Где купить Colin McRae DIRT 2-PC?

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Автор
Member

Приветствую. Ткните пальцем где я могу купить данную игрушку, обыскался ее, в steam нет, в epic нет ... Спасибо :beer:
Васильович
Member

Класна гра, єдині гонки які я пройшов від А до Я :beer:
Я не впевнений у своїх висновках на всі 100%, але колись також шукав цю гру, щоб купити на ПК.
Але так і не знайшов :(
Я думаю, вся причина в тому, що в назві гри є ім'я Colin McRae.
Він помер до виходу цієї частини гри, але гру випустили все ж під назвою Colin McRae: DiRT 2 - якось домовилися з сім'єю покійного.
Але всі наступні ігри були вже просто DIRT, без Colin McRae в назві.
І судячи з того, що починаючи з третьої частини, ігри легко доступні в продажі - магазини мають юридичні проблеми через назву гри і НЕ МОЖУТЬ тепер її продавати.
Інфа з Вікіпедії:
У березні 2011 вийшло продовження Dirt 3. Із заголовка зник напис Colin McRae, у зв'язку зі смертю Коліна Мак-Рея 2007 року, Тоді розробник зміг домовитися на ще одну відеогру Colin McRae Dirt 2 (в США вже тоді був тільки Dirt 2), а після його сім'я розірвала контракт з Codemasters.
Тому, я думаю, що легально отримати дану гру на ПК в наш час не є можливим :weep:
Навіть купивши ліцензійний Б/В диск, навряд чи вийде його активувати через застарілі системи DRM.
А от з дисками для консолей таке прокатить - тому можна купити диск від Xbox 360 і грати на новіших консолях (з приводом) по зворотній сумісності.
Отакі от справи. Це вся інформація (нажаль, невтішна), яку в свій час назбирав про цю гру.
Steelmax
Member

Нигде. У них мутки с лицензиями, и обе Dirt 1 и Dirt 2 убрали со всех площадок. Есть только 3 пути: купить диск на Xbox и играть там, купить non-Steam диск (включая торрент едишн), купить стимовский ключ у барыги (цены начинаются от $250).
yan1x
Member

Покупал когда-то hd5870 2шт., у них были ключ для активации в стиме, не обещаю, но если найду ключ, то подарю.

Отправлено спустя 34 секунды:
Steelmax: 26.09.2023 00:19 Нигде. У них мутки с лицензиями, и обе Dirt 1 и Dirt 2 убрали со всех площадок. Есть только 3 пути: купить диск на Xbox и играть там, купить non-Steam диск (включая торрент едишн), купить стимовский ключ у барыги (цены начинаются от $250).
250, совсем что-ли)))))) :rotate:
AntonyKandaurov
Member

yan1x
подумайте перед тим як дарувати, може грошенят воно буде років через 50 коштувати ой-ой. будуть казати "біткоїн кінця нульових" :laugh:
yan1x
Member

AntonyKandaurov: 26.09.2023 00:23 yan1x
подумайте перед тим як дарувати, може грошенят воно буде років через 50 коштувати ой-ой. будуть казати "біткоїн кінця нульових" :laugh:
Ящики ксго, черные, тоже продавал по баксу, так шо держать, не мое) А ставить такие цены, ну не понимаю, ее бесплатно ж раздавали))
moto
Member

Васильович Вітаю, дуже вам вдячний за таку відверту і повну відповідь, ніколи не знав історії цієї гри, знав тільки що вона подобається мені, але ніколи не заглиблювався що, де і як. А я ще наївний думав, що може колись зроблять перевипуск цієї гри під сучасний лад, а тут виходить що взагалі вона пропала... прикро.

Отправлено спустя 8 минут 12 секунд:
Ну 250$ за игру это точно перебор, для меня так точно. yan1x Если что найдете ,давайте знать, думаю договоримся :beer:
AntonyKandaurov
Member

daesz
ні, то гра 2009 року. і вона дійсно кльова.
7mindfields
Member

Її реально роздавали колись на вагу, який там новий біткоїн, півтора геймери в ті ралійні жанри грає :lol:
Enjoy
Member

К сожалению, в 2023 уже поздно искать её в продаже, сомневаюсь, что сейчас можно найти ключ активации в магазинах.

Я году в 13 где-то или 14, когда в стиме её уже не было в продаже, купил ключ на сторонней площадке для стима, уже тогда этих ключей было мало, сейчас если у кого то и остался, то это будет прям самый большой жизненный джек пот.

Но да, игра лучшее, что случалось с раллийным жанром, любовь начиная с меню.
Dremjke
Member

Торренты решают проблемы со старыми играми на раз-два, покупкой ключа, даже если найдёте, то покормите барыгу, а не издателя.
daesz
Member

AntonyKandaurov: 26.09.2023 00:54 daesz
ні, то гра 2009 року. і вона дійсно кльова.
Я грав тільки в третій і шоудаун, тому з лінійкою не дуже знайомий (хоча 3 частина й сподобалась всупереч тому що рейсинги не дуже люблю) :)
Grava
Member

Enjoy: 26.09.2023 01:14Я году в 13 где-то или 14, когда в стиме её уже не было в продаже
У травні 2013 ще була :rotate:
Снимок экрана 2023-09-26 053705.png
Steelmax: 26.09.2023 00:19(цены начинаются от $250).
:eek:
Ekz0rcyst
Member

В мене дома ще плакат є. Навіть не здогадувався про такі подробиці стосовно гри. :rotate:
Enjoy
Member

Grava
:) Да, в 13 году я как то прохлопал это дело, сейчас все же для точности глянул в свою историю в стиме, вот 17 апреля 2014 года я уже не видел её в стиме, поэтому взял ключ, но тогда его найти не являлось проблемой и по нормальной цене.

Изображение
moto
Member

А я в те времена значит торрент-эдишин играл, а теперь вот спохватился купить, но я и не думал что все так запутанно будет с историей, да и вообще с этой игрушкой...
Enjoy
Member

moto
вообще конечно есть смысл мониторить стимовый саб форум по дерту, вот 6 сентября какой то чел продавал ключ https://steamcommunity.com/app/12840/di ... 679778595/

Само собой может быть кидалой, но тут как всегда надо придерживаться стандартного подхода к безопастной сделке.

Вот парень выиграл ключ в индимагазе https://steamcommunity.com/app/12840/di ... 6485425430

Но так или иначе, рекомендую подписаться на сабфорум, там кнопочка есть справа https://steamcommunity.com/app/12840
Ostin
Member

В чому суть купівлі якоїсь певної гри втридорога, якщо вона не продається офіційно, але у вільному доступі на відомих сайтах?
Я розумію, коли люди ведуться на знижки і купують щось непотрібне. Я розумію, коли людина хоче щось купити на старті і платить дорого. Але категорично не розумію, коли видавець каже "ітіть нафіг", а люди висолопили кеш і несуть. Ну є ж можливість пограти, пройти раз-другий і забути, якщо так хочеться) Навіщо шукати, де заплатити, якщо можна послати такого видавця і не паритись?
Васильович
Member

Ostin: 26.09.2023 20:36якщо так хочеться)
А якщо не так хочеться? :)
Може хочеться мати гру в колекції, ачівки, гру по мережі - варіантів повно.
Ответить