Мышь для Геймера! На чем остановиться?

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Ответить
Автор
Member

anyname

ну с оптическими согласен, там и пыль может засорить ему визор, а для обычного у меня особо проблем не бывало много.
zelenuchka
Member

Ganster: 08.09.2023 16:18 Користуюся A4Tech XL-750BH протягом 12 років, дуже задоволений. Але недавно проявився даблклік і тому вже пора відправити на пенсію)
1) Можно починить и дальше использовать
2) Зачем новую на проводе покупать в 2023?
anyname: 09.09.2023 19:21
Melofon: 09.09.2023 09:19 Ganster
Первый раз слышу о такой проблеме, у меня почему-то ничего не забивается через щели у колеса :)
Проблема існує . Справжній треш починається якщо в миші оптичний енкодер на колесі , бо для оптики все одно що волосинка що спиця колеса.
Тихонечко, не надо так, а то ходят слухи, что здесь присутствуют представители оптикосекты ... набегут, заклюют :rotate:
Kosdnepr
Member

А є щось за формою максимально подібне до G703, але щоб була функція нахилу колесика (tilt wheel)?
tolebamber
Member

Prescott
Member

Купил на днях Lenovo Legion M300s, очень приятная, лёгкая, пока очень нравится, и отзывы на неё у людей везде хорошие, может кто возьмёт на заметку)
zelenuchka
Member

Prescott: 24.09.2023 16:03 Купил на днях Lenovo Legion M300s, очень приятная, лёгкая, пока очень нравится, и отзывы на неё у людей везде хорошие, может кто возьмёт на заметку)
И что в ней хорошего? Бегло сравнил с беспроводной Darmoshark M3 и при этом M300s проиграла почти по всем фронтам ...
По отечественным площадкам разница в цене - 450грн.
спойлер
2023-09-25_12-16-21.jpg
Prescott
Member

zelenuchka: 25.09.2023 12:22 беспроводной
Так это не всем нужно.
zelenuchka: 25.09.2023 12:22По отечественным площадкам разница в цене - 450грн.
Та какой там, в нонейм магазинах цена от 1800 грн
https://buytoday.com.ua/shop/igrovye-my ... oshark-m3/
+ пересыл - итого 2000+, за эти деньги есть грызуны более понятные, с гарантией и прочим чем нонейм с пром.юа

У легион цена 1300 (что уже дешевле) + по месту здесь и сейчас. Лично я на 10.000-15.000-20.000 дпи не играю, понятия не имею кому это нужно.

Отправлено спустя 3 минуты 40 секунд:
PS
МЫШЬ это ОЧЕНЬ субъективный девайс, я покупаю в первую очередь по эргономике-весу-тактильным ощущениям и потом уже всё остальное, в целом судя по отзывам люди покупают так же, кому нужен киберспорт - и так знают что им покупать. :rolleyes:
7mindfields
Member

Prescott: 25.09.2023 12:45
zelenuchka: 25.09.2023 12:22 беспроводной
Так это не всем нужно.
zelenuchka: 25.09.2023 12:22По отечественным площадкам разница в цене - 450грн.
Та какой там, в нонейм магазинах цена от 1800 грн
https://buytoday.com.ua/shop/igrovye-my ... oshark-m3/
+ пересыл - итого 2000+, за эти деньги есть грызуны более понятные, с гарантией и прочим чем нонейм с пром.юа

У легион цена 1300 (что уже дешевле) + по месту здесь и сейчас. Лично я на 10.000-15.000-20.000 дпи не играю, понятия не имею кому это нужно.

