Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Ответить
Автор
Member

Evgen88: 30.09.2023 16:52
Romani: 30.09.2023 16:35 Evgen88
Берите 14 pro и не парьтесь. 14 pro если не лучше, то точно не хуже 15го.
Спасибо понял ;)

А кто что по обзору скажет, или только минусы умеете ставить ?
Бери Poco
snapdragon999
Member

Romani: 30.09.2023 16:35 Evgen88
Берите 14 pro и не парьтесь. 14 pro если не лучше, то точно не хуже 15го.
Спасибо понял ;)
Бери 14 про, батарея 3200)) тач 5 касаний, топчик. Зато видео хорошо снимает, что актуально для инстасамок, вареники снимать свои))И стоит оно того, тройная переплата по сравнению с поко? так ли там все лучше в три раза я не уверен. Вообще считаю сейчас покупать дорогие телефоны это бред, они быстро обесцениваются, выходят новые модели более прикольные,более дешёвые.
Evgen88
Member

snapdragon999: 30.09.2023 17:30

Спасибо понял ;)
Бери 14 про, батарея 3200)) тач 5 касаний, топчик. Зато видео хорошо снимает, что актуально для инстасамок, вареники снимать свои))И стоит оно того, тройная переплата по сравнению с поко? так ли там все лучше в три раза я не уверен. Вообще считаю сейчас покупать дорогие телефоны это бред, они быстро обесцениваются, выходят новые модели более прикольные,более дешёвые.
Убедительно, спасибо Вам большое! Учту это!
Напоследок.
А что по обзору можете сказать, и по тому что фото такое мыльное на iPhone 14 это правда или монтаж???

Отправлено спустя 39 минут 44 секунды:
И ещё напоследок, вопросик допустим Poco F5 - сколько будет лет получать миюай например, есть 14 дальше 15 он получит, а получит ли оно 16, 17, 18 или 19, или 20 ??? И так же с Андроидом сейчас 13, получит ли 14, 15, 16, 17, 18 ?
Или же он получает 15 миюай и 14 или макс 15 Андроид и все, остается без поддержки через 3 года ? А потом еще через 3 года и приложения не встанут ?
Но так же вот с 8-мы Айофном он уже тыква такая же 6 летняя история ?
snapdragon999
Member

Evgen88: 30.09.2023 19:27
snapdragon999: 30.09.2023 17:30

Убедительно, спасибо Вам большое! Учту это!
Напоследок.
А что по обзору можете сказать, и по тому что фото такое мыльное на iPhone 14 это правда или монтаж???

Отправлено спустя 39 минут 44 секунды:
И ещё напоследок, вопросик допустим Poco F5 - сколько будет лет получать миюай например, есть 14 дальше 15 он получит, а получит ли оно 16, 17, 18 или 19, или 20 ??? И так же с Андроидом сейчас 13, получит ли 14, 15, 16, 17, 18 ?
Или же он получает 15 миюай и 14 или макс 15 Андроид и все, остается без поддержки через 3 года ? А потом еще через 3 года и приложения не встанут ?
Но так же вот с 8-мы Айофном он уже тыква такая же 6 летняя история ?
я могу сказать что в сортах г-на не разбираюсь))Чем популярнее трубка, тем дольше поддержка. На мой 3 летний вон вышла недавно 14 miui.
7mindfields
Member

Evgen88: 30.09.2023 19:27 Poco F5 - сколько будет лет получать миюай например, есть 14 дальше 15 он получит, а получит ли оно 16, 17, 18 или 19, или 20 ??? И так же с Андроидом сейчас 13, получит ли 14, 15, 16, 17, 18 ?
Отримає звістно, треба тільки перепрошити (с) :lol:
snapdragon999
Member

через 3 года уже новый можно купить.какая разница какая там прошивка уже ))это ж тебе не за 60 штук телефон ,по 15 штук можно хоть каждый год покупать другой .
7mindfields
Member

snapdragon999: 30.09.2023 19:42 через 3 года уже новый можно купить.какая разница какая там прошивка уже ))
Якби салямі мали нормальну підтримку, ти б тут перший волав з цього приводу, і ставив це чи не найбільшим плюсом, проблема в тому що для айфонів (всіх) це буденність, а для китайського шроту типу поко - вологі мрії ;)
Последний раз редактировалось 7mindfields 30.09.2023 19:46, всего редактировалось 1 раз.
snapdragon999
Member

