Новости
Последние статьи и обзоры
SSD. Выбор накопителя, результаты тестов
-
almazmusic
Король клавиатуры
Последний раз редактировалось Vovchic_jrc 05.03.2015 11:09, всего редактировалось 62 раза.
-
ck_ua
Member
Щоб підключити NVME SSD на порт SATA? Ні.Juzt: ↑ 12.10.2023 23:41існують адаптери\конвертери з нвме на сата
-
lewerlin
Member
Є краще - плата-перехідник на слот PCI-E. Гривень 200 на розетці.Juzt: ↑ 12.10.2023 23:41існують адаптери\конвертери з нвме на сата(на крайняк юсб)?
-
ms142
Member
Еще лучше - раза в три дешевле на ОЛУХе.lewerlin: ↑ 13.10.2023 16:04Є краще - плата-перехідник на слот PCI-E. Гривень 200 на розетці.Juzt: ↑ 12.10.2023 23:41існують адаптери\конвертери з нвме на сата(на крайняк юсб)?
-
Juzt
Member
Ostin
Дякую, а по сата інфи немає?)
ck_ua
саме так
є вільний нвме 500гб і вільний сата в ноуті, в ідеалі - подружити їх, якшо нє - юзати як зовнішній
lewerlin
краще кому?
Дякую, а по сата інфи немає?)
ck_ua
саме так
є вільний нвме 500гб і вільний сата в ноуті, в ідеалі - подружити їх, якшо нє - юзати як зовнішній
lewerlin
краще кому?
-
lewerlin
Member
Juzt: ↑ 14.10.2023 00:50в ноуті
За ноут потрібно було уточнити. Радикально інша логіка вибору.Juzt: ↑ 14.10.2023 00:50краще кому?
Для ПК краще НВМЕ з перехідником(такі цінові реалії).
-
ck_ua
Member
Це неможливо.Juzt: ↑ 14.10.2023 00:50в ідеалі - подружити їх,
-
Miki+
Member
чи є тут власники такої пам'яті як SSD SAMSUNG PM9B1 1TB M.2 NVMe досить таки не погана ціна (2500грн) за такі характеритсики, цікаво чи дійсно там тип комірок MLC
-
ck_ua
Member
Ні, там 3bit MLC (як називає їх Самсунг), тобто TLC. MLC закінчилися на 970про/860про.Miki+: ↑ 15.10.2023 09:38 чи дійсно там тип комірок MLC
-
WalkMan
Member
ПоганаMiki+: ↑ 15.10.2023 09:38не погана ціна
-
Piter Cantrope
Member
Є інфа коли в Solidigm будуть ссд на 4 TB?
-
Miki+
Member
знайшов у них на сайтіck_ua: ↑ 15.10.2023 10:15Ні, там 3bit MLC (як називає їх Самсунг), тобто TLC. MLC закінчилися на 970про/860про.Miki+: ↑ 15.10.2023 09:38 чи дійсно там тип комірок MLC
Пам'ять
Samsung V-NAND 3-bit MLC
таки да, получається TLC
шукаю для ОС, так як зараз стоїть - SSD накопичувач Kingston NV1 1 TB (SNVS/1000G) (печалька а не пам'ять), хочу замінити на щось бистріше і витриваліше по зносостійкості
-
Melofon
Member
Ну вот и берите самсунг, их TLC надёжная на столько что вы и за десять лет не используете ресурс ячеек при обычном домашнем использовании, если конечно не будете каждый день перезаписывать весь объём диска по нескольку раз, но тут стоит учитывать что у всех ссд сам контроллер может умереть раньше чем у ячеек иссякнет ресурс и тут уж как повезёт.Miki+: ↑ 15.10.2023 12:16хочу замінити на щось бистріше і витриваліше по зносостійкості
-
er[socrates]
Member
в чем именно он вас не устраивает, и в какой платформе эксплуатируется?Miki+: ↑ 15.10.2023 12:16SSD накопичувач Kingston NV1 1 TB (SNVS/1000G) (печалька а не пам'ять), хочу замінити на щось бистріше і витриваліше по зносостійкості
-
Artem_K
Member
Miki+
Візміть Solidigm P44 Pro. Вони на форумі по 2750. А якщо поставити рідний з сайту драйвер, то під систему (наскільки я розумію з результату тестування) він ще значно швидше стане.
