Intel підвищила швидкодію відеоадаптерів Arc A-серії у свіжому драйвері

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Сообщение
Геральт
Member
Аватара пользователя
Откуда: з Рівії

Сообщение

ImperiumAeternum: 06.10.2023 03:55 Есть, причём в точно таком же значении как у Павла.
спойлер
НО 2, спол. протиставний, розм., рідко. Те саме, що але 1. Енея мислі турбували, Но сон таки своє бере (Іван Котляревський, I, 1952, 199); [Пилип:] Брешуть, дуже брешуть, но для інтересу послухать цікаво (Олександр Корнійчук, II, 1955, 151).
Словник української мови: в 11 томах. — Том 5, 1974. — Стор. 432.Коментарі
Спробуйте те "но" (в значенні "але" ) знайти в до/пост совєцькій Україні. У віршах (Котляревський) правила часто порушуються для рими. Та й "мислі" там якось ріжуть око. Корнійчук - член Президії ЦК Компартії України, Писав в основному п'єси на політичні теми завжди згідно з «лінією партії» (політичними й ідеологічним настановами ЦК ВКПб/КПРС). Ще той мовотворець
dead_rat
Member
Аватара пользователя
Откуда: Берлін

Сообщение

ZSX: 05.10.2023 20:59 Павло
Мову створили розумні люди, а такі я ви паплюжать її своїм "суржиком".
Я розмовляю на славетному Азірівському діалекті, тож є і бімба і кровосіся. Проблем?
Linya
Junior

Сообщение

Gelonyrum: 05.10.2023 16:29
Геральт: 05.10.2023 16:11 Та що ви там з тими бідолашним картами виробляєте? Все життя на АТІ/АМД (в тому числі 5700XT більше 2х років). Проблем не не щоб вже геть не було, але щоб рік щось там чекати...
А без детального опису проблеми і що робилось для її локалізації/вирішення звичайно, що напишуть про руки.
Ох ви навіть уявити не можете які брудні речі я з ними витворяв, я їх купував, вставляв в ПК, накатував драйвери і користувався ПК) :gigi:

А детального опису не існує, там все рандомно, жодної закономірності цих чорних екранів я не знайшов, могли бути як під час гри та і під час перегляду відео на ютубі, просто екран відрубався поки все решта працювало в штатному режимі (можна було визначити по наявності звуку з гри та музики). При чому всі бенчмарки, стрестести і т.д. проходились без жодної проблеми, а під час використання в абсолютно рандомний момент появлявся цей "прекрасний" чорний екран.
спойлер
З таймкодом, чисто для ознайомлення, що не все так чудово в червоних відеокарт як малюють в інтернеті.
маю 5700 xt, була аналогічна проблема, виявилось, що відеопам'ять бракована, перепаяв на самсунг і чорні екрани пішли, але амд все ще радує якістю та стабільнісью своїх драйверів

Відправлено через 9 хвилин 59 секунд:
daesz: 05.10.2023 15:07
ZSX: 05.10.2023 14:58 Павло
Захар Беркут
А увімкнути мозок? Ні?
Intel ще бозна коли казали, що сподівалися нашвидкоруч переписати драйвери для вбудованої графіки під дискретну і потерпіли фіаско. Вони зосередилися на написанні драйверів під DX12, а потім під усе інше. Тому так, потенціалу для покращання там багато, особливо для старих ігор на DX9. Ще треба зауважити, що розробники до цього не мали справу з дискретною графікою.
Що до AMD, то скільки років пройшло з моменту об'єднаяння з ATI? І за цей час їм тільки ленивий не накидував за проблеми з драйверами.
Ось почекаємо 10+ років і подивимося які драйвери будуть у Intel. Чи будуть взагалі.
Тим часом на картах червоних все працює починаючи з релізного дня, і навіть якщо бувають проблеми - то вони фіксяться в рекордні сроки. В той час на картах синіх - весь дх9 не запускається, як і деякі новинки на релізі (привіт від старфілда). І це карта вийшла в реліз рік тому (спеціальна версія для хардкорних ждунів - це коли не ждеш випуску нового покоління, а коли попереднє хоч якось дороблять).

