Ubisoft відклала вихід шутера XDefiant

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Пропоную обговорити Ubisoft відклала вихід шутера XDefiant

Так может стоит начать делать не клон игры на клон игры клона? Тогда и люди потянутся
Grava
Member

Ubisoft відклала вихід магазину з елементами шутера XDefiant
Phos4
Member

Просто посміховисько, юбісофт все ще промацує дно наскільки сирими вони можуть випускати ігри на релізі. Дивлячись на те в якому стані зараз релізять ігри і їх спокійно пускають до себе в магазини, аж цікаво було б подивитись на скільки ж убогим було це їхнє творіння.
Donate
Member

Phos4: 12.09.2023 11:14 Просто посміховисько, юбісофт все ще промацує дно наскільки сирими вони можуть випускати ігри на релізі. Дивлячись на те в якому стані зараз релізять ігри і їх спокійно пускають до себе в магазини, аж цікаво було б подивитись на скільки ж убогим було це їхнє творіння.
Да проблема не в сирому вигляді навідь, нічого гірше за Старфілд поки що не вишло. Питання в тому кому в 2023 році потрібен безідейний клоч овервотчу і тф в сесвіті юбісофт? В мене був доступ до закритої бети і з багів що я там бачив це коли в меню заходиш там іноді 0 фпс з яких допоможе або перезапуск або ще раз в меню, а в цілому грати в це можна я побігав 2-3 годинки, друге питання навіщо і чим вони будуть втримувати користувача...

Added in 3 minutes 15 seconds:
Grava: 12.09.2023 10:41 Ubisoft відклала вихід магазину з елементами шутера XDefiant
Там монетизація +/- буде як у всіх інших сугубо скінчики і батл пасс кожного сезону.
MuDOZ
Member

Слова ви думаю знаєте
Вложения
IMG_1158.jpeg
daesz
Member

Donate: 12.09.2023 11:52 В мене був доступ до закритої бети і з багів що я там бачив це коли в меню заходиш там іноді 0 фпс з яких допоможе або перезапуск або ще раз в меню, а в цілому грати в це можна я побігав 2-3 годинки, друге питання навіщо і чим вони будуть втримувати користувача...
Також пограв в бету, то швидше якийсь кол оф дюті з абілками :D
Phos4
Member

Donate
Виявилося, що гра не пройшла сертифікацію Xbox та PlayStation. Тобто після всіх доопрацювань технічна якість гри настільки погана, що її не допустили до релізу на консолях.
Donate
Member

Phos4: 12.09.2023 13:20 Donate
Виявилося, що гра не пройшла сертифікацію Xbox та PlayStation. Тобто після всіх доопрацювань технічна якість гри настільки погана, що її не допустили до релізу на консолях.
Писати вони можуть все що завгодно. Я був на ЗБТ та бачив все своїми очима, багів там було мінімум я зловив лише один з меню та все. Я не думаю що за пів року вони там не пофіксили баг з меню.

Изображение

Якщо рівняти з якістю старфілда це небо та земля.
Phos4
Member

Donate
Та я вам звичайно вірю, але якщо їм відмовили додатись в консольні магазини через технічну сирість значить вона таки була. Зроблю припущення що на збт була присутня лише найбільш відшліфована частина контенту, тому в вас склалось таке враження. Випускати в реліз ігри які в кращому випадку мали б вийти в бетатест це в кращих традиціях маленької інді студії юбісофт, я особисто говорив про це. До чого тут старфілд я взагалі поняття не маю.
Donate
Member

Phos4: 12.09.2023 15:27 Donate
Та я вам звичайно вірю, але якщо їм відмовили додатись в консольні магазини через технічну сирість значить вона таки була. Зроблю припущення що на збт була присутня лише найбільш відшліфована частина контенту, тому в вас склалось таке враження. Випускати в реліз ігри які в кращому випадку мали б вийти в бетатест це в кращих традиціях маленької інді студії юбісофт, я особисто говорив про це. До чого тут старфілд я взагалі поняття не маю.
Ну вам нічого не сказали про технічну сирість. Вам сказано про те що воно не проходить "submission process" чому в тексті взагалі нічого не сказано, там лише бла-бла 4-5 тижнів треба кожного разу, в серпні ми полірували гру, бла-бла ми слухаєм комьюніті і вже добавили те що вони хотіли і будемо так в майбутньому, бла-бла ми обрали важких шлях і все такє... Там є щось більш цікавє
So, when it comes to when we will release the real answer is “as soon as we can.”
Тобто там ніхто нічого взагалі не знає, немає ніяких сроків і т.д. Як взагалі і реклами... Вони там напевно всіх зігнали вилизувати ассасін той що буде так як з ним вони просто не можуть програти, збитки в 500 мільйонів евро за 22 рік це бомба :rolleyes:

В мене взагалі є враження що там з консолями щось не те, і нам взагалі нічого не говорять просто тому що NDA. Ось там реліз Honkai Star Rail він був всюди окрім PS4, на 4 місяці взагалі відставання, хоча гра на potato PC + там таких собі мобілках працює взагалі без проблем. BG3 на місяць затримався до PS, Tower of Fantasy на цілий РІК. І так не один проект. Таке враження що обидві контори щось виторговують.
Phos4
Member

Donate
Ну я читав тільки статтю в оверах і так її зрозумів, можливо ваша правда, для мене особисто проекти юбісофт вже давно не цікаві, я їх не граю і не купую, вся ця ситуація для мене цікава чисто для розуміння де зараз знаходиться ААА геймінг.
SERGBILL
Member

Глянув відосик, таке відчуття, що все це вже бачив, зовсім не зацікавило.
Ответить