Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Ответить
Автор
Member

Evgen88: 07.10.2023 17:30
Donate: 07.10.2023 17:07
Скажете где вирусы качать :laugh:
Ок

А почему не хотят без эмуляторов открывать все функции как в смартфоне, они же ПК таким образом урезают от возможностей?
Это вы задавайте разработчикам :rolleyes: Не считают важным наверное.
Васильович
Member

Donate: 07.10.2023 16:29Проблема в іншому. Роспізнає він на 10 із 10 сам по собі. Ці всі сканери дуже точні але.
Не можу стверджувати напевно, але мені більш схоже, що сканер хоче щоб я дуже точно відтворював положення пальця, яке було при внесенні відбитку. А так як сканер вузький, то треба прицілюватися весь час, щоб розпізнавання було успішним.
З круглими набагато зручніше це робити.
Та й навіть квадратний, але фронтальний сенсор на Blackberry KeyOne чіткіше спрацьовує ніж його "колега" на бічній грані в SONY :-/
Donate
Member

Васильович: 07.10.2023 17:57
Donate: 07.10.2023 16:29Проблема в іншому. Роспізнає він на 10 із 10 сам по собі. Ці всі сканери дуже точні але.
Не можу стверджувати напевно, але мені більш схоже, що сканер хоче щоб я дуже точно відтворював положення пальця, яке було при внесенні відбитку. А так як сканер вузький, то треба прицілюватися весь час, щоб розпізнавання було успішним.
З круглими набагато зручніше це робити.
Та й навіть квадратний, але фронтальний сенсор на Blackberry KeyOne чіткіше спрацьовує ніж його "колега" на бічній грані в SONY :-/
Треба коли добавляете палец йорзати ним частенько туди сюди і буде ОК роспізнавати. :beer:
Я так на свому 6 про добавляв взагалі 95 із 100 розблоковок йдуть ОК :shuffle: Іноді помиляється але там взагалі такий собі сенсор десь на 2-3 із 5 :rolleyes:
snapdragon999
Member

Это такой софт у него крутой, ещё и за такие бабки
https://itechua.com/smartphones/236101? ... llY7tDbTFk

Отправлено спустя 4 минуты 42 секунды:
_clawfinger_: 07.10.2023 15:27 Все що треба знати про поко.
У знаймої поко, на днях прилетіло оновлення. Оновила телефон, тепер він глючить й тормозить. Коли зависає телефон перезавантажує, а тоді відвалюється модуль, ні блютуз, ні вайфай, ні мобільний зв'язок не працюють, перезавантажує ще кілька разів, поки не з'являться. :lamer:

Стосовно мото, у мене g200 все норм, от тільки відбиток пальця на торці, це зло. Поки новий все ок, останні півроку тупо не розпізнає доводиться вводити код. :mad:
так надо обновить полным файлом, а не кусками, конечно оно за года там у неё насобиралось хлама и теперь глючит.
Васильович
Member

Donate: 07.10.2023 18:11Треба коли добавляете палец йорзати ним частенько туди сюди і буде ОК роспізнавати.
Та я так і пробував, і пальці різні також.
Але результат всеодно незадовільний.
Але це не основний мій телефон, тому я забив :)
leif
Member

Donate: 07.10.2023 12:23ПК це інструмент для всього, на ньому практично можно роботи будь що і це головне що зручніше.
я написав "відеокарта для гамінгу", не ПК, між цими покупками є різниця.
Donate: 07.10.2023 12:23Вам потрібна шалена продуктивність на вашому телефоні? Будите снімати професійне відео?
ні і ні.
Donate: 07.10.2023 12:23Що може ваш телефон за 65к гривень но не може умовный телефон за 15к гривень?
нічого. майже однакові девайси: дзвонити можуть обидва, камера знімає, в інтернеті сидіти можна, машина підтримує і андроід авто і епл кар плей. не знаю, навіщо взагалі телефони дорожче 500 баксів існують. розвод тупих хом'яків.
Donate
Member

leif: 07.10.2023 21:03
Donate: 07.10.2023 12:23ПК це інструмент для всього, на ньому практично можно роботи будь що і це головне що зручніше.
я написав "відеокарта для гамінгу", не ПК, між цими покупками є різниця.
Donate: 07.10.2023 12:23Вам потрібна шалена продуктивність на вашому телефоні? Будите снімати професійне відео?
ні і ні.
Donate: 07.10.2023 12:23Що може ваш телефон за 65к гривень но не може умовный телефон за 15к гривень?
нічого. майже однакові девайси: дзвонити можуть обидва, камера знімає, в інтернеті сидіти можна, машина підтримує і андроід авто і епл кар плей. не знаю, навіщо взагалі телефони дорожче 500 баксів існують. розвод тупих хом'яків.
Изображение
Изображение
er[socrates]
Member

Donate

это украиноязычный второй акк Evgen88? или все-таки разные люди? :D
7mindfields
Member

er[socrates]: 07.10.2023 21:22 Donate

это украиноязычный второй акк Evgen88? или все-таки разные люди? :D
Це зовсім інша людина :insane:
S
Member

Donate: 07.10.2023 17:20Да банально NFC :rotate:
не пользуюсь
Donate: 07.10.2023 17:20Ваш отпечаток зашифрован как и ваши данные. Что то получить просто так не получится если в телефоне не установлены какие нибудь бекдоры (например китайские). Кому надо достанут ваши данные через другие источники как показывает практика это не сложно.

