Опубліковано системні вимоги Alan Wake 2

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Enjthesilence: 21.10.2023 16:36При всій повазі, але якщо ти проходив на 1070ті як ти можеш робити висновки, якщо навіть на мав змоги запустити гру на максимальних налаштуваннях?
Там не може бути ніякої поваги, почитай дописи цього персонажу.
unique-neon
Member

Enjthesilence: 21.10.2023 16:08яка прикристь, ох уж ці тупі ремеді і епік, вас би в маркетинговий відділ, були би в нас шедеври з проривною графікою на ноутбук з 4050, а так ну відверто же обісрались, ніхто не купить, жесть...
З одного боку так, але поглянемо на ситуацію ширше. Дякувати Фортнайту (без сумніву мега успіх) ми маємо магазин з безкоштовними іграми та UE5 (на якому притомно оптимізованих ігор ще помічено не було, але можливо все попереду). Також до цього року в нас були вигідні купони.

Однак фортнайт не всесильний, і нещодавно Епіки таки звільнили 16% працівників.

І успіх їхнього магазину під питанням (купони вже не ті що були), який сильно відстає від стіму не тільки картках - їхня ксолла двічі локала мою банківську крату ні за що (години дві витратив щоб мати можливість щось там купувати), порядок в бібліотеці не навести, стартує важко, шукати щось в магазині складно окрім того, що на головній сторінці є, гру з диска на диск не без бубнів не перенести, і багато іншого.

Також з великим ринком Apple вони принципово попрощались.

Ну а Ремеді впринципі за рахунок ексклюзивів живе це десятиліття.
Enjthesilence
Member

unique-neon: 21.10.2023 16:39
Enjthesilence: 21.10.2023 16:08яка прикристь, ох уж ці тупі ремеді і епік, вас би в маркетинговий відділ, були би в нас шедеври з проривною графікою на ноутбук з 4050, а так ну відверто же обісрались, ніхто не купить, жесть...
З одного боку так, але поглянемо на ситуацію ширше. Дякувати Фортнайту (без сумніву мега успіх) ми маємо магазин з безкоштовними іграми та UE5 (на якому притомно оптимізованих ігор ще помічено не було, але можливо все попереду). Також до цього року в нас були вигідні купони.

Однак фортнайт не всесильний, і нещодавно Епіки таки звільнили 16% працівників.

І успіх їхнього магазину під питанням (купони вже не ті що були), який сильно відстає від стіму не тільки картках - їхня ксолла двічі локала мою банківську крату ні за що (години дві витратив щоб мати можливість щось там купувати), порядок в бібліотеці не навести, стартує важко, шукати щось в магазині складно окрім того, що на головній сторінці є, гру з диска на диск не без бубнів не перенести, і багато іншого.
Друже, зараз такі часи, що найбільші корпорації звільняють людей, на жаль. По всьому іншому не можу сказати, бо жодної з названих вами проблем в мене не було. Те що егс, програє стім - це факт, але типу це такий же звичайний лаунчер/магазин як і купа інших, з гарними знижками. За епіків точно можна не переживати, найпопулярніший рушій в індустрії не дасть їм фінансових проблем, а за великі донати на підтримку України - великий плюс, чого не скажеш за стім, який толерує русню і велв, який закриває на все це очі і пускає на свої турніри москальску гниль
unique-neon
Member

Enjthesilence
Не заперечуючи іншого сказаного, але не впевнений, що один UE дозволить їм підтримувати магазин на плаву. Поки вся надія на Фортнайт, який в силу свого віку по трохи та й втрачає популярність, іншого козира поки не видно.
Alex646
Member

Enjthesilence: 21.10.2023 16:25 Це звичайно не наші форумні гуру з графічних технологій, але ці хлопаки дещо розуміються на графіці в цих ваших ігорах
Діджітал фаундрі уже давно обісралися зі своїми аналізами. Прекрасно пам'ятаю їх огляд на балдурс гейт 3, де було все ок, а потім їм натикали, що в 3му акті таки не ок і їм довелося це визнавати. Із останнього прекрасного: https://twitter.com/Dachsjaeger/status/ ... 0244573365
Enjthesilence
Member

