Cyberpunk 2077: Phantom Liberty буде максимально використовувати 8-ядерні процесори

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Пропоную обговорити Cyberpunk 2077: Phantom Liberty буде максимально використовувати 8-ядерні процесори

Тиждень Старфілда дійшов кінця. Починається тиждень Кіберпанку)))
Павло
Member

Предлагаю обсудить Cyberpunk 2077: Phantom Liberty буде максимально використовувати 8-ядерні процесори
Норм так вимоги 7800 щоб пограти… Я такого не згадаю, щоб гра якій декілька років хотіла топового проца… Я думав вони покращать оптимізацію а не запишуть в рекомендовані проц 2023 року…
_FYA_EXel
Member

Какой-то бенчмарк, а не игра :D
KimRomik
Member

а були такі часи, коли щоб мати гарну продуктивність треба мати i7 7700 і його було достатньо
Ostin
Member

Я подумав, що там буде хоча б 165-180 фпс, а не 60)
Криворукі.
А колись ці люди зробили відьмака 3, який гарно йшов на вже застарілих тоді феномах х4 (принаймні, 60 фпс легко, якщо картка тягнула). Ех...
asv
Member

Посмотрели они на Старфилд... Можно ещё более убогую оптимизацию делать.
daesz
Member

Цікаво, що то за такий звір - райзен 7800, бо в амд покищо є тільки 7800х і 7800х3д :rolleyes:
Spiryt
Member

KimRomik: 12.09.2023 15:17 а були такі часи, коли щоб мати гарну продуктивність треба мати i7 7700 і його було достатньо
А еще были времена, когда и кор2дуба хватало
Геральт
Member

Локалізацію додадуть, гуд. А промені то таке.
Hiden
Member

тот неловкий момент когда только купил 6 ядер :gigi:
Nikolay Yeryomenko
Member

Hiden: 12.09.2023 15:32тот неловкий момент когда только купил 6 ядер
Тот момент когда коту под хвост их заявления про 8 ядер.
Phos4
Member

Ostin
А я вот пам'ятаю як в відьмаку 3 жодна існуюча відеокарта на релізі не могла видати 60 фпс, навіть з вимкненим хайрворксом, не те що я сперечаюсь з вами на рахунок оптимізації кіберпанку але приклад ви навели такий собі. Насправді всі релізи редів були погано оптимізованими, на системі яка висить як рекомендована для відьмака 2 в стімі я не зміг запустити його в 30 фпс навіть з фанатським патчем на зниження графічних налаштувань нижче мінімума.
Nikolay Yeryomenko
Member

i9-12900, R7 7900X
спойлер

Последний раз редактировалось Nikolay Yeryomenko 12.09.2023 15:48, всего редактировалось 1 раз.
unique-neon
Member

Ахаха, зайшов написати про 7800 і 60 фпс, а тут уже все і сказано.
Давно люди не грали кіберпанк з низьким перфоменсом, от апгрейд зробив і маю 100+, тому нове длк має повернути всіх в славетні релізні часи. Це вони тепер і в AMD на підхваті, поки NV нову вундервафлю не зробила?
waryag
Member

Павло: 12.09.2023 15:06Норм так вимоги 7800 щоб пограти… Я такого не згадаю, щоб гра якій декілька років хотіла топового проца…
РТС, особливо на великих картах з кількома гравцями. :gigi:
Zealoth
Member

Phos4
У меня на 660 и феноме 960 Дикая охота на средне-высоких шла больше 50 кадров и это были далеко не топовая видеокарта и проц на тот момент.3 Часть была очень щадящей к системным требованиям в отличии от второй.
Nutbar
Member

Phos4: 12.09.2023 15:38 А я вот пам'ятаю як в відьмаку 3 жодна існуюча відеокарта на релізі не могла видати 60 фпс, навіть з вимкненим хайрворксом
Це неправда. Навіть мідл GTX 970 майже видавав 60 кадрів, а потім GTX 1060.
спойлер
Изображение
До відьмака було мінімум питань, на відміну від кіберпанку.
Prescott
Member

Да я не успеваю зарабатывать на эти ваши апгрейды, сколько можно :mad:
quadrotony
Member

о, то виходить Кіберпанк нарешті повністю загрузить мій FX-9590?

чудова новина :up:
Ответить