Отправлено спустя 3 минуты 40 секунд:
PS
МЫШЬ это ОЧЕНЬ субъективный девайс, я покупаю в первую очередь по эргономике-весу-тактильным ощущениям и потом уже всё остальное, в целом судя по отзывам люди покупают так же, кому нужен киберспорт - и так знают что им покупать. :rolleyes:
Це ж просто сміття якесь :-/
https://www.lenovo.com/us/en/p/accessor ... om.ua%252F
Prescott
Member

7mindfields: 25.09.2023 12:54Це ж просто сміття якесь
https://www.lenovo.com/us/en/p/accessor ... om.ua%252F
Мне субъективно нравится потому что:
1) Вес, форма
2) Очень приятный пластик
3) Собрана плотно, ничего не люфтит, не скрипит
4) Играется хорошо, для меня в БФ ничего не поменялось :)
Где и когда и при каких условиях я должен почувствовать её архаизм? Вот только реально, не из цифр в табличке.
Urik
Member

Вот отличный грызун - Dream Machines DM5 за 960гр и прям по месту, зачем искать оверпрайснутое нечто, даже 50 у.е. уже дорого для куска пластика, по сути расходника, не понимаю фетиша вокруг мышей, это же не планка брендовой памяти и не видеокарта за 300 баксов, а тут полно уникумов , покупающих грызуна за такую цену :facepalm:
https://hotline.ua/ua/computer-myshi-kl ... -dm5blink/ :beer:
Varzek
Member

Пропала страница с драйверами для Pulsar X2 Bruce Lee Edition. Подскажите плиз откуда теперь качать актуальные драйвера? С этой страницы?
solomoniks
Member

Urik: 26.09.2023 11:19 Вот отличный грызун - Dream Machines DM5 за 960гр и прям по месту, зачем искать оверпрайснутое нечто, даже 50 у.е. уже дорого для куска пластика, по сути расходника, не понимаю фетиша вокруг мышей, это же не планка брендовой памяти и не видеокарта за 300 баксов, а тут полно уникумов , покупающих грызуна за такую цену :facepalm:
https://hotline.ua/ua/computer-myshi-kl ... -dm5blink/ :beer:
А качество как этого грызуна?
SORBEX
Member

Доброго дня усім. Хотів поцікавитись, яку можна обрати комп'ютерну мишку для ігр і роботи 1) в якої тихий клік основних клавіш і коліщатка 2) безпровідна з можливістю конектитись чи по Bluetooth, чи через USB свисток 3) дуже довго тримав би заряд, напевно краще на батарейках, бо з акамулятором можливо можуть бути з часом проблеми, наприклад втрата ємності 4) можливість змінювати DPI, вплоть до 3000-4000. в основному я звик грати і працювати, коли DPI встановлений на 2000-2200 5) обов*язково має 2 бокових клавіші, я їх використовую як в роботі, так і в іграх 6) плюсом буде, якщо є можливість перепрограмувати клавіші і всі налаштування зберігаються в миші, не потрібно встановлювати додатковий софт на інший комп 7) ціна - бажано до 2к грн .. ??

Зараз у мене миша з цього набору, зміг урвати його по знижці за 2800 грн:

https://hard.rozetka.com.ua/ua/338656660/p338656660/

Влаштовує в принципі всім, безпровідна, невелика, є бокові клавіші, є можливість програмувати, заявлений час роботи від батарейки АА - біля 1.5-2 роки. Але є 2 основних мінуси, для мене. Це занадто гучні всі кнопки, вночі неможливо працювати, нікого не будячи. І обмежений набір параметрів DPI. Зараз сижу на 1600. Для мене це "заповільно". Наступний параметр - 2400, це вже занадто "швидко і різко". Можливості поставити 2000-2200 немає.

Поки серед таких кандидатів знайшов лише Logitech Signature M650:

https://hard.rozetka.com.ua/ua/logitech ... 332426860/

Буду радий за думку про цю мишу від власників. А також за інші пропозиції з аналогічними характеристиками і які підпадають під вимоги. Всім дякую.
er[socrates]
Member

SORBEX: 12.10.2023 16:34яку можна обрати комп'ютерну мишку для ігр і роботи 1) в якої тихий клік основних клавіш і коліщатка
Logitech Signature M650 L Wireless Mouse -- вроде всем критериям соответствует
В сегмент игровых с таким бюджетом влазить не очень, разве что среди б/у смотреть.
SORBEX
Member

er[socrates]: 12.10.2023 18:29
SORBEX: 12.10.2023 16:34яку можна обрати комп'ютерну мишку для ігр і роботи 1) в якої тихий клік основних клавіш і коліщатка
Logitech Signature M650 L Wireless Mouse -- вроде всем критериям соответствует
В сегмент игровых с таким бюджетом влазить не очень, разве что среди б/у смотреть.
Зрозумів, дякую. А якщо підняти бюджет до 3к?
er[socrates]
Member

