Вело овери?

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

А якщо і одне, і інше)? В мене тут гори і гарні ліси зовсім під боком, і було б добре мати змогу туди заїхати. Але в більшості я буду їздити містом, ну і деколи до брата в гості на вихідних, він живе за 35км, дорога туди гарна.

Я колись купив ровер Cube. Чоловік тільки пригнав повний бус роверів, і зупинився по дорозі з кордону. Я попросив вибрати мені найкращий за ті гроші, які в мене були, він махнув рукою і продав отой. То я на ньому по Львові скакав по бруківці, і за містом всякими стежками. Якось поїхав в Осмолоду в гори. Там зупинився переночувати, а на наступний день цілий день катався дорогами для лісовозів.
Я той ровер тоді купив за 4500грн, коли курс був 27. Його вкрали за місяць до того як я переїхав зі Львова під час ковіду. Перерізали болгаркою трубу, до якої він був припнутий, поки я був у лікаря.
спойлер
Screenshot 2023-10-15 184837.png
Мені б отакий, тільки електро, то було б добре. Це для розуміння який рівень мене влаштує.

Ціна. Якщо таке задоволення коштує сильно дорожче ніж 30к гривень, то не буду нічого купувати. Я собі виділив бюджет до Нового року на речі для себе десь ~60к гривень. З того половина піде на oled. А іншу половину можу витратити на ровер.

Кинув в себе в місті на форумах оголошення "куплю велосипед на зріст 180-185 або готовий електровелосипед", але поки що нічого цікавого.
Hotspur
Member

Piter Cantrope: 15.10.2023 18:49Ціна. Якщо таке задоволення коштує сильно дорожче ніж 30к гривень, то не буду нічого купувати.
80-500к. замовляти самому на Алі не факт що дешевше але обладнання буде краще. Бафанги кареточні цілком якісні
odessitmws
Member

Piter Cantrope
ну вел на алю раме тысяч за 7-8 думаю можно купить (лучше без аморт вилки, меньше вес и норм надежность) электро комплект за тыс 15 так же не проблема (главное бери редукторный вариант на таких можно изи крутить педали)
Hotspur
Member

https://vi.aliexpress.com/item/10050060 ... u3hh0R7la7

рама з бафангом 28к

Відправлено через 2 хвилини 9 секунд:
https://vi.aliexpress.com/item/10050058 ... 1197428%21

от сама рама 13к
Denon480
Junior

odessitmws: 15.10.2023 17:33я вот свой легенький дешман 2 год юзаю и все збс, даже обода все еще идеально ровные
Аналогично с августа 2021 года гасаю, если б не колени то и дальше педали крутил бы, сначала был редукторник надоел своим воем продал и купил прямой привод + синусный контроллер, теперь тишина полнейшая ещё и скорости добавилось, было на редукторе 41км\ч максималка, а на прямом 50км\ч
Аккум 22.5 а\ч 48 вольт, хватает примерно 50-60 км пробега
odessitmws
Member

Denon480: 15.10.2023 19:25синусный контроллер, теперь тишина полнейшая ещё и скорости добавилось, было на редукторе 41км\ч максималка, а на прямом 50км\ч
Аккум 22.5 а\ч 48 вольт, хватает примерно 50-60 км пробега
да это уже ни разу не вел, а мопед с прикрученными педалями от которых никакого толку
у меня и с редуктором 49 по ветру едет, но за счет редуктора и малого веса (перевел на сингл передачу в добавок) едет как обычный вел
dead_rat
Member

Denon480
odessitmws
Деріться! :laugh:
Denon480
Junior

odessitmws: 15.10.2023 19:38а мопед с прикрученными педалями от которых никакого толку
25 кг это ещё не мопед 😁
l-m
Member

Piter Cantrope: 15.10.2023 18:49 Я колись купив ровер Cube. Чоловік тільки пригнав повний бус роверів, і зупинився по дорозі з кордону.
Piter Cantrope: 15.10.2023 18:49 Я той ровер тоді купив за 4500грн, коли курс був 27. Його вкрали за місяць до того як я переїхав зі Львова під час ковіду.
Без образ, але це карма — купив крадений ровер, щоб його ще раз вкрали, ще раз продали, й так по колу :rotate:
odessitmws
Member

