фу таким бытьagarus: ↑ 24.10.2023 21:09 Я більше скажу, два місяці тому коли обирав собі ddr4, то виявилось що gskill і в наявності нема. Так в мене і з‘явився перший кінгстон.
Новости
Последние статьи и обзоры
За підсумками 2022-го Kingston зайняла 78% ринку модулів оперативної пам'яті
-
heidfeld
Member
-
Kashtan
Member
В мене питання до цього рейтингу та отого ресурсу де викладений.
Бо коли я гуглю це питання - перший самсунг в рейтингах.
-
0F
Member
Ти порівнюєш незрозуміло що. КС нарізає готову пам'ять, а Хьюнікс виробляє DRAM.
-
7_s_7
Member
Как-то вообще поx на лейбы. Главное частора и тайминги плюс цена 
-
Hotspur
Member
Боже яке дно. Завжди останніми роками купляв Мікрон тобто Крушиал
Відправлено через 28 секунд:
Відправлено через 28 секунд:
Кінгстон тупо бреше і вест час міняє чіпи7_s_7: ↑ 24.10.2023 21:36Как-то вообще поx на лейбы. Главное частора и тайминги плюс цена
-
Nikolaus
Member

https://www.techpowerup.com/298619/king ... r-for-2021Kashtan: ↑ 24.10.2023 21:11 В мене питання до цього рейтингу та отого ресурсу де викладений.
https://www.kingston.com/en/company/marketshare
https://digitalterminal.in/trending/kin ... -ssd-brand
-
Volodya811
Member
Хто і куди скотився? У Кінгстона зажди був крутий маркетинг і логістика, чого немає у всіх безпосередніх виробників пам'яті. Ні, у Самсунга, ні у Ксінікса, ні у Мікрона.Барбарис: ↑ 24.10.2023 18:08 Пропоную обговорити За підсумками 2022-го Kingston зайняла 78% ринку модулів оперативної пам'яті
Ні фіга ж собі, а здавалось вони всюди скотились, як з ссд.
Але, якщо продукція неякісна, то маркетинг не допоможе, і логістика буде непотрібна. Що логічно.
Порівняно з іншими виробниками пам'яті, які самостійно не випускають пластини, у Кінгстона є повний цикл, від порізки пластин, сортування чіпів по якості, тестування та випуску готової продукції. Тому, не дивно, що у 2021 році Інтел платив саме Кінгстону за сертифікацію пам'яті під ХМР. Бо у Кінгстона обладнання, як на заводах основних виробників пластин.
Зважаючи на це, пам'ять Кінгстон сміливо можна брати. Бо по якості, це буде пам'ять, як від Самсунга, Ксінікса чи Мікрона. А які саме чіпи вони туди поставлять - без різниці. Розгоном займаються дуже мало людей. Я особисто взагалі, купую лише "зелені плашки" без ХМР профілю. Бо мені треба стабільність. Часи ентузіазму у мене давно пройшли. Я можу собі дозволити купити хороше "залізо" і не паритися з "тюнінгом". В байки про те, що заводи погано проводять сортування чіпів я давно не вірю. Зараз не 90-ті і не початок 2000-х років.
Відправлено через 4 хвилини 38 секунд:
У мене "зелені" плашки ДДР4 3200 по 32 Гб від Кінгстона на Мікроні. І чим паршивий Ксінікс? Чіпи Ксінікса не тримають стандартів JEDEC, невже вони нестабільні? Слабо віриться, бо тоді Ксінікс би був банкротом.Mixx: ↑ 24.10.2023 21:10 Kanjo
Так кингстон что на ддр4 что на ддр5 поголовно весь на хайниксе разной паршивости![]()
-
Nikolaus
Member
Короче, эксперты приговорили кингстон. Кингстон испугался и закрывается.
-
doc-oc
Member
Не знаю вообще людей, у которых в последние несколько лет стояла память этой конторы
У меня и почти всех знакомых G.Skill 
-
Phos4
Member
Кінгстон дуже адекватна контора яка вміє підлаштуватись під умови ринку, куди не плюнь їхня продукція має попит, ссд їхні популярні, периферія їхня дуже зайшла людям, чого тільки вартий був запуск клавіатури alloy fps, наушники їхні клауди відкрили нарешті очі великим конторам що ігрові гарнітури можуть бути не тільки бубнящими басхедами, і оперативка їхня теж конкурентоспроможна, хоча можливо тим хто купує б-даї на амазоні це не зрозуміти.