SORBEX
Хотите посмотреть что-то из игровых, я так понимаю?
Они активнее жрут батарейки, с такими никак не выйдет сидеть год на одной АА. Коврик нужен обязательно, на тефлоновых ногах по столам и прочим поверхностям будет некомфортно. И среди игровых практически нет фабричных решений с тихими кнопками. По крайней мере, в Украине их совсем нет. Но есть тихие механические свичи на них. Поинтересуйтесь у tolebamber, сколько у него будет стоить замена свичей на silent версии. Заодно он на опыте и саму мышь лучше подскажет под ваши хотелки. Само собой, при такой операции магазинная гарантия на мышь автоматически аннулируется.
Kosdnepr
Member

SORBEX
Під всі ваші побажання навряд чи є готове рішення.
Більш за все вам підійде Logitech G603, з заміною мікроперемикачів на huano silent чи kailh silent (а знаючи особливості даної серії мишей, заодно замінити і енкодер), плюс взяти перехідник AAA-AA та літієву батарейку, щоб працювала довго і при цьому у мишки була мала вага.
Нова мишка не зовсім в озвученому бюджеті, тому можна розглянути б/в або замовити на aliexpress під час чергового розпродажу (щомісяця), ціна буде в районі $40.
SORBEX
Member

Kosdnepr: 12.10.2023 20:51 SORBEX
Під всі ваші побажання навряд чи є готове рішення.
Більш за все вам підійде Logitech G603, з заміною мікроперемикачів на huano silent чи kailh silent (а знаючи особливості даної серії мишей, заодно замінити і енкодер), плюс взяти перехідник AAA-AA та літієву батарейку, щоб працювала довго і при цьому у мишки була мала вага.
Нова мишка не зовсім в озвученому бюджеті, тому можна розглянути б/в або замовити на aliexpress під час чергового розпродажу (щомісяця), ціна буде в районі $40.
Заміна, як я розумію, має під собою на увазі перепайку? Бо я бачив якусь одну мишу, ноунейм правда, але в неї можна свічі замінити без перепайки, вони просто сидять в посадкових місцях.
Kosdnepr
Member

SORBEX
Так, перепайка.
Вцілому G603 підходить під всі необхідні вам параметри, окрім тихого кліку, що вирішується лише заміною мікроперемикачів.
SORBEX
Member

Kosdnepr: 12.10.2023 22:41 SORBEX
Так, перепайка.
Вцілому G603 підходить під всі необхідні вам параметри, окрім тихого кліку, що вирішується лише заміною мікроперемикачів.
Зрозумів, дякую

Відправлено через 3 хвилини 28 секунд:
er[socrates]: 12.10.2023 19:14 SORBEX
Хотите посмотреть что-то из игровых, я так понимаю?
Они активнее жрут батарейки, с такими никак не выйдет сидеть год на одной АА. Коврик нужен обязательно, на тефлоновых ногах по столам и прочим поверхностям будет некомфортно. И среди игровых практически нет фабричных решений с тихими кнопками. По крайней мере, в Украине их совсем нет. Но есть тихие механические свичи на них. Поинтересуйтесь у tolebamber, сколько у него будет стоить замена свичей на silent версии. Заодно он на опыте и саму мышь лучше подскажет под ваши хотелки. Само собой, при такой операции магазинная гарантия на мышь автоматически аннулируется.
Не обовязково ігрових. Я до цього сидів на отакій, 8 років, ні то ігрова, ні то офісна, важко сказати:

https://a4tech.ua/0202371.html

В ній я був якось перепаяв свічі на тихі. Але там вже банальному тому, що через 6 років просто перетерлись пластинки в свічах і перестали працювати кнопки. Перепаяв - і далі сидів ще 2 роки. Але вже спеклись мозги. І вона мене у всьому влаштовувала, крім того, що провідна.
Ответить