Так як у банк зайти без паролю і відбитка? Вставити у вімкнений телефон стару и восстановити пароль?Donate: ↑ 01.11.2023 15:42Ну так сімки твоєї достатньо. На рухунок іншого це не дасть нічого але все що не захищено паролем можна прочитати та передати.DuckRider: ↑ 01.11.2023 15:39
а в банк як зайти?
стоп. А де взяти пак код, якшо він на відламній частині сім?
І там взагалі можна напевно багато що знайти, більш прохавані хлопці знають усе.
Ось на МТК Dimensity взагалі вантажувач з дірками які у відкритому доступі всякі 700 і т.п. Можно елементарно розблокувати не чікаючи нічого і не маючи на це право навідь. А що там солоденьке є на більш цікавих форумах
Последние статьи и обзоры
Новости
Выбор смартфона / коммуникатора
-
DuckRider
Member
-
Donate
Member
Ну так в сучасних телефонах а не обмилках вже давно є eSIM А робити легкий графічний ключ взагалі крінжsnapdragon999: ↑ 01.11.2023 15:59если ты говоришь угнали телефон ,то с симкой как правило ,которая привязана к банку ,пока ты ее заблокируешь ,уже все бабки снимут и в кредит если он есть .Какая разница какой андроид и патч стоит ?У меня у знакомого у жены вытащили телефон ,графический ключ легкий был угадали сразу за минуту ,приложения банка поскидали пароль по номеру автоответчик и сняли все бабки с кредитным лимитом .Пока она одуплилась при выходе с метро,уже позазоной и бабок 0 .Патчи до одного места .Donate: ↑ 01.11.2023 15:33
Симку можно просто извлечь из лотка и перекинуть в другой телефон изи. пинкод там у единиц стоит
Added in 1 minute 22 seconds:
Це не до мене, а до конкретних хлопців, на специфічні форуми Я показав один із варіантів що як робити.DuckRider: ↑ 01.11.2023 16:05Так як у банк зайти без паролю і відбитка? Вставити у вімкнений телефон стару и восстановити пароль?Donate: ↑ 01.11.2023 15:42
Ну так сімки твоєї достатньо. На рухунок іншого це не дасть нічого але все що не захищено паролем можна прочитати та передати.
І там взагалі можна напевно багато що знайти, більш прохавані хлопці знають усе.
Ось на МТК Dimensity взагалі вантажувач з дірками які у відкритому доступі всякі 700 і т.п. Можно елементарно розблокувати не чікаючи нічого і не маючи на це право навідь. А що там солоденьке є на більш цікавих форумах
-
snapdragon999
Member
какая разница если есть доступ к меню?
-
Donate
Member
Якщо телефон з останніми секьюріті патчами варіантів хакінгу його не так багато, так як ті що той баг знайши сидять під NDA за винагороду, або продають на специфічних форумах. Більшість як раз взломів будь чого йде по тим діркам які достатньо відомі.
Сама сімкарта добре захищена, але люди які користуються пінкодами це одиниці
-
snapdragon999
Member
хакерам такие нищеброды как ты не интересны, так что не переживай за патчи А какой то нарколыга нашедший телефон особо парится не будет если стоит пароль.Donate: ↑ 01.11.2023 16:20Якщо телефон з останніми секьюріті патчами варіантів хакінгу його не так багато, так як ті що той баг знайши сидять під NDA за винагороду, або продають на специфічних форумах. Більшість як раз взломів будь чого йде по тим діркам які достатньо відомі.
Последний раз редактировалось snapdragon999 01.11.2023 16:29, всего редактировалось 2 раза.
-
Donate
Member
О ні бидло вилізло з села Червоне Дишлоsnapdragon999: ↑ 01.11.2023 16:26хакерам такие нищеброды как ты не интересны, так что не переживай за патчиDonate: ↑ 01.11.2023 16:20
Якщо телефон з останніми секьюріті патчами варіантів хакінгу його не так багато, так як ті що той баг знайши сидять під NDA за винагороду, або продають на специфічних форумах. Більшість як раз взломів будь чого йде по тим діркам які достатньо відомі.
