Там практично весь софт можна відключити/видалити окрім критично важливих системних просто клацнувши по ньому І він не буду фігурувати нідеDuckRider: ↑ 04.11.2023 13:31І в загалі, я вважаю хлам від гугл по типу ют мьюзік
Последние статьи и обзоры
Новости
Выбор смартфона / коммуникатора
-
Donate
Member
Последний раз редактировалось Donate 04.11.2023 13:36, всего редактировалось 1 раз.
-
snapdragon999
Member
Ставил pixel experience на redmi 3s, работает более менее нормально, а автономность ужасная,тает не глазах,на пару часов, на стоке сутки стабильно.
-
Donate
Member
І це вина гугла а не майнтейнера який зробив кривий порт?snapdragon999: ↑ 04.11.2023 13:35Ставил pixel experience на redmi 3s, работает более менее нормально, а автономность ужасная,тает не глазах,на пару часов, на стоке сутки стабильно.
-
snapdragon999
Member
меня лысый андроид не прикалывает, miui интереснее.Donate: ↑ 04.11.2023 13:37І це вина гугла а не майнтейнера який зробив кривий порт?snapdragon999: ↑ 04.11.2023 13:35
Ставил pixel experience на redmi 3s, работает более менее нормально, а автономность ужасная,тает не глазах,на пару часов, на стоке сутки стабильно.
-
Donate
Member
І це вина гугла а не майнтейнера який зробив кривий порт?
-
snapdragon999
Member
дело не в этом, сама оболочка дешманская какая то, шрифт один какой то дебильный, на сяоми выбрал любой шрифт , значки всякие под себя настроил, жесты без кнопок снизу.
-
DuckRider
Member
Як і на багатьох інших телефонах з їх хламом. Мьюзік не видалити, якщо що, гмаіл, фото, гугл тв також. Це все хлам, але від гугл, просто від нього немає можливості відмовитись Ти скажеш, що інші телефони також не дають такої можливості, але ж ми говоримо про систему чисту від хламу, а хлам від гугл ні чим не кращий за хлам від інших, ну хоч реклами немаDonate: ↑ 04.11.2023 13:35Там практично весь софт можна відключити/видалити окрім критично важливих системних просто клацнувши по ньомуDuckRider: ↑ 04.11.2023 13:31І в загалі, я вважаю хлам від гугл по типу ют мьюзік
-
Donate
Member
Ми користуємося іншими смартфонами? Гугл дає змогу там практично все ПО вимикати з кінцями...DuckRider: ↑ 04.11.2023 13:44Як і на багатьох інших телефонах з їх хламом. Мьюзік не видалити, якщо що, гмаіл, фото, гугл тв також. Це все хлам, але від гугл, просто від нього немає можливості відмовитись Ти скажеш, що інші телефони також не дають такої можливості, але ж ми говоримо про систему чисту від хламу, а хлам від гугл ні чим не кращий за хлам від інших, ну хоч реклами немаDonate: ↑ 04.11.2023 13:35
Там практично весь софт можна відключити/видалити окрім критично важливих системних просто клацнувши по ньому
- спойлер
-
7mindfields
Member
Що тобі не зрозуміло у фразі «нативна підтримка»?snapdragon999: ↑ 04.11.2023 13:35Ставил pixel experience на redmi 3s, работает более менее нормально, а автономность ужасная,тает не глазах,на пару часов, на стоке сутки стабильно.
-
snapdragon999
Member
через adb удаляется без рута (adb appcontrol)DuckRider: ↑ 04.11.2023 13:44Як і на багатьох інших телефонах з їх хламом. Мьюзік не видалити, якщо що, гмаіл, фото, гугл тв також. Це все хлам, але від гугл, просто від нього немає можливості відмовитись Ти скажеш, що інші телефони також не дають такої можливості, але ж ми говоримо про систему чисту від хламу, а хлам від гугл ні чим не кращий за хлам від інших, ну хоч реклами немаDonate: ↑ 04.11.2023 13:35
Там практично весь софт можна відключити/видалити окрім критично важливих системних просто клацнувши по ньому
Последний раз редактировалось snapdragon999 04.11.2023 13:51, всего редактировалось 1 раз.
-
DuckRider
Member
Ну і нащо ти це сказав. Я теперь теж це помічаю comic sans на мінімалкахsnapdragon999: ↑ 04.11.2023 13:42 шрифт один какой то дебильный, на сяоми выбрал любой шрифт , значки всякие под себя настроил, жесты без кнопок снизу.
Отправлено спустя 41 секунду:
Вимкнути - не видалитиDonate: ↑ 04.11.2023 13:49Ми користуємося іншими смартфонами? Гугл дає змогу там практично все ПО вимикати з кінцями...DuckRider: ↑ 04.11.2023 13:44
Як і на багатьох інших телефонах з їх хламом. Мьюзік не видалити, якщо що, гмаіл, фото, гугл тв також. Це все хлам, але від гугл, просто від нього немає можливості відмовитись Ти скажеш, що інші телефони також не дають такої можливості, але ж ми говоримо про систему чисту від хламу, а хлам від гугл ні чим не кращий за хлам від інших, ну хоч реклами нема
- спойлер
-
Donate
Member
Яке це має відношення до?snapdragon999: ↑ 04.11.2023 13:42 дело не в этом, сама оболочка дешманская какая то, шрифт один какой то дебильный, на сяоми выбрал любой шрифт , значки всякие под себя настроил, жесты без кнопок снизу.
