Последние статьи и обзоры
Новости
Cyberpunk 2077 отримає оновлення до версії 2.0 наступного четверга
-
Artem_M
Member
Пропоную обговорити Cyberpunk 2077 отримає оновлення до версії 2.0 наступного четверга
Там ще й технічні вимоги до заліза мають підтягнути як у Phantom Liberty. Тобто в рекомендованих тіж восьмиядерники...
Там ще й технічні вимоги до заліза мають підтягнути як у Phantom Liberty. Тобто в рекомендованих тіж восьмиядерники...
-
Gelonyrum
Member
Як же бомбезно виглядає кіберпанк з пастрейсінгом:
Так і хочеться тицьнути тода мордою в те, як повинен виглядати справжній некстген, а не його мильне "обновіть ПК" з порожніми планетами.
- спойлер
Так і хочеться тицьнути тода мордою в те, як повинен виглядати справжній некстген, а не його мильне "обновіть ПК" з порожніми планетами.
-
Геральт
Member
Як були білі плями замість вікон так і лишились.Gelonyrum: ↑ 15.09.2023 08:13 Як же бомбезно виглядає кіберпанк з пастрейсінгом:Шкода лише, що з ним я можу розраховувати в кращому випадку на 30 фпс)
- спойлер
А в Тода, до речі, скільки кадрів (в гіршому випадку)?
-
Vpupkin
Member
Там много косяков, но после обновления может стать лучше, как минимум dlss 3.5 должен немножко улучшить ситуацию.Gelonyrum: ↑ 15.09.2023 08:13Як же бомбезно виглядає кіберпанк з пастрейсінгом:
-
bombeybox
Member
А через місяць виходить Alan Wake 2 з паттрейсінгом, їх рушій Northlight (Quantum Break\Control) сам по собі малює набагато краще картинку за Red Enginе, а з повним РТ, вангую, справжній Next-Gen і відвал щелепи.Gelonyrum: ↑ 15.09.2023 08:13Як же бомбезно виглядає кіберпанк з пастрейсінгом:
(десь тихенько плаче маркетинговий пшик під назвою UE5 з кривим неоптимізованим Lumen )
-
Paner
Junior
Пограв в киберпанк на 4070 після 1060, відчуття від гри набагато яскравіші, після оновлення 2.0 буду проходити гру заново.
-
Grimmjow
Member
я конечно все понимаю, только как это будет реализовано на пс 5, если там с реитреисингом 8 фпс старая версия, а 2.0 версия = 2.0 фпс?)
-
Vlaad13
Member
ждем
-
ViPo
Member
Нехай це хвилює власників ПС5.Grimmjow: ↑ 15.09.2023 10:30 я конечно все понимаю, только как это будет реализовано на пс 5, если там с реитреисингом 8 фпс старая версия, а 2.0 версия = 2.0 фпс?)
-
Vpupkin
Member
И это только для обладателей 4090.bombeybox: ↑ 15.09.2023 09:43а з повним РТ, вангую, справжній Next-Gen і відвал щелепи.
-
bombeybox
Member
???Vpupkin: ↑ 15.09.2023 10:57И это только для обладателей 4090.
До чого цей коментар?
4090 для 4к, інші RTX40 GPU прекрасно будуть тягнути гру в своїх відповідно розширеннях зі своїм відповідно пресетом DLSS та FG.
-
Telcontar
Member
Треба ж якось самоствердитись та виправдати покупкуbombeybox: ↑ 15.09.2023 11:06 ???
До чого цей коментар?
4090 для 4к, інші RTX40 GPU прекрасно будуть тягнути гру в своїх відповідно розширеннях зі своїм відповідно пресетом DLSS та FG.
-
Vpupkin
Member
bombeybox
Какое 4К? Дай бог оно будет нормально работать в 1440р с dlss и генератором.
Какое 4К? Дай бог оно будет нормально работать в 1440р с dlss и генератором.
-
Prescott
Member
Туда 4090 надо?Gelonyrum: ↑ 15.09.2023 08:13Як же бомбезно виглядає кіберпанк з пастрейсінгом:
-
Васильович
Member
*Unity заходить в чат*bombeybox: ↑ 15.09.2023 09:43десь тихенько плаче маркетинговий пшик під назвою UE5
-
Prescott
Member
+1, контрол даже сейчас заставляет отвиснуть челюсть, я относился ОЧЕНЬ скептически пока лично не прошёл игру на макс.настройках - отражения, игра света, тени, взрывы - 10 из 10.bombeybox: ↑ 15.09.2023 09:43А через місяць виходить Alan Wake 2 з паттрейсінгом, їх рушій Northlight (Quantum Break\Control) сам по собі малює набагато краще картинку за Red Enginе, а з повним РТ, вангую, справжній Next-Gen і відвал щелепи.
Последний раз редактировалось Prescott 15.09.2023 11:33, всего редактировалось 1 раз.
-
bombeybox
Member
Unity, вроді як, не позиціонує себе як "Рушій майбутнього", "тру некст-ген технолоджі, на роки і для всіх". На ньому нічого графонистого і не вийшло, чого не можна сказати вже про UE5, бо Immortals of Aveum та Remnant II — лайно без графіки з системними вимогами На Рівні Кіберпанка з Path tracingВасильович: ↑ 15.09.2023 11:20*Unity заходить в чат*
Страшно, дуже страшно за Сталкер 2 та Відьмак 4
Я на 4070Ті граю в Кіберпанк з Path tracing в 100фпс (це 1080р + все на ультра + генерація кадрів), ти на 4080 зможеш так само вже в 1440рPrescott: ↑ 15.09.2023 11:20Туда 4090 надо?
-
Васильович
Member
bombeybox
За Unity - то був "камінь в город" маркетингу (я ж навіть жирним шрифтом виділив ), почитай свіжі новини про цей рушій.
За Unity - то був "камінь в город" маркетингу (я ж навіть жирним шрифтом виділив ), почитай свіжі новини про цей рушій.
-
Prescott
Member
Скажи, реально оно хорошо выглядит-работает? Не добавляется "желейности"-артефактов? Я ещё не щупал нигде.bombeybox: ↑ 15.09.2023 11:33+ генерація кадрів
-
daesz
Member
Всякі геншин імпакти з вами не погодяться. Вони гроші лопатами кидаютьВасильович: ↑ 15.09.2023 11:20*Unity заходить в чат*bombeybox: ↑ 15.09.2023 09:43десь тихенько плаче маркетинговий пшик під назвою UE5