Последние статьи и обзоры
Новости
AMD дарує Starfield покупцям Radeon RX 7800XT та Radeon RX 7700XT
-
dret09
Member
Пропоную обговорити AMD дарує Starfield покупцям Radeon RX 7800XT та Radeon RX 7700XT
Мабуть найгірший спосіб змусити когось купити червону карту...
Мабуть найгірший спосіб змусити когось купити червону карту...
-
Феофан Мухин
Member
Когда то давным-давно, в коробке с купленной нВидиевской видеокартой нашел 3-хдисковый Моровинд (без перевода).
-
eilef
Member
Хороший подарок, для тех кому интересна эта игра.
Вопрос только в одном - у нас будет эта акция официально, или нет?
-
Scr_Eagle
Member
Акція на решту списку процесорів і відеокарт працювала, не бачу причин чому вона не буде працювати з новинкамиeilef: ↑ 07.09.2023 13:54 Хороший подарок, для тех кому интересна эта игра.
-
kalakawa
Member
це не спосіб продати карту - а спосіб "продати" гру
бо, схоже, крім покупців преміум едітіон(тобто передзамовників) гра більш нікому, після побаченого на ютубі, не цікава
бо, схоже, крім покупців преміум едітіон(тобто передзамовників) гра більш нікому, після побаченого на ютубі, не цікава
- спойлер
-
Scr_Eagle
Member
А є такий же графік, тільки для геймпасу? Це досить очевидно. Хто хотів пограти якнайшвидше - грає в преміум. Кому не горіло - той за копійки в геймпасі пройдеkalakawa: ↑ 07.09.2023 14:28 це не спосіб продати карту - а спосіб "продати" гру
- спойлер
-
daesz
Member
То швидше грі не цікаві карти 1060 і 1650 тих користувачів, що купили її в стіміkalakawa: ↑ 07.09.2023 14:28 це не спосіб продати карту - а спосіб "продати" гру
- спойлер
-
kalakawa
Member
резонноScr_Eagle: ↑ 07.09.2023 14:33А є такий же графік, тільки для геймпасу? Це досить очевидно. Хто хотів пограти якнайшвидше - грає в преміум. Кому не горіло - той за копійки в геймпасі пройдеkalakawa: ↑ 07.09.2023 14:28 це не спосіб продати карту - а спосіб "продати" гру
- спойлер
і тим не менш, сплеск онлайну в стімі, який неозброєним оком не побачити, все ж про щось та й говорить, хоч і лише дотично, а не прямо
Відправлено через 46 секунд:
навіть з цієї сторони - це все ще камінь на грядку старфілдаdaesz: ↑ 07.09.2023 14:37То швидше грі не цікаві карти 1060 і 1650 тих користувачів, що купили її в стіміkalakawa: ↑ 07.09.2023 14:28 це не спосіб продати карту - а спосіб "продати" гру
- спойлер
-
dret09
Member
З тією графікою в Старфілді воно повинно працювати на GTX 680... Звичайний беседківський гівнокодdaesz: ↑ 07.09.2023 14:37То швидше грі не цікаві карти 1060 і 1650 тих користувачів, що купили її в стіміkalakawa: ↑ 07.09.2023 14:28 це не спосіб продати карту - а спосіб "продати" гру
- спойлер
-
Kravan
Member
Для проекта уровня Старфилд онлайн в стиме на второй день продаж - ниже чем онлайн того же BG3 через месяц после старта, да и безотносительно BG3, это по сути провал......
Я заметил, что все, чего касается Майкрософт - превращается в высер. Это как гамняный царь Мидас.
А по самим карточкам - норм средняк. Когда закончаться рефабы 6800ХТ и 6900(50)ХТ можно будет смело рекоммендовать. Это не зеленые огрызки.
Я заметил, что все, чего касается Майкрософт - превращается в высер. Это как гамняный царь Мидас.
А по самим карточкам - норм средняк. Когда закончаться рефабы 6800ХТ и 6900(50)ХТ можно будет смело рекоммендовать. Это не зеленые огрызки.
-
daesz
Member
Споганили мені аркейн тими фекаліями під назвою редфолKravan: ↑ 07.09.2023 14:46 Я заметил, что все, чего касается Майкрософт - превращается в высер. Это как гамняный царь Мидас.
-
cadet-ua
Member
Добра новина, в мене вже є Radeon HD7790
-
taras_cs
Member
Оптимізація в грі, безумовно, слабка.
В мене були шалені фрізи, які пофіксав утілітою, що бере всі потоки гри по одному та заморожує на мілісекунди. Це дозволяє їм не сильно заважати одне одному.
В мене були шалені фрізи, які пофіксав утілітою, що бере всі потоки гри по одному та заморожує на мілісекунди. Це дозволяє їм не сильно заважати одне одному.
-
Геральт
Member
taras_cs
Не бачив ніяких фрізів. Були дропи десь до 55 в місті, але якби не моніторинг то і не зрозумів би. Можна, до речі, crowd зменшити, щось забув спробувати.
Не бачив ніяких фрізів. Були дропи десь до 55 в місті, але якби не моніторинг то і не зрозумів би. Можна, до речі, crowd зменшити, щось забув спробувати.
-
taras_cs
Member
Ні, там фрізи були скрізь. Особливо під час стрілянини дратували.Геральт: ↑ 07.09.2023 18:20 taras_cs
На нових процесорах їх немає, тому тестери Бесезди їх не помітили. В мене старий проц та й на Реддіті гравці із i5-6600k жаліються.
А грати хо зараз, апгрейд в мене буде лише за півроку, сподіваюсь.
https://www.reddit.com/r/Starfield/comm ... tters_fix/
-
Геральт
Member
taras_cs
А нащо прям от зараз грати? От буквально на днях, кажуть, патч на 12гіг прилетів. А за півроку ще ого-го скільки правок буде.
А нащо прям от зараз грати? От буквально на днях, кажуть, патч на 12гіг прилетів. А за півроку ще ого-го скільки правок буде.
-
divinity
Member
taras_cs
у вас проц менше мінімальних вимог, зараз би на лаги жалітись при цьому. Може тому і тестери не помітили?
у вас проц менше мінімальних вимог, зараз би на лаги жалітись при цьому. Може тому і тестери не помітили?
-
taras_cs
Member
divinity
Але ж тепер граю.
Якби не вдалося пофіксати, то не грав би.
Відправлено через 1 хвилину 26 секунд:
А відкладати вже якось не преміально
Але ж тепер граю.
Якби не вдалося пофіксати, то не грав би.
Відправлено через 1 хвилину 26 секунд:
Бо преміум версія - грати можна з 1-го вересня.
А відкладати вже якось не преміально
-
DaKaR
Member
del
-
n+gibat[]r
Member
Лучше бы Baldur's Gate 3 в подарок давали, а то кому вообще этот Starfield нужен?!