7mindfields: 30.09.2023 19:45
snapdragon999: 30.09.2023 19:42 через 3 года уже новый можно купить.какая разница какая там прошивка уже ))
Якби салямі мали нормальну підтримку, ти б тут перший волав з цього приводу, і ставив це чи не найбільшим плюсом, проблема в тому що для айфонів це буденність, а для китайського шроту - мрії ;)
ну бери айфон втрое четверо дороже если тебе підтримка важна сильно.Нормальная еще поддержка в отличии от моторолы))Мне например пиксельные прошивки вообще не заходят ,какие то голые ,хоть их клепают часто .
Evgen88
Member

А что по обзору можете сказать, и по тому что фото такое мыльное на iPhone 14 это правда или монтаж??? я лично мало сомневаюсь..
Как такое возможно смартфон за 970 $ снимает такое мыло, а смартфон за 420$ четко.
Или только все минусы умеют ставить.
Donate
Member

snapdragon999: 30.09.2023 19:46
7mindfields: 30.09.2023 19:45
Якби салямі мали нормальну підтримку, ти б тут перший волав з цього приводу, і ставив це чи не найбільшим плюсом, проблема в тому що для айфонів це буденність, а для китайського шроту - мрії ;)
ну бери айфон втрое четверо дороже если тебе підтримка важна сильно.Нормальная еще поддержка в отличии от моторолы))Мне например пиксельные прошивки вообще не заходят ,какие то голые ,хоть их клепают часто .
Надо конечно что бы в прошивке была куча хлама и она лагала даже на хороошем железе :-/
snapdragon999: 30.09.2023 17:30 Бери 14 про, батарея 3200
:think:
Изображение

Ты ещё пойди в тему по выбору ПК и выберай процессор по ГГц :facepalm:
j3s0n
Member

snapdragon999: 30.09.2023 19:46ну бери айфон втрое четверо дороже
Ото в тебе якийсь пунктік про "3-4 рази дорожче", як взагалі те лайно від поко можна порівняти з нормальним девайсом, який працює як АК47, будь-який датчик в айфоні він реально працює і не глючить, а мікрофони взагалі топ, а з ваших дешманських поко коли теелефонують, то наче зі сливної ями.

Donate
зайдіть в магазин тіпа фокстрота чи комфі і там будь-який айфон потримайте, можна хоч 11й узяти і бути довольним років 2 точно і це телефону вже років 4 мабуть, він досі і підтримку отримує і знімає класно і батарея живе 2 доби.

В плані батареї взагалі не дивіться на емність, айфони всі живуть довго, умовний 11 чи 13 айфон живуть довше пікселя 6 та 7, при тому, що у останнього батарея більша.

Та будь-який додаток на iOS працює набагато стабільніше ніж на андроід і ще зроблений більш зручно, ніколи не забуду як телеграм вперше на айфоні запустив і потім плювався з андроіда, просто небо і земля.
er[socrates]
Member

7mindfields: 30.09.2023 19:45Якби салямі мали нормальну підтримку, ти б тут перший волав з цього приводу, і ставив це чи не найбільшим плюсом, проблема в тому що для айфонів (всіх) це буденність, а для китайського шроту типу поко - вологі мрії
Поддержка так же заложена в стоимость. Ми линейка сколько там, 3-4 года обновлений ОС имеет? В принципе, те же цифры, что и у Galaxy S, и за те же 800-1200 дол. А бюджетные и среднебюджетные телефоны, понятное дело, рассчитаны на более короткий срок поддержки и службы, мотивируя покупателей чаще обновляться.
Donate
Member

j3s0n: 30.09.2023 23:41 зайдіть в магазин тіпа фокстрота чи комфі і там будь-який айфон потримайте, можна хоч 11й узяти і бути довольним років 2 точно і це телефону вже років 4 мабуть, він досі і підтримку отримує і знімає класно і батарея живе 2 доби.

В плані батареї взагалі не дивіться на емність, айфони всі живуть довго, умовний 11 чи 13 айфон живуть довше пікселя 6 та 7, при тому, що у останнього батарея більша.

Та будь-який додаток на iOS працює набагато стабільніше ніж на андроід і ще зроблений більш зручно, ніколи не забуду як телеграм вперше на айфоні запустив і потім плювався з андроіда, просто небо і земля.
Як можна бути цілком довольним від телефону в якому нема можливості сортирувати ярлики на робочому столі? :laugh:

На те що знімає классно писав 2 сторінки назад. Грубі помилки по автопараметрам це крінж для телефону за 30к+ грн. А таке купляється в першу чергу за камери :rolleyes: Я не знаю навіщо 30-60к бахати в смартфон якщо він погано знімає? Ну тип для ігор є рогфони якщо мобільно, хоча б я брав би планшет так як велика діагональ дуже зручно.
viewtopic.php?p=3664648#p3664648

