Пропоную обговорити Опубліковано релізний трейлер Quantum Error
Ну графоний не завезли, зато 60 в 4К на плойке.
Возможно хоть сюжетик будет в какой-то мере интересным.
Последние статьи и обзоры
Новости
Опубліковано релізний трейлер Quantum Error
-
EkselentE
Member
-
Nikoliasik_Zeus
Member
Unreal Engine 5.2
Ладно,в тред приглашается эксперт по анреалу мессияАвтори обіцяють, що Quantum Error працюватиме на консолі в режимі 4K/60fps
-
Draqoon
Member
Важко зрозуміти це жарт який зробили серйозно чи це серйозність яка виглядає як жарт
Ой йой, це щей ексклюзив пс5, я навіть не побачив це я думав це індюшатіна зі стіма, мда, навіть Returnal більше вселяв оптимізму коли я дивився відео
Ой йой, це щей ексклюзив пс5, я навіть не побачив це я думав це індюшатіна зі стіма, мда, навіть Returnal більше вселяв оптимізму коли я дивився відео
-
Shaolin_Style
Member
кто это вообще писал, Мессия?Но также видна простая дубовая анимация персонажей. Эта игра явно выполнена на более простом и дешевом уровне относительно других эксклюзивов Sony.
-
minesweeper
Member
Предлагаю обсудить Опубліковано релізний трейлер Quantum Error
Момент коли проходиш флюрографию, але це в моему. Напевно в грі все буде інакшеТакож вона зможе використовувати мікрофон у ті моменти, коли героєві потрібно затримати подих.
-
VovaII
Member
minesweeper
А якщо нема мікрофона? Гра вважатиме що ГГ так і не почав дихати? — Достроковий «Гейм овер»?
А якщо нема мікрофона? Гра вважатиме що ГГ так і не почав дихати? — Достроковий «Гейм овер»?
-
Prescott
Member
Выглядит максимально трешово
-
Meldenique
Junior
Складно не мати мікрофона у екслюзиві на ПС5, де він вбудований у геймпадVovaII: ↑ 29.10.2023 18:29 А якщо нема мікрофона?
-
waryag
Member
Слабувато, рівень десь між релізом в геймпасі і екзом ЕГС
-
Shaolin_Style
Member
кринжовый робокоп сделанный за три копейки и то выглядит солиднее этого поделия если честно.waryag: ↑ 30.10.2023 14:05 Слабувато, рівень десь між релізом в геймпасі і екзом ЕГС