До речі, з бг3 та ж сама історія. На топових процесорах і бг3 і старфілд не лагають.taras_cs: ↑ 24.09.2023 22:27 Starfield лагає через процесор. Але для якісних текстур об'єм VRAM не завадить.
Последние статьи и обзоры
Новости
Автор HD Reworked Project випустив набір покращених текстур для Starfield
-
kawalot
Member
-
syavik2001
Member
моди на цю гру - це як гарний манікюр у жирної баби!
неясно... нашо???
неясно... нашо???
-
Yalg
Member
https://fallout.fandom.com/wiki/Jorge_Salgadodaesz: ↑ 24.09.2023 18:43Нє-а
Только я ошибся, он не в беседке, а в обсидиане был.
-
Tessier-Ashpool
Member
от би був мод, який прибере завантаження на кожні треті двері у грі, то ціни б йому не було.
-
dret09
Member
Наче такий є, але це не врятує гру. Поганий сюжет та ніякі персонажі... Це виправити може тільки бєсєдкаTessier-Ashpool: ↑ 25.09.2023 10:43 от би був мод, який прибере завантаження на кожні треті двері у грі, то ціни б йому не було.
-
Tessier-Ashpool
Member
я би може й пішов би на нову гру+, але згорів від того, що 25% часу проводжу на лоадскрінах.
робив квести від Багряного флоту, пішов здавати, а там треба й до Багряних, й до UC. здати квест - 11 курва завантажень. це тупо неможливо.
робив квести від Багряного флоту, пішов здавати, а там треба й до Багряних, й до UC. здати квест - 11 курва завантажень. це тупо неможливо.
-
washburn_t15
Member
Nutbar
Повезло, что не встретил подобного.
Повезло, что не встретил подобного.
-
taras_cs
Member
Кажуть, що є такий мод. Має назву CleanFieldTessier-Ashpool: ↑ 25.09.2023 11:18 я би може й пішов би на нову гру+, але згорів від того, що 25% часу проводжу на лоадскрінах.
-
Nutbar
Member
Ніт. Це взагалі не про те. Мод клінфілд прибирає пару заставок при запуску гри. Не знаю кому і чому вони заважають, там мабуть і однієї секунди не набереться. Та й взагалі в тому відео багато сумнівних порад. Ті ж (прості) вороги ваншотяться з деяких видів зброї, просто треба ходити не з початковим пістолетиком. Сподіваюсь, хто буде встановлювати моди той сам подивиться асортимент і розбереться що йому треба.taras_cs: ↑ 25.09.2023 19:55Кажуть, що є такий мод. Має назву CleanFieldTessier-Ashpool: ↑ 25.09.2023 11:18 я би може й пішов би на нову гру+, але згорів від того, що 25% часу проводжу на лоадскрінах.
Моду щоб повністю прибрати завантаження між рівнями поки немає. І у піратів завантажень справді багато. Ось як виглядає приліт на їх станцію:
- спойлер
- Без пошуку знаходите їх станцію на карті серед десятка зоряних систем.
- Клацаєте стрибнути. Милуєтесь екраном завантаження.
- Клацаєте пристукаватися. Так, це просто одна кнопка. Милуєтесь екраном завантаження. (Вже є мод щоб прибрати чи прискорити цю катсцену)
- Клацаєте вийти з корабля. Милуєтесь екраном завантаження.
- Або випадково встаєте з крісла, тоді милуєтесь як персонаж вічність підіймає свою дyпу. (Вже є мод щоб прибрати чи прискорити цю катсцену)
- Йдете до виходу з корабля. Виходите. Милуєтесь екраном завантаження.
- Пройшовши 5 метрів по станції, відчиняєте вхідний шлюз. Милуєтесь екраном завантаження.
- Ви на станції! Але якщо вирішете зайти в бар (саме там деякі квести), то зможете ще раз помилуватися завантаженям.
Одразу після виходу зі штаб квартити Констелейшена, в парку Нью Атлантісу. Пропустити складно
-
Tessier-Ashpool
Member
taras_cs
більшість із цих модів ставив на початку гри майже одразу, вони допомагають, але вирішують інші проблеми.
Nutbar
ото ви добре відчуваєте. я в блюскай в себе ось таке писав:
більшість із цих модів ставив на початку гри майже одразу, вони допомагають, але вирішують інші проблеми.
Nutbar
ото ви добре відчуваєте. я в блюскай в себе ось таке писав:
- спойлер
- Хотів пройти сюжет Багряного флоту та Андреа, але сгорів. Як виглядає гра:
LOADING
прилетів до штабу флоту, стикуюсь
LOADING
виходжу з корабля
LOADING
треба перейти до зали з керівником флоту
LOADING
здав квест, треба доповісти про результати іншим, виходжу з зали
LOADING
заходжу на корабль
LOADING
відстиковуюсь
LOADING
стрибок до іншої планетарної системи
LOADING
стикуюсь з іншим кораблем
LOADING
виходжу зі свого корабля
LOADING
треба зайти в ліфт, щоб піднятися на інший рівень корабля
LOADING
здаю квест, отримую інфу
це просто нескінченна кількіст всратого часу. я не можу більше.