Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления

спойлер
Всем привет, ищу помощи у людей которые заказывают или заказывали товар с aliexpress. Почитал чучуть статей в интернете... но не сильно забрался.
За полнил форму профиля ( адрес получение посылки ):
http://i.piccy.info/i7/bfa3ae8d5567dcc7 ... Snymok.png" target="_blank
есть - privat internet card, для оплаты.
А что дальше делать не могу понять ))) я так понял что надо привязать к 1 с плтежных систем ? или сразу делать оплату с номера карточки ? :shuffle:
буду благодарен за помощь... :beer:
Последний раз редактировалось gehka3 22.11.2018 10:37, всего редактировалось 1 раз.
Причина: !
Roaster
Member

Я выбираю доставку в почтомат НП (Self-pickup при оформлении покупки), и все такие посылки всегда идут через НП. Потом через приложение делаю переадресацию, куда мне удобно. Лучше заплатить 35 гривен за переадресацию, чем попасть на Мист или, того хуже, Укрпочту.
kolesnukm
Member

В мене не так, в мене можна вибрати для деяких лотів два варіанти доставка 1) моя адреса тоді тут вже як повезе і 2) точка видачі, от тут можна було вибрати відділення НП по номеру. Але як і писав, вибрав НП але все рівно поїхали на міст
aaleksandrenko
Member

Хто ще не набрав павербанків, то на Baseus 65W 30000mAh хороша ціна на розпродажі https://www.aliexpress.com/item/1005005921538218.html
1. переглядаємо товар
2. заходимо з телефону в розділ монети і знаходимо його там в історії (тоді можна застосувати більше монет). Нажимаємо купити.
3. Застосовуємо промік магазину UAPB15 та промік аліку OT6
4. Оплачуємо. Ціна має бути 47.44 дол, це десь 1780 грн. У нас від 2599
biofibre
Member

Привет всем. С дури не вычитал тему про заказы с Али, купил и сегодня отравили товар. А теперь думаю, что протупил по адресу доставки, но не по самому адресу, а в поле получателя написал по английски имя Oleg. Не стал выискивать в теме этот момент, времени мало. Подскажите пожалуйста, кто в курсе дел, как правильно заполнить имя получателя, на каком языке? Скорее всего посылку завернут назад на таможне? Дайте советы, спасибо. Посилка у Кропівницький їде.
aaleksandrenko
Member

biofibre: 19.09.2023 14:57 Привет всем. С дури не вычитал тему про заказы с Али, купил и сегодня отравили товар. А теперь думаю, что протупил по адресу доставки, но не по самому адресу, а в поле получателя написал по английски имя Oleg. Не стал выискивать в теме этот момент, времени мало. Подскажите пожалуйста, кто в курсе дел, как правильно заполнить имя получателя, на каком языке? Скорее всего посылку завернут назад на таможне? Дайте советы, спасибо. Посилка у Кропівницький їде.
Що не так з іменем Oleg? На англійській мові там все заповнюється. Без перекладу, просто транслітом. В Гугл перекладач можна забити і знизу скопіювати. Тільки не треба переклад справа копіювати.
спойлер
Screenshot_20230919-151339.png
Hash
Junior

biofibre: 19.09.2023 14:57 Привет всем. С дури не вычитал тему про заказы с Али, купил и сегодня отравили товар. А теперь думаю, что протупил по адресу доставки, но не по самому адресу, а в поле получателя написал по английски имя Oleg. Не стал выискивать в теме этот момент, времени мало. Подскажите пожалуйста, кто в курсе дел, как правильно заполнить имя получателя, на каком языке? Скорее всего посылку завернут назад на таможне? Дайте советы, спасибо. Посилка у Кропівницький їде.
Отримував на просто Oleksandr без прізвища, не було проблем. Потім міняв адресу і видалив шаблон, то зараз знову так само, але вже додав прізвище
seraphic
Member

biofibre
по своему опыту не важно на каком языке
biofibre
Member

Ох мужики спасибо. А то я уже с продавцом начал переписываться. Значит только имя Oleg должно прокатить судя по всему. Буду ждать.
Cathode
Member

Хочу спитати,можливо замовити товар через посередника і отримати товар уже в Україні!
movi
Member

Cathode: 19.09.2023 21:45 Хочу спитати,можливо замовити товар через посередника і отримати товар уже в Україні!
Ну то спитай. Не бачу знака питання. Якщо то і було питання, то відповідь - так.
Alex_Lviv
Junior

Cathode: 19.09.2023 21:45 Хочу спитати,можливо замовити товар через посередника і отримати товар уже в Україні!
звісно можливо, але який смисл якщо мова про Китай власне ?