В мене питання:snapdragon999: ↑ 04.11.2023 13:35 Ставил pixel experience на redmi 3s, работает более менее нормально, а автономность ужасная,тает не глазах,на пару часов, на стоке сутки стабильно.
І це вина гугла а не майнтейнера який зробив кривий порт?
-
DuckRider
Member
Я що, сяоміст, щоб через якусь фігню чистити телефон від хламу? (думаю натяк ти зрозумів)snapdragon999: ↑ 04.11.2023 13:50через adb удаляется без рута (adb appcontrol)DuckRider: ↑ 04.11.2023 13:44
Як і на багатьох інших телефонах з їх хламом. Мьюзік не видалити, якщо що, гмаіл, фото, гугл тв також. Це все хлам, але від гугл, просто від нього немає можливості відмовитись Ти скажеш, що інші телефони також не дають такої можливості, але ж ми говоримо про систему чисту від хламу, а хлам від гугл ні чим не кращий за хлам від інших, ну хоч реклами нема
-
Donate
Member
Воно повністюзникає з системи і не фігурує взагалі ніде. Можеш розраховувати на те що це повне видалення ПЗ.DuckRider: ↑ 04.11.2023 13:51 Вимкнути - не видалити
Йди попробуй на умовному самсунгу, сяомі хоча б вимкнути їх ПЗ яке тобі не подобається. Ось наприклад Безпеку чи ще щось там, ось там GetApps завезли в тому місяці, взагалі не відключається У гугла в А14 віключається або видаляється практично весь софт який є в телефоні, на більшості аппаратів такого немає.
Повторюю відключення - це практично видалення так як софт в цьому стані взагалі не працює.
Последний раз редактировалось Donate 04.11.2023 13:56, всего редактировалось 1 раз.
-
snapdragon999
Member
Так это практически на любом андроиде встроенный гугл хлам на глобалках. А на китайцах китайский хлам, но там он удаляется.DuckRider: ↑ 04.11.2023 13:53Я що, сяоміст, щоб через якусь фігню чистити телефон від хламу? (думаю натяк ти зрозумів)
-
DuckRider
Member
Я знав, що ти скажеш про інші смартфони. Але те що у інших мене не цікавить.Donate: ↑ 04.11.2023 13:54Воно повністюзникає з системи і не фігурує взагалі ніде. Можеш розраховувати на те що це повне видалення ПЗ.DuckRider: ↑ 04.11.2023 13:51 Вимкнути - не видалити
Йди попробуй на умовному самсунгу, сяомі хоча б вимкнути їх ПЗ яке тобі не подобається. Ось наприклад Безпеку чи ще щось там, ось там GetApps завезли в тому місяці, взагалі не відключається
-
Donate
Member
Як видалити безпеку? GetApps і т.п.?snapdragon999: ↑ 04.11.2023 13:55Так это практически на любом андроиде встроенный гугл хлам на глобалках. А на китайцах китайский хлам, но там он удаляется.DuckRider: ↑ 04.11.2023 13:53
Я що, сяоміст, щоб через якусь фігню чистити телефон від хламу? (думаю натяк ти зрозумів)
Added in 21 seconds:
Які проблеми відключити софт?DuckRider: ↑ 04.11.2023 13:55Я знав, що ти скажеш про інші смартфони. Але те що у інших мене не цікавить.Donate: ↑ 04.11.2023 13:54
Воно повністюзникає з системи і не фігурує взагалі ніде. Можеш розраховувати на те що це повне видалення ПЗ.
Йди попробуй на умовному самсунгу, сяомі хоча б вимкнути їх ПЗ яке тобі не подобається. Ось наприклад Безпеку чи ще щось там, ось там GetApps завезли в тому місяці, взагалі не відключається
-
DuckRider
Member
Слова справжнього сяоміста
-
snapdragon999
Member
Не понимаю таких упоротых юзеров, зачем удалять это все, если тебе не нужно кидаешь в папку или просто скрываешь в лаунчере, а тем приложениям ставишь жесткое ограничение фоновой активности и отключить от сетей. И все, оно не мешает. Или тебе там 200 мб роль играют в телефоне?Donate: ↑ 04.11.2023 13:54Воно повністюзникає з системи і не фігурує взагалі ніде. Можеш розраховувати на те що це повне видалення ПЗ.DuckRider: ↑ 04.11.2023 13:51 Вимкнути - не видалити
Йди попробуй на умовному самсунгу, сяомі хоча б вимкнути їх ПЗ яке тобі не подобається. Ось наприклад Безпеку чи ще щось там, ось там GetApps завезли в тому місяці, взагалі не відключається У гугла в А14 віключається або видаляється практично весь софт який є в телефоні, на більшості аппаратів такого немає.
-
DuckRider
Member
На пікселі немає папок в апп менюsnapdragon999: ↑ 04.11.2023 13:58Не понимаю таких упоротых юзеров, зачем удалять это все, если тебе не нужно кидаешь в папку или просто скрываешь в лаунчере, а тем приложениям ставишь жесткое ограничение фоновой активности и отключить от сетей. И все, оно не мешает. Или тебе там 200 мб роль играют в телефоне?Donate: ↑ 04.11.2023 13:54
Воно повністюзникає з системи і не фігурує взагалі ніде. Можеш розраховувати на те що це повне видалення ПЗ.