мож то космічна радіація так на фейси впливає
Последние статьи и обзоры
Новости
Starfield вже у п'ятірці найкращих ігор цього року за статистикою Steam
-
mrg
Member
-
Scr_Eagle
Member
mgerchik: ↑ 05.09.2023 09:48 когда ожидаешь окончания путешествия (как когда в Элите летишь внутри системы в варпе к другой планете/станции) это уже по определению не фаст-тревел
Тут саме мова йде про те, що так чи інакше час затрачений на політ - це просто час, протягом якого ти просто сидиш і дивишся в екран. Добре, що в Star Citizen є глобальний чат, в якому можна себе розважити поки летиш.mgerchik: ↑ 05.09.2023 09:48 это не фаст-тревел. стар ситизен и элита это закос под симуляторы, со всеми вытекающими. открыть карту и выбрать точку, нужно для того чтобы компьютер просчитал маршрут в варпе до той точки. (собсно как и в Звездных войнах например). причем, мне кажется там реально что то считается как лететь, ибо в Гражданине можно варпнуться даже к точке на планете (в отличии от Элиты). И вам правильно ответили, можете лететь без варпа, на обычных маневровых, 2 недели (или год в Элите, расстояния и скорости то там реальные).
Такий от "нот соу фаст" тревел цілком ок для пісочниць з закосом під симулятор, але зовсім недоречний для сінгл гри з фокусом на квести і сюжет. Як я вже згадував, переліт між планетам може займати по 5-10 хвилин, що в SC, що в ED. Скільки гейплейного часу це з'їло б в Starfield? Скільки людей замість того, щоб плакатись про "купа екранів завантаження" плакалось би про "штучне розтягування геймплею оцими всіми перельотами"?
8 кораблів, всі що вийшли в півфінал Ship Showdownmgerchik: ↑ 05.09.2023 09:48 да, до 7 числа бесплатный период FreeFly. штук 7-8 кораблей на тестовый период разных дадут, можно все попробовать.
-
taras_cs
Member
Схоже, за вашу голову призначили нагороду. В Нью Атлантіс є автомати, які знімуть полювання на вас за гроші.BoKl: ↑ 05.09.2023 09:39 Може хтось дасть пораду, досліджував планету де знаходиться Нова Атлантида, натрапив на якийсь аванпост з роботами, прибив їх, напарниця типу не вдоволена, ще трішки побігав і полетів у місто, а там усі боти сходу починають мене розстрілювати, навіть якщо я без зброї. Це що все? Треба нову гру створювати?
Здається, треба вийти з власного корабля та йти у місто вздовж лівої стінки - потрапиш у такий собі Apple Store - там і стоять ці автомати.
Відправлено через 9 хвилин 45 секунд:
Відправлено через 42 секунди:
Ось так виглядає автомат.
Відправлено через 1 хвилину 26 секунд:
Насправді це динамічний рендер 85-100%Павло: ↑ 05.09.2023 09:33Тобто у 2023 році діти шакалів випустили гру яка видає на відеокарті 4060 (3060) 60 фпс у фулл хд тільки при умові середньо-низьких налаштувань та 85% рендер
Відправлено через 6 хвилин 25 секунд:
Така сама фігня, тільки 4K та RX 6800 (комп в мене доволі старий, навіть NVMe тоді не було).Belich: ↑ 05.09.2023 08:45 відеокарта 3060 (12гб), проц 5600х, оператва 32гб, роздільна здатність full HD.
Щоб отримати 60+ фпс (не в печері чи будівлі, заміри робив на поверхні планети біля будівлі) прийшлось зробити наступне:
Поставив 85% рендер разом з увімкненим fsr, sharpening на 85% поставив, dynamic resolution вимкнений, увімкнув VRS, настройки середні (окрім тіней і якогось з освітлень, чи indirect lighting чи ще якесь, просто не запам'ятав, ці параметри на низьких) - картинка плюс мінус приємна, чітка (навіть трохи на відстані), не артефачить, фпс в замісах трішки просідає але тримається біля 60 фпс. В далечині можуть бути трохи дивні тіні (підозрюю що це через VRS, але це не критично), та в містах теж фпс нормально просяде (десь до 48-50), але в місті я так розумію тільки соціалка без екшна має бути, тому не критично, ходити читати тексти можна і з 50 фпс.
Граю на High, але мінімальний рендер - на 50%, щоб в місті не бачити "кінематографічні" 24 к/с
Сподіваюсь на майбутні покращення з боку розробника та з боку драйверів
-
Kravan
Member
Почитал отзывы других игроков, посмотрел Ютуб, и мне прям интересно какие у игры будут пользовательские оценки.