На рахунок стабільності додатків і їх стабільності :laugh:
Последний раз редактировалось Donate 30.09.2023 23:54, всего редактировалось 1 раз.
j3s0n
Member

Evgen88: 30.09.2023 15:40Хотелось бы реальное мнение людей кто пользуется 14 Pro может есть что сказать чем хуже 15-ого ?
Користуюсь 14про вже 10 місяців, переходити на 15 чи 15про не буду, а от 16 чи 16про подивимося.
Єдиний для мене плюс 15про серії це нормальний type-C, в який можна USB хаб підключити і флешку, зарядку, HDMI, RJ45 і таке інше, але тільки заради цього оновлюватися не хочу. Якби зараз брав перший свій телеефон, то мабуть узяв би звичайний 15 або 15про, треба тести глянути наскільки поганий type-C у 15 звичайного.

Шо вас цікавить? телефон працює, батарея досі 100%, вистачає на 2 дні, мікрофони топ, все стабільно, не зависав, антуту і досі з купою сміття видає 800тищ здається. Після oneplus (а я мав їх усі до 8 серії) айфон це просто ковток стабільності і вилізаності всього, будь-який блютус девайс завжди підключається без танців, всі датчики працюють як задумано.

Я реально читаю як тут поко рекомендують і в шоці, ну ладно коли нема грошей, сам он з нокіа з ринка ходив за 100грн коли студентом був, а у всіх мотороли нові, але коли вже є гроші і ти вибираєш телефон за сорокєт, то навіть дивитися на поко-хоко не варто. :beer:
Donate: 30.09.2023 23:48Як можна бути цілком довольним від телефону в якому нема можливості сортирувати ярлики на робочому столі?
Колега узяв нещодавно 13міні айфон, 2 дні звикав, потім каже "от все класно, але скажи як мені іконку розмістити одну в правому нижньому кутку?" я кажу "купи андроід" :D
Donate: 30.09.2023 23:48А таке купляється в першу чергу за камери
Я знаю людей, які знімали блоги, влоги на кенони М50 рівно до того моменту як купували айфон, тоді камера продавалась на олх і далі все на телефон, я перед війною в Європі був у відпустці, міг їхати в горах на сноуборді і на ходу зробити фото на айфон і воно завжди було чітким, памʼятаю на Oneplus робиш 5 кадрів, щоб потім вдома вибрат той, що нормальний ;)

Donate
я глянув твій пост, є у мене піксель 6а, купив його запасним давно ще, лежить новий, намагався користуватися поки налаштовував, кажу як людина в якої є айфон 14про і піксель 6а - піксель десь може краще зняти фото, але якщо зробити кілька кадрів поспіль, то він може нагрітися і дуже довго їх обробляти, що ти не зможеш нічого робити.
І на цьому плюс пікселя закінчується, далі коротко:
1. відео піксель знімає як китаєць, гірше за айфон.
2. мікрофони жахливі, кому як, а для мене це телефон і нашо мені гарна камера коли неможливо спілкуватися, там де айфон чітко вирізає твій голос і глушить навіть шум з дороги, піксель пише тупо все разом з фоном, тебе майже не чути.
3. гріється навіть коли лежить
4. батарея така, шо ти будеш самий красівий і спортивний хлопець, бо зарядка вранці і ввечері
5. неможливо користуватися датчиком відбитка під екраном коли ти звик до Face Id
Donate
Member

j3s0n: 01.10.2023 00:07 я глянув твій пост, є у мене піксель 6а, купив його запасним давно ще, лежить новий, намагався користуватися поки налаштовував, кажу як людина в якої є айфон 14про і піксель 6а - піксель десь може краще зняти фото, але якщо зробити кілька кадрів поспіль, то він може нагрітися і дуже довго їх обробляти, що ти не зможеш нічого робити.
І на цьому плюс пікселя закінчується, далі коротко:
1. відео піксель знімає як китаєць, гірше за айфон.
2. мікрофони жахливі, кому як, а для мене це телефон і нашо мені гарна камера коли неможливо спілкуватися, там де айфон чітко вирізає твій голос і глушить навіть шум з дороги, піксель пише тупо все разом з фоном, тебе майже не чути.
3. гріється навіть коли лежить
4. батарея така, шо ти будеш самий красівий і спортивний хлопець, бо зарядка вранці і ввечері
5. неможливо користуватися датчиком відбитка під екраном коли ти звик до Face Id
Проблема 6a за 12 є в тому що зявились 6 по 15к
1. Там сенсор вже не 18 року тому якість відео вже краща...
2. Це вже покращили в 7a там є нейронний шумодав
https://hotline.ua/ua/mobile-mobilnye-t ... tab=prices
Теж доречі по 15к вже навезли
3. Коли лежить від як раз не гріється. Гріється коли ти на ньому щось робиш. А якщо навантажувати достатньо то гріються всі, айфон тут не панацея. 15-й взагалі це та сама горяча картопля :rolleyes:
4. Залежить від того як ним користуватись. В мене телефон два дні тримає з 80% до 10-20%, якщо юзати активно на день мені хватає. Хоча в цілому в енергоєффективності з яблуками таке собі, кастомна ОС на кастомному чіпі роблять свої справи.
5. Ну тут нема питать.
міг їхати в горах на сноуборді і на ходу зробити фото на айфон і воно завжди було чітким
Питання чіткості це до алгоритмів які збирають кадри. "Відеошукач" зараз навідь в режимі фото збирає інфу постійно щоб коли ти нажмеш на зняти фото воно могло зібрати тобі ту саму. Це вже давно норма для флагманів коли фото завжди чіткі і не потрібно вже робити по 5 фото зразу щоб не отримати смаз в невлучний момент.
батарея досі 100%
За 10 місяців це неможливо. Це такаж фількина грамота як і бали в антуту. :rotate:
j3s0n
Member