-
snapdragon999
Member
мы нашли сяоми во дворе, там окошко вылезло с номером телефона куда звонить, позвонили отдали человеку, он купил по литру пива и до пива закуску, вот и все хакеры.Нам по барабану какой там патч январский или декабрский))Если пароль стоит, то в основном отдают за вознаграждение какое то.Donate: ↑ 01.11.2023 16:27О ні бидло вилізло з села Червоне Дишлоsnapdragon999: ↑ 01.11.2023 16:26
хакерам такие нищеброды как ты не интересны, так что не переживай за патчи
-
Donate
Member
Ну так це ти. А я скажу що я взагалі по роботі "віддав" напевно флешок 50+ (сіються легко привезли ТВ у якого злетіла прошивка або зависло намертво ПО, пішов зробив флешку для реанімації прошив і там забув її в ТВ і віддав його), да вони всі практично були дишманські, я помятаю що повернули мені взагалі 2 чоловіка. Один час щоб було зручно пробував юзати безпровідні мишки з ресіверами, але вони більше місяця не живуть, і з легкістю ресівер сидить в якомусь ноуті... І це флешка за яка там коштує 50 гривнів в закупі, чи взагалі ресівер який тільки викинути, а що вже говорить там за телефони і т.п.snapdragon999: ↑ 01.11.2023 16:31мы нашли сяоми во дворе, там окошко вылезло с номером телефона куда звонить, позвонили отдали человеку, он купил по литру пива и до пива закуску, вот и все хакеры.Нам по барабану какой там патч январский или декабрский))
Людей з совістю там один із сотні.
-
snapdragon999
Member
Ну даже если не отдадут телефон, сейчас у всех телефонов можно стереть данные удаленно через кабинет на сайте производителя, только включается инет, так что это надо быть очень продвинутым хакером выковырять деньги с банковских приложений.И обычно пропажу быстро замечают и звонят везде блокируют.Donate: ↑ 01.11.2023 16:38Ну так це ти. А я скажу що я взагалі по роботі "віддав" напевно флешок 50+, да вони всі практично були дишманські, я помятаю що повернули мені взагалі 2 чоловіка. Один час щоб було зручно пробував юзати безпровідні мишки з ресіверами, але вони більше місяця не живуть, і з легкістю ресівер сидить в якомусь ноуті... І це флешка за яка там коштує 50 гривнів в закупі, чи взагалі ресівер який тільки викинути, а що вже говорить там за телефони і т.п.snapdragon999: ↑ 01.11.2023 16:31
мы нашли сяоми во дворе, там окошко вылезло с номером телефона куда звонить, позвонили отдали человеку, он купил по литру пива и до пива закуску, вот и все хакеры.Нам по барабану какой там патч январский или декабрский))
-
Donate
Member
Так але не зовсім... Якщо будете лізти з незвичного телефону/ПК щоб заблокувати там все, вас зупине двухфакторка, а там вибору не багато. Якщо помятаєте резервний то ОК, якщо ніsnapdragon999: ↑ 01.11.2023 16:44Ну даже если не отдадут телефон, сейчас у всех телефонов можно стереть данные удаленно через кабинет на сайте производителя, только включается инет, так что это надо быть очень продвинутым хакером выковырять деньги с банковских приложений.Donate: ↑ 01.11.2023 16:38
Ну так це ти. А я скажу що я взагалі по роботі "віддав" напевно флешок 50+, да вони всі практично були дишманські, я помятаю що повернули мені взагалі 2 чоловіка. Один час щоб було зручно пробував юзати безпровідні мишки з ресіверами, але вони більше місяця не живуть, і з легкістю ресівер сидить в якомусь ноуті... І це флешка за яка там коштує 50 гривнів в закупі, чи взагалі ресівер який тільки викинути, а що вже говорить там за телефони і т.п.
-
snapdragon999
Member
Не знаю, у меня в сяоми главное войти в аккаунт на компе, не надо больше ничего, можно стереть и сирену включить, отследить если включён инет. Запомнен на компе аккаунт с паролем.Donate: ↑ 01.11.2023 16:46Так але не зовсім... Якщо будете лізти з незвичного телефону/ПК щоб заблокувати там все, вас зупине двухфакторка, а там вибору не багато. Якщо помятаєте резервний то ОК, якщо ніsnapdragon999: ↑ 01.11.2023 16:44
Ну даже если не отдадут телефон, сейчас у всех телефонов можно стереть данные удаленно через кабинет на сайте производителя, только включается инет, так что это надо быть очень продвинутым хакером выковырять деньги с банковских приложений.
Последний раз редактировалось snapdragon999 01.11.2023 16:50, всего редактировалось 1 раз.
-
Evgen88
Member
Ответа на вопрос, нет жаль.
-
7mindfields
Member
Це не до мене, я чекаю поко ф6
-
snapdragon999
Member
Хочу из грязи в князи вырваться и купить последний фуфон, но пока жду поко ф6))
-
Evgen88
Member
Я же серьёзно спросил, ты опять за свое
Подскажи если знаешь, я нигде инфо не нашел:
Компания не продает продукцию Apple самостоятельно — только импортирует ASBIS , продают реселлеры — Citrus, «Алло», «Фокстрот», «Эльдорадо» и другие, так почему там стоит импортёр с другим адресом и фирмой под вопросом (не Асбис) на коробках от iPhone ?
