Лише 7% гравців зможуть запустити Alan Wake 2 у чесному Full HD при 60 к/с

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Gordiy: 25.10.2023 15:02Я все-таки не полишаю надії, що вийде патч який дозволить запустити на 1070 :gigi:
Тут не надійтесь. В даному випадку річ про основу рендеру, а не свистілки. Це приблизно як пробувати 10й дірект на GF7800.
uncle_doc: 25.10.2023 14:57в Crysis была картинка соответствующая, а шо будет тут мы еще посмотрим (:
Це ще не Крізіс, але вже перша ластівка. Далі буде. Щось мені чуйка підказує прихід "нового" G80, з переосмисленням в бік інших принципів рендеру і ШІ.
doc-oc
Member

daesz: 25.10.2023 15:12
unique-neon: 25.10.2023 15:07 Тодд Говард і Ремеді - це приклади, що стається, коли у студії прибутки не від продаж :laugh:
В ремеді якраз все навпаки. Вони робили crossfire x на аутсорсі, щоб заробити гроші і зробити гідне продовження гри через 10 років, так як вони це уявляли і бачили; їм ще й довелось викупити права на АВ1 у майків, оскільки паблішером першої частини були якраз таки майки :)
Уверен, что всю разработку перекрыл издатель в лице Эпик, вот только они должны были выступать против этой рекламы от невидиа, ибо продаж у ПК версии не будет.
Gordiy
Junior

lewerlin: 25.10.2023 15:14 Тут не надійтесь. В даному випадку річ про основу рендеру, а не свистілки. Це приблизно як пробувати 10й дірект на GF7800.
То що, можна сміливо скасовувати передзамовлення? :(
AntonyKandaurov
Member

Ну, не пограю так не пограю. Не думаю що я багато від цього втрачу.
doc-oc
Member

lewerlin
А мне что-то подсказывает, что те разрабы, которые будут выпускать игры, а не маркетинговые гиммики, просто положат болт на все эти недотехнологии как это было с ФизикС и т.д.
unique-neon
Member

daesz: 25.10.2023 15:12В ремеді якраз все навпаки. Вони робили crossfire x на аутсорсі, щоб заробити гроші і зробити гідне продовження гри через 10 років, так як вони це уявляли і бачили; їм ще й довелось викупити права на АВ1 у майків, оскільки паблішером першої частини були якраз таки майки
Я не знаю, що було тоді колись. Може вони на аутсорсі заробили не так добре як на ексклюзивах, а майки не бачили, куди продовжити АВ1, і віддали за недорого. А новий всесвіт придумати складно от і викупили. Ніхто за просто так не працює.

Але продажі всіх їхніх ігор, ексклюзивні умови, неграбельний вигляд на релізі свідчать що не навпаки. Я вже в попередніх темах це все розписував. Навіщо продавати гру за безцінь в майбутньому і випускати її зараз. Тут говорили що на консолях можна пограти, але на футажах і там так собі перфоменс.
Earanak
Member

Мне например без разницы сколько в нее там % людей сможет поиграть. Это же синглплеерная игра, начхать на онлайн.
acidburn
Member

lewerlin: 25.10.2023 15:14
Gordiy: 25.10.2023 15:02Я все-таки не полишаю надії, що вийде патч який дозволить запустити на 1070 :gigi:
Тут не надійтесь. В даному випадку річ про основу рендеру, а не свистілки. Це приблизно як пробувати 10й дірект на GF7800.
uncle_doc: 25.10.2023 14:57в Crysis была картинка соответствующая, а шо будет тут мы еще посмотрим (:
Це ще не Крізіс, але вже перша ластівка. Далі буде. Щось мені чуйка підказує прихід "нового" G80, з переосмисленням в бік інших принципів рендеру і ШІ.
Нє, і для ДХ10 була емуляція, і тут вже є, причому досить швидка. https://tellusim.com/mesh-shader-emulation/

Та й базова геометрія плюс лоди не змінилися, це можна і без 1000000000 трикутників відрендерити, просто виглядати буде гірше. Одним дрібним патчем не обійтися, але додати цю опцію теоретично нічого не заважає.
erazel
Member

unique-neon: 25.10.2023 14:57 Що сталось - це х2-х3 фпс на х2 розширенні.
А мені то й треба. Бо монітор 4К , мушу гратися при нерідному розширенні :-). Я сосбно й брав 1070 бо 670 4К не тягнула взагалі.
bombeybox
Member

