Опубліковано новий трейлер Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

erazel
Поставте лічильник фпс типу афтербьорнера та погляньте середній, 1% та 0,1% фпс.
RomulusXIII
Member

kawalot: 23.09.2023 18:08 Оптимізація один в один як в старфілді. Ті ж самі показники завантаження процесора/відеокарти та частоти кадрів при однакових налаштуваннях. В 4к без апскейлу і без променів на ультра налаштуваннях профільна карта не тримає 60 кадрів, падіння до 40 кадрів під час руху містом на автівці (в боях, можливо, дропи будуть навіть більшими). І мило... Мила немає лише в 4к без апскейлу. В усіх інших режимах, що з апскейлом що без нього, мило мильне. Останнього разу я грав у гру роки 2 тому ще коли мав рх474 і щось я не пам'ятаю такого мила. Чи то я тоді був не таким прискіпливим? :dontknow:
На профільній системі в мене в 1440p без рейтрейсінгу і апскейлера тримає стабільні 60 всюди. Якість картинки при цьому взагалі не до порівняння зі Старфілдом.
erazel
Member

Kashtan: 23.09.2023 18:18 Поставте лічильник фпс типу афтербьорнера та погляньте середній, 1% та 0,1% фпс.
Щось не виводить ту інформацію. Я раніше не користувався цими параметрами, то й уваги не звертав. А зараз включив, по вашій підказці - нема інформації в графіку.
Але от що треба зауважити - гра всі 8 потоків грузить в 95-100%. Добре це чи погано, не знаю, але факт. Причому це на поверсі біля квартири Ві. Біс зна що вона там так активно рахує.
Але графік часу кадру там +- симетричний до фпс, лише два піки бачив з великим часом кадру. Я поставив час оновлення 0,2с, і лише "скачки" часу кадру бачив за ту хвилину що бігав по коридору. Тобто явно не лаги чи джиттер, фпс +- вірно показує.
Але от коли йдеш на территорію доповнення то навантаження на проц падає дещо, напевне та зона має свою окрему "пісочницю" і подій там відбувається менше, тому процесор менше нагружений в фоні. Може реально світ в фоні весь час рахується
Последний раз редактировалось erazel 23.09.2023 19:09, всего редактировалось 1 раз.
MetalistForever
Member

Artem_K: 23.09.2023 12:10 На 11700F если просто кататься по городу загрузка процессора держится 42-52%, если походить в толпе и постреляться, то 60%, изредка бывают всплески до 70%.
Тоже самое на 10700 у меня
kawalot
Member

RomulusXIII: 23.09.2023 18:46 На профільній системі в мене в 1440p без рейтрейсінгу і апскейлера тримає стабільні 60 всюди. Якість картинки при цьому взагалі не до порівняння зі Старфілдом.
В 1440р і в мене стабільні 60 кадрів. В 4к з апскейлом теж стабільні 60 кадрів. Але в обох випадках мило. Такого мила в старфілді точно немає навіть і близько.
erazel
Member

Та гадаю в кращих традиціях СДПР будуть ще хотфікси до патча. Тим більше такого обємного і так сильно перелопачуючого двіжок. Нічого, допиляють і можна буде грати нормально.
Grava
Member

kawalot: 23.09.2023 19:15Такого мила в старфілді точно немає навіть і близько
Старфілд мені здався більш мильним.
kawalot
Member

Grava: 23.09.2023 19:32 Старфілд мені здався більш мильним.
На статичних картинках різниці між іграми по суті немає. Зробив тільки-но скріни в обох іграх і на скрінах в обох випадках все нормально і картинки не замилені (або мило треба з лупою шукати), але в динаміці різниця дуже відчутна і вона не на користь кіберпанка.
_nic
Member

Мене більше хвилює як вони гемплей спотворили...
Artem_K
Member

erazel
Щоби почало показувати, треба зробити це:
viewtopic.php?p=3661911#p3661911

PS. У версії 2.0 ще й почало відеопам'яті їсти до 8,5 Гб.
daesz
Member

Vpupkin: 23.09.2023 13:21 2.0 плюс дополнение и PT до ума довели, можно по второму кругу проходить.
4 для мене, але все ж таки почекаю на нову ВК спочатку, систему тільки обновив, сьогодні ще й все в нових кейс перезбирав.
На цей раз таки хочу білд на павер пістолетах, коли проходив третій раз - то також їх мав на думці, а потім взяв і викачав в тех пістолети :gigi:
Імхо, мілі ваншот білд на катані Сабуро - це поки саме фанове що я збирав.
Delorian
Member

Брату i7 3770 без "К" погнал на мамке "Z" до 4.9Ггц (4 ядра, 8 потоков) в паре с 1080Ti (+100 по чипу + 400 по памяти) - тащит всё что не даёшь этой связке в 2к на ультрах. Киберпанк был на высоких настройках - т.е. всё, что позволяла GTX (не RTX) включить, кое что даже было на ультра 50-60 кадров, 2к(!), карл.

