Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Ответить
Автор
Member

S: 07.10.2023 14:06 Думаю про Хiaomi redmi note 12 turbo 16/1024 какие альтернативы? В игры не играю, из того что не нравится в нем так это отсутствие e-sim и DC-dimming.
Если сканер отпечатка сбоку то телефон должен стоить баксов 200 максимум. Это кринж и дико неудобно. Самая в целом не практичная вещь из возможных.
7mindfields
Member

snapdragon999: 07.10.2023 14:01 когда шим сделают 1920гц я подумаю, а пока гудбай пиксель и айфон. Лох тот кто за большие деньги зрение ещё портит своё))Здоровье не купишь потом.
Ну так в moto g32 шиму взагалі немає, а коштує у версії 8/256 в два рази дешевше твого поко, ще й на чистому андроїді :rolleyes:
Давай я спробую в твою логіку: гарна камера в смартфоні не потрібна, звук також, в ігри на смартфоні ти не граєш, тому ти плануєш купити китайський телефон, в якому зекономили на всьому, окрім екрану і потужного soc, який видає мільйон папуг, щоб що? :lol:

Відправлено через 1 хвилину 31 секунду:
Donate: 07.10.2023 14:18
S: 07.10.2023 14:06 Думаю про Хiaomi redmi note 12 turbo 16/1024 какие альтернативы? В игры не играю, из того что не нравится в нем так это отсутствие e-sim и DC-dimming.
Если сканер отпечатка сбоку то телефон должен стоить баксов 200 максимум. Это кринж и дико неудобно. Самая в целом не практичная вещь из возможных.
А ось тут не погоджусь, як на мене, це більш зручно, ніж вбудований в екран або на задній стінці
_clawfinger_
Member

Все що треба знати про поко.
У знаймої поко, на днях прилетіло оновлення. Оновила телефон, тепер він глючить й тормозить. Коли зависає телефон перезавантажує, а тоді відвалюється модуль, ні блютуз, ні вайфай, ні мобільний зв'язок не працюють, перезавантажує ще кілька разів, поки не з'являться. :lamer:

Стосовно мото, у мене g200 все норм, от тільки відбиток пальця на торці, це зло. Поки новий все ок, останні півроку тупо не розпізнає доводиться вводити код. :mad:
Donate
Member

_clawfinger_: 07.10.2023 15:27 Все що треба знати про поко.
У знаймої поко, на днях прилетіло оновлення. Оновила телефон, тепер він глючить й тормозить. Коли зависає телефон перезавантажує, а тоді відвалюється модуль, ні блютуз, ні вайфай, ні мобільний зв'язок не працюють, перезавантажує ще кілька разів, поки не з'являться. :lamer:

Стосовно мото, у мене g200 все норм, от тільки відбиток пальця на торці, це зло. Поки новий все ок, останні півроку тупо не розпізнає доводиться вводити код. :mad:
Що за поко? :rotate:
7mindfields
Member

_clawfinger_: 07.10.2023 15:27 Все що треба знати про поко.

Неможливо, скільки тобі заплатили за дескридетацію ксяомі? :rolleyes:
_clawfinger_
Member

Donate
Poco F3
7mindfields: 07.10.2023 15:43Неможливо, скільки тобі заплатили за дескридетацію ксяомі? :rolleyes:
Айфон 15 про Макс дали, за дискредитацію ксяомі й мото. :laugh: :laugh: :gigi:
Васильович
Member

_clawfinger_: 07.10.2023 15:27от тільки відбиток пальця на торці, це зло
Погоджуюся - маю таке "щастя" на телефоні SONY.
Щоб з першого разу відбиток розпізнав той вузенький сканер - та ніразу такого не було :rolleyes:
S
Member

Donate: 07.10.2023 14:18Если сканер отпечатка сбоку то телефон должен стоить баксов 200 максимум. Это кринж и дико неудобно. Самая в целом не практичная вещь из возможных.
Я сканнером вообще не пользуюсь, а такой же redmi note 11 мне удобен в родном чехле, встроенная флешка только маловата.
Donate
Member

Васильович: 07.10.2023 16:11
_clawfinger_: 07.10.2023 15:27от тільки відбиток пальця на торці, це зло
Погоджуюся - маю таке "щастя" на телефоні SONY.
Щоб з першого разу відбиток розпізнав той вузенький сканер - та ніразу такого не було :rolleyes:
Проблема в іншому. Роспізнає він на 10 із 10 сам по собі. Ці всі сканери дуже точні але. Варіант сбоку означає те що якщо ви телефон берете в руку чи тримаєте руку в кармані і тискаєте телефон телефон просто буде легко сприймати любий дотик як спробу розблокування. Робите так пару разів телефон розблокується тількі пін кодом.
Можна зробити щоб працював тільки коли ти жмеш кнопку але це не так зручно.
А ось на єкрані взагалі без питань коли ти його не потіскаеш :rolleyes: Плюс в телефоні є режим в кармані і він банально працювати не буде.

Added in 48 seconds:
S: 07.10.2023 16:16
Donate: 07.10.2023 14:18Если сканер отпечатка сбоку то телефон должен стоить баксов 200 максимум. Это кринж и дико неудобно. Самая в целом не практичная вещь из возможных.
Я сканнером вообще не пользуюсь, а такой же redmi note 11 мне удобен в родном чехле, встроенная флешка только маловата.
Частина ПО хоче щоб був екран заблокованний + зручно це все розблоковувати саме сканером.

