Странные вопросы и точные ответы

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

Мої вітання :beer:
Допоможіть знайти повний випуск ось цієї дічі , бо я чомусь не можу :weep: . Хотів би побачити повний випуск із " світу тварин " :facepalm:

Engineer_1988
Member

viperest1: 31.10.2023 11:46
Допоможіть знайти повний випуск ось цієї дічі
шукай в ютубі Сім’я Гузей/ Родина Гузей
Последний раз редактировалось Engineer_1988 31.10.2023 12:29, всего редактировалось 1 раз.
IvanCh
Member

в мене є уфо і стійка під нього з кріпленням кутниками.
А болтики я пролюбив, скажіть які болтики з якою різьбою туда вкручується?
shatun
Member

IvanCh: 31.10.2023 12:23 в мене є уфо і стійка під нього з кріпленням кутниками.
В них стійка, зазвичай, з хрестовиною знизу і штативною головкою з різьбою зверху.
То ж про які кутники мова - незрозуміло. Є для базових моделей кріплення до стіни типу кронштейну з кутників. Таке?
спойлер
Изображение
Engineer_1988
Member

IvanCh: 31.10.2023 12:23 в мене є уфо і стійка під нього з кріпленням кутниками.
А болтики я пролюбив, скажіть які болтики з якою різьбою туда вкручується?
1. Шукаєшь в інтернеті іструкц. монтажу свого/подібного УФО і дивишься які болти вказано М8 чи інші.....
спойлер
https://content2.rozetka.com.ua/goods/d ... 590140.pdf
https://ardesto.com.ua/wp-content/uploa ... Q1S_1s.pdf
https://www.google.com/search?q=%D1%96% ... 80&bih=917
2. Телефон. у пару магазинів і питаєшь.
3. різьбомір або штангенциркуль https://onekrep.ru/blog/post/kak-oprede ... -ee-razmer

Я не бачу проблем :D
viperest1
Member

Engineer_1988
:beer: :super:
IvanCh
Member

shatun
так, я маю на увазі ось ті кутники що іздять по шарикам і безпосередньо катаються по ньому якщо їх відкрутити.
в більшості інтсрукцій що я бачив про їх різьбу нічого не сказано.
там внизу є отвір куди вони вкручуються і там дуже мало різьби. буквально 1.5 оберта. по ним неможливо заміряти різьбу
самі болтики загублені.

Відправлено через 16 хвилин 13 секунд:
о найшов на 20 інструкції,
ніби деталь 21 150.05.003 4.8mm X 7.5mm :spy: :idea:
Engineer_1988
Member

якщо вже срака вкрай, розбираєшь, робишь навскрізне кріплення болтам купленими і все
vansoul
Member

Подскажите, какую сейчас можно взять б/у дешевую vr систему, чтобы разок пройти HL Alex?
Graveworm
Member

Як видалити/деактивувати профіль з Інстаграму? :lamer:
Акаунт був створений як пов'язаний з пейсбуком, логін через нього ж. Окремого паролю немає.
Для видалення через Центр облікових записів - потрібно ввести пароль (якого немає :rotate: ). Від фб не підходить.
При натисненні "забув пароль" - на телефон нічого не приходить (інші коди приходять). Номер спробував змінити - на новий аналогічно ніяких посилань не приходить.
Довідка пише наступню маячню:
У вас може не бути зараз можливості видалити свій обліковий запис у Центрі облікових записів.
лолшто?
З міркувань безпеки, ми не можемо видалити обліковий запис замість вас. Щоб створити запит щодо видалення облікового запису, потрібно мати змогу ввійти в нього.
Так я, трясця, не можу увійти запропонованим чином, тільки через пейсбук :mad:

При тому що в фб профіль успішно деактивував :insane:
IvanCh
Member

Graveworm
ніяк видаляти фб хіба
Graveworm
Member

IvanCh
Так фб спокійно дає вимкнути/видалити акк
А іг - ні :lamer:
Хочеться не просто втратити можливість входу туди (там все одно давно вже все вичищене), а й сам профіль знести
Чорт-зна-що
shatun
Member

IvanCh: 31.10.2023 13:57 о найшов на 20 інструкції, ...ніби деталь 21 150.05.003 4.8mm X 7.5mm :spy:
Та звичайний гвинт без ніяких хитрощів. Довжина тіла 7.5 мм, діаметр тіла 4.8 мм.
Ідеш будь куди де метізи продають і питаеш гвинт з пласкою голівкою, довжиною 8 мм з тілом діаметру 4.8 мм
Навряд чи там якийсь нестандартний шаг різьби буде.
wigar
Member

хто може підсказати, що можна зробити з макбук про 15" 2018 року, який я так розумію залочений на якусь французьку фірму.

