Хоча всі інші ігри коштують так само. Об'яви про підвищення не було, що це за перегляд ціни на конкретний проєкт після релізу.
Новости
Последние статьи и обзоры
Ціна на HOGWARTS LEGACY
-
Djay
Member
Всім доброго дня. Ніхто не в курсі, що за підвищення ціни на Хогвартс??? Делюкс версія коштувала до 1к гривень, нещодавно на розпродажу була здається по десь 650+ гривень. Тут заходжу, делюкс 1849 рідненьких
.
Хоча всі інші ігри коштують так само. Об'яви про підвищення не було, що це за перегляд ціни на конкретний проєкт після релізу.
-
Grava
Member
стім іноді змінює рекомендовані регіональні ціниDjay: ↑ 11.09.2023 17:40що це за перегляд ціни на конкретний проєкт після релізу.
-
Djay
Member
Grava: ↑ 11.09.2023 17:42стім іноді змінює рекомендовані регіональні ціниDjay: ↑ 11.09.2023 17:40що це за перегляд ціни на конкретний проєкт після релізу.
Це в епік гейм. І регіональні ціни на конкретний проєкт?
-
Барбарис
Member
Djay, в стім теж 2128, якщо окремо гру та длс або 1849, якщо делюкс.
-
marran
Member
Згадайте Chernobilyte: коли вийшла, коштувала 300 грн (нібито), а нещодавно вже 600.
-
WSavage
HWBOT OC Team
Тут дуже зручно можно відстежувати зміну цінDjay: ↑ 11.09.2023 17:40 Всім доброго дня. Ніхто не в курсі, що за підвищення ціни на Хогвартс??? Делюкс версія коштувала до 1к гривень, нещодавно на розпродажу була здається по десь 650+ гривень. Тут заходжу, делюкс 1849 рідненьких![]()
.
https://steamdb.info/app/990080/
-
Holdyfolds
Member
Для Elden Ring також підняли регіональні ціни. Мені здається, що закручують гайки тим, хто використовує інші регіони для придбання ігр в Steam.
-
Ostin
Member
Є такий тип маркетологів, які беруть приклад з кожанки. Продається не дуже або "очєнь дєньгі нужни" - давайте піднімемо ціну! Щодо фізичного залізяччя воно ще може деякий час котитись по інерції, а от цифрові ігри на більшу суму продаватись точно не будуть, це я можу гарантувати 
-
er[socrates]
Member
Мда, ГП с 900 до 1600, ЭР с 900 до 1800. Когда т.н. "западные партнеры" уже признают нас европой, но доходы граждан не поспевают за этими признаниями 
-
Djay
Member
Треш, думав, ех, дочекаюсь скидонів нормальних і придбаю) Дочекався 
-
Spiryt
Member
Вот именно Hogwarts и Elden Ring не очень продаваласьOstin: ↑ 12.09.2023 16:16 Є такий тип маркетологів, які беруть приклад з кожанки. Продається не дуже або "очєнь дєньгі нужни" - давайте піднімемо ціну! Щодо фізичного залізяччя воно ще може деякий час котитись по інерції, а от цифрові ігри на більшу суму продаватись точно не будуть, це я можу гарантувати![]()
Везде надо искать заговор рептилоидов, когда ответ на поверхности - инфляция
-
Prescott
Member
Шо прям такая интересная игра стоящая таких эмоций? Там оптимизацию починили или снова недогруз на топовых ЦП+ГП?
-
Draqoon
Member
Aльтернатива лише LEGO® HARRY POTTER COLLECTIONPrescott: ↑ 14.09.2023 15:10 Шо прям такая интересная игра стоящая таких эмоций? Там оптимизацию починили или снова недогруз на топовых ЦП+ГП?
-
daesz
Member
У нас як в лютому (коли гра вийшла) так і зараз курс по 37.50, звідкіля та інфляція взялась?Spiryt: ↑ 14.09.2023 10:02 Везде надо искать заговор рептилоидов, когда ответ на поверхности - инфляция
-
Podyrio
Member
Прикольно, ціну у 2 рази підняли, ще у березні купляв за 800 грн, стандарт едішн
-
Геральт
Member
Пройшов на релізі, якщо ті useless промені не ставити, то все норм було.Prescott: ↑ 14.09.2023 15:10 Шо прям такая интересная игра стоящая таких эмоций? Там оптимизацию починили или снова недогруз на топовых ЦП+ГП?
А гра норм, краще старфілда
-
divinity
Member
На дуже багато проектів підняли ціни. Після того, як в нас курс став 38 після 28 в липні минулого року, потихеньку змінюють ціни, деякі просто з запізненням в рік, бо воно їм не дуже цікаво.
З тих за якими я стежив:
last epoch - з 430 до 700
elden ring з 900 до 1800
football manager був десь 850, зараз 1300
і т.п. Лише деякі ще не підняли, але ще піднімуть.
З тих за якими я стежив:
elden ring з 900 до 1800
-
Draqoon
Member
Ціна піднімається не ексклюзивно для України, а для всіх у кого низька ціна на перший поглядdivinity: ↑ 14.09.2023 16:29 На дуже багато проектів підняли ціни. Після того, як в нас курс став 38 після 28 в липні минулого року, потихеньку змінюють ціни, деякі просто з запізненням в рік, бо воно їм не дуже цікаво.
З тих за якими я стежив:
elden ring з 900 до 1800
-
unique-neon
Member
Та загалом видавець на релізі Мотала переглянув цінову політику і на Хогвартс. Те саме з Елденом сталось при релізі Арморед Кор. Обидвом по негативному рев'ю зробив замість позитивних. Ціна сильно завищена відносно рекомендацвй стім, якщо вірити steamdb.