"А кто не будет брать, тому отключат газ фэйсбук/вацап/инсту"
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
![up :up:](./images/smilies/up.gif)
Не дуже зрозумів про що Ви, в мене Quest 2, все працює дуже просто та чітко у зв'язці з ПК, єдине що хотілося б побачити в майбутньому це відсутність додаткових кімнат, бо щоб пограти в стім ігри з ПК, ти з загальної базової кімнати переходиш у Oculus Link кімнату, потім у Steam-кімнату і тільки потім граєш) але то такеОпять туннели через Wifi роутер к компу прокидывать я не готов
я именно про это, из под Oculus Mobile интерфейса переводить каждый раз в PC и от туда бутать steam VR раздражаетGrytc: ↑ 28.09.2023 13:38Не дуже зрозумів про що Ви, в мене Quest 2, все працює дуже просто та чітко у зв'язці з ПК, єдине що хотілося б побачити в майбутньому це відсутність додаткових кімнат, бо щоб пограти в стім ігри з ПК, ти з загальної базової кімнати переходиш у Oculus Link кімнату, потім у Steam-кімнату і тільки потім граєш) але то такеОпять туннели через Wifi роутер к компу прокидывать я не готов
Не раздражает, а бесит, чтобы поиграть 20 минут до тошнотиков, нужно как минимум столько же времени на сторонние манипуляции, настрой, заряди, помой, протри.Shaolin_Style: ↑ 28.09.2023 14:46каждый раз в PC и от туда бутать steam VR раздражает
Проще не брать окулус а взять сразу нормальное на стимвре Pimax, Index, Vive и тдVpupkin: ↑ 28.09.2023 14:51Не раздражает, а бесит, чтобы поиграть 20 минут до тошнотиков, нужно как минимум столько же времени на сторонние манипуляции, настрой, заряди, помой, протри.Shaolin_Style: ↑ 28.09.2023 14:46каждый раз в PC и от туда бутать steam VR раздражает
Пройду халф пайф и брошу пылится рядом с консолями.
Тану не.Vpupkin: ↑ 28.09.2023 16:03 Shaolin_Style
Так всего одна приличная игра, пройти HL Alyx, выкинуть и забыть.
та багато чого можна пограти цікавого, Red Matter обидві частини, Moss обидві частини, Asgard's Wrath (друга скоро вийде), LA Noire VR, Call Of Sea, Wanderer, Pixel Ripped 1978, Arizona Sunshine.Shaolin_Style: ↑ 28.09.2023 18:34Тану не.Vpupkin: ↑ 28.09.2023 16:03 Shaolin_Style
Так всего одна приличная игра, пройти HL Alyx, выкинуть и забыть.
А бонворкс? Лоунэхо тоже можно
та багато чого можна пограти цікавого
не фанат) один раз пройшов ще на релізі, більше не грав)
Index уже сильно устарел, а про софт паймакса я вообще молчу.Shaolin_Style: ↑ 28.09.2023 14:58Pimax, Index, Vive
— Це ті щоб розгатити монітор/телевізор? Чи ненароком вискочити у вікно?а скільки ігр для фізичних активностей
В каком месте и относительно чего, просто интересно.erkins007: ↑ 30.09.2023 06:48Index уже сильно устарелShaolin_Style: ↑ 28.09.2023 14:58Pimax, Index, Vive
Ну и дичь. В софте у SteamVR\Oculus реализованы зоны безопасности, после которых будет автоматически включаться камера\предупреждение сигнализирующее что пользователь вышел за пределы игровой зоны.VovaII: ↑ 30.09.2023 09:25— Це ті щоб розгатити монітор/телевізор? Чи ненароком вискочити у вікно?а скільки ігр для фізичних активностей
Относительно всего. Даже относительно второго квеста - разрешение 1440р смотрелось печально ещё в 2020 году. Как и необходимость базовых станций, проводного подключения(или громоздкой сторонней приблуды за 600$) и полное отсутствие автономной начинки для тех же фильмов например.Shaolin_Style: ↑ 30.09.2023 11:20В каком месте и относительно чего, просто интересно.