Візміть Solidigm P44 Pro. Вони на форумі по 2750. А якщо поставити рідний з сайту драйвер, то під систему (наскільки я розумію з результату тестування) він ще значно швидше стане.
-
S
Member
Как там с надежностью у Silicon Power 4TB UD90 nvme?
-
Miki+
Member
сучасні TLC пишуть що досить надійні, і самсунг в цьому один із лідерівMelofon: ↑ 15.10.2023 12:29Ну вот и берите самсунг, их TLC надёжная на столько что вы и за десять лет не используете ресурс ячеек при обычном домашнем использовании, если конечно не будете каждый день перезаписывать весь объём диска по нескольку раз, но тут стоит учитывать что у всех ссд сам контроллер может умереть раньше чем у ячеек иссякнет ресурс и тут уж как повезёт.Miki+: ↑ 15.10.2023 12:16хочу замінити на щось бистріше і витриваліше по зносостійкості
ОС стоїть десятка, іноді буває щось похоже на фрізи, таке враження що диск в сон уходить, ну і там QLC - а тут про надійність мови нема взагалі, QLC під зберігання фільмів музики ще піде що не шкода втартитиer[socrates]: ↑ 15.10.2023 15:13в чем именно он вас не устраивает, и в какой платформе эксплуатируется?Miki+: ↑ 15.10.2023 12:16SSD накопичувач Kingston NV1 1 TB (SNVS/1000G) (печалька а не пам'ять), хочу замінити на щось бистріше і витриваліше по зносостійкості
Відправлено через 24 хвилини 50 секунд:
Melofon
якщо так сильно залежить від контроллера то назвіть будь ласка трійку брендів у яких вони надійні
Відправлено через 31 хвилину 51 секунду:
думаю самсунг буде не поганим варіантом, а саме виберу Samsung 990 PRO 1 TB (MZ-V9P1T0BW), так як материнка Z690 GAMING X DDR4 здається ревізії rev. 1.0, то і вибрав пам'ять без радіатора, так як там є плитка для розсіювання тепла
-
Melofon
Member
Miki+
Лучше 980про, от 990про нет практически никакого толка кроме бенчмарков, а в реальности он или такой же как 980про или даже медленнее но при этом стоит дороже, тем более если брать с заводским рабиатором то у 980про он намного эффективней т.к. там нормальное оребрение, сам таки пользуюсь только моделью на 2ТБ.
Лучше 980про, от 990про нет практически никакого толка кроме бенчмарков, а в реальности он или такой же как 980про или даже медленнее но при этом стоит дороже, тем более если брать с заводским рабиатором то у 980про он намного эффективней т.к. там нормальное оребрение, сам таки пользуюсь только моделью на 2ТБ.
-
Miki+
Member
та мені якраз радіатори і не потрібні, в материнки там один загальний
- спойлер
-
-
Melofon
Member
Miki+
Я просто не так понял, без радика и ладно, но за 990про переплачивать абсолютно нет смысла если вы не гоняетесь за циферками бенчмарков, ему с головой будет достаточно и той пластины от платы.
Я просто не так понял, без радика и ладно, но за 990про переплачивать абсолютно нет смысла если вы не гоняетесь за циферками бенчмарков, ему с головой будет достаточно и той пластины от платы.
-
l-m
Member
Лучше 970ево, от 980про нет практически никакого толка кроме бенчмарков, а в реальности он или такой же как 970ево или даже медленнееMelofon: ↑ 15.10.2023 19:27 Лучше 980про, от 990про нет практически никакого толка кроме бенчмарков, а в реальности он или такой же как 980про или даже медленнее