Если сканер отпечатка сбоку то телефон должен стоить баксов 200 максимум. Это кринж и дико неудобно. Самая в целом не практичная вещь из возможных.S: ↑ 07.10.2023 14:06 Думаю про Хiaomi redmi note 12 turbo 16/1024 какие альтернативы? В игры не играю, из того что не нравится в нем так это отсутствие e-sim и DC-dimming.
Последние статьи и обзоры
Новости
Выбор смартфона / коммуникатора
-
Donate
Member
-
7mindfields
Member
Ну так в moto g32 шиму взагалі немає, а коштує у версії 8/256 в два рази дешевше твого поко, ще й на чистому андроїдіsnapdragon999: ↑ 07.10.2023 14:01 когда шим сделают 1920гц я подумаю, а пока гудбай пиксель и айфон. Лох тот кто за большие деньги зрение ещё портит своё))Здоровье не купишь потом.
Давай я спробую в твою логіку: гарна камера в смартфоні не потрібна, звук також, в ігри на смартфоні ти не граєш, тому ти плануєш купити китайський телефон, в якому зекономили на всьому, окрім екрану і потужного soc, який видає мільйон папуг, щоб що?
Відправлено через 1 хвилину 31 секунду:
А ось тут не погоджусь, як на мене, це більш зручно, ніж вбудований в екран або на задній стінціDonate: ↑ 07.10.2023 14:18Если сканер отпечатка сбоку то телефон должен стоить баксов 200 максимум. Это кринж и дико неудобно. Самая в целом не практичная вещь из возможных.S: ↑ 07.10.2023 14:06 Думаю про Хiaomi redmi note 12 turbo 16/1024 какие альтернативы? В игры не играю, из того что не нравится в нем так это отсутствие e-sim и DC-dimming.
-
_clawfinger_
Member
Все що треба знати про поко.
У знаймої поко, на днях прилетіло оновлення. Оновила телефон, тепер він глючить й тормозить. Коли зависає телефон перезавантажує, а тоді відвалюється модуль, ні блютуз, ні вайфай, ні мобільний зв'язок не працюють, перезавантажує ще кілька разів, поки не з'являться.
Стосовно мото, у мене g200 все норм, от тільки відбиток пальця на торці, це зло. Поки новий все ок, останні півроку тупо не розпізнає доводиться вводити код.
У знаймої поко, на днях прилетіло оновлення. Оновила телефон, тепер він глючить й тормозить. Коли зависає телефон перезавантажує, а тоді відвалюється модуль, ні блютуз, ні вайфай, ні мобільний зв'язок не працюють, перезавантажує ще кілька разів, поки не з'являться.
Стосовно мото, у мене g200 все норм, от тільки відбиток пальця на торці, це зло. Поки новий все ок, останні півроку тупо не розпізнає доводиться вводити код.
-
Donate
Member
Що за поко?_clawfinger_: ↑ 07.10.2023 15:27 Все що треба знати про поко.
-
7mindfields
Member
Неможливо, скільки тобі заплатили за дескридетацію ксяомі?_clawfinger_: ↑ 07.10.2023 15:27 Все що треба знати про поко.
-
_clawfinger_
Member
Donate
Poco F3
Poco F3
Айфон 15 про Макс дали, за дискредитацію ксяомі й мото.7mindfields: ↑ 07.10.2023 15:43Неможливо, скільки тобі заплатили за дескридетацію ксяомі?
-
Васильович
Member
Погоджуюся - маю таке "щастя" на телефоні SONY._clawfinger_: ↑ 07.10.2023 15:27от тільки відбиток пальця на торці, це зло
Щоб з першого разу відбиток розпізнав той вузенький сканер - та ніразу такого не було
-
S
Member
Я сканнером вообще не пользуюсь, а такой же redmi note 11 мне удобен в родном чехле, встроенная флешка только маловата.Donate: ↑ 07.10.2023 14:18Если сканер отпечатка сбоку то телефон должен стоить баксов 200 максимум. Это кринж и дико неудобно. Самая в целом не практичная вещь из возможных.
-
Donate
Member
Проблема в іншому. Роспізнає він на 10 із 10 сам по собі. Ці всі сканери дуже точні але. Варіант сбоку означає те що якщо ви телефон берете в руку чи тримаєте руку в кармані і тискаєте телефон телефон просто буде легко сприймати любий дотик як спробу розблокування. Робите так пару разів телефон розблокується тількі пін кодом.Васильович: ↑ 07.10.2023 16:11Погоджуюся - маю таке "щастя" на телефоні SONY._clawfinger_: ↑ 07.10.2023 15:27от тільки відбиток пальця на торці, це зло
Щоб з першого разу відбиток розпізнав той вузенький сканер - та ніразу такого не було
Можна зробити щоб працював тільки коли ти жмеш кнопку але це не так зручно.
А ось на єкрані взагалі без питань коли ти його не потіскаеш Плюс в телефоні є режим в кармані і він банально працювати не буде.
Added in 48 seconds:
Частина ПО хоче щоб був екран заблокованний + зручно це все розблоковувати саме сканером.S: ↑ 07.10.2023 16:16Я сканнером вообще не пользуюсь, а такой же redmi note 11 мне удобен в родном чехле, встроенная флешка только маловата.Donate: ↑ 07.10.2023 14:18Если сканер отпечатка сбоку то телефон должен стоить баксов 200 максимум. Это кринж и дико неудобно. Самая в целом не практичная вещь из возможных.