Donate: 01.10.2023 00:47Проблема 6a за 12 є в тому що зявились 6 по 15к
Шостий піксель я купив за тиждень до початку війни і здихався його через 3 дні, якщо ти серйозно пишеш цей бред про сенсор, то ти реально теоретік який ніколи жоден піксель в руках не мав.
Donate: 01.10.2023 00:472. Це вже покращили в 7a там є нейронний шумодав
Вангую, шо і в 8 пікселі щось покращать і це стане на крок ближче до нормального телефона.

далі вже не варто тебе читати, схоже ти це сєкта як салямі-філів тільки про піксель, купи вже хоч один нормальний телефон і переестань теребонькать на пікселі яких ти не мав після 4го і тільки як ідіот цитуєш хар-ки. ;)
7mindfields
Member

er[socrates]: 30.09.2023 23:44
7mindfields: 30.09.2023 19:45Якби салямі мали нормальну підтримку, ти б тут перший волав з цього приводу, і ставив це чи не найбільшим плюсом, проблема в тому що для айфонів (всіх) це буденність, а для китайського шроту типу поко - вологі мрії
Поддержка так же заложена в стоимость. Ми линейка сколько там, 3-4 года обновлений ОС имеет? В принципе, те же цифры, что и у Galaxy S, и за те же 800-1200 дол. А бюджетные и среднебюджетные телефоны, понятное дело, рассчитаны на более короткий срок поддержки и службы, мотивируя покупателей чаще обновляться.
Назви мені хоч один флагманський самсунг чи салямі, який отримав оновлення андроїду протягом чотирьох років? :lol:
j3s0n: 30.09.2023 23:41 11й узяти і бути довольним років 2 точно і це телефону вже років 4 мабуть, він досі і підтримку отримує і знімає класно і батарея живе 2 доби.
Оце ти заливаєш, не тримає він і близько дві доби при більш менш активному використанні :lol:
j3s0n: 01.10.2023 01:41 купи вже хоч один нормальний телефон і переестань теребонькать на пікселі
Це який потрібно купити? :lol:
j3s0n: 01.10.2023 01:41 переестань теребонькать на пікселі яких ти не мав після 4го
Він там вище власне порівняння робив шостого пікселя і 13 айфону (не пам’ятаю, звичайного чи прошки) ;)
Donate
Member

er[socrates]: 30.09.2023 23:44 Поддержка так же заложена в стоимость. Ми линейка сколько там, 3-4 года обновлений ОС имеет? В принципе, те же цифры, что и у Galaxy S, и за те же 800-1200 дол. А бюджетные и среднебюджетные телефоны, понятное дело, рассчитаны на более короткий срок поддержки и службы, мотивируя покупателей чаще обновляться.
Никогда не имела. В сяоми все телефоны поддерживаются +/- 2 года обычно.

https://roms.miuier.com/mobile/en-us/devices/

Есть исключения... Но обычно это 2 ОС андроид и где-то 3 патча безопасности между ними.

У самсунгов немного лучше, но s20 говорят уже 14-й андроид как и свежую версию оболочки не получит.
спойлер
Изображение
https://en.wikipedia.org/wiki/Samsung_Galaxy_A_series
В А серії там як у салямі але патчі безпеки виходять довше.

j3s0n: 01.10.2023 01:41
Donate: 01.10.2023 00:47Проблема 6a за 12 є в тому що зявились 6 по 15к
Шостий піксель я купив за тиждень до початку війни і здихався його через 3 дні, якщо ти серйозно пишеш цей бред про сенсор, то ти реально теоретік який ніколи жоден піксель в руках не мав.
Donate: 01.10.2023 00:472. Це вже покращили в 7a там є нейронний шумодав
Вангую, шо і в 8 пікселі щось покращать і це стане на крок ближче до нормального телефона.