Крута тема для підгорівших дуп, але технічно - не вірна, дивно що ніхто це не зауважив.
бо 4K з DLSS Performance (типу "1080р" з першої картинки) — видає приблизно на 20-30% менше кадрів\с за нативне 1080р без DLSS (по якості зображення 4К з DLSS Performance Набагато краще за просте 1080р, проте, ціною FPS). Тобто в сценарії
Лише 7% гравців зможуть запустити Alan Wake 2 у чесному Full HD при 60 к/с
реальний відсоток буде сильно більший.
Nikolaus
Member

Что-то не пойму, в новости ни слова про амуде. Они что не будут тянуть игру или будут тянуть при 240 fps 4k?
Геральт
Member

erazel: 25.10.2023 14:36 Не пограємось зараз, зате пограємось коли купимо Жифорс 5070 чи Радеон 8800ХТ.
На біса на 5070 грати в древню (на той момент) AW2? Навряд чи після релізу цієї, кхм..гри, всі розробки зупиняться
bombeybox
Member

Геральт: 25.10.2023 16:22На біса на 5070 грати в древню (на той момент) AW2?
Л-Логіка.
Metro Exodus в 4К RT \ Control в 4К RT, в 2023, все ще Чудово виглядають і граються на мідлах (типу 4070-ток), коли, на релізі, для такого була потрібна 3090.
Тут так само, там де зараз треба 4090 для Cyberpunk 4k PT \ Alan Wake 2 4k PT - вистачить 5070 в наступній генерації.
erazel
Member

Геральт: 25.10.2023 16:22 На біса на 5070 грати в древню (на той момент) AW2? Навряд чи після релізу цієї, кхм..гри, всі розробки зупиняться
Ну не скажіть, АВ2 буде не грою а бенчмарком. То як з крайзісом - купив нову відеокарту - одразу запускаєш крайзіс з вищими налаштуваннями. :D
daesz
Member

erazel: 25.10.2023 16:32
Геральт: 25.10.2023 16:22 На біса на 5070 грати в древню (на той момент) AW2? Навряд чи після релізу цієї, кхм..гри, всі розробки зупиняться
Ну не скажіть, АВ2 буде не грою а бенчмарком. То як з крайзісом - купив нову відеокарту - одразу запускаєш крайзіс з вищими налаштуваннями. :D
Різниця між АВ і крайзісом полягає в тому що в АВ є/буде відмінна графіка зі всіма сучасними технологічними новинками і відмінний сюжет, а в крайзіса сюжету не було на релізі, а графіка залишилась хорошою у порівнянні тільки з іграми його покоління.
ZSX
Member

Також за бортом залишаться всі власники GeForce GTX 10-ї серії та Radeon RX 5000, які не підтримують технологію Mesh Shaders.
Авторе, я, як власник GeForce GTX 1060 обома руками підтримую технологію Mesh Shaders, не знаю, що воно в біса таке, але підтримую!!! Чому це я маю бути за якимось там бортом? :gigi:
daesz
Member

ZSX: 25.10.2023 16:47
Також за бортом залишаться всі власники GeForce GTX 10-ї серії та Radeon RX 5000, які не підтримують технологію Mesh Shaders.
Авторе, я, як власник GeForce GTX 1060 обома руками підтримую технологію Mesh Shaders, не знаю, що воно в біса таке, але підтримую!!! Чому це я маю бути за якимось там бортом? :gigi:
спойлер
Изображение
TheDmytrius
Member

Not much hope: RTX 2080
2014-ий продовжується
Геральт
Member

erazel: 25.10.2023 16:32 Ну не скажіть, АВ2 буде не грою а бенчмарком. То як з крайзісом - купив нову відеокарту - одразу запускаєш крайзіс з вищими налаштуваннями. :D
Мабуть зі мною щось не так, бо пройшов Crysis і забув. І вже навіть не пам'ятаю на чому там проходив.
Alexsandr
Member

erazel: 25.10.2023 14:36 Ну непогано. В тому плані що ми давно нили що нема нового Crysis, от отримали. Не пограємось зараз, зате пограємось коли купимо Жифорс 5070 чи Радеон 8800ХТ. Бо якщо інші розробники перейдуть на такі ж лекала то виробникам хоч не хоч а прийдеться накінець нормально апгрейдити залізо своїх відеокарт, і знову 5070 буде представником хх70 лінійки, а не перемаркованим 5050(якщо рахувати по нормальному).
Crysis первый проходил еще на ati 9600 pro. Это была далеко не топовая карта. Да настройки не максимальные далеко, но все же. И графика, там было на что посмотреть. Что тут с графикой еще увидим, может реально фотографическая, а может мыло. Потмо уже и судить надо будет. Но 2060 для 1080р как-то многовато.
Ответить