"Тим часом на картах червоних все працює починаючи з релізного дня, і навіть якщо бувають проблеми - то вони фіксяться в рекордні сроки". Це вже не прикол якийсь, це постіронія. Іноді я дивуюсь як Ліза змогла виростити навколо себе таких відданих фанатиків.
Nouriel
Member
Аватара пользователя
Откуда: Вараш

Сообщение

Gelonyrum: 05.10.2023 15:28
daesz: 05.10.2023 15:07 Тим часом на картах червоних все працює починаючи з релізного дня, і навіть якщо бувають проблеми - то вони фіксяться в рекордні сроки. В той час на картах синіх - весь дх9 не запускається, як і деякі новинки на релізі (привіт від старфілда). І це карта вийшла в реліз рік тому (спеціальна версія для хардкорних ждунів - це коли не ждеш випуску нового покоління, а коли попереднє хоч якось дороблять).
Скільки там років пройшло від релізу R9 380 до релізу RX 5700? (2015 - 2019 якщо комусь лінь шукати) Так от, низький фпс в деяких іграх з недогрузом відеокарти, коли немає ботлнеку зі сторони процесора та рандомні чорні екрани як були, так і залишались. На 380 РІК чекав поки пофіксають і зі злістю продав, на 5700 пів року чекав і результат той же.
При чому в техпідтримку там набрали індусів, які крім "Спробуйте останній драйвер, спробуйте старший драйвер, оновіть систему, переустановіть систему, поміняйте блок живлення, поставте відеокарту в інший ПК, злітайте на місяць та спробуйте скористатись там" не змогли нічого видати (за індусів можете просто погуглити як виглядають люди з іменем Gautam).
У той же час з 1060, 2060, 2070 та 4060 я не мав проблем з драйверами жодного разу. Зараз налетять червоні фанатики з мінусами, але начхати.

А і вишенька на торті це АМД ком'юніті, таких "доброзичливих" людей я зустрічав хіба в доті, в ЖОДНОГО з них ніколи не було проблем і це просто в тебе руки криві (в будь-яку тему з обговоренням відеокарт АМД можете зайти, там цих індивідій спауниться купа якщо хтось напише, що в нього були проблеми), це в жодному випадку не драйвера, навіть якщо в списку багів написано про чорні екрани.
скільки років пройшло від релізу гтх280 до релізу гтх4090? (2009-2022) так от чорний екран в хромі так і не пофіксили .ждав рік, два , десять і результат той же. "При чому в техпідтримку там набрали індусів, які крім "Спробуйте останній драйвер, спробуйте старший драйвер, оновіть систему, переустановіть систему.
У той же час з 9800pro, hd 4800, rx580 та 7900хт я не мав проблем з драйверами жодного разу. Зараз налетять зелені фанатики з мінусами, але начхати.

не сприймайте цей пост серйозно, це іронія для довбнів, які думають що у когось буває ідеально. :laugh:
рекомендую почитати про баги в релізі драйверів нвідії і ви там теж знайдете баги які роками не фіксяться
Gelonyrum
Member
Аватара пользователя

Сообщение

Linya: 06.10.2023 10:54 маю 5700 xt, була аналогічна проблема, виявилось, що відеопам'ять бракована, перепаяв на самсунг і чорні екрани пішли, але амд все ще радує якістю та стабільнісью своїх драйверів
Прикольно, получається я двічі в лотерею виграв) Багато говорить про QC відділ радеонів) А найгірше, що повернути карточку в магазин ти не зможеш бо там не виявлять проблем так як всі стрестести та бенчмарки вона проходить, а сидіти пару годин грати ігри та користуватись браузером там ніхто не буде, просто повернуть карточку з запискою "Проблем не виявлено, поверненню не підлягає так як наявні сліди використання".