далі вже не варто тебе читати, схоже ти це сєкта як салямі-філів тільки про піксель, купи вже хоч один нормальний телефон і переестань теребонькать на пікселі яких ти не мав після 4го і тільки як ідіот цитуєш хар-ки. ;)
1. Який бред про сенсор? Те що в 6а стоїть старий як лайно мамонта сенсор який був ще в третьому пікселі? Це факт... 6а це топ був за свої гроші так як за 300 баксів взагалі нічого небуло, зараз десь за 400 зявилися 6-ті пікселі і 7а які конкурують між собою...
2. Вже купив собі чуть більше року тому дякую. Прийшлось правда 13 шку вертати в магазин і заставляти властника знайти 6 Pro.

Я взагалі це все до того що якогось Ultimate рішення немає. Фани эпл да і взагалі маркетологи взагалі не роблять акцент на фішках айфонів... Наприклад
спойлер
Изображение
Ось малі ядра в новому айфоні мають продуктивність кращу ніж ВЕЛИКІ в Snap 8 Gen2

Це рівно було би тому якщо би інтел наприклад у процессорах зробила би такі энергоэффективні ядра які б по продуктивності було би як Ryzen 5 7600 показували б ту саму продуктивність, але ще я жерли менше в 2 рази. Звучить нереально? А у єпл зараз така ситуація що те що єкономить енергію настільки потужне що воно показує продуктивність просто дику.

Але щось я не єдиної новини не бачив про це. Хоча виглядає це дико і поясняює тотальне домінування в деяких тестах. Але це ж скучно... Будимо постити крінжові новини про те як айфон гріється... Там що той же 13-й не грівся? Да телефон в навантаженні ще більше тензора скидує потрібно просто щось красивіше чим три в ряд запускати. А 15-ку пофіксят ща зроблять не такий агресивний планувач для ядер і телефон буде всюду крім ігор достатньо холодним. Скоріш за все робили наспіх, і те що можно поправити софтово, софтово і поправлять.

6 років оновлень ніхто не слову. За те як камеру прокачали всі будуть кричати. А потім афроамериканці бігають по США з пересвіченими лицями :rotate: Чому вони зараз не пофіксять? Ну по перше власники вірять що це революційний камерофон, тому ніякого пилу не підіймають. Да і тому що треба показати інновації в наступному айфоні, скажуть що це революція і їх айфон ще краще тепер адаптується до того кого і як воно знімає. А поки можна порційно видавати інновації.
Evgen88
Member

Да тут вот хотел еще спросить, недавно смотрел обзор там у Поко камера лучше, чем у 14 -го Айфона, по детализации на зуме, это как такое возможно или это видеографика подстава обзорщика и до такого уже доходят??? Или это правда ? (Фото на монтажной пене)

Отправлено спустя 21 минуту 53 секунды:
j3s0n: 01.10.2023 00:07
Evgen88: 30.09.2023 15:40Хотелось бы реальное мнение людей кто пользуется 14 Pro может есть что сказать чем хуже 15-ого ?
Користуюсь 14про вже 10 місяців, переходити на 15 чи 15про не буду, а от 16 чи 16про подивимося.
Єдиний для мене плюс 15про серії це нормальний type-C, в який можна USB хаб підключити і флешку, зарядку, HDMI, RJ45 і таке інше, але тільки заради цього оновлюватися не хочу. Якби зараз брав перший свій телеефон, то мабуть узяв би звичайний 15 або 15про, треба тести глянути наскільки поганий type-C у 15 звичайного.
Ок спс. Ясно по 14 Про можно закрыть опрос. И так понятно можно брать. Хорошо.

Я вот все же стал больше смотреть только пока на 15, если чем-то найду хуже он 14 Про, возьму 14 Про, но пока только на 15 смотрю.

Вопрос какие есть нюансы по 15, кто что нашел уже минусы ? Или все ок можно тоже брать ?
DimaNeroda
Member

7mindfields: 01.10.2023 02:42 Назви мені хоч один флагманський самсунг чи салямі, який отримав оновлення андроїду протягом чотирьох років? :lol:
Починаючи з S21 буде 4 роки оновлення андроїду. Зараз на S10 3 оновлення, з 9 до 12, мене цілком влаштовує.
Ответить