Последние статьи и обзоры
Новости
Чутки: Nvidia знизить ціну GeForce RTX 4070 на тлі успіху Radeon RX 7800 XT
-
RomulusXIII
Member
Пропоную обговорити Чутки: Nvidia знизить ціну GeForce RTX 4070 на тлі успіху Radeon RX 7800 XT
Ахаха, виходить, що треба дякувати куртці за "оптимізацію" в Старфілді на його картах.
Ахаха, виходить, що треба дякувати куртці за "оптимізацію" в Старфілді на його картах.
Последний раз редактировалось RomulusXIII 14.09.2023 12:36, всего редактировалось 1 раз.
-
Nemo4k
Member
Наші бариги ніколи не знижать цін які відповідають зарплаті.
-
kolio
Member
"Nvidia знизить ціну GeForce RTX 4070 на тлі успіху Radeon RX 7800 XT"
як і казали тут мільйон разів що ціна не прив'язана до вартості самого товару - платять скільки скажуть. А коли перестануть брати - просто знизять і все по новій.
як і казали тут мільйон разів що ціна не прив'язана до вартості самого товару - платять скільки скажуть. А коли перестануть брати - просто знизять і все по новій.
-
venom253
Member
Рівень цін задає виробник, продавець від маржі не відмовиться, тому наші зарплати - то наша проблема.Nemo4k: ↑ 14.09.2023 12:34 Наші бариги ніколи не знижать цін які відповідають зарплаті.
Бзв, а хіба наші оф ціни не близькі до рекомендованих?
-
gehka3
Катярко
ограничат или приостановят выпуск той или иной модели/моделей )kolio: ↑ 14.09.2023 12:36ціна не прив'язана до вартості самого товару - платять скільки скажуть. А коли перестануть брати - просто
Ценник снизить им - это самое крайнее и редкое что происходит в таких ситуациях
-
Satael
Junior
До речі сумнувато бачити в 2к на 4090 близько 60-70 фпс на ультра без трасування + DLSS.
Лише в закритих локаціях фпс близько 120-140.
Но тут ще кажуть що на амд процах продуктивність гірша за ту що показують інтоли
Лише в закритих локаціях фпс близько 120-140.
Но тут ще кажуть що на амд процах продуктивність гірша за ту що показують інтоли
-
Denvys5
Member
Нечаста реакція зелених.
Можете згадати останній раз як куртка робив знижку на своє залізо?
Не рефреш з новою ціною (супер карти, наприклад), а саме пряме зниження ціни на продукт.
А я пам'ятаю, це була GTX1080 аж 6 років тому, через конкуренцію з RX Vega та вихід 1080ti
Не рефреш з новою ціною (супер карти, наприклад), а саме пряме зниження ціни на продукт.
А я пам'ятаю, це була GTX1080 аж 6 років тому, через конкуренцію з RX Vega та вихід 1080ti
-
gavr
Member
Судя по предложениям той же Asus 4070 Dual. Предложений почти нет. Вот и сказалось наверное сокращение производства
-
eilef
Member
Только 50 долларов? Чтобы сделать эту карту конкретной и убрать преимущества AMD надо сбрасывать 100 долларов. И там уже дальше сбрасывать по линейке, потому что та же 4060TI за такие деньги это ужасный продукт.
АМД 7800 дешевле, в растере у нее производительность лучше (и будет скорее всего еще лучше в будущем), памяти больше, новые крупные проекты (тот же Старфилд) работают на ней лучше. И я думаю что в будущем это будет так же (те же игры с Unreal Engine 5) будут лучше работать на 7800.
Но при этом FSR все еще не рыба не мясо, и где FSR 3.0 не понятно.
Да DLSS лучше, да фреймген прикольно, но опять таки работает все это не во всех играх со старта (привет Старфилд) и 12ГБ против 16 тоже не так уж приятно.
Напоминает мне это все времена 970 против 390. У одной была энергоэффективность и лучше выглядела "тут и сейчас", а вторая потребляла больше энергии, но имела больше видеопамяти и чуть лучше была "навырост".
Интересно, будет ли Хуанг выпускать какую-то "4070 супер" или решит что продажи карт для ИИ важнее.
АМД 7800 дешевле, в растере у нее производительность лучше (и будет скорее всего еще лучше в будущем), памяти больше, новые крупные проекты (тот же Старфилд) работают на ней лучше. И я думаю что в будущем это будет так же (те же игры с Unreal Engine 5) будут лучше работать на 7800.
Да DLSS лучше, да фреймген прикольно, но опять таки работает все это не во всех играх со старта (привет Старфилд) и 12ГБ против 16 тоже не так уж приятно.
Напоминает мне это все времена 970 против 390. У одной была энергоэффективность и лучше выглядела "тут и сейчас", а вторая потребляла больше энергии, но имела больше видеопамяти и чуть лучше была "навырост".
Интересно, будет ли Хуанг выпускать какую-то "4070 супер" или решит что продажи карт для ИИ важнее.
-
gehka3
Катярко
Он уже решил что там гораздо вкуснее, да и конкуренции там нет, поэтому то что в игровом сегменте - его мало волнует, вон скинул полтиш только потому шо заморачиваться неохотаeilef: ↑ 14.09.2023 12:52Интересно, будет ли Хуанг выпускать какую-то "4070 супер" или решит что продажи карт для ИИ важнее.
