Starfield

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Автор
Member

Artem_K: 04.09.2023 15:23 избран каким-то камнем для великих де
Артифактом который достали из камня или скорее из кристаллов в камне. Потом тебе вручают общественный :D корабль и начинается череда загрузок, загрузок, загрузок, загрузок. Понимаю что про загрузки уже наверное все написали но это просто ЖАХ якийсь :banghead:
За 6 часов игры меня больше всего выбешивают даже не загрузки а непонятные настройки которые ни на что не влияют. Больше всего влияет масштабирование само собой и освещение. Но разница между лоу и ультра по фпс совсем невелика на 1070 как и в картинке.
И еще по планетам. Там просто грубо говоря грузится квадрат и ограничение. Это не ноу мен скай даже если не учитывать взлет посадку.
Графика игры совершенно не соотвествует требованиям. От оупнворлда тут одно название. Рожи не главных гг это жах из 2010.
Сюжет пока интересный более менее, но квесты за маршала уже утомили. И космос очень похоже для галочки это самое грустное.
В целом на фоне старфилд качество релизного киберпанка очень даже нормальное :D
Rhizone
Member

nochnik89
Member

Вот и я добрался до своего игрового компа заценить игру.
Противоречивые чувства. Играл на райзене 3900 + 3070 , оптимизация мусор , графон просто симпатичный , не более . Ни прорывов, ни технологичности в нем нет. Сюжет завязка слабая, активнойстей в игре нормально, интерфейс как-то неудобно сделано. По крайней мере надеть шлем при выходе получилось в первую минуту :gigi:
В целом чувство приключений возникло. Шутерная составляющая простоватая.

Как игра, которая будет продавать икс-бокс - то не взлетит. Ну а как просто игра - то пойдет.
Теперь про мод составляющую. У этой игры просто фантастическое будущее. Даже как я скачал ее - то сразу сам навешивал моды :laugh: , убрать зеленый фильтр, подключить длсс. Тут возможностей для мододелов огромная масса , взять любую планету и строй там себе свой мир со своими приколами,квестами, активностями и прочими плюшками. Вообще это не просто игра - а целая мододельня . Поиграл в пиратку, покупать сейчас абсолютно смысла не увидел. Вернусь к ней через год. Как и в свое время к киберпанку.
Вывод такой, что будущее у игры большое. Но как-то слабовато все же на старте. Вместо бабах и тыдыщ вышло пиф-паф и пиу пиу :rotate:
Васильович
Member

Середа - маленька п'ятниця ;)
j3s0n
Member

та ну таке, смішні моменти якщо дитині рочків 8.
Ігра нудна, кажуть треба 10 годин пограти, після години вже видалив, купувати не буду, чомусь той же кіберпанк вже майже 3 роки як народився виглядає набагато краще цього сірого сміття, робити на планетах нічого, стрільба примітивна, жах.
Васильович
Member

j3s0n: 07.09.2023 12:43та ну таке, смішні моменти якщо дитині рочків 8.
І якщо дитина не УГ :gigi:
VovaII
Member

Питання:
1) Чи будуть там якісь вчителі, щоб за гроші чомусь навчитись?
2) Чи є можливість додатково здобути оті "очки навичок", окрім "прокачки"?

Доречі: хтось жалівся що доводиться "20 секунд біжиш, хвилину йдеш" — Виявилося: якщо зібрати весь одяг(шолом, комбінізон, ранець, спідню білизну) на кисень, та під час досліджень бігати "довгими скачками", то кисень майже не втрачається. — Тобто сповільнюватись доводиться доволі рідко.
Nutbar
Member

VovaII: 07.09.2023 23:57 Питання:
1) Чи будуть там якісь вчителі, щоб за гроші чомусь навчитись?
2) Чи є можливість додатково здобути оті "очки навичок", окрім "прокачки"?
1. Не зустрічав. Є журнали розкидані, які дають невеликий плюс до різних характеристик.
2. Іноді дають саму навичку. Пункти ж поки не давали ні за що крім рівня.

Але я всього 70 годин награв, тож може ще здайдеться. це навіть не половина гри
Nutbar
Member

Abracadabra: 04.09.2023 11:28 сюжет і квести моє фе, стандарт від беседки біжи туди неси сюди, після БГ3 г**** повне, це моя суб'єктивна думка, комусь інакше зайде
Сюжет і квести точно такі самі. З ГГ щось стається, він біжить дізнаватись як того позбутися чи що з тим можна робити. Причому, стається не тільки з ним, а ще й з напарниками. Напарниками з дуже цікавою історією і власними квестами. Основна лінія як і в БГ3 майже лінійна, але є величезна купа сторонніх квестів, які взагалі ні разу не обмежуються біжи туди сюди, часто з якоюсь дилемою, вибором між поганим і ще гіршим. Вибір в деяких квестах розблокує позитивні сценарії в інших, або навпаки. Так, стільки ж креативу як в балдурсі тут нема, але є інші плюси. Дивно протиставляти ці ігри при такій схожості. Навіть умовний d20 тут кидається при перевірках деяких) тільки неявно.
Abracadabra: 04.09.2023 11:28 персонажі дубові
Це правда. Розмови поставлені жахливо. НІПи просто говорять ротом. можуть іноді трохи рукою махнути. На це нецікаво дивитися і хочеться якомога скоріше прочитати що вони там кажуть і перемотати далі. Для 2023 це нікуди не годиться.
P.S.
BG3SF.JPG
Alex646
Member

Я ще думав купляти, якщо б сюжет зробили. Але пишуть, що він тут не дуже, як в фолаутах і скайрімі.
Nutbar
Member

Alex646: 08.09.2023 09:01 Я ще думав купляти, якщо б сюжет зробили. Але пишуть, що він тут не дуже, як в фолаутах і скайрімі.
В скайрімі не такий поганий сюжет був :) Чи може то через туман ностальгії так здається.