Думаю в районе 7-7.5
Думаю в районе 7-7.5
-
BoKl
Member
- спойлер
- taras_cs: ↑ 05.09.2023 11:27
Схоже, за вашу голову призначили нагороду. В Нью Атлантіс є автомати, які знімуть полювання на вас за гроші.BoKl: ↑ 05.09.2023 09:39 Може хтось дасть пораду, досліджував планету де знаходиться Нова Атлантида, натрапив на якийсь аванпост з роботами, прибив їх, напарниця типу не вдоволена, ще трішки побігав і полетів у місто, а там усі боти сходу починають мене розстрілювати, навіть якщо я без зброї. Це що все? Треба нову гру створювати?
Здається, треба вийти з власного корабля та йти у місто вздовж лівої стінки - потрапиш у такий собі Apple Store - там і стоять ці автомати.
Відправлено через 9 хвилин 45 секунд:
Відправлено через 42 секунди:
Ось так виглядає автомат.
Відправлено через 1 хвилину 26 секунд:
Насправді це динамічний рендер 85-100%Павло: ↑ 05.09.2023 09:33Тобто у 2023 році діти шакалів випустили гру яка видає на відеокарті 4060 (3060) 60 фпс у фулл хд тільки при умові середньо-низьких налаштувань та 85% рендер
Відправлено через 6 хвилин 25 секунд:
Така сама фігня, тільки 4K та RX 6800 (комп в мене доволі старий, навіть NVMe тоді не було).Belich: ↑ 05.09.2023 08:45 відеокарта 3060 (12гб), проц 5600х, оператва 32гб, роздільна здатність full HD.
Щоб отримати 60+ фпс (не в печері чи будівлі, заміри робив на поверхні планети біля будівлі) прийшлось зробити наступне:
Поставив 85% рендер разом з увімкненим fsr, sharpening на 85% поставив, dynamic resolution вимкнений, увімкнув VRS, настройки середні (окрім тіней і якогось з освітлень, чи indirect lighting чи ще якесь, просто не запам'ятав, ці параметри на низьких) - картинка плюс мінус приємна, чітка (навіть трохи на відстані), не артефачить, фпс в замісах трішки просідає але тримається біля 60 фпс. В далечині можуть бути трохи дивні тіні (підозрюю що це через VRS, але це не критично), та в містах теж фпс нормально просяде (десь до 48-50), але в місті я так розумію тільки соціалка без екшна має бути, тому не критично, ходити читати тексти можна і з 50 фпс.
Граю на High, але мінімальний рендер - на 50%, щоб в місті не бачити "кінематографічні" 24 к/с
Сподіваюсь на майбутні покращення з боку розробника та з боку драйверів
П.С. Теж граю на високих з 50% рендером у 2к ультравайд, то 6600ХТ при загрузці 80-90% видає стабільних 45 кадрів (обмежив драйверами), що для мене комфортно.
-
terminahtor
Member
Все в нативі. Ну такоє, це повний провал. Кіберпанк з пас-трейсингом та длсс видає ж стільки кадрів, але різниця і картинці - небо і земля.kawalot: ↑ 05.09.2023 08:434090 теж не набагато більше 60 кадрів видає? Це з фср чи без?
Відправлено через 9 хвилин 43 секунди:
Так, звуковуха гуд, тільки гріється сильно. А стосовно наявності, я її регулярно бачив на OLX, прям от частенько:) Я її ще в 19 чи 20 році взяв.kawalot: ↑ 05.09.2023 08:43До речі, за звукову карту лайк. Я собі її через якихось мутних типів замовляв, які врешті-решт не кинули, хоча і привезли лише через місяць. В Україні в жодному магазині цю модель не продають.
-
kawalot
Member
Справедливості заради, в кіберпанк на релізі я грав на середньо-низьких у фулхд з 45-50 кадрами на рх474. А тут вкакуються карти значно потужніші за неї. З оптимізацією прям тотальна біда, враховуючи, що картинка у грі на сьогоднішній день не якась супервражаюча.terminahtor: ↑ 05.09.2023 12:01 Все в нативі. Ну такоє, це повний провал. Кіберпанк з пас-трейсингом та длсс видає ж стільки кадрів, але різниця і картинці - небо і земля.
Можливо це через застарівший рушій гри до якого намагаються прикрутити сучасні технології, замість викинути рушій на смітник.
-
terminahtor
Member
Доречі, дивно що тут не згадали Outer Worlds, вона при всіх своїх недоліках була на 10-к голів краще зроблена, приблизно в тому ж сеттингу, атмосфера ретрофутуризму, сюжет, персонажі, та ж графіка.
