Последние статьи и обзоры
Новости
Системы воздушного охлаждения + FAQ. Выбор, обсуждение
-
poulk
Advanced Member
Данная ветка посвящена выбору а так же обсуждению различных вопросов связанных с системами воздушного охлаждения.
Прежде чем задать свой вопрос, стоит ознакомиться с FAQ.
Похожие темы:
Вентиляторы + FAQ. Выбор, обсуждение
СВО (вода) вопросы, проблемы и их решения, советы
Игнорирование правил конференции наказывается
Написать отзыв/жалобу/пожелание по действиям куратора можно в теме: Кураторы тем
Прежде чем задать свой вопрос, стоит ознакомиться с FAQ.
Похожие темы:
Вентиляторы + FAQ. Выбор, обсуждение
СВО (вода) вопросы, проблемы и их решения, советы
Игнорирование правил конференции наказывается
Написать отзыв/жалобу/пожелание по действиям куратора можно в теме: Кураторы тем
Последний раз редактировалось EvGaS 10.11.2011 13:51, всего редактировалось 38 раз.
-
The_Rusik
Member
Привет
Присмотрел ID-Cooling SE-214-XT Ring, есть ли варианты лучше в этом бюджете? Желательно с 4pin вентилятором. Процессор Ryzen 3600.
Присмотрел ID-Cooling SE-214-XT Ring, есть ли варианты лучше в этом бюджете? Желательно с 4pin вентилятором. Процессор Ryzen 3600.
-
Fivist
Junior
Підкажіть, маю кулер noktua NH-U12S, куплявся в 2019р, в комплекті було кріплення під ам4. Мене цікавить, чі воно підійде під ам5?
Отправлено спустя 33 минуты 39 секунд:
Отправлено спустя 33 минуты 39 секунд:
...походу це відповідь на мое запитання...z_mashine: ↑ 25.07.2023 18:12amd сделали сокет am5 совместимым с am4. ничего докупать не нужно.bes: ↑ 25.07.2023 18:05 Подскажите по ситуаций. Есть D15 когда его брал то к нему отдельно докупал под АМ4 крепление (NM-AM4) . Чтоб поставить его сейчас на АМ5 надо покупать какое то крепление ? потому что визуально оно одинаковое с Noctua SecuFirm2 . Если да то напишите какой у него артикул. Спасибо
-
IvanCh
Member
Якщо хтось стикався з оходженням raspberrypi,
я взяв Raspberry Pi 4B Metal Aluminum Case with Double Fans (RA503)
воно йде з термопрокладками? чи треба термопасту взяти?
я взяв Raspberry Pi 4B Metal Aluminum Case with Double Fans (RA503)
воно йде з термопрокладками? чи треба термопасту взяти?
-
Andreyka
Member
Доброго дня.
Маю кулер Noctua NH-D14. Треба його розібрати та скласти у рідну коробку.
Підкажіть, як зняти скоби з вентиляторів?
В інтернеті не зміг знайти потрібну інформацію. Може, хтось підкаже, як це правильно зробити.
Маю кулер Noctua NH-D14. Треба його розібрати та скласти у рідну коробку.
Підкажіть, як зняти скоби з вентиляторів?
В інтернеті не зміг знайти потрібну інформацію. Може, хтось підкаже, як це правильно зробити.
-
Enombre de soberano
Member
-
Jumper007
Member
Обновився на АМ4 і о горе, мій старий кулер не став на АМ4 дірки
Кулер Scythe Ninja 3 Rev. B (в комплекті є 3 кріплення, 1 под амд ам3 и два під інтели, жодне не підходить)
Підкажіть може є адаптери чи альтернативні кріплення.
Кулер Scythe Ninja 3 Rev. B (в комплекті є 3 кріплення, 1 под амд ам3 и два під інтели, жодне не підходить)
Підкажіть може є адаптери чи альтернативні кріплення.
-
Avenger80
Member
Цьому процу не потрібен такий кулер, він холодний ( Якщо у вас це: TUF A520M-PLUS IIJumper007: ↑ 06.09.2023 21:05Scythe Ninja 3 Rev. B
R5 5500) - це так, до речі. І справи не стосується. А так - шукайте.
Хоча... Для максимальної тиші...
-
Enombre de soberano
Member
Jumper007
Кітів для мюген 3 ніколи не існувало.
Можна спробувати NM-AM4-L9a kit, але це без гарантій.https://imgur.io/gallery/wXWw8po
Кітів для мюген 3 ніколи не існувало.
Можна спробувати NM-AM4-L9a kit, але це без гарантій.https://imgur.io/gallery/wXWw8po
-
Jumper007
Member
У кулера є нюанс.
Для сокета ам3-4 немає можливості закручувати кріплення зверху,
а як що кріпити ззаду то треба кастомний бекплейт, з простими дірками без різьби.