Відправлено через 3 хвилини 59 секунд:
Nouriel: 06.10.2023 11:43 скільки років пройшло від релізу гтх280 до релізу гтх4090? (2009-2022) так от чорний екран в хромі так і не пофіксили .ждав рік, два , десять і результат той же. "При чому в техпідтримку там набрали індусів, які крім "Спробуйте останній драйвер, спробуйте старший драйвер, оновіть систему, переустановіть систему.
У той же час з 9800pro, hd 4800, rx580 та 7900хт я не мав проблем з драйверами жодного разу. Зараз налетять зелені фанатики з мінусами, але начхати.

не сприймайте цей пост серйозно, це іронія для довбнів, які думають що у когось буває ідеально. :laugh:
рекомендую почитати про баги в релізі драйверів нвідії і ви там теж знайдете баги які роками не фіксяться
І все це не заважає пану сидіти на Zotac GAMING GeForce RTX 3070 Ti Trinity з багованими драйверами, а не на богоподібних радеонах.
Геральт
Member
Аватара пользователя
Откуда: з Рівії

Сообщение

Gelonyrum
А от таке питання, просто для цікавості, при продажі проблемної 380 на вторинному, покупець був повідомлений, що карта рік глючила?
Nouriel
Member
Аватара пользователя
Откуда: Вараш

Сообщение

Gelonyrum
я завжди вибираю що краще для гаманця. я нічого не сказав хорошого про радеон чи поганого про нвідію, щоб у вас склалось враження, що я топлю за радеон, я просто написав дзеркально відповідь з проблемою в драйвері і все. :laugh:
Gelonyrum
Member
Аватара пользователя

Сообщение

Геральт: 06.10.2023 11:56 Gelonyrum
А от таке питання, просто для цікавості, при продажі проблемної 380 на вторинному, покупець був повідомлений, що карта рік глючила?
Так само собою, що при продажу 380, що при 5700, писав, що не зміг подружити свою систему з кривими драйверами від АМД і ціну ставив по низу ринку, за 380 нічого не писали, просто купили (думаю перекуп через низьку ціну), а з 5700 взагалі ідеально вийшло, її майнер купив, пообсирали в переписці драйвери від амд і мирно розійшлись.
Також продавав ремонтовану материнку після згорівшого фуфікса 8320 і вказував, що вона після ремонту, якщо будуть проблеми то повернете відправлю на ремонт знову.
Так що на такому мене не підловите, моя совість чиста. + Обидві відеокарти були на гарантії зі всією документацією.
daesz
Member
Аватара пользователя

Сообщение

Linya: 06.10.2023 10:54 "Тим часом на картах червоних все працює починаючи з релізного дня, і навіть якщо бувають проблеми - то вони фіксяться в рекордні сроки". Це вже не прикол якийсь, це постіронія. Іноді я дивуюсь як Ліза змогла виростити навколо себе таких відданих фанатиків.
Моя остання карта від амд була 5870 років 10 тому, про що ви? :lol:

Gelonyrum: 06.10.2023 11:52 Прикольно, получається я двічі в лотерею виграв) Багато говорить про QC відділ радеонів) А найгірше, що повернути карточку в магазин ти не зможеш бо там не виявлять проблем так як всі стрестести та бенчмарки вона проходить, а сидіти пару годин грати ігри та користуватись браузером там ніхто не буде, просто повернуть карточку з запискою "Проблем не виявлено, поверненню не підлягає так як наявні сліди використання".
Це доволі іронічно, бо на днях читав відгуки на якийсь ноунейм магазин, а там ось таке.
спойлер
Изображение
Изображение
Ви головне продовжуйте вірувати, що все саме погано в амд, а не в обох чи, Боже упаси, навпаки.
Єдиний висновок який зробив - купляти щось на оцих дномагазинах з ціною в -500 грн, це те саме, що справляти потребу проти вітру.
Gelonyrum
Member
Аватара пользователя

