Последние статьи и обзоры
Новости
Starfield вже у п'ятірці найкращих ігор цього року за статистикою Steam
-
Геральт
Member
Пропоную обговорити Starfield вже у п'ятірці найкращих ігор цього року за статистикою Steam
Бляха, то якісь різні старфілди. Хоча, то ж на очікуваннях беруть.
До речі
Для гри вже виходить багато модів. Найпопулярніший і найкорисніший — Starfield Upscaler. Ця модифікація замінює масштабування AMD FSR на NVIDIA DLSS та Intel XeSS.
На чому модери вчать гру, на домашніх ПК?
До речі
Для гри вже виходить багато модів. Найпопулярніший і найкорисніший — Starfield Upscaler. Ця модифікація замінює масштабування AMD FSR на NVIDIA DLSS та Intel XeSS.
-
kalakawa
Member
про DLSS1 наче ніхто й не писав , та й навіщо коли є 2+Геральт: ↑ 04.09.2023 13:32 На чому модери вчать гру, на домашніх ПК?
-
Shaolin_Style
Member
с появлением SDK Nvidia Omniverse старые методы обучения уже не актуальныГеральт: ↑ 04.09.2023 13:32 На чому модери вчать гру, на домашніх ПК?
https://www.nvidia.com/ru-ru/geforce/rtx-remix/
-
Donate
Member
Один фіг там нема приросту десь 5 фпс отримав у себеГеральт: ↑ 04.09.2023 13:32 Пропоную обговорити Starfield вже у п'ятірці найкращих ігор цього року за статистикою Steam
До речі
Ща ми побачимо як найкращу гру оцінили гравці там якщо що 1,5 днів від огляду юзерів
-
KimRomik
Member
я правильно розумію, що це гра про космос і... конкурент Star Citizen?
-
kalakawa
Member
це гра про космос і... конкурент TES:SkyrimKimRomik: ↑ 04.09.2023 14:02 я правильно розумію, що це гра про космос і... конкурент Star Citizen?
-
Геральт
Member
Так це ж deap learing. На чому вони там глибоко вчили?kalakawa: ↑ 04.09.2023 13:42 про DLSS1 наче ніхто й не писав , та й навіщо коли є 2+
-
Vpupkin
Member
Оно уже обученное, зачем модерам заново учить?Геральт: ↑ 04.09.2023 14:09Так це ж deap learing. На чому вони там глибоко вчили?
-
Геральт
Member
На чому воно навчене якщо гра з коробки не підтримує технологію?Vpupkin: ↑ 04.09.2023 14:10Оно уже обученное, зачем модерам заново учить?Геральт: ↑ 04.09.2023 14:09Так це ж deap learing. На чому вони там глибоко вчили?
То RTX. А мова про DLSSShaolin_Style: ↑ 04.09.2023 13:54 с появлением SDK Nvidia Omniverse старые методы обучения уже не актуальны
-
Spiryt
Member
Геральт: ↑ 04.09.2023 14:11То RTX. А мова про DLSSShaolin_Style: ↑ 04.09.2023 13:54 с появлением SDK Nvidia Omniverse старые методы обучения уже не актуальны
Платформа RTX Remix, созданная на основе NVIDIA Omniverse™, позволяет моддерам с легкостью записывать игровые ассеты, автоматически улучшать материалы с помощью мощных инструментов на базе ИИ и быстро создавать потрясающие ремастеры игр на RTX с трассировкой лучей и DLSS.
-
Vpupkin
Member
А может и поддерживает, просто вам этого не сказали. Откуда вам знать, что она поддерживает?Геральт: ↑ 04.09.2023 14:11На чому воно навчене якщо гра з коробки не підтримує технологію?
-
Eniac
Junior
DLSS базується на бібліотеці яка вже містить нейросітку натреновану NVIDIA, тобто ця технологія може працювати з любими кадрамиГеральт: ↑ 04.09.2023 14:11 На чому воно навчене якщо гра з коробки не підтримує технологію?
-
Геральт
Member
Spiryt
DX9, ну-ну
Vpupkin
Маячня якась конспірологічна
DX9, ну-ну
Vpupkin
Маячня якась конспірологічна
-
Shaolin_Style
Member
так это прямосвязанные вещи же вы не находите?
-
Геральт
Member
Пов'язані, але не прямо. Не всі ігри з DLSS мають RT і навпаки.Shaolin_Style: ↑ 04.09.2023 14:19 так это прямосвязанные вещи же вы не находите?
Последний раз редактировалось Геральт 04.09.2023 14:27, всего редактировалось 2 раза.
-
Scr_Eagle
Member
Це гра про космос і не конкурент Star Citizen. Різниця приблизно така ж, як між Diablo та BG3KimRomik: ↑ 04.09.2023 14:02 я правильно розумію, що це гра про космос і... конкурент Star Citizen?
-
Donate
Member
Це гра не про космос взагалі. Він тут є чисто так щоб бувKimRomik: ↑ 04.09.2023 14:02 я правильно розумію, що це гра про космос і... конкурент Star Citizen?
-
olegwatch
Member
Игра про космос без свободного изучения космоса, планет и прочего. Любое перемещение на/с планеты - это загрузочный экран. Я не могу сесть в боевой карабль и расфигачить врагов на земле... Может мои ожидания были завышены, но я рассчитывал, что я сяду в корабль и полечу куда захочу. Для меня очень странная такая подача игры про космос
-
Scoffer
Member
З такими страшними мордами і грати не буду, переплюнули навіть обблівон.