Так якраз ваша позиція така « усе із розʼємом добре а це самі користувачі не так його втикають» тобто ви самі називаєте лохом тих хто купив карту но він «криворукий». А моя позиція як і думаю багатьох полягає у тому, що сам розʼєм калічний і у ньому було багато прорахунків які почали спливати із часом… Тобто це вина виробника і він повинен, щось робити (власне він це і зробив двома ревізіями).konb999: ↑ 05.09.2023 22:00Я уже такое кучу раз писал, а потом забил, - наверное мы что-то не так делаем, что у нас не горит!Shaolin_Style: ↑ 05.09.2023 16:45 Заметил что больше всех про всратость разъема 12VHPWR кричат те, кто им не пользовался и пользоваться не планирует. Юзаю блок MPG 1000W PCIE5 c подключением по 12VHPWR-кабелю к 4090, за полгода работы ничего не поплавилось и не сгорело. Я вероятно делаю что-то не так
Отправлено спустя 2 минуты 37 секунд:Все кто с 4ххх нвидиа полноценные лохи, а кому не хватило- нормальные шарящие пацаны!Mixx: ↑ 05.09.2023 19:48 Shaolin_Style
terminahtor
Prescott
Telcontar
А полулохам место есть? А то вроде и накормил куртку, но 650 баксов по меркам кожаных на полноценного лоха не тянет, но в 5000 линейке обещаю исправиться
Я думаю, що ви погодитесь із твердженням, що його можна було зробити краще! Можете глянути на форумі теми які були декілька років назад! Коли він тільки появився і там писали «що це кривий костиль!» і як виявилось вони були праві…