По прогнозам Nvidia заработает 300 миллиардов до 2027 года благодаря ИИ https://www.overclockers.ua/news/hardwa ... 29/133048/
Дефицит ИИ-ускорителей Nvidia продлится ещё полтора года https://www.overclockers.ua/news/hardwa ... 08/133277/
-
Dilfin
Member
Ні, не близькі до рекомендованих, +20% податок держави, +10% заробляють перепродавці і ще може бути +2-3% наглість перепродавця...venom253: ↑ 14.09.2023 12:36Рівень цін задає виробник, продавець від маржі не відмовиться, тому наші зарплати - то наша проблема.Nemo4k: ↑ 14.09.2023 12:34 Наші бариги ніколи не знижать цін які відповідають зарплаті.
-
gehka3
Катярко
Ахаха, вы так скромно себе перепродаваку представляете )) Скорее 20 30, чем два триDilfin: ↑ 14.09.2023 13:04 +10% заробляють перепродавці і ще може бути +2-3% наглість перепродавця...
-
daesz
Member
Покрови зірвані.Також AMD не забороняла розробникам додавати DLSS до Starfield.
Якщо 800$ близько до 600$ - то такvenom253: ↑ 14.09.2023 12:36Рівень цін задає виробник, продавець від маржі не відмовиться, тому наші зарплати - то наша проблема.Nemo4k: ↑ 14.09.2023 12:34 Наші бариги ніколи не знижать цін які відповідають зарплаті.
-
Павло
Member
На 2060 знижували до 300 баксів!Denvys5: ↑ 14.09.2023 12:44 Нечаста реакція зелених.
Отправлено спустя 3 минуты 40 секунд:
Та в чомусь ви праві! Но ви гляньте, на ринок! В даний момент рх 7700хт продають по ціні ртх 4070... А про рх 7800хт я узагалі мовчу... Може вийти так, що на наш ринок їх будуть завозити в обмеженому вигляді... І через це, ціна буде неадекватною! Бо якщо карти добре беруть у європі та США то навіщо відправляти нам значні партії?... Іх просто розпродадуть там!eilef: ↑ 14.09.2023 12:52 Только 50 долларов? Чтобы сделать эту карту конкретной и убрать преимущества AMD надо сбрасывать 100 долларов. И там уже дальше сбрасывать по линейке, потому что та же 4060TI за такие деньги это ужасный продукт.
-
Nick22
Member
gehka3
Гена привіт, промахав ваш номер, ви мені колись скальпували проц. Що порадите для 58003дх, щоб температуру знизити?
Гена привіт, промахав ваш номер, ви мені колись скальпували проц. Що порадите для 58003дх, щоб температуру знизити?
-
Павло
Member
Які покрови зірвані? Просто кусок калла провалився... І його потрібно якось рятувати! Ось і появиться підтримка длсс... І згодом почнуть оптимізувати гру під зелених... А амд підуть лісом! А то різниця в растеризації між рх 6800 хт та ртх 3080 12 гб в 25% нам натякають... Що тієї оптимізації там не існувало...daesz: ↑ 14.09.2023 13:12Покрови зірвані.Також AMD не забороняла розробникам додавати DLSS до Starfield.
Якщо 800$ близько до 600$ - то такvenom253: ↑ 14.09.2023 12:36
Рівень цін задає виробник, продавець від маржі не відмовиться, тому наші зарплати - то наша проблема.
-
daesz
Member
7800 у нас в ціну 4070.Павло: ↑ 14.09.2023 13:17 Но ви гляньте, на ринок! В даний момент рх 7700хт продають по ціні ртх 4070... А про рх 7800хт я узагалі мовчу...
"новинка очікується" тому що магазини в яких доступно зараз - у мене в ігнор листі, оскільки я моніторю ціни тільки на тих магазинах що мають відділення в мому місті.
Последний раз редактировалось daesz 14.09.2023 13:25, всего редактировалось 1 раз.
-
Syrio_Forel
Junior
У ЕС теж є НДС і податок держави не менше нашого, але ціни з врахованими податками чомусь нижчі ніж ну нас.Dilfin: ↑ 14.09.2023 13:04Ні, не близькі до рекомендованих, +20% податок держави, +10% заробляють перепродавці і ще може бути +2-3% наглість перепродавця...venom253: ↑ 14.09.2023 12:36
Рівень цін задає виробник, продавець від маржі не відмовиться, тому наші зарплати - то наша проблема.
-
gehka3
Катярко
Nick22
День добрый
День добрый
-
daesz
Member
Павло: ↑ 14.09.2023 13:24Які покрови зірвані? Просто кусок калла провалився... І його потрібно якось рятувати! Ось і появиться підтримка длсс... І згодом почнуть оптимізувати гру під зелених... А амд підуть лісом! А то різниця в растеризації між рх 6800 хт та ртх 3080 12 гб в 25% нам натякають... Що тієї оптимізації там не існувало...
Перший рядок новини.Автор каналу Moore's Law Is Dead поділився черговими інсайдами у новому відеоролику. Він розповів про погану підготовку Nvidia до старту Starfield, останній драйвер не готовий до гри та не має належної оптимізації.