Ну я поставив бокс, наче тихій, і температура макс 38
Для сокета ам3-4 немає можливості закручувати кріплення зверху,
а як що кріпити ззаду то треба кастомний бекплейт, з простими дірками без різьби.
Ну я поставив бокс, наче тихій, і температура макс 38
-
Count
Junior
Много перепробовал кулеров под свой процессор и что бы влазил в мой корпус, и остановился на модели be quiet! Dark Rock 4 (BK021). Применял его с двумя 135 мм вентиляторами, при длительной нагрузке процессор больше чем на 42 град не грелся.The_Rusik: ↑ 27.08.2023 23:24Присмотрел ID-Cooling SE-214-XT Ring ...
-
Pathfinder
Member
- Откуда: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера
Дарк рок гарний кулер. Але за його ціну можна взяти 3 ID-Cooling тому порівнювати їх недоречно.Count: ↑ 07.09.2023 11:45Много перепробовал кулеров под свой процессор и что бы влазил в мой корпус, и остановился на модели be quiet! Dark Rock 4 (BK021). Применял его с двумя 135 мм вентиляторами, при длительной нагрузке процессор больше чем на 42 град не грелся.The_Rusik: ↑ 27.08.2023 23:24Присмотрел ID-Cooling SE-214-XT Ring ...
-
Jumper007
Member
Замовив бекплейт ам4, буду колхозитиJumper007: ↑ 07.09.2023 10:27треба кастомний бекплейт, з простими дірками без різьби.
-
Melki
Member
не все так однозначноvov1989: ↑ 16.08.2023 13:25Arctic Liquid Freezer II 420 ціни +- однакові, в корпус повинно влізти все - DARK BASE PRO
арктик толстое кажется, толще других водянок, будь с этим внимательнее
-
DuckRider
Member
224The_Rusik: ↑ 27.08.2023 23:24 Привет
-
Akcentos1
Junior
Zalman CNPS10X Performa AM3, допоможіть знайти перехідник для AM5
-
Kosdnepr
Member
Шановні експерти, хто-небудь має уявлення (чи раптом точну інфу), яка максимальна висота системи охолодження допустима для стареньких Asus Vento, по типу такого:
Конкретно чи є ймовірність, що туди стане NH-U12P (висота 158), якщо у корпуса точно немає за пластиною місця під кабель-менеджмент, максимум сантиметр (а то і менше) простору?
- ASUS VENTO TA-8G1 500W
Конкретно чи є ймовірність, що туди стане NH-U12P (висота 158), якщо у корпуса точно немає за пластиною місця під кабель-менеджмент, максимум сантиметр (а то і менше) простору?
-
Akcentos1
Junior
Deepcool AG620 Black (R-AG620-BKNNMN-G-1) витягне Ryzen 7700x? Материнка ASRock B650E PG Riptide WiFi не перекриватиме слоти під оперативку? Береться під 7500f, але з урахуванням майбутньої заміни
-
Alex+
Member
Kosdnepr
Валяється схожий Asus Vento, але товщиною 185мм.
Плата там стара на ам2, по лінійці від процесора до кришки десь до 155мм.
Валяється схожий Asus Vento, але товщиною 185мм.
Плата там стара на ам2, по лінійці від процесора до кришки десь до 155мм.
-
strang
Member
доброго. маякніть з результатами. хочу зрозуміти що далі зі своїм Ninja плануватиJumper007: ↑ 07.09.2023 13:44Замовив бекплейт ам4, буду колхозити
-
wigar
Member
Придбав Thermalright Phantom Spirit 120SE для райзена 7500f переїхав з 8/16 китайських на 6/12 сучасних потоків, заощадив бо цікаво, що в наступному поколінні, здається вище 62 ℃ не було за 2 дні. Трохи одну вертуху прийшлось причіпити вище, бо оперативка заважає.
Думаю, що в майбутньому з ~ 7800х3д, теж буде справлятись.
Трохи провтикав коли з аліку замовляв, не помітив, що доставка платна - вийшло, шо 200 грн заощадив за 3 тижні, а я думав що на 1200 буже дешевше ніж в Україні.
Збирається просто, термопаста є в комплекті але намазав розпакований артік мх4, не вистачає комплектної викрутки, як колись мав у noctua. Працює тихо, здебільшого і 56℃ немає в іграх, а в простоє здається 44℃, не фіксував залежність від включених вертух на корпусі або виключених.
Думаю, що в майбутньому з ~ 7800х3д, теж буде справлятись.
Трохи провтикав коли з аліку замовляв, не помітив, що доставка платна - вийшло, шо 200 грн заощадив за 3 тижні, а я думав що на 1200 буже дешевше ніж в Україні.
Збирається просто, термопаста є в комплекті але намазав розпакований артік мх4, не вистачає комплектної викрутки, як колись мав у noctua. Працює тихо, здебільшого і 56℃ немає в іграх, а в простоє здається 44℃, не фіксував залежність від включених вертух на корпусі або виключених.