раніши (10міс тому) його можна було скинути до заводських налаштувань(на стару заводську ОС) комбінацією клавіш і потім в офлайні пройти почпткові налаштування і спокійно оновини до останньої версії, а зараз він потребує інтернету, не дає в офлайні - при підключенні інтернету, пише, що треба обліковий запис компанії.

Я його літом скинув до заводського стану, але знайомий хотів щоб його скинути до заводських офіційно - і вибрали блокування рекавері, ну і тепер через флешку зі старою ОС його теж не можу скинути.

коли відправляв товарищу, то він віддав якомусь знайомому сісадміну(нічого не вийшло), а потім і майстру, який здається казав, що може зробити але за гроші (я погодився) але шось там час пройшов і мені тупо повернули ноут).

продавець, щось відписував лапшу - що чекає відповіді від постачальника, і може мені домомогти зконтактувати з майстром який все виправить (але я щось не вірю, що взагалі потім отримаю ноутбук)

мені ноутбук той не треба, а от гроші стали бути потрібні і хотілось би його налагодити й продати.
7mindfields
Member

wigar: 31.10.2023 22:28 хто може підсказати, що можна зробити з макбук про 15" 2018 року, який я так розумію залочений на якусь французьку фірму.

раніши (10міс тому) його можна було скинути до заводських налаштувань(на стару заводську ОС) комбінацією клавіш і потім в офлайні пройти почпткові налаштування і спокійно оновини до останньої версії, а зараз він потребує інтернету, не дає в офлайні - при підключенні інтернету, пише, що треба обліковий запис компанії.

Я його літом скинув до заводського стану, але знайомий хотів щоб його скинути до заводських офіційно - і вибрали блокування рекавері, ну і тепер через флешку зі старою ОС його теж не можу скинути.

коли відправляв товарищу, то він віддав якомусь знайомому сісадміну(нічого не вийшло), а потім і майстру, який здається казав, що може зробити але за гроші (я погодився) але шось там час пройшов і мені тупо повернули ноут).

продавець, щось відписував лапшу - що чекає відповіді від постачальника, і може мені домомогти зконтактувати з майстром який все виправить (але я щось не вірю, що взагалі потім отримаю ноутбук)

мені ноутбук той не треба, а от гроші стали бути потрібні і хотілось би його налагодити й продати.
Продавати як є, з мдм профілем, або витрачати кошти на його анлок (можеш на 0day пошукати тему, принаймні раніше в треді з продажу мобільних девайсів була)
TSMatvey
Member

В стандартній розкладці US клавіатури без шифта друкується ', а із шифтом ". Можна якось поміняти це місцями? щоб по дефолту ставились парні лапки ?
Engineer_1988
Member

TSMatvey: 03.11.2023 13:20 В стандартній розкладці US клавіатури без шифта друкується ', а із шифтом ". Можна якось поміняти це місцями? щоб по дефолту ставились парні лапки ?
користуватись екранною клавіатурою :D
taxi911
Member

TSMatvey
Використовувати хоткей (сполучення клавіш).
divinity
Member

TSMatvey
Microsoft Keyboard Layout Creator
TSMatvey
Member

Дякую, ніби допомогло, довго мучався, щось глючило та не працювало, хоча все має бути просто.

Відправлено через 2 години 8 хвилин 30 секунд:
Питання по вінді -
1) а саме по тема -темна, сіра і т.п. у мене частина кнопок по типу зберегти фал/не зберігати/скачувати - періодично повністю залиті одним кольором і невидно тексту. Чи можна якось окремий модуль-програму скачати від вінди, щоб якось переустановити цю частину і воно заробило по людськи( --вінда із торента ! )
2) не синхронізується годинник, потрібно майже після кожного завантаження ПК вручну заходити у налаштуваня часу і смикати тумблер синхронізації.
3) на ще одному пк - не відкривається календар через панель задач :mad:
і якось всю вінду переустановлювати шкода, бо це купу часу треба щоб усе переустановити і переналаштувати
Ответить