Пропоную обговорити PUBG: Battlegrounds отримає новий режим із зомбі
ну, хтось перепридумав DayZ
Последние статьи и обзоры
Новости
PUBG: Battlegrounds отримає новий режим із зомбі
-
WinGo
Member
-
corban_jum
Member
В неї ще грають?
-
kalakawa
Member
-
corban_jum
Member
бідосі
-
n0h0pE
Junior
Цікава ідея, я думаю зайде. В соло або паті режимі стадо зомбаків помочити.
-
Derion
Member
Left 4 Deadn0h0pE: ↑ 16.10.2023 17:42 Цікава ідея, я думаю зайде. В соло або паті режимі стадо зомбаків помочити.
-
KimRomik
Member
мабуть замість звужуючого кільця там буде навала зомбів з усіх сторін
але я сумніваюсь що сервер зможе витримати таке, особливо тисячу ботів в якості зомбів
але я сумніваюсь що сервер зможе витримати таке, особливо тисячу ботів в якості зомбів
-
arkadiilem0n
Member
Тіки думав лівати, а тут така новина.
Доведеться ще пограти
Доведеться ще пограти
-
theol
Member
а для чого їх тримати за ботів якщо можна намалювати їх як анімашку з якою не можна взаємодіяти, та просто помираєш якщо в коло вступаєш?)KimRomik: ↑ 16.10.2023 19:09 мабуть замість звужуючого кільця там буде навала зомбів з усіх сторін
-
Gelonyrum
Member
Ага, по типу тих же крисюків в Plague Tale можна запилятиtheol: ↑ 16.10.2023 19:22а для чого їх тримати за ботів якщо можна намалювати їх як анімашку з якою не можна взаємодіяти, та просто помираєш якщо в коло вступаєш?)KimRomik: ↑ 16.10.2023 19:09 мабуть замість звужуючого кільця там буде навала зомбів з усіх сторін
-
Shaolin_Style
Member
KFn0h0pE: ↑ 16.10.2023 17:42 Цікава ідея, я думаю зайде. В соло або паті режимі стадо зомбаків помочити.
L4D
WWZ
Evil Dead
Dead Island
Dead Rising
продолжать список можно бесконечно