Alex646: 21.10.2023 16:59
Enjthesilence: 21.10.2023 16:25 Це звичайно не наші форумні гуру з графічних технологій, але ці хлопаки дещо розуміються на графіці в цих ваших ігорах
Діджітал фаундрі уже давно обісралися зі своїми аналізами. Прекрасно пам'ятаю їх огляд на балдурс гейт 3, де було все ок, а потім їм натикали, що в 3му акті таки не ок і їм довелося це визнавати. Із останнього прекрасного: https://twitter.com/Dachsjaeger/status/ ... 0244573365
3 3м актом - згоден абсолютно, просто не дійшли до нього, але все що було сказано - по факту, та й ок, через тиждень перевипустили огляд де визнали, що не дійшли і все ще зробили нормальний огляд? Які ще факапи? Щодо твіта, з системними вимогами - згоден, впевнений що це буде однією з найважчих ігор цього покоління, їх порівняння пк-налаштувань до аналогу налаштувань з консолей це річ така, в деяких проектах має сенс, а в деяких ні. Та з технічної сторони в них нема конкурентів і чуваки шарять в темі
Polaris
Member

Будем надеяться что игра провалиться в продаже из-за плохой оптимизации. Ибо с такой графикой это совсем бред
Hellsing777
Member

Запускал на rx590 , играть можно , потом мож еще оптимизация от фанатов будет
terminahtor
Member

Polaris
Ще один. Де вас штампують :lol: :lol:
n+gibat[]r
Member

Требования у игры очень серьезные.
Другими словами на оптимизоний игры забили, и так купят, зачем париться :gigi:
daesz
Member

Polaris: 21.10.2023 17:14 Будем надеяться что игра провалиться в продаже из-за плохой оптимизации. Ибо с такой графикой это совсем бред
Не те щоб попередні ігри від ремеді були комерційно успішними (за винятком, можливо, першого/другого макса пейна).
Для мене ремеді всерівно залишиться найкращим геймдевом сучасності, з дійсно "сильними", добре прописаними сюжетами; думаю, і АВ2 в цьому плані не підведе :shuffle:
Enjthesilence
Member

daesz: 21.10.2023 17:52
Polaris: 21.10.2023 17:14 Будем надеяться что игра провалиться в продаже из-за плохой оптимизации. Ибо с такой графикой это совсем бред
Не те щоб попередні ігри від ремеді були комерційно успішними (за винятком, можливо, першого/другого макса пейна).
Для мене ремеді всерівно залишиться найкращим геймдевом сучасності, з дійсно "сильними", добре прописаними сюжетами; думаю, і АВ2 в цьому плані не підведе :shuffle:
Нєт, он будєт надєятся, что все будєт плоха, потому что на 1650 не получітся поіграть в ігру, а вєдь ви посмотрітє статістіку в стіме, как там много 1650, что єто значіт? правільно, нікто не купіт єту не оптімізірованую поделку
Павло
Member

Vpupkin: 21.10.2023 16:12 Павло
А вы у нас что-то в графике понимаете?
Уже полигоны в причёске Алана посчитали?
Вау щоб розуміти чи графіка хороша потрібно рахувати полігони?! Це просто 10 із 10! Чомусь щоб побачити, що у Крізісі в 2007 році була проривна графіка та фізика нічого рахувати не потрібно! Ще раз графіка це візуал! І мені байдуже скільки там полігонів, головне, щоб воно візуально було красиве! І в тому сіть оптимізації! Відрізати то, що непомітно і залишити ті елементи які дійсно покращують якість… Була демка про з деревами без оточення! То там були виключно дерева і пустий простір! Но через кількість полігонів у той час ні одна відаха таке не тягнула… То по вашій логіці то є прорив у графіці бо там багато полігонів у листя :laugh:
daesz
Member

