Автотема: всё из мира авто-мото

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

Питання до тих, хто в темі)):
Придбав паливний насос Бош 0580453453, є сервіс перевірки оригінальності товару https://www.boschaftermarket.com/xc/en/keysecure, тут вводимо 18 симовлів ...Ні мій, ні інші( більше 10 шт перевіряв, не б'ється, пише не знайдено)... Єдине що наводить на підробку, так це не гермет. упаковка, а пупиришки та вартість)), хоча вже проходив випадки вартості оригіналу в 2 рази ринкової... :shuffle: ...ШЗХ???
спойлер
Изображение
Изображение
Shpoker
Member

Engineer_1988
Голограмма мягко сказать странновата, у меня на двигателе печки вот совсем не так выглядела, но коробка давно выброшена :(
Engineer_1988
Member

Shpoker: 05.07.2023 02:08 Engineer_1988
Голограмма мягко сказать странновата, у меня на двигателе печки вот совсем не так выглядела, но коробка давно выброшена :(
колір коробки повинен бути темно синій)))) а тут світлий.. А саме смішне, пішов рядом оф. магазин( де якоби не торгують підробкою, старий магазин з років 25 вже...дали оригінал Бош за 800 грн, який я придбав за 400, теж саме :lol: :lol: :lol: :lol: ).
Shpoker
Member

Engineer_1988
ну, у меня коробка вобще была без цветов, тупо картон, потому я б не ориентировался именно на цвет. но вот четкость шрифтов\маркировок шо на насосе шо на коробке посмотрел бы.
никто ж не даст гарантию что на сайте боша не тупо заглушка висит которая всем кроме немцев говорит что код не верен
Engineer_1988
Member

Shpoker: 05.07.2023 10:41 Engineer_1988
ну, у меня коробка вобще была без цветов, тупо картон, потому я б не ориентировался именно на цвет. но вот четкость шрифтов\маркировок шо на насосе шо на коробке посмотрел бы.
никто ж не даст гарантию что на сайте боша не тупо заглушка висит которая всем кроме немцев говорит что код не верен
учора замінив. той що вийшов з ладу, точно такий, 3 роки пропробив)), а оригінал більше 12
Mad Dog
Member

Хтось оформлював електронний європротокол при ДТП?

Питання в тому, що в ньому не зазначається хто саме винний... Як страхова буде вирішувати кому платити? :rolleyes:
Типу повинне бути "Повідомлення про подію" але від кого і то не зрозуміло. Від потерпілого? Від водія що визнає свою провину? Від власника авто за кермом якого був цей водій?

На гарячій лінії страхової компанії нічого внятного не можуть відповісти. Типу заявку по телефону прийняли, на протязі 10 робочих днів інспектор зафіксує пошкодження. :facepalm:
murzik
Member

https://babel.ua/news/97828-do-pershogo ... eferendumi
До 1 вересня в Парижі приберуть усі самокати. Містяни проголосували за це на референдумі
а в Києві-це єуропа що будуть з ними робити? літають як хворі, на тротуарах набридли вже, на проїзній частині нехай вбиваються
SergN
Member

murzik
Якщо не електро-, то такі можна залишити, там більшості не вистачить власних сил розігнатися до неадекватних швидкостей. А от електросамокати краще б прибрати. І навіть на дорогах вони так само будуть небезпечні.
Hells Angels
Member

murzik: 27.08.2023 16:29літають як хворі
коли ти по місту їдеш до 70, а ця фігня летить 80+ :insane:
Engineer_1988
Member

murzik: 27.08.2023 16:29 https://babel.ua/news/97828-do-pershogo ... eferendumi
До 1 вересня в Парижі приберуть усі самокати. Містяни проголосували за це на референдумі
а в Києві-це єуропа що будуть з ними робити? літають як хворі, на тротуарах набридли вже, на проїзній частині нехай вбиваються
Як самокат відноситься до цієї теми ? Ти вже тут срач вирішив зробити?
murzik
Member

Engineer_1988
все було добре, поки ти не прийшов

мені що, окрему тему створити? цих додіків не один раз тут обгвоорювали
murzik
Member