Отправлено спустя 1 час 16 минут 44 секунды:
Если не ответишь, значит ничего не знаешь, а позиционируешь себе как знающего человека!
-
Donate
Member
От налогов уходят, фирм прокладок полно. Сяоми завозит официально только Цифротех, но бывают телефоны с таким же точно таким же шильдиком но от другой конторы... Это как ты покупаешь в той же розетке или любой крупной конторе там 100500 вариаций фоповEvgen88: ↑ 02.11.2023 08:39Я же серьёзно спросил, ты опять за свое
Компания не продает продукцию Apple самостоятельно — только импортирует ASBIS , продают реселлеры — Citrus, «Алло», «Фокстрот», «Эльдорадо» и другие, так почему там стоит импортёр с другим адресом и фирмой под вопросом (не Асбис) на коробках от iPhone ?
Если не ответишь, значит ничего не знаешь, а позиционируешь себе как знающего человека!
-
Evgen88
Member
Да это не мое дело, кто уходит от каких налогов и те де, как завозит. Мне оно не надо.Donate: ↑ 02.11.2023 10:38От налогов уходят, фирм прокладок полно. Сяоми завозит официально только Цифротех, но бывают телефоны с таким же точно таким же шильдиком но от другой конторы... Это как ты покупаешь в той же розетке или любой крупной конторе там 100500 вариаций фоповEvgen88: ↑ 02.11.2023 08:39
Я же серьёзно спросил, ты опять за свое
Дело в другом, что они продают товар как ОФИЦИАЛЬНЫЙ так ? Но у нас же нет Оф локального Apple Store так ? Так что завозит компания Asbis ?
И как на коробках с iPhone которые купленные в Европе, стоит украинский импортер, там же не слова не должно быть по укр, все на немецком к примеру если куплен в Германии.
Фух уже по простому все написал
-
Donate
Member
Для цього наліпки достатньо і серійного номера в базі офіційного. Ніхто коробку для України робити не буде не той риночокEvgen88: ↑ 02.11.2023 10:48Да это не мое дело, кто уходит от каких налогов и те де, как завозит. Мне оно не надо.Donate: ↑ 02.11.2023 10:38
От налогов уходят, фирм прокладок полно. Сяоми завозит официально только Цифротех, но бывают телефоны с таким же точно таким же шильдиком но от другой конторы... Это как ты покупаешь в той же розетке или любой крупной конторе там 100500 вариаций фопов
Дело в другом, что они продают товар как ОФИЦИАЛЬНЫЙ так ? Но у нас же нет Оф локального Apple Store так ? Так что завозил компания Asbis ?
И как на коробках с iPhone которые купленные в Европе, стоит украинский импортер, там же не слова не должно быть по укр, все на немецком к примеру если куплен в Германии.
-
Evgen88
Member
Donate: ↑ 02.11.2023 10:52Для цього наліпки достатньо і серійного номера в базі офіційного. Ніхто коробку для України робити не буде не той риночокEvgen88: ↑ 02.11.2023 10:48
Да это не мое дело, кто уходит от каких налогов и те де, как завозит. Мне оно не надо.
Дело в другом, что они продают товар как ОФИЦИАЛЬНЫЙ так ? Но у нас же нет Оф локального Apple Store так ? Так что завозил компания Asbis ?
Я согласен, но Импортер же стоит украинский странно на коробках, значит делают под чей-то заказ коробки, Вы же видели коробку в гугл вбейте. И это не наклейка импортер, а реально написанное.
Понятно что не тот рынок, но все же
Вот какая же это наклейка, может в 2019 году ставили наклейки)
- Вложения
-
-
Donate
Member
Где? Сяоми делает глобальную коробку и все, цифра наклеивает сверху целофанки наклейку и на этом всё. Есть еще отдельно для РФ...Evgen88: ↑ 02.11.2023 10:55Donate: ↑ 02.11.2023 10:52
Для цього наліпки достатньо і серійного номера в базі офіційного. Ніхто коробку для України робити не буде не той риночок
Я согласен, но Импортер же стоит украинский странно на коробках, значит делают под чей-то заказ коробки, Вы же видели коробку в гугл вбейте. И это не наклейка импортер, а реально написанное. Сейчас скину фото
Понятно что не тот рынок, но все же
Added in 1 minute 10 seconds:
Насчёт фото я никогда официального айфона в руках не держал по тому не скажу