Denon480: 15.10.2023 19:4725 кг это ещё не мопед
ну ладно с весом, но на прямом вел от педалей тупо останавливается от сопротивления индукции мотора
слышал как у челика на межгороде сломалась электрическая часть и он его даже катил с трудом изза сопротивления двигла, это уже велосипедом сложно назвать

Відправлено через 2 хвилини 57 секунд:
l-m: 15.10.2023 19:48купив крадений ровер
на нем написано что краденый чтоль? купил бы новый потерял бы еще больше
Denon480
Junior

odessitmws
Та нормально он катится, на ютубе есть сравнение наката пп и редуктора, так редуктор всего-то на 25% дольше едет
А катил он его с трудом из за замыкания фаз скорее всего.
odessitmws
Member

Denon480: 15.10.2023 19:54А катил он его с трудом из за замыкания фаз скорее всего.
не, там бмска легла + сам вел тяжелый (ах да еще от мощности двигла накат зависит там 1кв вроде был)
l-m
Member

odessitmws: 15.10.2023 19:54
l-m: 15.10.2023 19:48купив крадений ровер
на нем написано что краденый чтоль? купил бы новый потерял бы еще больше
круте виправдання (ні)
Hotspur
Member

Piter Cantrope: 15.10.2023 18:49Мені б отакий, тільки електро, то було б добре. Це для розуміння який рівень мене влаштує.
проблема електровелів що треба кращі гальма та кращі колеса та вилку. інакше буде проблема
odessitmws
Member

l-m: 15.10.2023 20:01круте виправдання (ні)
видел фотки где велосипедами были завалены огромные площади, там для их зп вел копейки, а обслуживание дорогое избавляются за 3 копейки вот и идет поток дешевых велов и глупо считать что оно все ворованное
dead_rat
Member

Hotspur: 15.10.2023 20:04
Piter Cantrope: 15.10.2023 18:49Мені б отакий, тільки електро, то було б добре. Це для розуміння який рівень мене влаштує.
проблема електровелів що треба кращі гальма та кращі колеса та вилку. інакше буде проблема
Та нічого там не треба.
Хай собі гасають
odessitmws
Member

Hotspur: 15.10.2023 20:04кращі гальма та кращі колеса та вилку
у меня почему то 0 проблем на моем дешмане, хотя конечно если грузить огромными батарейками и еще сверху 100кг тушку то мало что выдержит
Hotspur
Member

dead_rat: 15.10.2023 20:06Хай собі гасають
в травмпункт
Piter Cantrope
Member

l-m: 15.10.2023 19:48 Без образ, але це карма — купив крадений ровер
Їхав якийсь роботяга, яких повно у нас, віз у величезному бусі ровери. І ще 2 пральні машинки і крісла офісні. А я винен якимось вищим силам що не найняв детектива перевірити чи то не вкрадене.
Hotspur
Оця бафанг штука точно не для мене)

Дякую, я зрозумів, що треба купити окремо ровер з хорошими гальмами, і окремо такий набір. І що ровер треба легенький. Добре що я сам не важкий, 70кг маю.
Hotspur
Member

Piter Cantrope: 15.10.2023 21:59Дякую, я зрозумів, що треба купити окремо ровер з хорошими гальмами, і окремо такий набір. І що ровер треба легенький. Добре що я сам не важкий, 70кг маю.
треба міцнк раму+все на осях+міцну вилку. як чудово літає в дерево чи стовп власник електровела можна побачити на ютубі :rotate:. навантаження більші+ маса вела в 2-3 раза більша стає. я не думаю що ти вел нормально вибереш якщо чесно :rotate:

Відправлено через 9 хвилин 16 секунд:
Merida eBIG.NINE 600 https://www.merida-bikes.com/ru/bike/2744/ebignine-600

на цьому не страшно їздити. велика міцна рама. вилка ось і ноги 34 мм SR Suntour XCR34 LOR DS. Гальма спереду Shimano M4100 4 поршневі. ротори 180мм. Мотор кареточний Shimano EP8. вага 21 кг

ціна 4000 доларів
Ответить