Последние статьи и обзоры
Новости
Chieftec представила нові блоки живлення Atmos стандарту ATX 3.0
-
n+gibat[]r
Member
Предлагаю обсудить Chieftec представила нові блоки живлення Atmos стандарту ATX 3.0
Компания Dolby не подаст на них в суд за куражу торгового названия (Dolby Atmos)?
Компания Dolby не подаст на них в суд за куражу торгового названия (Dolby Atmos)?
-
Sanьka
Member
Як слово "атмосфера" можна зареєструвати як торгову марку? Вони ж не брали слово Долбі - фамілію засновника одноіменної фірми.
Мало того, як показує практика того щоб відмазатись від Нантендо Play Station, Соні вистачило всьго лиш зробити PlayStation.
Мало того, як показує практика того щоб відмазатись від Нантендо Play Station, Соні вистачило всьго лиш зробити PlayStation.
Последний раз редактировалось Sanьka 20.10.2023 15:06, всего редактировалось 1 раз.
-
Tessier-Ashpool
Member
Клієнтський сервіс в них лайно повне, ніколи більшле не куплю жодного їх пристрою.
Звертався цього року із запитом де мені знайти 6+2 PCI кабель для модульного блоку живлення, бо ні на амазоні, ні на newegg немає нічого, може в них є можливість по RMA вислати чи направлять як в них замовити. Відповідь буквально була "де купували, туди й звертайтесь".
Дякую, звернусь та куплю в інших. І вам рекомендую так робити.
Звертався цього року із запитом де мені знайти 6+2 PCI кабель для модульного блоку живлення, бо ні на амазоні, ні на newegg немає нічого, може в них є можливість по RMA вислати чи направлять як в них замовити. Відповідь буквально була "де купували, туди й звертайтесь".
-
Sanьka
Member
Оооо ну ти попав.....Tessier-Ashpool: ↑ 20.10.2023 15:04Клієнтський сервіс в них лайно повне, ніколи більшле не куплю жодного їх пристрою.
Зараз прибіжить Хейтфілд і "пояснить тобі за матчасть"
-
Tessier-Ashpool
Member
Sanьka, битва між Інтел/АМД вже дісталася до блоків живлення?
-
daesz
Member
У нього своя битва - чіфтека і ліанлі пісі57 проти всього світуTessier-Ashpool: ↑ 20.10.2023 15:12 Sanьka, битва між Інтел/АМД вже дісталася до блоків живлення?
-
Conqistador
Member
Tessier-Ashpool
не пробовали на барахолке найти? это как у производителя автомобилей запаску требовать приобрести
не пробовали на барахолке найти? это как у производителя автомобилей запаску требовать приобрести
-
Tessier-Ashpool
Member
Conqistador, пішов більш складним шляхом та вибрав відеокарту лише із одним портом живлення
-
Ostin
Member
Conqistador
Якщо запаска входить в штатний комплект, то чому б не запитати у виробника, де її взяти?
Нормальний сервіс на те і сервіс, щоб допомогти клієнту.
Якщо запаска входить в штатний комплект, то чому б не запитати у виробника, де її взяти?
Нормальний сервіс на те і сервіс, щоб допомогти клієнту.
-
Conqistador
Member
Tessier-Ashpool
я тоже был на вашем месте, искал дополнительный модульный шнур питания pciex и нашёл на барахолке, у меня до сих пор валяются где то от ФСП и Чифтека лишние
я тоже был на вашем месте, искал дополнительный модульный шнур питания pciex и нашёл на барахолке, у меня до сих пор валяются где то от ФСП и Чифтека лишние
-
waryag
Member
По традиції, преміум БЖ з гарантією 2 роки?
-
7_s_7
Member
Здесь есть тема по кабелям. Обратитесь туда и вам сделают или даже сразу предложат готовый.Tessier-Ashpool: ↑ 20.10.2023 15:04 Клієнтський сервіс в них лайно повне, ніколи більшле не куплю жодного їх пристрою.
-
Prescott
Member
Я тоже жду такого трюка, когда-то чифтеки были бест-баями в средне-бюджетные сборки и в принципе был синоним стабильного качества, когда наступил закат этого бренда - непонятноwaryag: ↑ 20.10.2023 17:48По традиції, преміум БЖ з гарантією 2 роки?
-
waryag
Member
Он был качеством только на полупустом рынке, где большая часть БП была вообще нонеймами. По мере наполнения рынка он стал лишь одним из многих, з завышенной, по старой памяти, репутацией.Prescott: ↑ 20.10.2023 21:07Я тоже жду такого трюка, когда-то чифтеки были бест-баями в средне-бюджетные сборки и в принципе был синоним стабильного качества, когда наступил закат этого бренда - непонятно
-
Devijack
Member
А ось та кнопка ЕСО, це так можно подбати про екологію власноруч? Вимкнути крутилятор достатьньо?
А що таке ATX 3.0 я десь прогавив 2.0 теж. Як воно визначається?
А що таке ATX 3.0 я десь прогавив 2.0 теж. Як воно визначається?
-
waryag
Member
Devijack
підтримка нового роз'єму і короткочасних пікових перевантажень.
підтримка нового роз'єму і короткочасних пікових перевантажень.
-
daesz
Member
3.0 = 12VHPWR роз'єм зі сторони блока, хоча бачив варіант де пропонували кабель 3х8пін зі сторони БЖ і 12VHPWR зі сторони карти.Devijack: ↑ 21.10.2023 13:24 А що таке ATX 3.0 я десь прогавив 2.0 теж. Як воно визначається?
-
Earanak
Member
https://compx.ua/ru/chym-vidrizniaiutsi ... pci-e-5.0/Devijack: ↑ 21.10.2023 13:24 А що таке ATX 3.0 я десь прогавив 2.0 теж. Як воно визначається?
-
Prescott
Member
У меня чифтек отработал больше 10 лет без обслуживания Покупал ещё будучи студентом, умер не так давно, ничего с собой не забрал, просто щёлкнул и потух.waryag: ↑ 21.10.2023 09:06Он был качеством только на полупустом рынке, где большая часть БП была вообще нонеймами. По мере наполнения рынка он стал лишь одним из многих, з завышенной, по старой памяти, репутацией.
-
daesz
Member
З статтіПотребительские видеокарты для PCI-e 5.0 пока только анонсированы — начало их продаж придётся на конец октября 2022 года.
А вони навіть до жовтня 2024 не вийдуть