Added in 1 minute 36 seconds:
не знаю щось не бачу якщо би було щось подібне прошивку одразу відізвали._clawfinger_: ↑ 07.10.2023 15:50 Poco F3
- спойлер
-
_clawfinger_
Member
Як?Donate: ↑ 07.10.2023 16:29Можна зробити щоб працював тільки коли ти жмеш кнопку але це не так зручно.
Вона показала скрін, там обнова з 1вересня цього року, ото стільки часу людина страждає.Donate: ↑ 07.10.2023 16:29не знаю щось не бачу якщо би було щось подібне прошивку одразу відізвали.
-
Donate
Member
Хай потапає пару разів там де оновлення по MIUI14 (логотипу), потім через три точки скачає повну версію прошивки і перезавантаже. Глядя на 4pda і що там тихо це взагалі просте оновлення ядра._clawfinger_: ↑ 07.10.2023 16:38Як?Donate: ↑ 07.10.2023 16:29Можна зробити щоб працював тільки коли ти жмеш кнопку але це не так зручно.Вона показала скрін, там обнова з 1вересня цього року, ото стільки часу людина страждає.Donate: ↑ 07.10.2023 16:29не знаю щось не бачу якщо би було щось подібне прошивку одразу відізвали.
В налаштуваннях. Не помятаю де але воно 100% є. Зная сяомі в безпеці десь заховали.
-
Evgen88
Member
Согласен очень плюс!Donate: ↑ 07.10.2023 12:23 ПК це інструмент для всього, на ньому практично можно роботи будь що і це головне що зручніше.
Но есть но у ПК перед смартфоном например, уже в Инстаграме, не видит исчезающих сообщений веб версия, а так же не видно черный список, и я думаю что будут еще урезать. Да и как-то печально что все точат под смартфон, а под ПК так сяк как бы урезанное почему так как думаете ?
-
Donate
Member
Если надо ПО андроида на ПК есть эмуляторы. Работают вполне даже.Evgen88: ↑ 07.10.2023 16:52 Но есть но у ПК перед смартфоном например, уже в Инстаграме, не видит исчезающих сообщений веб версия, а так же не видно черный список, и я думаю что будут еще урезать. Да и как-то печально что все точат под смартфон, а под ПК так сяк как бы урезанное почему так как думаете ?
-
Evgen88
Member
Есть только с вирусами.Donate: ↑ 07.10.2023 16:55Если надо ПО андроида на ПК есть эмуляторы. Работают вполне даже.Evgen88: ↑ 07.10.2023 16:52 Но есть но у ПК перед смартфоном например, уже в Инстаграме, не видит исчезающих сообщений веб версия, а так же не видно черный список, и я думаю что будут еще урезать. Да и как-то печально что все точат под смартфон, а под ПК так сяк как бы урезанное почему так как думаете ?
А почему не хотят без эмуляторов открывать все функции как в смартфоне, они же их ПК таким образом урезают от возможностей?
-
Donate
Member
Вот ты мне это не рассказывай?Evgen88: ↑ 07.10.2023 16:57Есть только с вирусами.
А почему не хотят без эмуляторов открывать все функции как в смартфоне, они же их ПК таким образом урезают от возможность?
- спойлер
-
Evgen88
Member
Donate: ↑ 07.10.2023 17:01Вот ты мне это не рассказывай?Evgen88: ↑ 07.10.2023 16:57Есть только с вирусами.
А почему не хотят без эмуляторов открывать все функции как в смартфоне, они же их ПК таким образом урезают от возможность?Если интел можно вообще пользоваться эмулятором от майков, так как на амд интеловский транслятор работает вообще крайне плохо.
- спойлер
Ну ок, проверю потом. Что там и как по вирусам!
А почему не хотят без эмуляторов открывать все функции как в смартфоне, они же их ПК таким образом урезают от возможностей?
-
Donate
Member
Скажете где вирусы качатьEvgen88: ↑ 07.10.2023 17:03Donate: ↑ 07.10.2023 17:01
Вот ты мне это не рассказывай?Если интел можно вообще пользоваться эмулятором от майков, так как на амд интеловский транслятор работает вообще крайне плохо.
- спойлер
-
S
Member
Это какое такое ПО? И если даже да, то нажать на кнопку рука отпадет? Вместо того что бы тыкаться в сканнер и дарить свой отпечаток всяким гуглам?Donate: ↑ 07.10.2023 16:29 Частина ПО хоче щоб був екран заблокованний + зручно це все розблоковувати саме сканером.
Как по мне то сканнер отпечатков не нужен от слова совсем, как и всякие faceid, голосовые слепки и прочая подобная лабуда.
-
Donate
Member
Да банально NFCS: ↑ 07.10.2023 17:12Это какое такое ПО? И если даже да, то нажать на кнопку рука отпадет? Вместо того что бы тыкаться в сканнер и дарить свой отпечаток всяким гуглам?Donate: ↑ 07.10.2023 16:29 Частина ПО хоче щоб був екран заблокованний + зручно це все розблоковувати саме сканером.
Как по мне то сканнер отпечатков не нужен от слова совсем, как и всякие faceid, голосовые слепки и прочая подобная лабуда.
Ваш отпечаток зашифрован как и ваши данные. Что то получить просто так не получится если в телефоне не установлены какие нибудь бекдоры (например китайские). Кому надо достанут ваши данные через другие источники как показывает практика это не сложно.
А от слежки не спрятаться. Ща почти каждое большое ПО сливает телеметрию.
-
Evgen88
Member
ОкDonate: ↑ 07.10.2023 17:07Скажете где вирусы качатьEvgen88: ↑ 07.10.2023 17:03
А почему не хотят без эмуляторов открывать все функции как в смартфоне, они же ПК таким образом урезают от возможностей?