Основний сюжет тут є. Якийсь. Але найбільш цікава сторона це побічні квести фракцій та інші випадкові завадння, яких навалюється буквально гора. Кожен іменний персонаж або сам дає квест, або приймає участь в іншому. І таких тут безліч, виконані вони цікаво і якісно. Так, є багато нагенерованого контенту, але він виконує роль декорацій, туди взагалі нема чого лізти.

Тож якщо ви збиралися пробігти лише основний сюжет, то гра того не варта, основна фішка тут якраз в додаткових завданнях. В балдурсі також можна стрімголов пробігти в другий акт, але чомусь ніхто того не робить і хвалить такий багатогранний перший.
terminahtor
Member

Зайшов в тікструм, там 9/10 - відео про старфілд, це просто навіть не фейспалм, це знущання, коли подивився на всі ті богоподібні геймплейні механіки… :facepalm:
Такий сором..
prosha_evolist
HWBOT OC Team

Alex646
Максимум через хбокс пасс грати...

Відправлено через 41 секунду:
Поки що пограв десь лише години півтори... Розчарований, все дуже убоге( Добре хоч длсс модом можливо поставити та апнути фпс
Rhizone
Member

VovaII
Member

Nutbar: 08.09.2023 04:35 2. Іноді дають саму навичку. Пункти ж поки не давали ні за що крім рівня.

— А за яких умов?

Читаю про Ваші проходження і якісь у Всіх нудні проходження. От я, прийшовши здавать іспит на льотчика, спочатку зібрав що не так лежить, і мене замість іспиту засунули в каталажку, а там запропонували працювати шпигуном шукаючи де ті Червоні ховаються… А потім настало 06.09.2023 число і в Стімовій версії я пішов по стандартному сюжету.

Доречі, на 1070 в 2К тягне на мінімалках, але із змінною роздільчою здатністю рендера. Тобто в першому великому місті фпс нижче 40 на падає. Але! Картинка десь така як наче із Фоллаута 2 картинку просто розтягнули до 2К. Написи на будинках важкувато на ходу читати.
Nutbar
Member

VovaII: 09.09.2023 21:12
Nutbar: 08.09.2023 04:35 2. Іноді дають саму навичку. Пункти ж поки не давали ні за що крім рівня.

— А за яких умов?
Так щоб особливо не спойлерити, наприклад, топ навичку дають за прохождення квестів однієї з фракцій.
VovaII: 09.09.2023 21:12 Читаю про Ваші проходження і якісь у Всіх нудні проходження. От я, прийшовши здавать іспит на льотчика, спочатку зібрав що не так лежить, і мене замість іспиту засунули в каталажку, а там запропонували працювати шпигуном шукаючи де ті Червоні ховаються… А потім настало 06.09.2023 число і в Стімовій версії я пішов по стандартному сюжету.
Насправді завдання фракції дуже цікаві, з певними розгалуженями і іноді складним вибором. Ті хто пишуть інакше або не грали, або пробігли лише основний квест, який насправді більше фоновий, я рекомендую не поспішати з ним. Десь до дракононародженого можна дійти, а далі тільки побічні робити.
VovaII: 09.09.2023 21:12 Доречі, на 1070 в 2К тягне на мінімалках, але із змінною роздільчою здатністю рендера. Тобто в першому великому місті фпс нижче 40 на падає. Але! Картинка десь така як наче із Фоллаута 2 картинку просто розтягнули до 2К. Написи на будинках важкувато на ходу читати.
Спробуйте поставити один з конфігів під слабі пк. В налаштуваннях гри приховано дуже багато налаштувань, які можуть значно покращити фпс без великих жертв по картинці.
ramm
Member

Мене вистачило на двадцять годин. Це максимально рафінована гра від BGS - тет є все, що було в попередніх іграх і його більше на порядок, але кількість не переросла в якість - зачистивши -надцяту закинуту базу, починаєш нудьгувати, бо вони повторюються і не дають взагалі ніякого унікального досвіду. Будувати поселення немає жодного сенсу - всі ресурси продаються в містах, заробляти гроші на виробництві не вигідно, адже зачистивши одну рандомну локацію можна винести зброї на десятки тисяч валюти, чого достатньо для спустошення гаманців всіх продавців в місті. Космічні бої тут максимально аркадні, той же еверспейс2 затикає за пояс, не кажучи про більш комплексні космосими. Наземний бій не витримує жодної критики - вороги до нестями тупі та ще й багуються, 17 рівнем можна заклікати 50+ елітного ворога не напружуючись, підвищення складності приведе лише до кратного підвищення хп ворогів і дефіциту боєприпасів на перших рівнях. Інвестиція часу в будь які ігрові активності марна (наскільки марною може бути інвестиція часу в ігри), після підвищення рівня ти отримуєш те ж саме, тільки іншого кольору, гра залишається такою ж прісною пісочницею.
Вийшла б ця гра замість Фоллаут 4, була б грою року, але зараз вона другорядна абсолютно у всіх ігрових аспектах. Тому дякую, Тодд, але я вже награвся у ваші ігри, жодних надій на ТЕС 6 не залишилось. :down:
Геральт
Member

Боти не можуть влучити в корабель, бо стріляють в центр :lol:
спойлер
mgerchik
Member

ежеминутные фризы как то лечатся?
VovaII
Member

Геральт
А де то він такого корабля взяв???

mgerchik
А Ви які налаштування гри ставили? У мене все автоматом, навіть змінна роздільна здатність. Фризів нема, але години через три вилітає. — Схоже на якийсь ”витік пам’яті”, бо банальний перезапуск допомагає.
Ответить