якщо з якоїсь екзотичної країни (Малайзія, Індонезія, Індія, ОАЕ і т.п. ...), звідки доставка ніяк не можлива - тоді без посередника ніяк )

Отправлено спустя 1 час 3 минуты 21 секунду:
upd: як виявилось, вже майже у всіх продавців, котрі продають серйозні речі, обладнання, електроніку і т.п. (не чохли до смартів. чи всякий дрібязок), - доставка в UA заблокована глобально :(

ось в цього, багато раз купував раніше, продавець напрягся, зробив спецільно лот, сказав що відправить фідексом... і тут затик.
тепер думаю що вибрати, щоб вислав напряму (мимо аліка) , чи оформляти на Польшу :insane:
1й варіант - вкрай ризикований, враховуючи ситуацію,,, а 2й - швидко, безпечно... але +250 доларів до ціни :( (жаба - душить сильно :D )
спойлер
ALI_Shopping Cart-2023-09-20_153826_www.aliexpress.com.png
LiquidStorm
Member

Alex_Lviv: 20.09.2023 15:57 продавець напрягся, зробив спецільно лот, сказав що відправить фідексом... і тут затик.
тепер думаю що вибрати, щоб вислав напряму (мимо аліка) , чи оформляти на Польшу :insane:
1й варіант - вкрай ризикований, враховуючи ситуацію,,, а 2й - швидко, безпечно... але +250 доларів до ціни :( (жаба - душить сильно :D )
А скористатися сервісом Міст в Китаї - https://meest.cn/kak-oformit-dostavku/ ?
Crong
Member

Alex_Lviv: 20.09.2023 15:57 upd: як виявилось, вже майже у всіх продавців, котрі продають серйозні речі, обладнання, електроніку і т.п. (не чохли до смартів. чи всякий дрібязок), - доставка в UA заблокована глобально :(
Дайте посилання на такий товар.
Alex_Lviv
Junior

LiquidStorm
колись 1 раз зробив таку глупість, через міст-чайна - більше не хочеться ))

** товар специфічний, майже 3 місяці доказував тим дятлам очевидне, + попав на зберігання на складі,

Отправлено спустя 5 минут 56 секунд:
Crong
лінки >>
спойлер
https://www.aliexpress.com/item/4000516111059.html

плата контролера:
https://www.aliexpress.com/item/1005005546953460.html
upd: китаєць щойно відписав у вацап, каже на завтра щось придумає, як зробити :)
Cathode
Member

movi: 20.09.2023 13:13
Ну то спитай. Не бачу знака питання. Якщо то і було питання, то відповідь - так.
крута відповідь,то до вас можна звертатись???????
quadrotony
Member

Cathode
ні, не можна
Alex_Lviv
Junior

Cathode
тут нема ясновидящих, щоб вгадали що і звідки Ви хочете купити :)

якщо, то щось не велике по габаритах і вазі (люба країна) - напишіть в ЛС
movi
Member

Alex_Lviv: 20.09.2023 15:57як виявилось, вже майже у всіх продавців, котрі продають серйозні речі, обладнання, електроніку і т.п. (не чохли до смартів. чи всякий дрібязок), - доставка в UA заблокована глобально :(
не бачу проблем
https://prnt.sc/jnUCpmVRqgfH
Alex_Lviv
Junior

movi: 20.09.2023 19:18
Alex_Lviv: 20.09.2023 15:57як виявилось, вже майже у всіх продавців, котрі продають серйозні речі, обладнання, електроніку і т.п. (не чохли до смартів. чи всякий дрібязок), - доставка в UA заблокована глобально :(
не бачу проблем
https://prnt.sc/jnUCpmVRqgfH
Не у всіх продавців і не всі групи товарів звісно залочено. - частина продавців навіть відправляють, але то далеко не факт, що посилка виїде з Китаю ;)

на сторінці товару - все ОК пише https://prnt.sc/3bREtojF3Hps
проблеми вилазять - коли пробуєш купити - видає як на скріні , вище комент.

в серпні. купували , схожий блок (лиш сам модуль) - все пройшло, купили. відправив продавець, доїхало до якогось терміналу в Китаї .... і стопорнули, НП - включила дурника - сказали що вони ні при чому, нічого не знають,
і щоб коробка не каталась туди-сюди. продавець якимось чином змінив дані доставки, поїхало на Польшу, доплатив лиш 20долл йому
movi
Member

Alex_Lviv: 20.09.2023 19:42Не у всіх продавців і не всі групи товарів звісно залочено.
А, ну тоді я видихаю)) :D
Ответить