-
kawalot
Member
На рахунок нагріву не в курсі, бо вона в закритому корпусі і немає змоги її пощупати на предмет температури. Зовнішній блок не гріється, але я ним користуюсь лише як регулятором гучності (регулює гучність на компі, а не на акустиці, що дуже зручно), бо навушники в мене юсб, які виграв в bluestack.terminahtor: ↑ 05.09.2023 12:10 Так, звуковуха гуд, тільки гріється сильно. А стосовно наявності, я її регулярно бачив на OLX, прям от частенько:) Я її ще в 19 чи 20 році взяв.
Брав карту на початку весни цього року. Коли шукав, то знайшов лише в одному мутному магазині про який ніде і згадки немає, окрім прома.
-
terminahtor
Member
Там зона, де під'єднується кабель живлення, гріється так...ну градусів за 60-70, палець іноді і секунду не можна втримати.kawalot: ↑ 05.09.2023 12:18На рахунок нагріву не в курсі, бо вона в закритому корпусі і немає змоги її пощупати на предмет температури.
Відправлено через 2 хвилини 18 секунд:
А от мене це дуже засмутило, я думав що це аналоговий, ну або нехай дискретний, але окремий регулятор гучності, а по суті він виявився просто "болванкою".kawalot: ↑ 05.09.2023 12:18(регулює гучність на компі, а не на акустиці, що дуже зручно)
-
mgerchik
Member
ну так разрабы так и сделали. согласен, если только один вариант, то в сингле лучше фаст тревел делать.Scr_Eagle: ↑ 05.09.2023 10:22Такий от "нот соу фаст" тревел цілком ок для пісочниць з закосом під симулятор, але зовсім недоречний для сінгл гри з фокусом на квести і сюжет. Як я вже згадував, переліт між планетам може займати по 5-10 хвилин, що в SC, що в ED. Скільки гейплейного часу це з'їло б в Starfield? Скільки людей замість того, щоб плакатись про "купа екранів завантаження" плакалось би про "штучне розтягування геймплею оцими всіми перельотами"?
хотя я всегда за выбор. в скайриме в этом плане удобно было сделано, хочешь хоть пешком без лошади с рифтена в маркарт шуруешь, хочешь фасттревел.
да, в чат в звездном граждание доставляет, перлов и ржача там хватает.Scr_Eagle: ↑ 05.09.2023 10:22Тут саме мова йде про те, що так чи інакше час затрачений на політ - це просто час, протягом якого ти просто сидиш і дивишся в екран. Добре, що в Star Citizen є глобальний чат, в якому можна себе розважити поки летиш.
но не чатом единым. если корабль не маленький, то по нему прикольно бродить, турели, сканеры разные естть, и т.д. заняться есть чем, в отличии от Элиты.
-
terminahtor
Member
- Айран з похмелюги
-
taras_cs
Member
Так, оптимізон там гарний. На моїй Xbox One X із 4K TV гарно бігала, пейзажі чудово виглядали, без артефактів.terminahtor: ↑ 05.09.2023 12:12 Доречі, дивно що тут не згадали Outer Worlds, вона при всіх своїх недоліках була на 10-к голів краще зроблена, приблизно в тому ж сеттингу, атмосфера ретрофутуризму, сюжет, персонажі, та ж графіка.
-
daesz
Member
Подивився на футажі у відео від Деніела Оуена і Хардвеа Анбоксд - гра виглядала "максимальна посередність", зараз от дивлюсь відео від Геймер Нексус - гра виглядає доволі гарно. Не впевнений як так може бути
-
Геральт
Member
daesz
Моди
Моди
-
Барбарис
Member
Що таке рендер? Бо я зрозумів, що то показує відсоток від розрішення монітору і апскейлить до реального. Поставив собі 100% і нічого не помітив.
-
taras_cs
Member
Це мінімальне значення рендеру, до якого гра може відкотитися заради підтримки заданого фреймрейту.Барбарис: ↑ 05.09.2023 21:07 Що таке рендер? Бо я зрозумів, що то показує відсоток від розрішення монітору і апскейлить до реального. Поставив собі 100% і нічого не помітив.
Якщо комп потужний, то реальне значення буде "100%" - тому й не помічаєте, знижує лише коли фреймрейт падає.
-
Барбарис
Member
taras_cs, я чогось думав, що постійне. Дякую.
-
tablestikus
Member
Які саме?
-
mertvei
Member
terminahtor Outer Worlds лучше )) ,это мое мнение ,ну во всяком случае затянула больше,как то.