Ну чому, дуже ще нічого магазин. Навпаки серед магазинів, що торгують з білою гарантією як офіційні партнери, ціни в цьому магазині чи не найдешевші і часто при цьому настільки мало відрізняються від цін у сіровозів, що втрачається сенс сіровозів шукати. А коли на Hotline в жодному магазі нема поганяла "офіційний партнер", то цей магаз може виявитися взагалі найдешевшим. Гарантійне зобов'язання по заміні щойно купленого безперебійника з дохлими батареями на робочий мені виконали, ще й самовивоз не надто далеко від метро мені зручно, тож я в них неодноразово купляв і ще буду. По суті, як би парадоксально це не звучало, але з ціною 27K за RX 7700 XT це все рівно зараз найдешевший магазин в Україні
![:-P :-P](./images/smilies/tongue.gif)
, бо інших пропозицій станом на зараз все рівно нема.
Просто треба почекати пару місяців і ціни на RX 7700 XT/7800 XT прийдуть у норму, а в цьому магазі будуть одні з найнижчих.
У період майнінг-буму був сенс поспішити купити нову відяху в день релізу, поки є хоч якийсь шанс вихопити по ціні близький до РРЦ. Зараз же в день релізу новинки проців, материнок, відях нема сенсу брати, бо навпаки в перші дні ліплять велику накрутку з розрахунку, хто націлився брати саме цю модель і чекав релізу. Краще накинути трохи грошей і купити потужнішу модель з тих, що вже давно продаються на ринку, бо різниця буде невелика. А якщо нема зайвих грошей накинути та хочеш зекономити, то нема чого поспішати брати на релізі з великою націнкою, а краще зачекати пару місяців і взяти на 15-20% дешевше. Ну а якщо і переплачувати не хочеш і хочеш взяти пошвидше на релізі, то тоді буває ще варіант не годувати бариг, а замовити з-за кордону, коли навіть з усіма витратами на доставку/розмитнення/посередництво виходить дешевше, ніж у цих місцевих бариг, але тоді в Україні по гарантії не здаси.