Сообщение

daesz: 06.10.2023 12:22 Ви головне продовжуйте вірувати, що все саме погано в амд, а не в обох чи, Боже упаси, навпаки.
Єдиний висновок який зробив - купляти щось на оцих дномагазинах з ціною в -500 грн, це те саме, що справляти потребу проти вітру.
Так я з свого досвіду суджу, 2 відеокарти від амд з різницею в 4+ роки і в обох були одинакові проблеми (на різних системах з різними ОС та набором софту, я бляха навіть БЖ міняв на сісонік бо думав може дійсно в живленні проблема! В той же час з нвідією в мене були проблеми лише раз, коли я брав БУ 2060 12 гігову, помирала одразу після включення фурмарку, благо брав не в ноунеймів з ОЛХ, а в терафлопс, там виявились адекватні хлопаки та повернули гроші без проблем, після чого я взяв нову 4060 і горя не знаю.
Це мій суб'єктивний досвід, тому я нікому з знайомих не раджу брати радеони та всіляко відговорюю від цього дійства людей розказуючи, який "прекрасний" досвід їх може чекати, поки ніхто не жалівся, що взяв нвідію замість радеону. Сам купувати радеон точно не стану більше, хіба мені в житті випаде нагода і зашлють покористуватись безкоштовно, може тоді зміню свою думку якщо досвід дійсно буде безпроблемним, але поки я своє ставлення до радеонів не зміню, купа витрачених грошей, часу та нервів не вартують того, щоб проводити експерименти за свої кошти.
n+gibat[]r
Member
Аватара пользователя

Сообщение

Gelonyrum: 06.10.2023 11:52 Прикольно, получається я двічі в лотерею виграв) Багато говорить про QC відділ радеонів) А найгірше, що повернути карточку в магазин ти не зможеш бо там не виявлять проблем так як всі стрестести та бенчмарки вона проходить, а сидіти пару годин грати ігри та користуватись браузером там ніхто не буде, просто повернуть карточку з запискою "Проблем не виявлено, поверненню не підлягає так як наявні сліди використання".
Для таких випадків є ОЛХ - продається все! Навіть Радеони з битою VRAM :super:
Linya
Junior

Сообщение

Gelonyrum: 06.10.2023 11:52
Linya: 06.10.2023 10:54 маю 5700 xt, була аналогічна проблема, виявилось, що відеопам'ять бракована, перепаяв на самсунг і чорні екрани пішли, але амд все ще радує якістю та стабільнісью своїх драйверів
Прикольно, получається я двічі в лотерею виграв) Багато говорить про QC відділ радеонів) А найгірше, що повернути карточку в магазин ти не зможеш бо там не виявлять проблем так як всі стрестести та бенчмарки вона проходить, а сидіти пару годин грати ігри та користуватись браузером там ніхто не буде, просто повернуть карточку з запискою "Проблем не виявлено, поверненню не підлягає так як наявні сліди використання".

Відправлено через 3 хвилини 59 секунд:
Nouriel: 06.10.2023 11:43 скільки років пройшло від релізу гтх280 до релізу гтх4090? (2009-2022) так от чорний екран в хромі так і не пофіксили .ждав рік, два , десять і результат той же. "При чому в техпідтримку там набрали індусів, які крім "Спробуйте останній драйвер, спробуйте старший драйвер, оновіть систему, переустановіть систему.
У той же час з 9800pro, hd 4800, rx580 та 7900хт я не мав проблем з драйверами жодного разу. Зараз налетять зелені фанатики з мінусами, але начхати.

не сприймайте цей пост серйозно, це іронія для довбнів, які думають що у когось буває ідеально. :laugh:
рекомендую почитати про баги в релізі драйверів нвідії і ви там теж знайдете баги які роками не фіксяться
І все це не заважає пану сидіти на Zotac GAMING GeForce RTX 3070 Ti Trinity з багованими драйверами, а не на богоподібних радеонах.
Звісно не зможеш, у чуваків з сц моя 5700 хт майже тиждень відпрацювала в стрес тестах без чорних екранів і тільки на 7 день його видала, ніхто не буде так довго тримати карту