А от слежки не спрятаться. Ща почти каждое большое ПО сливает телеметрию.
Это не повод раздавать личную инфу направо и налево.
Shpoker
Member

Васильович
Как показала практика, нужно один палец вбивать на всю руку, которую хочет телефон, тогда распознавание сработает в 99 процентах случаев. Просто на каждый следующий палец вбиваем один и тот-же под разными углами
leif
Member

Весело тут у вас)
Добре, все в принципі вирішено, відпишусь вже після покупки наскільки титан преміальний і чи воно того вартувало. Щось розетка так довго їх везе, невже епл завчасно не наштампував достатньо телефонів, щоб покрити першу хвилю попиту. Дивно.
Romani
Member

leif
Я свой 15 про, уже жду 3ю неделю)
_clawfinger_
Member

S
:lol: :lol: :lol:
А електронною клавіатурою в смартфоні користуєшся? ;)
snapdragon999
Member

Romani: 07.10.2023 23:28 leif
Я свой 15 про, уже жду 3ю неделю)
вот беда, не наклепали яблок для хомячков, как же так, а вдруг всем не хватит, надо цены поднять на всякий случай))
Evgen88
Member

er[socrates]: 07.10.2023 21:22 это украиноязычный второй акк Evgen88? или все-таки разные люди? :D
Тройной аккаунт :gigi: :gigi: :gigi:

Ты лучше расскажи нам что смартфоны за 10-15 лет сделали и добились ?
От слова ничего, как был аккумулятор г так и есть, как были экраны г так и есть что за 7 что за 40 тыс грн, как была поддержка на 3 года ну макс 5 лет и то ток за 40 тыс так и есть, как была выкачка с лохов денег так и есть, взяли урезали комплектацию, размеры стали лопаты и можно продолжать и продолжать.
Выкачка бабла и кормления барыг.
Да никто не заставляет покупать или менять, ничего не поменять просто это факт.
И по делам люди 10 % используют смартфон, остальные 90 % тупо им играются и занимаюсь ерундой цацка и не больше. Позвонить и с простого кнопочного можно.
Так что тут как бы прорыва нет и ближайшее годы не предвидится, чисто бизнес не более для лохов.
Последний раз редактировалось Evgen88 08.10.2023 08:07, всего редактировалось 3 раза.
ervin
Member

leif: 07.10.2023 22:49 Весело тут у вас)
Добре, все в принципі вирішено, відпишусь вже після покупки наскільки титан преміальний і чи воно того вартувало. Щось розетка так довго їх везе, невже епл завчасно не наштампував достатньо телефонів, щоб покрити першу хвилю попиту. Дивно.
Не вдаваючись в подробиці...
Не наштампувала.
Romani
Member

snapdragon999
Каждый покупает то, что хочет. Не понимаю хейта в сторону iPhone. Никто никого не заставляет. Пользовался xiaomi, больше не хочу. Мне без разницы, что он дешевле.
leif
Member

ervin: 08.10.2023 08:00Не вдаваючись в подробиці...
Не наштампувала.
Що там сталось в загальних рисах?

Відправлено через 14 хвилин 38 секунд:
Romani
Людина просто щиро намагається вберегти хом'яків від глупства, розчарування та непотрібної трати грошей. хоче пояснити, що платити 1700$ за смартфон це зайве.

навіть, якщо і хочеш айфон, то треба брати вживаний попереднього покоління, економити гроші. саме так буде правильно і раціонально :learn:
snapdragon999
Member

Romani: 08.10.2023 08:23 snapdragon999
Каждый покупает то, что хочет. Не понимаю хейта в сторону iPhone. Никто никого не заставляет. Пользовался xiaomi, больше не хочу. Мне без разницы, что он дешевле.
так а зачем звездеть что все остальное г-но кроме айфона и глючное, убогое. Мне все равно кто за сколько покупает те айфоны, я б его никогда не купил, уж лучше самсунг ультра, но пока такой шим хай купляють інші))
leif: 08.10.2023 09:51
навіть, якщо і хочеш айфон, то треба брати вживаний попереднього покоління, економити гроші. саме так буде правильно і раціонально :learn:
смысл твоего прихода сюда, прославить айфон?все уже поняли шо ты его купишь несмотря ни на что.Тебе просто подсказали что логичнее купить предыдущий, если тебя это не парит то смысл тогда спрашивать на форуме и стебаться с других у кого попроще телефоны.
Последний раз редактировалось snapdragon999 08.10.2023 10:44, всего редактировалось 1 раз.
Ответить