Последние статьи и обзоры
Новости
Фотки системников сюда
-
Spawny
Member
Интересно посмотреть, как у людей кейс выглядит
Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее
Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее
Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Последний раз редактировалось gehka3 17.09.2013 21:44, всего редактировалось 3 раза.
-
daesz
Member
- Нарешті перезбирав все в новий корпус
Думав зачекати спочатку на 7800хт/4070, а потім просто зібрав з 1660с, а 2070 буду, мабуть, продавати
-
feniks_tm
Member
Ти б підпорку на вертушку так не впирав, арктіки і так люблять чіплятись за сітку корпуса, якщо стоять на пулі.daesz: ↑ 24.09.2023 12:19
Думав зачекати спочатку на 7800хт/4070, а потім просто зібрав з 1660с, а 2070 буду, мабуть, продавати
-
daesz
Member
Думав замовити підпорку, що йде в слот розширення - але вона займає більше 1 слоту по товщині, а що ще тут можна придумати не знаю..feniks_tm: ↑ 24.09.2023 12:22Ти б підпорку на вертушку так не впирав, арктіки і так люблять чіплятись за сітку корпуса, якщо стоять на пулі.daesz: ↑ 24.09.2023 12:19
Звичайна "телескопна" від старого корпусу зависока навіть в складеному положенні
Є надія що нова ВК буде довша ніж 2 арктика - то вийде поставити підпорку на вінчестер
-
Tesseract
Member
daesz
Як варіант кинути на вентиль металеву решітку-гриль, а уже у неї впирати підпорку. Хоча якщо карта дійсно маленька, то можна без підпорки взагалі.
Як варіант кинути на вентиль металеву решітку-гриль, а уже у неї впирати підпорку. Хоча якщо карта дійсно маленька, то можна без підпорки взагалі.
-
daesz
Member
Tesseract,
щось на кшталт от цього? Вона, правда, 120мм
щось на кшталт от цього? Вона, правда, 120мм
- спойлер
-
Tesseract
Member
daesz
Щось таке.
Щось таке.
-
r1d3r
Member
Мені здається у вертушці зверху немає ніякого сенсу. Краще вже на задню стінку поставити, щоб за корпус протягувала гаряче повітря. Але то таке, її взагалі можна прибрати, як зайве джерело шумуdaesz: ↑ 24.09.2023 12:19
-
daesz
Member
При запуску бенчів/інтенсивних ігор - там таки добрий потік гарячого повітря з неїr1d3r: ↑ 26.09.2023 11:35Мені здається у вертушці зверху немає ніякого сенсу. Краще вже на задню стінку поставити, щоб за корпус протягувала гаряче повітря. Але то таке, її взагалі можна прибрати, як зайве джерело шумуdaesz: ↑ 24.09.2023 12:19
-
r1d3r
Member
Зніми його, або відключи, і побачиш що температури по системі особливо не поміняються. Гаряче повітря і так наверх підніметьсяdaesz: ↑ 26.09.2023 12:05При запуску бенчів/інтенсивних ігор - там таки добрий потік гарячого повітря з неїr1d3r: ↑ 26.09.2023 11:35
Мені здається у вертушці зверху немає ніякого сенсу. Краще вже на задню стінку поставити, щоб за корпус протягувала гаряче повітря. Але то таке, її взагалі можна прибрати, як зайве джерело шуму
А от те що від перед захватом воздуха для кулера цп стоїть, це ще і може шкодити трохи, бо "рве" потік повітря.
-
daesz
Member
Там обидва вентилятора на тавері стоять на вдув ззадіr1d3r: ↑ 26.09.2023 12:15Зніми його, або відключи, і побачиш що температури по системі особливо не поміняються. Гаряче повітря і так наверх підніметьсяdaesz: ↑ 26.09.2023 12:05
При запуску бенчів/інтенсивних ігор - там таки добрий потік гарячого повітря з неї
А от те що від перед захватом воздуха для кулера цп стоїть, це ще і може шкодити трохи, бо "рве" потік повітря.