Відправлено через 1 хвилину 24 секунди:
Gelonyrum: 06.10.2023 11:52
Linya: 06.10.2023 10:54 маю 5700 xt, була аналогічна проблема, виявилось, що відеопам'ять бракована, перепаяв на самсунг і чорні екрани пішли, але амд все ще радує якістю та стабільнісью своїх драйверів
Прикольно, получається я двічі в лотерею виграв) Багато говорить про QC відділ радеонів) А найгірше, що повернути карточку в магазин ти не зможеш бо там не виявлять проблем так як всі стрестести та бенчмарки вона проходить, а сидіти пару годин грати ігри та користуватись браузером там ніхто не буде, просто повернуть карточку з запискою "Проблем не виявлено, поверненню не підлягає так як наявні сліди використання".

Відправлено через 3 хвилини 59 секунд:
Nouriel: 06.10.2023 11:43 скільки років пройшло від релізу гтх280 до релізу гтх4090? (2009-2022) так от чорний екран в хромі так і не пофіксили .ждав рік, два , десять і результат той же. "При чому в техпідтримку там набрали індусів, які крім "Спробуйте останній драйвер, спробуйте старший драйвер, оновіть систему, переустановіть систему.
У той же час з 9800pro, hd 4800, rx580 та 7900хт я не мав проблем з драйверами жодного разу. Зараз налетять зелені фанатики з мінусами, але начхати.

не сприймайте цей пост серйозно, це іронія для довбнів, які думають що у когось буває ідеально. :laugh:
рекомендую почитати про баги в релізі драйверів нвідії і ви там теж знайдете баги які роками не фіксяться
І все це не заважає пану сидіти на Zotac GAMING GeForce RTX 3070 Ti Trinity з багованими драйверами, а не на богоподібних радеонах.
пам'ять випадково не micron?

Відправлено через 7 хвилин 7 секунд:
daesz: 06.10.2023 12:22
Linya: 06.10.2023 10:54 "Тим часом на картах червоних все працює починаючи з релізного дня, і навіть якщо бувають проблеми - то вони фіксяться в рекордні сроки". Це вже не прикол якийсь, це постіронія. Іноді я дивуюсь як Ліза змогла виростити навколо себе таких відданих фанатиків.
Моя остання карта від амд була 5870 років 10 тому, про що ви? :lol:

Gelonyrum: 06.10.2023 11:52 Прикольно, получається я двічі в лотерею виграв) Багато говорить про QC відділ радеонів) А найгірше, що повернути карточку в магазин ти не зможеш бо там не виявлять проблем так як всі стрестести та бенчмарки вона проходить, а сидіти пару годин грати ігри та користуватись браузером там ніхто не буде, просто повернуть карточку з запискою "Проблем не виявлено, поверненню не підлягає так як наявні сліди використання".
Це доволі іронічно, бо на днях читав відгуки на якийсь ноунейм магазин, а там ось таке.
спойлер
Изображение
Изображение
Ви головне продовжуйте вірувати, що все саме погано в амд, а не в обох чи, Боже упаси, навпаки.
Єдиний висновок який зробив - купляти щось на оцих дномагазинах з ціною в -500 грн, це те саме, що справляти потребу проти вітру.
АМД 10-річної давнини і АМД теперішня це дві різні АМД
fractal
Member
Аватара пользователя
Откуда: Киев

Сообщение

Gelonyrum: 05.10.2023 16:29 Ох ви навіть уявити не можете які брудні речі я з ними витворяв, я їх купував, вставляв в ПК, накатував драйвери і користувався ПК) :gigi:
:lol: :lol: :lol:
daesz
Member
Аватара пользователя

Сообщение

Linya: 06.10.2023 15:03 АМД 10-річної давнини і АМД теперішня це дві різні АМД
І до чого тут це? Ви мене звинуватили в "фанбойстві", проте карт від АМД у мене вже 10 як немає.
taras_cs
Member
Аватара пользователя
Откуда: Варшава-Київ-Дніпро

Сообщение

Gelonyrum: 05.10.2023 15:28Зараз налетять червоні фанатики з мінусами, але начхати.

