Смотря какие, 44 конечно уступает по нагреву Самсунгам 970, но все равно я бы его без радиатора не использовал. А вот в 41 вполне верю.
Смотря какие, 44 конечно уступает по нагреву Самсунгам 970, но все равно я бы его без радиатора не использовал. А вот в 41 вполне верю.
-
Melofon
Member
Artem_K
Холоднее только безбуферные донные ссд у которых и скорости донные типа 1800/1000 чтение/запись, я имел ввиду они одни из самых холодных среди топовых своих классов 3.0 и 4.0 соответственно.
Холоднее только безбуферные донные ссд у которых и скорости донные типа 1800/1000 чтение/запись, я имел ввиду они одни из самых холодных среди топовых своих классов 3.0 и 4.0 соответственно.
-
Ostin
Member
Яким чином буфер впливає на лінійні швидкості? Десь можна прочитати про таку залежність, тести подивитись?Melofon: ↑ 06.11.2023 09:29безбуферные донные ссд у которых и скорости донные