Комментаторы говорящие про замену 3770 - просто лалки, которые на стоке сидят. Был бы 3770 под рукой и умение гнать железо - всё было бы не так однозначно. Нормально сделайте - нормально будет.
Earanak
Member

Delorian: 24.09.2023 01:02 Комментаторы говорящие про замену 3770 - просто лалки
Меняешь проц которому 11 лет - 'лалка'.
Разгоняешь проц которому 11 лет - 'победитель по жизни'.
Похоже на правду B-)
Nutbar
Member

Вчора трохи пограв в обнову 2.0. Поліція тепер топчик
спойлер
Изображение
Изображение
Enjthesilence
Member

хтось має інфу, це вже можна встановлювати з виходом длс, як фінальна версія? купив, пограв на релізі і відклав до кращих часів, але я так розумію, що це ще не "goty?" і ще можна відкласти на пів року, рік?

Відправлено через 6 хвилин 33 секунди:
Delorian: 24.09.2023 01:02 Брату i7 3770 без "К" погнал на мамке "Z" до 4.9Ггц (4 ядра, 8 потоков) в паре с 1080Ti (+100 по чипу + 400 по памяти) - тащит всё что не даёшь этой связке в 2к на ультрах. Киберпанк был на высоких настройках - т.е. всё, что позволяла GTX (не RTX) включить, кое что даже было на ультра 50-60 кадров, 2к(!), карл.

Комментаторы говорящие про замену 3770 - просто лалки, которые на стоке сидят. Был бы 3770 под рукой и умение гнать железо - всё было бы не так однозначно. Нормально сделайте - нормально будет.
о, ці круті історії про неймовірний приріст від розгону ддр3, 3770 чарівні процесори. в мене 3770 стоїть на дачі в компі чисто під мультимедію, там в парі з 3050 недовантаження гпу майже в кожній сучасній грі (70-80% це максимум що могла гпу через ботлнек процесора), тільки якщо це не супер коридор гра з упором в графіку
Delorian
Member

EnjthesilenceБуквально сегодня сидели и играли в лайс оф пи, мортал комбат 1, балдурс гейт 3 - всё на ультрах в 2к стоит, выше 60FPS любая игруха - видюха 1080ti на 99% загружена, как и проц. Может просто железки конечно нормальные, руки у меня прямые, ну и производители уже давно их подружили дровами\биосом между собой. А может ты криво настраиваешь, ну не всем же дано? Кому-то и в магазин за 3050 надо сходить, огрызки ведь надо продавать.
Поставь 3770 на Z чипсет погони проц по шине и повтори свои тесты, тогда твои истории будут хотя бы рядом с моим по содержанию, а то плата которая даёт ему дефолтные частоты у тебя явно какой-то огрызок как и 3050.

Earanak
так прикол в том, что это железо может гнаться на раз-два, стоит копейки и даёт высокий FPS на максимальных настройках. Как еще выглядит победить по жизни? Как дурачек что купил 3050 или тот, кто взял 4090 по оверпрайсу и за год потеряет на ней 20000грн?
7mindfields
Member

proos: 23.09.2023 12:04 У меня на 6600к дропы были до 25 фпс, а вы говорите за 3770.
Жарт тижня :lol: куди там старому i7 до цього 4/4 шмату лайна
Earanak
Member

Delorian: 24.09.2023 02:33кто взял 4090 по оверпрайсу и за год потеряет на ней 20000грн?
Не понимаю откуда тут внезапно нарисовалась 4090, еще и по оверпрайсу.
Речь ведь шла про процессор 11 летней давности, и вроде никто тут не говорил что нужно покупать супер-топ и новье. Еще и по оверпрайсу.
Я согласен с тем что среднестатистическому "игруну в игры" - нету смысла со всей силы вкладываться в самое новое и топовое железо.
У меня вот к примеру так вышло что 4090 я отбил за ~1/5 оплаты первого же архивиз проекта в UE5 который на ней делал.

Да и человек с этим 3770K сам ведь сказал что давно планирует его обновить.
Вроде как никаких разногласий по этому поводу и не было, только всецелое одобрение )))
Последний раз редактировалось Earanak 24.09.2023 03:49, всего редактировалось 4 раза.
deviconte
Junior

Earanak: 24.09.2023 03:28 Не понимаю откуда тут внезапно нарисовалась 4090 по оверпрайсу.
Речь ведь шла про процессор 11 летней давности, и вроде никто тут не говорил что нужно покупать супер-топ и новье. Еще и по оверпрайсу.
Я согласен с тем что среднестатистическому "игруну в игры" - нету смысла со всей силы вкладываться в самое новое и топовое железо.
У меня вот к примеру так вышло что 4090 я отбил за 1/5 оплаты первого же архивиз проекта в UE5 который на ней делал.
Оттуда, откуда и некрофилия с процессором 10+ летней давности. Комплексы.
МОНАХ
Member

► Хммм... Таки дійсно приходить пора змінювати "калькулятор"; на старті, на моєму профілі і ультра-налаштуваннях я мав fps 30+, середня-постійна завантаженість проца 80-85%, "пічки" 95+% - десь ще писав тут, на форумі і дивувався, чого проц недозавантажений :) зараз, видко, буде не вистачати і навіть fps 25 мені не бачити...
Ответить