Последние статьи и обзоры
Новости
AMD дарує Starfield покупцям Radeon RX 7800XT та Radeon RX 7700XT
-
Vlaad13
Member
Тодд Ховард трохи забарився з відповіддю, але незабаром заявив, що насправді розробники оптимізували гру для ПК (тоді Філ Спенсер не зміг стримати смішок). Ховард додав, що гра працює відмінно, вона є комп’ютерною грою наступного покоління, і в ній компанія реалізувала просунуті технології. Також у своїй відповіді він сказав, що гравцям, можливо, потрібно буде «оновити свій ПК для цієї гри». Наприкінці своєї промови він зазначив, що в Starfield «відбувається багато чудових речей, і фанати на неї приголомшливо реагують».
-
Intel74320ASuperFin+
Member
Акция только для Штатов и избранных сетей магазинов? Я так в свое время пролетел с 3 Вичером, потому что взял Асус, а не Гигабайт.
Сравнили пошаговую изометрию от инди студии и опен ворлд от великого Тодда . Среднестатистический обыватель скорее всего взял бы второе. А так, я бы тоже захотел получить Балдуров.n+gibat[]r: ↑ 08.09.2023 08:27 Лучше бы Baldur's Gate 3 в подарок давали, а то кому вообще этот Starfield нужен?!
-
Blackintrad
Member
А як скористатися цим в Україні, де можна список магазинів побачити?
-
n3w613_1518
Member
Насколько я помню ,то у нас только в compx и раньше еще где-то было,но уже не помнюBlackintrad: ↑ 08.09.2023 23:00 А як скористатися цим в Україні, де можна список магазинів побачити?
-
Барбарис
Member
Піковий онлайн серед преміуму 250 000 по 100 баксів. 25 000 000kalakawa: ↑ 07.09.2023 14:28 це не спосіб продати карту - а спосіб "продати" гру
бо, схоже, крім покупців преміум едітіон(тобто передзамовників) гра більш нікому, після побаченого на ютубі, не цікава
На 11 вересня була новина, що у стім піковий онлайн 370 000. Припустимо, що частина преміумів уже награлась - підупав інтерес і грають менше, хай таких буде половина від піку. Тоді 245 000 по 70 баксів буде 17 150 000. Якщо відрахувати Габену 30%, то залишиться 29 505 000. І це пікові значення. Не всі грають одночасно, тому реальних гравців більше.
-
Al1G
Member
На click.ua точно давали код, было еще в телемарте.Blackintrad: ↑ 08.09.2023 23:00 А як скористатися цим в Україні, де можна список магазинів побачити?
Но последний раз когда смотрел уже закончилась у них акция.
Отправлено спустя 1 минуту 25 секунд:
Уже была.eilef: ↑ 07.09.2023 13:54 Хороший подарок, для тех кому интересна эта игра.
Вопрос только в одном - у нас будет эта акция официально, или нет?
Отправлено спустя 6 минут 3 секунды:
Ну у меня был ключ на Стандарт А дальше да чекнул обзоры, скоро появилась новость что с доступом к прем эдишен появилась и торент эдишен, еще до оф.запуска 6.09, и понял что этот ключ мне не нужен, в итоге не плохой кешбек на проц получил, спс олх)kalakawa: ↑ 07.09.2023 14:28 це не спосіб продати карту - а спосіб "продати" гру
бо, схоже, крім покупців преміум едітіон(тобто передзамовників) гра більш нікому, після побаченого на ютубі, не цікава
- спойлер
Ps
Удивил список железа, где 7800х3д за конченые деньги относился к списку стандарт версии...