-
Павло
Member
Ех був у мене кіт ддр4 від кінгстон! Дуже сподобався дизайн радіатора. Но коли його міняв, то кінгстон вже був оверпрайсом взяв корсар… 
-
daesz
Member
Та не вже?0F: ↑ 24.10.2023 21:18 Ти порівнюєш незрозуміло що. КС нарізає готову пам'ять, а Хьюнікс виробляє DRAM.
ДДР4 / ДДР5
-
Hum
Member
Оно работает и точка. Если хочется большей отдачи то тут уже надо смотреть в другую сторону. Когда-то был такой производитель как qumonda. Тоже все стабильно работало но их чипы никогда не показывали выдающихся значений.Volodya811
І чим паршивий Ксінікс? Чіпи Ксінікса не тримають стандартів JEDEC, невже вони нестабільні?
Даже при одинаковых таймингах можно получить лучшие показатели чтения и записи используя память с лучшими чипами. Я в этом убедился когда после крушиаля баллистикса пересел на Кингстон. Скорость работы снизилась при выставлении идентичных задержек.
-
waryag
Member
Цикл або повний, як у samsung, hunix, micron/crucial, або ні.Volodya811: ↑ 24.10.2023 22:48Порівняно з іншими виробниками пам'яті, які самостійно не випускають пластини, у Кінгстона є повний цикл, від порізки пластин, сортування чіпів по якості, тестування та випуску готової продукції.
-
AntonyKandaurov
Member
Доречі, я коли шукав апгрейд-кіт для ноутбука то взяв теж кінгстон. Бо тільки вони пропонували 3200 CL20, всі інші як один CL22. XMP ноут не підтримує.
-
Захар Беркут
Member
Ви плутаєте виробника з вендором,Kanjo: ↑ 24.10.2023 18:08 Предлагаю обсудить За підсумками 2022-го Kingston зайняла 78% ринку модулів оперативної пам'яті
Кингстон такое себе
HYNIX топ
![]()
це на кшталт казати - "Асус таке собі, Нвідіа топ..."
-
anyname
Member
Вони й підлаштувалися.залишилося здається лише виробництво пам'яті , флешек та ssd.все інше що вивели під бренд HyperX вони продали декілька років тому.Phos4: ↑ 25.10.2023 00:10 Кінгстон дуже адекватна контора яка вміє підлаштуватись під умови ринку, куди не плюнь їхня продукція має попит, ссд їхні популярні, периферія їхня дуже зайшла людям, чого тільки вартий був запуск клавіатури alloy fps, наушники їхні клауди відкрили нарешті очі великим конторам що ігрові гарнітури можуть бути не тільки бубнящими басхедами, і оперативка їхня теж конкурентоспроможна, хоча можливо тим хто купує б-даї на амазоні це не зрозуміти.
-
Захар Беркут
Member
Та не вже. Як приклад - Нвідія також продає карти, але Асус не виробляє ГП, так і тут відчуваєте різницю?...daesz: ↑ 25.10.2023 01:56Та не вже?0F: ↑ 24.10.2023 21:18 Ти порівнюєш незрозуміло що. КС нарізає готову пам'ять, а Хьюнікс виробляє DRAM.
ДДР4 / ДДР5
Вендор чи виробник трохи непорівнянні речі, адже таж сама Кінгстон має чіпи Хайнікс.
-
Phos4
Member
anyname
Я знаю, продали бренд hyperx для Hp, ну так продали його на зльоті популярності і за хороші гроші, так що це тільки підтверджує мою думку.
Я знаю, продали бренд hyperx для Hp, ну так продали його на зльоті популярності і за хороші гроші, так що це тільки підтверджує мою думку.
-
Inqizitor2022
Member
Гнать память в 2023 году никто не будет, соответственно, Кингстон сейчас хороший, на заявленных работает.