Added in 1 minute 36 seconds:
не знаю щось не бачу якщо би було щось подібне прошивку одразу відізвали.
спойлер
Изображение
Може там гаврик китайця купив, і після оновлення там все пішло до гори дригом. Це взагалі норма у сяомі таке частенько :laugh:
_clawfinger_
Member

Donate: 07.10.2023 16:29Можна зробити щоб працював тільки коли ти жмеш кнопку але це не так зручно.
Як? :rolleyes:
Donate: 07.10.2023 16:29не знаю щось не бачу якщо би було щось подібне прошивку одразу відізвали.
Вона показала скрін, там обнова з 1вересня цього року, ото стільки часу людина страждає.
Donate
Member

_clawfinger_: 07.10.2023 16:38
Donate: 07.10.2023 16:29Можна зробити щоб працював тільки коли ти жмеш кнопку але це не так зручно.
Як? :rolleyes:
Donate: 07.10.2023 16:29не знаю щось не бачу якщо би було щось подібне прошивку одразу відізвали.
Вона показала скрін, там обнова з 1вересня цього року, ото стільки часу людина страждає.
Хай потапає пару разів там де оновлення по MIUI14 (логотипу), потім через три точки скачає повну версію прошивки і перезавантаже. Глядя на 4pda і що там тихо це взагалі просте оновлення ядра.

В налаштуваннях. Не помятаю де але воно 100% є. Зная сяомі в безпеці десь заховали.
Evgen88
Member

Donate: 07.10.2023 12:23 ПК це інструмент для всього, на ньому практично можно роботи будь що і це головне що зручніше.
Согласен очень плюс!

Но есть но у ПК перед смартфоном например, уже в Инстаграме, не видит исчезающих сообщений веб версия, а так же не видно черный список, и я думаю что будут еще урезать. Да и как-то печально что все точат под смартфон, а под ПК так сяк как бы урезанное почему так как думаете ?
Donate
Member

Evgen88: 07.10.2023 16:52 Но есть но у ПК перед смартфоном например, уже в Инстаграме, не видит исчезающих сообщений веб версия, а так же не видно черный список, и я думаю что будут еще урезать. Да и как-то печально что все точат под смартфон, а под ПК так сяк как бы урезанное почему так как думаете ?
Если надо ПО андроида на ПК есть эмуляторы. Работают вполне даже.
Evgen88
Member

Donate: 07.10.2023 16:55
Evgen88: 07.10.2023 16:52 Но есть но у ПК перед смартфоном например, уже в Инстаграме, не видит исчезающих сообщений веб версия, а так же не видно черный список, и я думаю что будут еще урезать. Да и как-то печально что все точат под смартфон, а под ПК так сяк как бы урезанное почему так как думаете ?
Если надо ПО андроида на ПК есть эмуляторы. Работают вполне даже.
Есть только с вирусами.

А почему не хотят без эмуляторов открывать все функции как в смартфоне, они же их ПК таким образом урезают от возможностей?
Donate
Member

Evgen88: 07.10.2023 16:57Есть только с вирусами.

А почему не хотят без эмуляторов открывать все функции как в смартфоне, они же их ПК таким образом урезают от возможность?
Вот ты мне это не рассказывай? :lol:
спойлер
Изображение
Если интел можно вообще пользоваться эмулятором от майков, так как на амд интеловский транслятор работает вообще крайне плохо.
Evgen88
Member

Donate: 07.10.2023 17:01
Evgen88: 07.10.2023 16:57Есть только с вирусами.

А почему не хотят без эмуляторов открывать все функции как в смартфоне, они же их ПК таким образом урезают от возможность?
спойлер
Изображение
Если интел можно вообще пользоваться эмулятором от майков, так как на амд интеловский транслятор работает вообще крайне плохо.

Ну ок, проверю потом. Что там и как по вирусам!

А почему не хотят без эмуляторов открывать все функции как в смартфоне, они же их ПК таким образом урезают от возможностей?
Donate
Member

Evgen88: 07.10.2023 17:03
Donate: 07.10.2023 17:01
спойлер
Изображение

Скажете где вирусы качать :laugh:
S
Member

Donate: 07.10.2023 16:29 Частина ПО хоче щоб був екран заблокованний + зручно це все розблоковувати саме сканером.
Это какое такое ПО? И если даже да, то нажать на кнопку рука отпадет? Вместо того что бы тыкаться в сканнер и дарить свой отпечаток всяким гуглам? :)

Как по мне то сканнер отпечатков не нужен от слова совсем, как и всякие faceid, голосовые слепки и прочая подобная лабуда.
Donate
Member

S: 07.10.2023 17:12
Donate: 07.10.2023 16:29 Частина ПО хоче щоб був екран заблокованний + зручно це все розблоковувати саме сканером.
Это какое такое ПО? И если даже да, то нажать на кнопку рука отпадет? Вместо того что бы тыкаться в сканнер и дарить свой отпечаток всяким гуглам? :)

Как по мне то сканнер отпечатков не нужен от слова совсем, как и всякие faceid, голосовые слепки и прочая подобная лабуда.
Да банально NFC :rotate:
Ваш отпечаток зашифрован как и ваши данные. Что то получить просто так не получится если в телефоне не установлены какие нибудь бекдоры (например китайские). Кому надо достанут ваши данные через другие источники как показывает практика это не сложно.

А от слежки не спрятаться. Ща почти каждое большое ПО сливает телеметрию.
Evgen88
Member

Donate: 07.10.2023 17:07
Evgen88: 07.10.2023 17:03

Скажете где вирусы качать :laugh:
Ок

А почему не хотят без эмуляторов открывать все функции как в смартфоне, они же ПК таким образом урезают от возможностей?
Ответить