Ray2000gt
HDMI dummy адаптер, коштує щось в районі 70-ти гривень.
Новости
Последние статьи и обзоры
Удаленный рабочий стол для игр. Как использовать одновременно?
-
Ekz0rcyst
Member
-
serg450453
Member
В общем не помогло мне стороннее ПО. Интернет у меня специфический, может быть 300 мб, а может падать до 20 мб или вообще на пару секунд отвалится. Наблюдаются глюки.
1, Вопрос в следующем, если соединить витой парой комп и ноутбук, мне это как то поможет?
2, Такая штука как беспроводной HDMI адаптер мне поможет? А именно подключить второй монитор через него и играть.
1, Вопрос в следующем, если соединить витой парой комп и ноутбук, мне это как то поможет?
2, Такая штука как беспроводной HDMI адаптер мне поможет? А именно подключить второй монитор через него и играть.
-
Ostin
Member
Колись я робив таку штуку, як описано вище. Років 15 назад
. Але тоді відеокарта мала TV-OUT. Тобто все відео з компа напряму їхало на телевізор в сусідню кімнату і хто хотів кіно - дивився кіно, яке я попередньо запускав у себе, а я в себе в кімнаті грав у якусь гру. І аудіо все було розділено, як слід.
Мінуси теж очевидні - кіно запускається з основного профілю і вимагає відволікання від геймінгу)
Якщо на сьогодні є такі варіанти розділити потік з відеокарти - то варіант робочий, хоч і не бездоганний.
Ще варіант - розширений робочий стіл. Кіно на телевізор перетягнути, гру грати на основному. Але треба зі звуком буде гратись, тобто декілька зк\цап, які будуть працювати кожне під своє. Тоді безпровід HDMI або довгий кабель + монітор допоможуть.
Все інше - це треба серверну систему, де одночасно можуть працювати декілька користувачів зі своїм власним екраном. Або програму, яка таке зробить зі звичайної вінди. Я не робив, не знаю.
Мінуси теж очевидні - кіно запускається з основного профілю і вимагає відволікання від геймінгу)
Якщо на сьогодні є такі варіанти розділити потік з відеокарти - то варіант робочий, хоч і не бездоганний.
Ще варіант - розширений робочий стіл. Кіно на телевізор перетягнути, гру грати на основному. Але треба зі звуком буде гратись, тобто декілька зк\цап, які будуть працювати кожне під своє. Тоді безпровід HDMI або довгий кабель + монітор допоможуть.
Все інше - це треба серверну систему, де одночасно можуть працювати декілька користувачів зі своїм власним екраном. Або програму, яка таке зробить зі звичайної вінди. Я не робив, не знаю.
-
Andrey2005
Member
Переставити ноут для фільмів до ТВ, а ПК забрати собі 
-
serg450453
Member
К пк подключены геймпады, и основная масса игр играется именно на геймпадах на большом тв сидя на диване. а второй экран как резервный, иногда поиграть
-
dicer46
Member
Moonlight. Грав на компі знайомого так, в нього просто стояв блок зайвий. Я підключався пограти, він якщо треба було щось віддалено зробити 
-
bogob
Member
Правильно ранее сказали. Ставить proxmox. Туториалов, в том числе и про проброс железа в виртуалку - уйма. Все остальное полумеры, ПМСМ