А і вишенька на торті це АМД ком'юніті, таких "доброзичливих" людей я зустрічав хіба в доті, в ЖОДНОГО з них ніколи не було проблем і це просто в тебе руки криві
Щось не дуже вас замінусували.
Про 5700 XT я чув, там дійсно біда.
В мене були і 280 і 380 і 480 і 570, зараз 6000 серія.
з проблем - тільки Max Payne (перший ще, застряг в сходах, неможливо пройти), Alan Wake (в останній чверті гри вилітало в тому самому місці) і зараз після апдейта на Starfield зависає після 10 хв гри (але нема ознак, що то драйвер, скоріше, процесор).

А руки в мене криві, бо моя проблема з RX 6800 пофіксилася ввімкненням системного буфера (файл підкачки), який я колись відключив.
waylander
Junior

Сообщение

taras_cs: 06.10.2023 20:54
Gelonyrum: 05.10.2023 15:28Зараз налетять червоні фанатики з мінусами, але начхати.

А і вишенька на торті це АМД ком'юніті, таких "доброзичливих" людей я зустрічав хіба в доті, в ЖОДНОГО з них ніколи не було проблем і це просто в тебе руки криві
Щось не дуже вас замінусували.
Про 5700 XT я чув, там дійсно біда.
В мене були і 280 і 380 і 480 і 570, зараз 6000 серія.
з проблем - тільки Max Payne (перший ще, застряг в сходах, неможливо пройти), Alan Wake (в останній чверті гри вилітало в тому самому місці) і зараз після апдейта на Starfield зависає після 10 хв гри (але нема ознак, що то драйвер, скоріше, процесор).

А руки в мене криві, бо моя проблема з RX 6800 пофіксилася ввімкненням системного буфера (файл підкачки), який я колись відключив.
у мене асус 5700 XT відеокарта з вересня 2019.. За весь час драйвер закрашився ну разів 10-15. Якщо чесно, що інші радеони, що жифорси +- з такою ж періодичністю дрова крешелися. Загалом не маю жождних запитань до цієї відеокарти як і до карт нвідіі. У якихось іграх одні себе краще показують, у інших інші
taras_cs
Member
Аватара пользователя
Откуда: Варшава-Київ-Дніпро

Сообщение

waylander: 11.10.2023 17:15у мене асус 5700 XT відеокарта з вересня 2019.. За весь час драйвер закрашився ну разів 10-15.
Неочікувано для мене
Pride91
Member

Сообщение

Павло: 05.10.2023 13:51
bez5dva: 05.10.2023 13:33 Предлагаю обсудить Intel підвищила швидкодію відеоадаптерів Arc A-серії у свіжому драйвері

вот это потанцевала в них зашито, не то шо у амд :shuffle:
Тобто те, що криворукі програмісти не можуть написати драйвер для відеокарти на релізі ви називаєте "потенціалом"? :rotate:
Пфф і що, АМД не могли 15років нормальні драйвера написати, а зараз це чи не найкращий драйвер. Тим часом Нвідія замість допилу драйвера просто пропонує брати потужнішу карту, за ці плюс-мінус 20% взагалі не париться, Хуанг каже купиш собі Ті і все :lol:
Павло
Member
Аватара пользователя

Сообщение

Pride91: 16.10.2023 14:40
Павло: 05.10.2023 13:51
Тобто те, що криворукі програмісти не можуть написати драйвер для відеокарти на релізі ви називаєте "потенціалом"? :rotate:
Пфф і що, АМД не могли 15років нормальні драйвера написати, а зараз це чи не найкращий драйвер. Тим часом Нвідія замість допилу драйвера просто пропонує брати потужнішу карту, за ці плюс-мінус 20% взагалі не париться, Хуанг каже купиш собі Ті і все :lol:
Тобто найкращий драйвер це коли у тебе статери і ти мусиш відкатувати на старий драйвер в кс2 а коло вони це фіксят в новому драйвері то тебе може заблокувати античіт... І амд самі видяляють новий драйвер із сайта! БРАво! Про білий курсор промовчимо! Він з нами ще на декілька років...
Ответить