Често кажучи думаю поставити ще одну 140мм зверху на вдув
- спойлер
-
r1d3r
Member
трохи не стандартна схема)daesz: ↑ 26.09.2023 12:23Там обидва вентилятора на тавері стоять на вдув ззадіr1d3r: ↑ 26.09.2023 12:15
Зніми його, або відключи, і побачиш що температури по системі особливо не поміняються. Гаряче повітря і так наверх підніметься
- спойлер
Але мабуть по іншому ніяк
-
Ekz0rcyst
Member
На видув, тільки так! Якщо потрібна максимальна ефективність звичайно.daesz: ↑ 26.09.2023 12:23Там обидва вентилятора на тавері стоять на вдув ззадіr1d3r: ↑ 26.09.2023 12:15
Зніми його, або відключи, і побачиш що температури по системі особливо не поміняються. Гаряче повітря і так наверх підніметься
- спойлер
-
daesz
Member
Цю схему порадив один з користувачів форуму, опробував її + "стандартну", де верхній вентилятор зліва, а таверні вентилятори з протилежним напрямом потоку - було на 2*С меньше в простої; дуже довго стрестести "ганяти" не хотів - але після 10хв було 1*С різниці в нагрузціr1d3r: ↑ 26.09.2023 12:39трохи не стандартна схема)daesz: ↑ 26.09.2023 12:23
Там обидва вентилятора на тавері стоять на вдув ззаді
- спойлер
Але мабуть по іншому ніяк
Жду коли з аліекспресу приїжуть Y-розголужувачі, і тоді можна буде пробувати. Прост оне впевнений чи та додаткова 140мм дасть вагомий результатEkz0rcyst: ↑ 26.09.2023 12:46На видув, тільки так! Якщо потрібна максимальна ефективність звичайно.daesz: ↑ 26.09.2023 12:23
- спойлер
-
arkadiilem0n
Member
Файна збіркаdaesz: ↑ 24.09.2023 12:19
А шо за моделька корпусу, підкажи, будь ласка.
Цікава компоновка дуже
-
daesz
Member
Дякarkadiilem0n: ↑ 26.09.2023 16:52Файна збіркаdaesz: ↑ 24.09.2023 12:19
Цікава компоновка дуже
Jonsbo D31 Mesh Black
Взяв варіант з дисплеєм, оскільки варіанту без дисплею не було в наявності на протязі 2 місяців :с
-
r1d3r
Member
От в нього прям проситься водянкаdaesz: ↑ 26.09.2023 17:25Дякarkadiilem0n: ↑ 26.09.2023 16:52
Файна збірка
Цікава компоновка дуже
Jonsbo D31 Mesh Black
Взяв варіант з дисплеєм, оскільки варіанту без дисплею не було в наявності на протязі 2 місяців :с
-
aaleksandrenko
Member
Цікаво, як в таких корпусах себе почуває блок живлення? Він засмоктує значну частину тепла з кулера та й відеокарта підкидує наверх все теплоdaesz: ↑ 26.09.2023 12:23Там обидва вентилятора на тавері стоять на вдув ззадіr1d3r: ↑ 26.09.2023 12:15
- спойлер
-
daesz
Member
Я поставив свій глухою стінкою до кулера, бере повітря ззовні (лицева сторона) і викидує вверх, по температурах, щоправда, нічого сказати не можуaaleksandrenko: ↑ 26.09.2023 17:31Цікаво, як в таких корпусах себе почуває блок живлення? Він засмоктує значну частину тепла з кулера та й відеокарта підкидує наверх все теплоdaesz: ↑ 26.09.2023 12:23
- спойлер
-
oversteve
Member
сам бж цілком нормально себе почуває, там немає якихось адових температур, які б на нього негативно впливали і все в межах норми, інша справа, що деякі виробники налаштовують досить агресивні криві обертів вентилятора для вищих температур, і в огляді їх тестять при 20-25 градусах і пишуть, що вони тихі, а в такому конфігу при 30-40 градусах вже не все так райдужно, так що просто треба більш старанно вибирати бжaaleksandrenko: ↑ 26.09.2023 17:31 Цікаво, як в таких корпусах себе почуває блок живлення? Він засмоктує значну частину тепла з кулера та й відеокарта підкидує наверх все тепло
-
KolSer
Junior
Хороший корпус, "загорівся" як тільки побачив його в інеті, а після покупки та збірки в ньому ні разу не розчарувався в своєму виборі, скоріше навпакиdaesz: ↑ 26.09.2023 17:25 Jonsbo D31 Mesh
Ось мій варіант в білому виконанні. Не остаточний, та на 98% готовий. Спочатку планував суто білу збірку, без ARGB, але підвернулись цікаві вертушки по хорошій ціні і я не втримався)
- спойлер