Enjthesilence: 21.10.2023 17:58
daesz: 21.10.2023 17:52
Нєт, он будєт надєятся, что все будєт плоха, потому что на 1650 не получітся поіграть в ігру, а вєдь ви посмотрітє статістіку в стіме, как там много 1650, что єто значіт? правільно, нікто не купіт єту не оптімізірованую поделку
:lol:
Ektalion
Member

daesz: 21.10.2023 17:52 Не те щоб попередні ігри від ремеді були комерційно успішними (за винятком, можливо, першого/другого макса пейна).
Ви таки купили 7800хт у нас по оверпрайсу?
daesz
Member

Ektalion: 21.10.2023 18:04
daesz: 21.10.2023 17:52 Не те щоб попередні ігри від ремеді були комерційно успішними (за винятком, можливо, першого/другого макса пейна).
Ви таки купили 7800хт у нас по оверпрайсу?
Купив за 24.700 за сапфір найтро+, думаю, пощастило з ціною :)
Enjthesilence
Member

Павло: 21.10.2023 17:59
Vpupkin: 21.10.2023 16:12 Павло
А вы у нас что-то в графике понимаете?
Уже полигоны в причёске Алана посчитали?
Вау щоб розуміти чи графіка хороша потрібно рахувати полігони?! Це просто 10 із 10! Чомусь щоб побачити, що у Крізісі в 2007 році була проривна графіка та фізика нічого рахувати не потрібно! Ще раз графіка це візуал! І мені байдуже скільки там полігонів, головне, щоб воно візуально було красиве! І в тому сіть оптимізації! Відрізати то, що непомітно і залишити ті елементи які дійсно покращують якість… Була демка про з деревами без оточення! То там були виключно дерева і пустий простір! Но через кількість полігонів у той час ні одна відаха таке не тягнула… То по вашій логіці то є прорив у графіці бо там багато полігонів у листя :laugh:
Ні, це різні речі. Арт-дизайн та технологічні можливості рушію, різні речі. Наприклад остання Метро, в першій інтерації ртх на виході, без променів гра виглядала краще, ручками ставили світло, а ось в енхенсед едішн, вже була повна імплементація ртх з ручним пропрацюванням, яке виглядало на порядок вже краще за версію 2019 і звичайно вимоги у цих 2х версіях будуть різними. Оптимізація - це дійсно затратний процес, але чудес не буває, якщо гра використовує новітні технології освітлення, ніяка оптимізація не дозволить карті 4річної давнини, середнього сегменту працювати бездоганно, так було завжди.
Ektalion
Member

daesz: 21.10.2023 18:05 Купив за 24.700 за сапфір найтро+, думаю, пощастило з ціною :)
Нереально пощастило. Я бачу ціну на сіру 28450.
Kib
Member

Enjthesilence: 21.10.2023 18:06Оптимізація - це дійсно затратний процес, але чудес не буває, якщо гра використовує новітні технології освітлення, ніяка оптимізація не дозволить карті 4річної давнини, середнього сегменту працювати бездоганно, так було завжди.
Бо банально треба мати на готові ще одне освітлення, спрощене, щоб воно адекватно працювало на карті 4річної давнини, але це дорого і довго, тому розробник іде шляхом найменшого спротиву, при цьому надіїться на феноманальні продажі. Той самий геймер з картою 4річної давнини, який надіїться, що гра буде працювати бездоганно. :laugh:
daesz
Member

Ektalion: 21.10.2023 18:11
daesz: 21.10.2023 18:05 Купив за 24.700 за сапфір найтро+, думаю, пощастило з ціною :)
Нереально пощастило. Я бачу ціну на сіру 28450.
Тільки помітив, що воно на сайті комтрейдингу досі висить як "в роботі" :gigi:
спойлер
Єдине що можу сказати, що комтрейдинг ще ті лінтяї, замовив 13го до обіду, надіслали 16го у 8 вечора :gigi:
Изображение
Ответить