Engineer_1988
ще одна напасть - довбойоби на квадроциклах, причому діти. в населених пунктах. що з ними робити? зупиниш сам - приїде батя пиз ди дасть.
скільки разів було, що понти закінчуються на дтп.
та навіть якщо на полі це чучело їде, зіб'є і поїде далі, і ніхто не знайде і здоров'я не повернеш
людей потрібно пи дити і пиз дити
війна, а дов бйообів лише більше стає
Engineer_1988
Member

murzik: 28.08.2023 18:58 Engineer_1988

людей потрібно пи дити і пиз дити
війна, а дов бйообів лише більше стає
Тут згодний.
mumu
Member

Дивлюся зараз зимові шини для suzuki grand vitara 2006 2.7
Машина буде катати здебільшого по поганим, але дорогам. В аварійному випадку і на бойові завдання по чому прийдеться.
Вибираю між
Federal Himalaya SUV 4X4 235/65 R17 104T
LASSA COMPETUS WINTER 2+ 235/65 R17 108H XL
Nexen Winguard Ice SUV 235/65 R17 108Q XL
MAXXIS PREMITRA ICE SP5 SUV 235/65 R17 108T XL
https://ukrshina.com.ua/uk/shiny/zimnie ... xxis,nexen
Чи може якісь АТ покришки купити щоб M+S були, бо минула зима була вологою з грязюкою на грунтових дорогах?
Дорогі не хочу брати, бо шанси безповоротно пробити є великі, але і дерев'яне китайське гамно також брати не хочеться, бо дуже погано їздити навіть в невелику ожеледицю
Scoffer
Member

mumu
Бріджі не розглядав? Приблизно в тому ж бюджеті.
Скільки не влітав у ями, то тільки на бріджах ніколи не ловив грижі.
Mad Dog
Member

mumu: 03.09.2023 14:19 Nexen Winguard Ice SUV 235/65 R17 108Q XL
Мені NEXEN WINGUARD SPORT 2 нормально так зайшли. Машина без проблем вигребалась на горки на які я думав взагалі марно їхати )
По сухому автобану на швидкості 150-160 теж чудово тримає дорогу.
Із мінусів це ж вже застаріла модель, їй років 5 так точно.
mumu
Member

Scoffer: 03.09.2023 14:28 mumu
Бріджі не розглядав? Приблизно в тому ж бюджеті.
Скільки не влітав у ями, то тільки на бріджах ніколи не ловив грижі.
Ті бріджі, що цікаві, dm v2 або v3 на 50+% дорожчі.
Якби для себе вдома катати, то взяв би їх, а тут шанси викинути одне-два, а то і усі колеса умовно через тиждень користування доволі високі.

Якщо всесезонки, то
MAXXIS AT-771 BRAVO 235/65 R17 104T
Дивлюся, або бріджі дуелер ат
Engineer_1988
Member

Який порадите автомоб. компресор?
Вимоги:
-2 поршні;
-робота від акумулятора (крокодили).
Для накачки автошин до R17.

Дивлюсь на:
Uragan 90170
Vitol K-70
Winso 125000.
Також дивлюсь на оригінальні з іномарок, що квадратні ...Звісно більші , але лише від прикурювача :(...Хочу паралельно допаяти штекер , щоб і від повербанка працював.
heidfeld
Member

mumu: 03.09.2023 14:19 Дивлюся зараз зимові шини для suzuki grand vitara 2006 2.7
Машина буде катати здебільшого по поганим, але дорогам. В аварійному випадку і на бойові завдання по чому прийдеться.
Вибираю між
Federal Himalaya SUV 4X4 235/65 R17 104T
LASSA COMPETUS WINTER 2+ 235/65 R17 108H XL
Nexen Winguard Ice SUV 235/65 R17 108Q XL
MAXXIS PREMITRA ICE SP5 SUV 235/65 R17 108T XL
https://ukrshina.com.ua/uk/shiny/zimnie ... xxis,nexen
Чи може якісь АТ покришки купити щоб M+S були, бо минула зима була вологою з грязюкою на грунтових дорогах?
Дорогі не хочу брати, бо шанси безповоротно пробити є великі, але і дерев'яне китайське гамно також брати не хочеться, бо дуже погано їздити навіть в невелику ожеледицю
https://infoshina.com.ua/uk/falken-euro ... 17-108v-xl можно взять и дешевле. просто на этом сайте есть отзывы.
Engineer_1988
Member

heidfeld: 04.09.2023 08:58 https://infoshina.com.ua/uk/falken-euro ... 17-108v-xl можно взять и дешевле. просто на этом сайте есть отзывы.
а зачем ему єврозима то?
Ответить